LFC Tour 2013 | Ливърпул - Олимпиакос | 03.08.2013 | 14:45ч

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

daduradam
Контакти:

Re: LFC Tour 2013 | Ливърпул - Олимпиакос | 03.08.2013 | 14:45ч

Мнениеот daduradam » 03 авг 2013 16:52

Вярно Стърлинг направи супер мач.Много беше силен днес!
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 03 авг 2013 16:53

Alonso_Massa написа:Е как в мач в чест на Джерард ще го изкарват от игра???

Е как защо, за да обере овациите на публиката ;)

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 03 авг 2013 16:54

daduradam написа:Вярно Стърлинг направи супер мач.Много беше силен днес!

И като цяло изглежда много по-добър играч. Връща се да помага на бека, много си е подобрил дрибъла и като цяло играта му е много по-остра. Този сезон пак ще изиграе едни 20-25 мача според мен. Заслужава ги! :)
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 03 авг 2013 16:56

Бъдещето на Пул,няма начин.Точно затова ме беше яд,че не влезнаха Ибе и Кели...
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

windowpane
Контакти:

Мнениеот windowpane » 03 авг 2013 17:15

Брендън нещо ме притеснява с хода Алън зад нападателя вече втори мач поред. Не казвам, че Алън не играе добре, просто не му е там мястото, отборът е много по-тромав, непохватен и губи острота напред с него в сравнение с миналия сезон. Явно треньора търси повече стабилност в центъра, затова не пуска Коутиньо там, но Хендо за мен е много по-добрия вариант от Алън в тази роля. А Коутиньо е доста по-малко полезен по крилото, в сравнение с центъра.

Спомням си как започнахме в подобен стил с Алън зад Суарез мин. пролет срещу Зенит и наистина бяхме много мудни и бавни напред и добре, че бяха фауловете на Суарез. Момчето, въпреки че вкара гол - както и днес, просто не се движи както трябва и няма качествата за офанзивен футболист.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 03 авг 2013 21:14

tisho_ynwa написа:Тук май суаресшампион се изказа супер неподготвен, тези дни слушам само това как споменатите бивши футболисти ще играят.

Само ако може да ме светнете за вероятни състави, смисъл на Олимпиакос, и да ми обясните защо точно Олимпиакос и целия отбор на гърците ли ще е от наши бивши или ще си има и техни играчи

Момче ,май отново се оказах подоготвен ? :)
Мен не ебат слухове ..аз разсъждавам от гледна точка на треньора . ;) Аз съм треньор и знам за какво става въпрос .Водил съм подготовки и като треньор и като играч . Не може да се казваш Ливърпул и две седмици преди първенството да играеш несериозен мач ? Няма как да стане .
Не вярвайте само на слухове ами си напънете малко мозъците и мислете логично .
Ония Тони Барет бил казал ,че Суарес нямал да играе . Ама кой беше тоя Барет не мога да се сетя ? Играч ли ..треньор ли ..кой ? :) Обикновен журналист ,който доста пъти казва добри неща от кухнята ..но като стане въпрос за треньорски решения ,няма как да взима отношение ? Просто не звучи сериозно .
Играча идва прави една седмица тренировки и е нормално да поиграе 20 минутки срещу Индонезия ли беше ,забравих вече. И поигра. :)
Ония другия Петърчо и той ми говори ББС ..ама ок бе Петърчо ..ББС си имат някво реноме ,но понякога просто си насосват нещата . Трябва да се помисли малко . Но на Петърчо не му се отдава мисленето и вярва на всеки втори слух :)
Последна промяна от suareshampion на 03 авг 2013 21:49, променено общо 3 пъти.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 03 авг 2013 21:20

За мача какво да кажа ,освен че поредна победа на нула за Брендън Роджърс . :) Махнаме шарана и рисковия Шкъртел и ето ти ги успехите.
Миноле железен ..Коло Туре железен . Отначало всички псуваха и обиждаха ,че бил трагичен ,че бил еди си какъв а сега гледам започнаха да го хвалят ,че бил много добре. Е защо трябваше два месеца да го плюете него и мене покрай него дето го защитавам бе пичове ? Защото не разбирате от футбол .Отговора е елементарен . :) И с Далглиш и куците му магарета беше така ..плюете ме плюете ме и накрая дойдохте на мойта всичките . :) И с Брендън беше така ,и с трансферите му .
Аз виждам по далече от носа си .Запомнете го . ;)
И какво става накрая ..ВИЕ ПОЧВАТЕ С ОБИДИТЕ ...аз нормално да отвърна по подобен начин ...и накрая винаги се оказвам прав за всичко ...но целия форум винаги ме обвинява ,че аз съм обиждал ,че съм бил използвал епитети и т.н и т.н :) Смешници.
Казах ли ,че на Алън му пречеше контузията ? Плюхте ли го една година без аргументи ? И той ако ви чуе и той ще хване гората . :)
Суарес му ебахте майката ,после ще се мръщил...ми и вас да ва псуват на лягане и ставане и вие ще се мръщете бе момченца. :)
Утре няма да се учудя и Коутиньо да подкарате . :) Нищо чудно и на него да му ебете майката ,че настъпил някой без да иска или паднал за дузпа . Веднага ще го разпъните на кръст момчето. :) Акъл нямате вие акъъъъл .
Правите ми се тука на моралисти ,но в съвремения футбол е най важно ПОБЕДАТА . Гледайте кой ни носи ПОБЕДИТЕ и ги подкрепяйте тези хора ДО ПОСЛЕДНО !!! ..без значение уругвайци ли са ,испанци или цигани ....важна е ПОБЕДАТА ..всичко друго трябва да е второстепенно. На Ливърпул му липсват победите и титлите . 23 години отбора им няма титла ..те ми гледат морала ..абе ей ..абе ши ва изпапкам ве ей сладури ?? :)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 03 авг 2013 22:04

Много добро първо полувреме на нашите,страхотна преса и игра с едно докосване.Най-накрай видях и нещо,което отбори като Барселона и Дортмунд практикуват и това им носи успех вече няколко години-пас към съотборник на празна врата.Защо да се мъчиш да надиграваш вратаря,като можеш да подадеш.Миналата година имаше епизодични такива моменти най-вече в последните кръгове,но днес се виждаше,че целенасочено е работено по въпроса.казвам го не само заради гола,имаше още няколко такива момента през първото полувреме.Ако Роджърс успее да ги научи да превъзмогнат жаждата за лична слава,а да играят за отбора(съотборника си) ни чакат само хубави моменти занапред.Постоянно нахлуване в нак.поле от втора позиция и то на 2ма души,за да има един чакащ на празна врата-ето затова Дортмунд късат,днес го видях и при нас и съм мнг доволен.Дугото впечатляващо беше пресата и припокриването един-друг.Да се надяваме,че липсата на евро мачове тази година ще ги държи свежи и ще могат да налагат такава преса всеки кръг.Второто полувреме с резервите и легендите,нормално се поразвали картинката,ама поне БОГЪТ показа нагледно на Луисита,как трябва да се играе за този клуб :!:
П.П. Джо Алън май е готов да замести Суарез напълно-1 гол и два фрапантни пропуска.Само дето забрави да ухапе някой,щото в бг форумите са го хранили миналия сезон :lol: :lol: :lol:

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 03 авг 2013 22:14

Liverpool_EC написа:Много добро първо полувреме на нашите,страхотна преса и игра с едно докосване.Най-накрай видях и нещо,което отбори като Барселона и Дортмунд практикуват и това им носи успех вече няколко години-пас към съотборник на празна врата.Защо да се мъчиш да надиграваш вратаря,като можеш да подадеш.Миналата година имаше епизодични такива моменти най-вече в последните кръгове,но днес се виждаше,че целенасочено е работено по въпроса.казвам го не само заради гола,имаше още няколко такива момента през първото полувреме.Ако Роджърс успее да ги научи да превъзмогнат жаждата за лична слава,а да играят за отбора(съотборника си) ни чакат само хубави моменти занапред.Постоянно нахлуване в нак.поле от втора позиция и то на 2ма души,за да има един чакащ на празна врата-ето затова Дортмунд късат,днес го видях и при нас и съм мнг доволен.Дугото впечатляващо беше пресата и припокриването един-друг.Да се надяваме,че липсата на евро мачове тази година ще ги държи свежи и ще могат да налагат такава преса всеки кръг.Второто полувреме с резервите и легендите,нормално се поразвали картинката,ама поне БОГЪТ показа нагледно на Луисита,как трябва да се играе за този клуб :!:
П.П. Джо Алън май е готов да замести Суарез напълно-1 гол и два фрапантни пропуска.Само дето забрави да ухапе някой,щото в бг форумите са го хранили миналия сезон :lol: :lol: :lol:

А така моето дете ..и ти дойде на мойта . До ония ден псуваше лебеда и мен като циганин и казваше ,че ще изпаднем с него и неговите анонимници...а сега вече гледам използваш думички от типа на "много добро полувреме" ..."страхотна преса" ..."игра с едно докосване" ..даже и с Барселона сравняваш .
И тези твои думи , ще започнат всички да ги повтарят леко полеко .
Вие така и не осъзнахте какъв човек има във палавото ви форумче. :) Вместо да се вслушате в можещите и знаещите и да общувате нормално с тях, вие ги мразите и обиждате. Тая злоба,завист и комлексарщина винаги е била присъща за българина.
Никога няма да се оправи тая смешна държава .

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 03 авг 2013 22:42

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Ливърпул”