За мен ,за гола беше виновен Шкъртел .Тая топка там се избива на всяка цена . Туре щеше да си я избие ,но Шкъртел му попречи с излишна и глупава намеса .Пусне ли се топката там..става опасно ,или гол става ако ударът е във вратата или автогол от някой рикошет отблизо. И Сисоко има вина до известна степен ,защото неговия човек я вкара ,но нито Сисоко ,нито Сако ,очакваха ,че топката ще мине и за това може би подходиха несериозно.Освен това ,Шкъртел не може да я подаде на два метра на Стъридж ..и заради това му изкара жълт картон .Смях.
Иначе Сисоко перфектен . Много мощен. Нямаше един пробив през него ,направи няколко включвания плюс остри центрирания и имаше само един грешен пас за цял мач. Като за първи мач ,като титуляр и от след контузия ,съм доволен .Очаквам другия мач ,отново да е титуляр .
Нюкасъл изкараха голям късмет . Изтървахме сумати чисти положения ..плюс греда на магьосника .Ако всички са като него ..сме шампиони всяка година !!!
Хендерсън спаси наш гол...топката се удари в него иначе влизаше във вратата. Хендерсън горкия ,му е много трудна тая игра ,освен пас на два метра ,друго не може. Но явно е любимец на Брендън ,за мое съжаление ...аз съм се примирил вече с това.
Луис Алберто се включи страхотно ,другия мач го искам титуляр. Страхотно спокойствие ,поглед ,пас .Само върху удара трябва да работи още .
Точно от него имаме нужда в средата ,както и Коутиньо ..двамата могат да разиграват трайно топката .А сега не можем да я задържим без тях .
Задържаме я ,но когато няма преса. И много бавно я изнасяме ,без динамика ,без острота ,Хендерсън ,Джерард и Моузес играха слабо днес в средата.
Хендерсън и Джерард я подават много често ,предимно настрани и назад. Не ме кефи това .
Моузес ,мястото му не е като атакуващ халф в средата.. а на крилото ! Но при 3-5-2 ,играем с халф-бекове и за Моузес няма място там.
Джерард ,понякога наистина ми писва от тия негови дълги топки.
Брендън добре извади защитник и пусна атакуващ халф и смени тактиката ..даже закъсня с тая смяна ..трябваше още на полувремето да я направи и да смени тактиката . Яд ме е ,не мога да си намеря място за изпуснатите 3 точки . Но беше трудно ,тия се затвориха цял мач отзад и нямаше много празни пространства .Трудно беше ,но трябваше да вкараме . И тия 15 корнера пак без гол .Смях.
Слабоста със статичните положения ,продължава с пълна сила . Допускаме лесно и не вкарваме.
Нюкасъл Юнайтед - Ливърпул 19.10.2013 | 14:45 | 2:2 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
suareshampion
Re: Нюкасъл Юнайтед - Ливърпул 19.10.2013 | 14:45
Последна промяна от suareshampion на 19 окт 2013 21:46, променено общо 2 пъти.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
жалко изпуснахме победата ... но нищо не е станало продължаваме напред.
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
-
PeterForsberg
- Контакти:
До 70-та минута с оглед играта ни си мислех,че хикс ще е добре,но след това определено имахме възможност да ги обърнем.Притеснителното е,че липсваше креативност в състава,не може да се чака само на САС.Хубавото е,че се връща Коутиньо,който ще донесе много идеи и класа,а и имам чувството,че позицията зад нападателите в схема 3-4-1-2 е направен точно за него.
Иначе не бих критикува Али Сисоко,момчето игра прилично,отделно липсваше и близо два месеца заради контузия,това му е първия пълен мач за отбора,да не забравяме,че освен че спря Реми в най-опасната атака за свраките второто полувреме,Али центрира за удара в гредата на Суарес/перфектно изиграно/,а и не допусна сериозна грешка в зоната си.Грешката за втория гол е колективна и ако не решим проблемите си при статични положения/колко време вече говорим за това/,няма да сме и в топ 6.Тази висока топка трябваше да се отиграе от Туре и Шкъртел,те я пропуснаха,а Коло дори я отколни,колкото да изведе перфектно зад защитата Дъмит.
За мен Шкъртел изигра много силен мач,в персоналните двубои бе перфектен,а Миньоле е с вина за гола,на Кабай му върви срещу нас,но ми дойде в повече тая тупалка от 30+ метра.Джонсън беше много силен и показа колко е липсвал на първия отбор/време е Уиздъм да заминава под наем,ще му е полезно д апоиграе в Чампиъншип/.Хубаво е и да подобрим нашата игра в атака от статични положения/днес имахме поне 12 корнера/.
Суарес и Стъридж вкараха по един гол и си добавиха по една асистенция
.Хендо и Джерард прилични,но днес Тиоте доминираше,а той е точно това,което нямаме-типичен дефанзивен халф.Точка като гост на свраките не е лош резултата,но сега идва серия от много тежки мачове,включително и домакинство срещу УБА,които миналия сезон ни направиха дубъл,а този в два поредни кръга спряха Манчестър и Арсенал,а и Стив Кларк познава отлични повечето от играчите ни и ще се затвори,а при нас проблема е,че трудно играем,когато няма свободби пространства.
Иначе не бих критикува Али Сисоко,момчето игра прилично,отделно липсваше и близо два месеца заради контузия,това му е първия пълен мач за отбора,да не забравяме,че освен че спря Реми в най-опасната атака за свраките второто полувреме,Али центрира за удара в гредата на Суарес/перфектно изиграно/,а и не допусна сериозна грешка в зоната си.Грешката за втория гол е колективна и ако не решим проблемите си при статични положения/колко време вече говорим за това/,няма да сме и в топ 6.Тази висока топка трябваше да се отиграе от Туре и Шкъртел,те я пропуснаха,а Коло дори я отколни,колкото да изведе перфектно зад защитата Дъмит.
За мен Шкъртел изигра много силен мач,в персоналните двубои бе перфектен,а Миньоле е с вина за гола,на Кабай му върви срещу нас,но ми дойде в повече тая тупалка от 30+ метра.Джонсън беше много силен и показа колко е липсвал на първия отбор/време е Уиздъм да заминава под наем,ще му е полезно д апоиграе в Чампиъншип/.Хубаво е и да подобрим нашата игра в атака от статични положения/днес имахме поне 12 корнера/.
Суарес и Стъридж вкараха по един гол и си добавиха по една асистенция
Стъридж просто няма спирка, станаха вече 9 гола в 10 мача 
- Alonso_Massa
- Контакти:
Челси ни изпревариха... Вече сме 3-ти...
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
Не можах да го гледам мача за съжаление, но така или иначе винаги е имало такива мачове и винаги ще има...важното е, че поне не сме загубили 
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
wolf написа:Стъридж просто няма спирка, станаха вече 9 гола в 10 мача
в атака сме добре но отново получаваме тъпи голове от статични положения.
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
- Liverpool_EC
- Контакти:
Ужасно заспала игра на нашите до 70мин,тия толкова зле в защита преди да им изгонят човека,толкова празни пространства и толкова неотиентирани при корнерите и ние не се възползвахме от това.Тези нац.отбори ни разказват играта,предния ни спад беше пак точно след пауза за нац.отбори,губим ритъм и после пак отначало.Миньоле беше мнг зле пласиран прии първия гол,мнг наляво и нормално играч,като Кабай да се възползва.При втория гол,не знам защо Шкъртел тръгна да скача за тази топка при положение,че там беше Туре и на всичко отгоре скочи с гръб и стиснати очи
Повече попречи,отколкото помогна.Сисоко,като за първи мач ок.Явно е по-стабилен от Енрике в защита,но за напред не сам сигурен,мнг се чуди кво да я прави и няма това движение и пасове,които прави Хосето,но нека набере скорост,тогава ще се прецени по-добре.Алберто с мнг добро вкл,точно той раздвижи Суарез и Стъридж,които бяха мнг статични и безидейни дотогава.
И пак -колко проста игра е футбола-пас в нак.
гол и още 3,4 изтървани положения,а първото полувреме спахме и се почесвахме...Изтърваме точки,които би взел всеки от водещите отбори....Кога ще вземем мач,в който са ни повели
Мин година май беше само с Астън Вила,не може така,тази слабост продължава вече 3 години и после се чудим,що не ни стигат точките накрая
Коментара по тв,при смяната на Стърлинг:Sterling comes in and is going...to the right back.Strange move!
И се започнаха едни контри последните 10мин през неговата зона,отдавна не бях се нервил,колкото днес,поне да бяха 11,че да не го е яд човек!
И пак -колко проста игра е футбола-пас в нак.
Днес играта след червения картон приличаше на слабите мачове на Барселона от последните 1-2 сезона. Териториално предимство и дълги серии хоризонтални пасове и пълна безидейност срещу сгъстена защита. Все повече се затвърждава мнението ми, че има нужда от доминиращ box-to-box халф. Липсва динамика и агресия в центъра и се разчита на изнасяне на топката към халф-бековете, които са всичко друго, но не и особено креативни. Ако днес вместо Хендерсън имахме някой по-скоро като Кабай, отколкото като Тиоте, мисля че щяха да са различни нещата. Дано с връщането на Коутиньо нещата да си дойдат на мястото. И все пак трябват още разнообразни опции в средата. Напред и отзад, ако са здрави момчетата, сме добре. За Сисоко мнението ми е, че наистина е относително солиден в дефанзивен план, но днес беше безпомощен в атака. Все пак отчитам факта, че това му е първи цял мач и е нормално да има някакво напрежение. Но за 3-5-2 има нужда от специфични изпълнители за халф-бекове - еднакво ефективни в защита и в атака, а нашите, за съжаление, не са такива. Мисля, че Брендан няма да продължи дълго да залага на тази схема. Моузес се опитваше да поема отговорност, но не му се получаваха нещата днес, доста поръкомаха момчето. Алберто и на мен, като на всички, ми хареса. Като цяло - тъпо равенство - от тия, за които накрая, като смятаме точките, ще ни е яд много.
- Mr.Lioshifr
- Контакти:
Не ми харесаха никак.. в накакъв сличай не трябва да губим точки по този начин щом се борим за 4-ката..