Ливърпул:Милан|Контрола №6|КР:2:0|

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Ливърпул:Милан|Контрола №6|

Мнениеот wolf » 03 авг 2014 12:34

suareshampion написа:
superspiro написа:Ловрен миналия сезон игра и отдясно няколко пъти. Той е умен футболист, не би трябвало да има проблеми да се адаптира бързо.

Ами дано и аз това се надявам ,за да може двамата със Сако да играят.Иначе пак ще трябва да гледам човека-автогол .Писна ми вече 7 години да го гледам . За 7 години има една леекичка карлинг къп и една малко по тежка ФА ,мисля. Срам .
А снощи някой видя ли от 60 хил души на стадиона ,фенове на отборчето на Милан ? Щото аз не . :)
Голям Гранд сме ей момчета ,много голям !

ФА няма, той дойде 2007ма

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 03 авг 2014 12:35

wolf написа:
suareshampion написа:
superspiro написа:Ловрен миналия сезон игра и отдясно няколко пъти. Той е умен футболист, не би трябвало да има проблеми да се адаптира бързо.

Ами дано и аз това се надявам ,за да може двамата със Сако да играят.Иначе пак ще трябва да гледам човека-автогол .Писна ми вече 7 години да го гледам . За 7 години има една леекичка карлинг къп и една малко по тежка ФА ,мисля. Срам .
А снощи някой видя ли от 60 хил души на стадиона ,фенове на отборчето на Милан ? Щото аз не . :)
Голям Гранд сме ей момчета ,много голям !

ФА няма, той дойде 2007ма

Еми значи ,още по срамно е положението при човека-автогол.И не само при него.А при цялата защита плюс шарана.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 03 авг 2014 12:38

Karsa Orlong написа:
suareshampion написа:
Karsa Orlong написа:
Alonso_Massa написа:Tъй като гледам само Хендо и Стърлинг са излезли от титулярите, което е разбираемо тъй като вече се бяхме класирали и няма нужда да се морят титулярите. По-добре да са свежи за Юнайтед.

На мен играта през първото полувреме (с резервите) ми хареса повече. Имаше много преса в средата на терена, борихме се, отнемахме топки и не им давахме да минат центъра. Иначе за стотен път се видя, че Кели и особено Робинсън не стават за тоя клуб. С влизането на титулярите почнахме да играем по-бързо, с малко докосвания, което доведе до доста грешки. Все пак хубаво е, че победихме и БР със сигурност си е направил важни изводи от мача. Голът на Сусо беше много хубав.

Oт кога говоря за Робинсън и Кели ? Но феновете на Ливърпул ме плюете ,че били наши юноши и незнам си кво .Какво като са юноши ,след като не могат да играят голям футбол ? Аз преценям много добре ,до колко може да се развие даден играч. Има видов ден за всичко ,което съм казал .

Е, точно аз досега една добра дума за тия двамата не съм казал. Кели не само, че е некадърен, ами е и много чуплив, дори и световна класа да беше пак е рисково да се задържа в клуба с тия непрестанни контузии. Наистина не знам защо играчи, за които е ясно, че няма да се разчита на тях продължават престоя си в Ливърпул. Единственото им участие от 2-3 години насам са по 5 приятелски мача през лятото и това е то. Ситуацията с Илори не ми е никак ясна - голямо напъване беше да го вземем, скъпо ни излезе, а дори в контроли не играе и само се чудим къде да го пратим под наем. Аз това момче не съм го виждал във фланелка на Ливърпул, не знам даже добре ли му стои, голяма ли му е? Според мен да разкарваме Коатес и да даваме шанс на Илори да играе в мачовете за купите, уругваецът изкара 2 пълни сезона при нас и няма изгледи да се наложи. Иначе се надявам Айб лека полека да започне да взима повече участие в официални срещи, да следва пътя на Стърлинг. Има много потенциал това момче, снощи на няколко пъти направо им скри топката на жабарите.

Е нали се контузи Илори в първата контрола още или втората беше ? Спокойно ,той е млад и има потенциал ,бъдещето е пред него..
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 03 авг 2014 14:02

Гледайки играта на Сусо се убеждавам за пореден път че завършващият му удар е класи над този на Коутиньо. Доста по насочен особено от далечна дистанция

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 03 авг 2014 14:39

Не можах да гледам мача, но важното е, че сме били, макар и да е бил протоколен. :)

Браво на Сусо за хубавия гол, и аз мисля, че в завършващата фаза на атаката е по-добър от Коутиньо. Определено трябва да бъде алтернатива през новия сезон. Гледаме към Юнайтед, дано да им излезем с най-доброто и да им покажем какво ги чака през сезона. :twisted:

[offtopic][wrapimg=]http://assets2.lfcimages.com/uploads/8385__1142__ac_milan_1_700X420.jpg[/wrapimg]
Маймуни. :lol:[/offtopic]
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 03 авг 2014 15:04

Гледах снощи мача. И няколко неща ми направиха впечатление. Първото е, че Робинсън и Кели просто издъхват, не са адекватни на класата на останалите. Централните защитници - неочаквано стабилни - всичките. Чудесен Туре като капитан и спокеон и стабилен Коатес, който даде и два-три дълги паса по конец. Хосе Енрике, идеален.. за резерва на Морено, нищо повече. Лукас - тук ми се потвърди мнението, че единствената позиция, на която би могъл да бъде полезен, е като резерва на Стиви пред защитата. Стиви ще почива този сезон, така че по-добре да задържим Лукас, вместо да го даваме под наем и да му поемата половината заплата, както иска тук един любимец на някои от вас. Хендерсън - има напредък, дори аз, който съм му голям НЕпочитател го виждам, но на неговта позиция съм 200% за звяра Джан. Това момче ни е топ удара до момента. От една година разправям, че ни трябва динамичен, мощен, но технически грамотен вътрешен халф и... ето го. Това момче ще запуши устите на всички, които го обяваха предварително за провал, само защото не го бяха чували. Джо Алън - страхотна игра, изключително трудолюбив и полезен в отнемането на топката и бързото й изнасяне напред. Ламбърт - след пропуска показа добра комбинативност - според мен е толкова надъхан от идването си, че е пренавит и още не може да покаже способностите си. Затова и пропусна дузпата. Трябва му гол - дано да е срещу Юнайтед. Миньоле, няколко страхотни спасявания, ако му тръгне сезона добре, ще ни радва и ще ни носи точки, но ако се разклати, ще берем ядове. И тука идват атакуващите играчи - в лицето на Стърлинг, Айб, Сусо, Коутиньо(както и Маркович и Лалана) имаме изключително динамични, талантливи и разнообразни като качества момчета, които ще ни донесат много радост, обещавам ви. Айб си правеше вчера каквото си иска със защитата на Милан, готов е за първия отбор според мен, но някой между него и Сусо ще трябва да отиде под наем, иначе просто много трудно ще имат достатъчно минути. Но наем задължително в Премиършип. Като цяло отбора - стабилен в защитата и много интензивен в отнемането и бързото взаимодействие в атака - нещо, което се превръща в запазена марка на Роджърс. Имаме нужда от бекове и Брендън е на път да ги осигури. Резервен нападател - може. Ако играем така, както ми сес трува, че ще играем, можем да се справим и без "голямото име".

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 03 авг 2014 15:28

И к'во ся, всички казвате, че Коатес е играл добре :?
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Nives
Контакти:

Re: Ливърпул:Милан|Контрола №6|КР:2:0|

Мнениеот Nives » 03 авг 2014 16:04

Вчера нямаше "палави отигравания" в защита, освен от Кели и Робинсън. Прави ми впечатление, че повечето колебания в играта на Миньоле идват след неубедителни и неочаквани отигравания на хората пред него.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 03 авг 2014 16:14

Nives написа:Вчера нямаше "палави отигравания" в защита, освен от Кели и Робинсън. Прави ми впечатление, че повечето кол****ия в играта на Миньоле идват след неубедителни и неочаквани отигравания на хората пред него.

Ами то няма как Роджърс да сменя защитниците пред него през 3 мача ида искаме да е стабилен.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Nives
Контакти:

Мнениеот Nives » 03 авг 2014 18:35

HoUs4oOL написа:
Nives написа:Вчера нямаше "палави отигравания" в защита, освен от Кели и Робинсън. Прави ми впечатление, че повечето кол****ия в играта на Миньоле идват след неубедителни и неочаквани отигравания на хората пред него.

Ами то няма как Роджърс да сменя защитниците пред него през 3 мача ида искаме да е стабилен.

Така е. Конкуренцията е хубаво нещо, но все си мисля, че за централните защитници е по-важно да са обиграна двойка. Поста предразполага да се изиграят 50+ мача за сезон и е хубаво да няма много ротации. Друг е въпроса с контузиите. Дано този сезон са по-малко и да видим стабилна игра в защита. И под стабилна нямам предвид антифутбола на жената под моста. Просто игра изчистена от идиотски отигравания, нескопосани изчиствания, грешно позициониране и грешно изнасяне.

Върни се в “Ливърпул”