LFC Tour 2013 | Тайланд - Ливърпул | 28.07.2013 | 0-3 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Re: LFC Tour 2013 | Тайланд - Ливърпул | 28.07.2013 | 13:45ч

Мнениеот we are the champions » 28 юли 2013 15:50

Alonso_Massa написа:
PeterForsberg написа:Второто полувреме по-добре,но ми прави кофти впечатление как на няколко пъти разминаха Джонсън като малка гара.Енрике и той не впечатлява засега,но ако вземем Сисоко-тва няма как да не му подейства.Иначе одеве само цитирах типа полузащитници,които ни трябват/Ванияма е в Саутхемптън,а М'Вила отиде в Рубин/ 8-).
За мен спешно трябва да се вземат централен защитник и дефанзивен халф.Тогава отборът вече ще е тотално окомплектован.

Бих добавил и Ериксен.

Вчера го гледах... честно да ти кажа не направи нищо слабичък е .... тъй де за тия пари където му искат просто не си заслужава...

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 28 юли 2013 15:54

we are the champions написа:
Alonso_Massa написа:
PeterForsberg написа:Второто полувреме по-добре,но ми прави кофти впечатление как на няколко пъти разминаха Джонсън като малка гара.Енрике и той не впечатлява засега,но ако вземем Сисоко-тва няма как да не му подейства.Иначе одеве само цитирах типа полузащитници,които ни трябват/Ванияма е в Саутхемптън,а М'Вила отиде в Рубин/ 8-).
За мен спешно трябва да се вземат централен защитник и дефанзивен халф.Тогава отборът вече ще е тотално окомплектован.

Бих добавил и Ериксен.

Вчера го гледах... честно да ти кажа не направи нищо слабичък е .... тъй де за тия пари където му искат просто не си заслужава...

Е ще видим. От един мач няма как да се извади някаъв извод. Да не говорим, че някои футболисти още не са в добра физическа форма. :)
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 28 юли 2013 15:58

Е аз Ериксен до сега сам го гледал доста и не ми е харесал с нищо помня ,че срещу нас даже тука в София на празна врата изпусна едно положение (и в двата мача беше най слабия в Датския отбор) :)

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 28 юли 2013 16:08

Както ви казах оня ден(но явно никой не е прочел), добре че не мога да слагам банове защото иначе половината щяхте да го изядете за 1 седмица докато съм почивка....аз влизам да прочета някоя новина, а вместо това трябва да ви чета и трия глупостите. Няколко пъти ви предупреждавах, но явно някои хора не вдявате. Суарез, ако продължаваш така да обиждаш без причина бана ти е сигурен. Като не можеш да ни четеш мненията на нас футболните инвалиди и не можеш да ни търпиш, вместо да обиждаш просто не влизай и не коментирай в този форум - толкова е просто.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 28 юли 2013 16:24

we are the champions написа:Е аз Ериксен до сега сам го гледал доста и не ми е харесал с нищо помня ,че срещу нас даже тука в София на празна врата изпусна едно положение (и в двата мача беше най слабия в Датския отбор) :)

Абе пъво да го купим, пък после да го коментираме предлагам аз. :)
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 28 юли 2013 17:23

Пак без особено напъване отнесохме поредната "сборна формация".Супер е,че Кутиньо и Аспас не пропускат мач,без да се разпишат.На първия,не 50млн клауза,а договор за 8 г е най-доброто решение ;) Днес и за Миньоле имаше шанс за изява.Супер спокойствие ми вдъхва и на мен и вече не се кръстя :lol: ,когато вратаря ни тръгне да боксира центриране.Това беше най-ужасното предаване на мач,което съм гледал за 30г.Все едно бяха хванали някой от публиката и го бяха сложили за режисьор,едно 20 мин от мача не се видя 'кво става заради този аматьор...

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 28 юли 2013 17:59

Liverpool_EC написа:Това беше най-ужасното предаване на мач,което съм гледал за 30г.Все едно бяха хванали някой от публиката и го бяха сложили за режисьор,едно 20 мин от мача не се видя 'кво става заради този аматьор...

Да бе, все едно волейбол гледах, като почнат да дават от камерата зад гърба на сервиращия :lol:

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 28 юли 2013 18:21

Gil-galad написа:Както ви казах оня ден(но явно никой не е прочел), добре че не мога да слагам банове защото иначе половината щяхте да го изядете за 1 седмица докато съм почивка....аз влизам да прочета някоя новина, а вместо това трябва да ви чета и трия глупостите. Няколко пъти ви предупреждавах, но явно някои хора не вдявате. Суарез, ако продължаваш така да обиждаш без причина бана ти е сигурен. Като не можеш да ни четеш мненията на нас футболните инвалиди и не можеш да ни търпиш, вместо да обиждаш просто не влизай и не коментирай в този форум - толкова е просто.

Абе не ме ебат никакви банове бе малкия . Мненията им на тия деца са ми през оная работа.Много сериозен взе да ставаш . Отпусни малко въздуха. :) Важното е ,че моите неща ми се нареждат .Важното е ,че всичко което исках се случва в тоя клуб . Важното е ,че вече имаме добър треньор ,който доведе добри футболисти ,начело със изключително умен играч като Коутиньо .Обожавам да гледам умни играчи и мразя тъпаните.
Вече имаме и вратар . За щастие Брендън ни отърва от шарана,който беше като тумор за клуба !
Ливърпул от както го помня никога не е имал добри вратари . След Брус Гробелар нямаше такъв ,който да ме грабне.
Сега Миноле е на път да заключи вратата най накрая .
Важното е Ливърпул да побеждава ..всичко друго в тоя форум от моя страна е ..да се забавлявам . :)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 28 юли 2013 18:27

Liverpool_EC написа:Пак без особено напъване отнесохме поредната "сборна формация".Супер е,че Кутиньо и Аспас не пропускат мач,без да се разпишат.На първия,не 50млн клауза,а договор за 8 г е най-доброто решение ;) Днес и за Миньоле имаше шанс за изява.Супер спокойствие ми вдъхва и на мен и вече не се кръстя :lol: ,когато вратаря ни тръгне да боксира центриране.Това беше най-ужасното предаване на мач,което съм гледал за 30г.Все едно бяха хванали някой от публиката и го бяха сложили за режисьор,едно 20 мин от мача не се видя 'кво става заради този аматьор...

А така .Ще дойдеш ти на мойта ..ама защо трябва да изсереш един тон лайна преди това ? :)
Добро мнение . Аз винаги съм знаел,че с бъдещите победи под ръководството на Брендън ..ще дойде и добрия тон в туй палаво форумче . :)

Тоя режисьор и мен много ме издразни ..цял мач гледахме кво става в публиката и по скамейките . По едно време си помислих ,че забрави за мача :)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 28 юли 2013 22:30

Честита поредна победа на отбора браво на момчетата не можах да гледам мача, но се надявам следващия да мога. YNWA
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Върни се в “Ливърпул”