ФА обвини Суарес в расизъм заради скандала с Евра
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ФА обвини Суарес в расизъм заради скандала с Евра
е това е разговора суарез е невинен

suareshampion написа:Не мога да разбера защо бг феновете на Ливърпул , се делят само на подръжници на Бенитес и Далглиш ? Ливърпул не е само Бенитес и Далглиш ! Няма ден, в който да не се прави сравнение между двамата ..аз не искам нито Бенитес да се връща ,нито Далглиш да продължава като такъв ..нека да остане в клуба,но на различен пост.Далглиш промени към добро играта на отбора,особено последните мачове играем доста офанзивно и създаваме много положения,но като цяло и той допусна много трансферни и тактически грешки..особено трансферните на тоя етап от първенството вече изпъкват очевадно и няма как да се скрият! Ето сега за незнам кой мач вече нямаме един градивен халф ..а ако накажат Суарес за минимум 6 мача, както е по правилник ..тогава в нападение ще сме с Даунинг отляво ,Хендерсън отдясно и Керъл на върха ! Някой ще се наеме ли с прогноза ..от 6 мача колко гола ще вкараме с това убийствено ,феноменално нападателно трио ? Искам нов тренор ..може би Хидинг..въпреки че не харесвам жабарите Спалети също не е лош вариант..наблюдавам работата му в Зенит и съм много впечатлен.
Колега, най-накрая поне до първото ти многоточие да сме на едно мнение с теб - това е хубаво - напредък си е

[center]

Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

-
понеже анти феновете на рафа говореха,че през 2005 г. взел КЕШ със отбора на улие-аз ще опонирам,че сияйния навремето мачкаше всичко по пътя си със отборите на пейсли и джо фейгън...айде сега повечето,дето не помнят тоя отбор да ми опонират! със готов отбор и вили вуцов можеше да мачка...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
john barnes написа:понеже анти феновете на рафа говореха,че през 2005 г. взел КЕШ със отбора на улие-аз ще опонирам,че сияйния навремето мачкаше всичко по пътя си със отборите на пейсли и джо фейгън...айде сега повечето,дето не помнят тоя отбор да ми опонират! със готов отбор и вили вуцов можеше да мачка...
по-скоро е вярно, че нито успехите на Рафа, нито тези на Кени са благодарение на Улие и Пейсли/Фейгън отколкото обратното - че и двамата дължат успехите на предшествениците си. Най-болезненото доказателство за това се казва Греъм Сунес - може би най-лошия мениджър, който сме имали някога... Това за успеха на Рафа през 2005г дойде от някои изказвания на Улие и джентълменската благодарност на Бенитес към французина, но да каже човек че успех постигнат под ръководството на Бенитес се дължи на Улие, само по себе си звучи абсурдно. Както абсурдно звучи и това, че успехите на Кени се дължат на неговите велики предшественици, при положение че през 1987г той прави почти цялостна промяна на титулярния състав, включително основния ни голмайстор (ненадминат и до ден днешен по брой голове) напуска състава, а и той самият взема решение да насочи повече внимание на ролята си на мениджър в клуба, отколкото на футболист - това е загуба на двамата ни най-влиятелни футболисти в цялата история (разбира се много хора поставят Стиви Джи на 2ро място след Кени и пред Ръш в тази своеобразна класация, но това не е толкова важно в случая). Въпреки това не са един или двама специалистите, които казват, че точно сезон 1987/88 след множеството кадрови промени е сезонът, в който Ливърпул са изглеждали най-страховито в цялата си история и ако след титлата си са имали възможност да играят в КЕШ - това е единственият отбор, който е можел реално да мери сили с Милан на Бастен-Гулит-Рийкард. подобно нещо Вили Вуцов, при цялото ми уважение, едва ли би постигнал

[center]

-
както и бенитес,който със идването си взе двама ФУНДАМЕНТАЛНИ за нас играчи-луис гарсия и алонсо.твърдя,че те са главните виновници за 5-тата купа,както и гениалната смяна на полувремето,когато влезе диди хаман! навремето ръш замина за ювентус-купихме олдридж,но още следващия сезон ръш се върна и стана мазало...за мен лично,най-големия трансфер на сияйния беше ДЖОН БАРНС!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
john barnes написа:както и бенитес,който със идването си взе двама ФУНДАМЕНТАЛНИ за нас играчи-луис гарсия и алонсо.твърдя,че те са главните виновници за 5-тата купа,както и гениалната смяна на полувремето,когато влезе диди хаман! навремето ръш замина за ювентус-купихме олдридж,но още следващия сезон ръш се върна и стана мазало...за мен лично,най-големия трансфер на сияйния беше ДЖОН БАРНС!
тук съм на 100% съгласен с теб, за всичко, което си написал. като цяло тази тройка Барнс-Олдридж-Биърдсли ще остане завинаги със златни букви в историята на клуба, но тъй като Олдридж и Биърдсли играха твърде малко за клуба не можаха да станат такива легенди като Барнс, иначе ако бяха останали тримата през 90те години мога само да си представям какво страшилище щяхме да бъдем... за Луис Гарсия и Алонсо също колкото и суперлативи да се изкажат, пак ще са малко. Тъй като не бях запознат с качествата на Торес преди да го вземем, а Гарсия ми беше любимец, мен лично тогава много ме беше яд, когато Бенитес продаде Гарсия, за да вземе Торес...
[center]

Алдо при наличието на Ръш и Биърдсли ставаше малко пренаселено за съжаление. Но питай Сунес защо изгони Биърдсли в Евертън къде се съдра да вкарва..
wolf написа:Алдо при наличието на Ръш и Биърдсли ставаше малко пренаселено за съжаление. Но питай Сунес защо изгони Биърдсли в Евертън къде се съдра да вкарва..
ами те "великите" резултати на Сунес са показателни за неговите решения. 20 години по-късно още ни държи влага неговото управление и не можем да се съвземем... съсипа ни отбора

[center]

Само се чудя как може още да си позволява да стъпва въобще на Анфийлд, че и да го почитат като нещо. Колкото е дал като футболист, двойно повече взе.
-
Dzheff написа:john barnes написа:както и бенитес,който със идването си взе двама ФУНДАМЕНТАЛНИ за нас играчи-луис гарсия и алонсо.твърдя,че те са главните виновници за 5-тата купа,както и гениалната смяна на полувремето,когато влезе диди хаман! навремето ръш замина за ювентус-купихме олдридж,но още следващия сезон ръш се върна и стана мазало...за мен лично,най-големия трансфер на сияйния беше ДЖОН БАРНС!
тук съм на 100% съгласен с теб, за всичко, което си написал. като цяло тази тройка Барнс-Олдридж-Биърдсли ще остане завинаги със златни букви в историята на клуба, но тъй като Олдридж и Биърдсли играха твърде малко за клуба не можаха да станат такива легенди като Барнс, иначе ако бяха останали тримата през 90те години мога само да си представям какво страшилище щяхме да бъдем... за Луис Гарсия и Алонсо също колкото и суперлативи да се изкажат, пак ще са малко. Тъй като не бях запознат с качествата на Торес преди да го вземем, а Гарсия ми беше любимец, мен лично тогава много ме беше яд, когато Бенитес продаде Гарсия, за да вземе Торес...
сделката за торес беше-гарсия+пари...атлетико го искаха,иначе не даваха нандо.затова рафа прежали луис,за сметка на торес.