ВЛ: Ливърпул - Улвърхемптън 16.02.2025 г. 16:00 FT: 2:1

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

kadett1
Контакти:

Re: ВЛ: Ливърпул - Улвърхемптън 16.02.2025 г. 16:00 FT: 2:1

Мнениеот kadett1 » 18 фев 2025 13:58

wolf написа:
kadett1 написа:
wolf написа:
ihtiandar написа:Така е.В оня сезон като имахме 97точки /нещо непостижимо/,станахме втори.Помнят се победителите....Айде стига сте се яли след мач с изпадняк.

08/09 и 13/14 като играехме страхотен футбол пък че много прокопсахме накрая

Ти защо стана фен на Ливърпул - сигурно преди да станеш си преброил титлите и си си какзал - тези са с най-много титли , значи ще им бъда фен. Защото аз не знаех колко титли имат, но се влюбих в играта на отбора - първия ми мач беше финала да КЕШ срещу Хамбургер. Оттогава ме грабнаха и съм им фен вече 48 години. Ако те блазнят основно титлите - Манчестър сити е твоя отбор - скоро няма да престанат да ги печелят - с някой изключения , като тази година. Там играят много пари и се купува всичко най-добро на пазара. Така че залагай на сигурно.

Явно си бил много пиян защото финал на КЕШ срещу Хамбург не сме играли никога. Имаме срещу Гладбах. Иначе и ти скромно си ги избирал, финалист за КЕШ, перманентен шампион на Англия, ще да е било заради симпатичните червени екипи

Моя грешка - финала беше наистина срещу Борусия, извинявам се , но пак ти пиша, че не съм знаел колко титли са имали Ливърпул , тогава и не титлите са ме привлекли като фен на отбора.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 18 фев 2025 14:44

kadett1 написа:
wolf написа:
kadett1 написа:
wolf написа:
ihtiandar написа:Така е.В оня сезон като имахме 97точки /нещо непостижимо/,станахме втори.Помнят се победителите....Айде стига сте се яли след мач с изпадняк.

08/09 и 13/14 като играехме страхотен футбол пък че много прокопсахме накрая

Ти защо стана фен на Ливърпул - сигурно преди да станеш си преброил титлите и си си какзал - тези са с най-много титли , значи ще им бъда фен. Защото аз не знаех колко титли имат, но се влюбих в играта на отбора - първия ми мач беше финала да КЕШ срещу Хамбургер. Оттогава ме грабнаха и съм им фен вече 48 години. Ако те блазнят основно титлите - Манчестър сити е твоя отбор - скоро няма да престанат да ги печелят - с някой изключения , като тази година. Там играят много пари и се купува всичко най-добро на пазара. Така че залагай на сигурно.

Явно си бил много пиян защото финал на КЕШ срещу Хамбург не сме играли никога. Имаме срещу Гладбах. Иначе и ти скромно си ги избирал, финалист за КЕШ, перманентен шампион на Англия, ще да е било заради симпатичните червени екипи

Моя грешка - финала беше наистина срещу Борусия, извинявам се , но пак ти пиша, че не съм знаел колко титли са имали Ливърпул , тогава и не титлите са ме привлекли като фен на отбора.

Ти мислиш ли че като съм станал фен на тоя отбор 1999 баш когато нищо не играехме и титлата беше абсолютен мираж точно това ме е привлякло?

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 18 фев 2025 18:50

То хубаво ги давате тези примери със вторите места, ама много добре знаете, че в никой от сезоните с Клоп не загубихме титлата, щото не се е затворил, като водим с 2:0 :lol: Единствения мач беше с Челси 13/14, то даже не трябваше да се затваряме. Ама заради един мач да се губите толкова, че да искате да играем някаква боза с късмет...айде няма нужда. Освен това във ваша подкрепа би следвало да кажете в кой сезон Ливърпул спечели титлата на Англия с грозен и защитен футбол? Помислете и кажете :lol:
Другата смешка, как никой не помнел вторите...ама онзи сезон с 97т и направиха невъзможното. Е аджеба, нали не ги помнят вторите. Я кажи, като се помнят само първите кой стана шампион 2003, ама без да проверяваш :mrgreen: Истината е , че всички фенове помнят много повече собствения си отбор, отколкото какво са направили другите. И понеже имахме 4 нещастни 2ри места последните 15 години вие вече се отказвате от Ливърпул. Единия е навит да гледа Челси на Моуриньо, другия в общата стая чака да гледа някви холандци. Абе всичко, само да не е един истински Ливърпул, щото може да изпуснем титлата. Ай сиктир, уважаеми фенове!

ihtiandar
Контакти:

Мнениеот ihtiandar » 19 фев 2025 08:28

Визирам 2018/19г. когато играехме супер футбол,но не достатъчно.И да, помнят се победителите.И айде успокой топката,нямам намерение да споря кой по- баш фен.
Към коментаторите - казва се само фамилията на играча.Двете имена се казват ако има 2ма с еднакви първи.Абе мода ли е , знания ли показвате , пред кого?

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 19 фев 2025 15:14

ihtiandar написа:Визирам 2018/19г. когато играехме супер футбол,но не достатъчно.И да, помнят се победителите.И айде успокой топката,нямам намерение да споря кой по- баш фен.

Не знам, ама Робъртсън онзи ден правил жестове към публиката за да се успокоят. Не се сещам от какво са се изнервили на стадиона при такава шампионска игра? Да имаш идея?
Ето ти малко факти, та ти да се успокоиш. Само една издънка при такава преднина след 25 кръга. Почти съм сигурен, че никой от тези не се е затварял, като опълченец след 2:0 вкъщи, ама ти си навивай на пръста.
Изображение

zdravkos
Контакти:

Мнениеот zdravkos » 19 фев 2025 21:04

Няма кво да се успокояваме = второто на този мач е директно за коша, разбиха ни отвсякъде, такова чудо не е имало и с Брендо от близката история. Не мога да разбера какви статистики вадите, и за какво ги вадите? Ще мерите ли нещо?
Улвс ни смазаха психически !!!!!
Дано да няма психологични последстия при нашите от този и от мача срещу Евертън !!! М.Оливър с лакейското свирене, доукраси нещатата.
Нещо заорахме, да се вдигат възможно най-скоро, Слот е на ход!
Изображение Изображение

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 19 фев 2025 22:00

Liverpool_EC написа:
ihtiandar написа:Визирам 2018/19г. когато играехме супер футбол,но не достатъчно.И да, помнят се победителите.И айде успокой топката,нямам намерение да споря кой по- баш фен.

Не знам, ама Робъртсън онзи ден правил жестове към публиката за да се успокоят. Не се сещам от какво са се изнервили на стадиона при такава шампионска игра? Да имаш идея?
Ето ти малко факти, та ти да се успокоиш. Само една издънка при такава преднина след 25 кръга. Почти съм сигурен, че никой от тези не се е затварял, като опълченец след 2:0 вкъщи, ама ти си навивай на пръста.
Изображение

Тия да не ги е срам да кажат че ние 19/20 водехме с 22 точки след 25 кръга :lol:

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 20 фев 2025 00:25

И аз това се зачудих отначало, ама понеже е "подобна разлика", явно 22т е извън класацията :)

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 20 фев 2025 01:28

Май е време да видим отново издънка ала "Нюкасъл от 1995-1996", не мислите ли?
:lol:

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 20 фев 2025 02:41

smoothc написа:Май е време да видим отново издънка ала "Нюкасъл от 1995-1996", не мислите ли?
:lol:

22 мача без загуба във ВЛ, издънена табуретка си ти Смучка. Пожелавам ти докато си жив да гледаш как пробития ти отбор година след година си грохне в долната половина на таблицата. Такива като сър Джим и еврейските пиявици да ви управляват докато не осмучат и последния паунд от разпащия ви се стадион. Дори в абсолютния си пик Юнайтед на Съра може само да си мечтаете да достигнете някой от най-великите поколения на тоя клуб.

Върни се в “Ливърпул”