Gil-galad написа:Както ви казах оня ден(но явно никой не е прочел), добре че не мога да слагам банове защото иначе половината щяхте да го изядете за 1 седмица докато съм почивка....аз влизам да прочета някоя новина, а вместо това трябва да ви чета и трия глупостите. Няколко пъти ви предупреждавах, но явно някои хора не вдявате. Суарез, ако продължаваш така да обиждаш без причина бана ти е сигурен. Като не можеш да ни четеш мненията на нас футболните инвалиди и не можеш да ни търпиш, вместо да обиждаш просто не влизай и не коментирай в този форум - толкова е просто.
Абе не ме ебат никакви банове бе малкия . Мненията им на тия деца са ми през оная работа.Много сериозен взе да ставаш . Отпусни малко въздуха.

Важното е ,че моите неща ми се нареждат .Важното е ,че всичко което исках се случва в тоя клуб . Важното е ,че вече имаме добър треньор ,който доведе добри футболисти ,начело със изключително умен играч като Коутиньо .Обожавам да гледам умни играчи и мразя тъпаните.
Вече имаме и вратар . За щастие Брендън ни отърва от шарана,който беше като тумор за клуба !
Ливърпул от както го помня никога не е имал добри вратари . След Брус Гробелар нямаше такъв ,който да ме грабне.
Сега Миноле е на път да заключи вратата най накрая .
Важното е Ливърпул да побеждава ..всичко друго в тоя форум от моя страна е ..да се забавлявам .

Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.