Ливърпул:Милан|Контрола №6|КР:2:0|

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Re: Ливърпул:Милан|Контрола №6|

Мнениеот Alonso_Massa » 03 авг 2014 08:22

Tъй като гледам само Хендо и Стърлинг са излезли от титулярите, което е разбираемо тъй като вече се бяхме класирали и няма нужда да се морят титулярите. По-добре да са свежи за Юнайтед.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 03 авг 2014 10:16

Alonso_Massa написа:Tъй като гледам само Хендо и Стърлинг са излезли от титулярите, което е разбираемо тъй като вече се бяхме класирали и няма нужда да се морят титулярите. По-добре да са свежи за Юнайтед.

На мен играта през първото полувреме (с резервите) ми хареса повече. Имаше много преса в средата на терена, борихме се, отнемахме топки и не им давахме да минат центъра. Иначе за стотен път се видя, че Кели и особено Робинсън не стават за тоя клуб. С влизането на титулярите почнахме да играем по-бързо, с малко докосвания, което доведе до доста грешки. Все пак хубаво е, че победихме и БР със сигурност си е направил важни изводи от мача. Голът на Сусо беше много хубав.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 03 авг 2014 11:25

Karsa Orlong написа:
Alonso_Massa написа:Tъй като гледам само Хендо и Стърлинг са излезли от титулярите, което е разбираемо тъй като вече се бяхме класирали и няма нужда да се морят титулярите. По-добре да са свежи за Юнайтед.

На мен играта през първото полувреме (с резервите) ми хареса повече. Имаше много преса в средата на терена, борихме се, отнемахме топки и не им давахме да минат центъра. Иначе за стотен път се видя, че Кели и особено Робинсън не стават за тоя клуб. С влизането на титулярите почнахме да играем по-бързо, с малко докосвания, което доведе до доста грешки. Все пак хубаво е, че победихме и БР със сигурност си е направил важни изводи от мача. Голът на Сусо беше много хубав.

Oт кога говоря за Робинсън и Кели ? Но феновете на Ливърпул ме плюете ,че били наши юноши и незнам си кво .Какво като са юноши ,след като не могат да играят голям футбол ? Аз преценям много добре ,до колко може да се развие даден играч. Има видов ден за всичко ,което съм казал .
Вчера получих едно облекчение ,въпреки че беше само контрола .От 7 години ,чакам да играем пак с отборчето на Милан ,което ни взе 6тата без никаква игра и даже с гол с ръка на Индзаги. Сега ние сме отгоре !
Благодаря на момчетата и треньора за победата .Но темпото на игра не ми хареса .Със Сити беше по бързо ,по добро. Във отбора има дупки ,аз винаги съм го казвал .Мисля,че няма смисъл повече Брендън да ги мъчи с наеми ,даде им достатъчно шансове ..сега е време да ги продава.
Ще похваля острия и рязък Стърлинг ,който показа добри неща и спечели дузпа и който израства от мач на мач .И отново искам така да изкажа мнение за Лукас и Туре . Тия двамата задължително трябва да останат в отбора и през новия сезон ! Задължително ! Единия мноиго стабилен в защита ,концентиран през цялото време ...другия много добре чете играта и навреме изнася бързо и точно топката в предни позиции .В дефанзивен план също се справя добре . Задължително трябва да останат ! Титуляри ли ще са или резерви ,това Брендън ще прецени ,но аз ще съм спокоен ,когато знам ,че всеки момент може да се разичта на тях . Просто без тях ,ще е по зле .Предпочитам Туре ,пред Агер. И Лукас пред ...то няма и кой всъщност. Единствения изявен дефанзивен е Коуди ,който разочарова.Яено Чан ,ще се използва в по предни позиции.
Искам да отбележа и хубавия гол на Сусо ,който отново падна от централната част на полето ,точно там му е мястото а не на фланга ,където продължават да го налагат .Четох ,че има вариант да се даде на Севиля под наем покрай сделката за Морено .Общо взето съм съгласен и единствения ми аргумент е неправилния пост ,на който го пуска Брендън.
Коатес също игра добре ,но продължава да си е тромав предвид високия му ръст и не толкова повратлив на моменти .Точно заради тая повратливост ,ни вкараха гол в предния мач.Мисля,че все пак може да помогне .Но искам да вида и Илори в игра ,за да преценя кой от двамата ? Смисъл ,единия е с ляв крак а другия с десен .А ние с ляв имаме вече двама утвърдени Сако и Ловрен и затова мисля,че Коатес ще остане излишен .Но ще видим все пак..
Ибе също показа добра скорост и успяваха да го спрат ,само с фаул. По добре Ибе на крилото ,отколкото един 18 милионен Лавееци . Не искам да се спира развитието на добрите ни таланти.
Последна промяна от suareshampion на 03 авг 2014 11:45, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 03 авг 2014 11:38

Миноле ,показа по голяма увереност от предния мач . Хареса ми ,въпреки ,че нямаше кой знае колко работа. Но искам постоянство от него. Като го вида това постоянство в няколко мача подред ,тогава ще съм по спокоен за вратарския пост. Има си качествата ,има си реакцията ,но му липсва още малко увереност и играта с крака . Вчера пак им подари няколко топки ,заради неточноста му в паса при изнасянето на топката . Но той ще работи в тия два аспекта и ще подобрява ,убеден съм . И аз исках миналата година ,Рейна да му е резерва ,за повишаване на качеството ,но явно в съвремения футбол е малко трудно ,двама добри вратари да се дублират в даден отбор . Смисъл ,шарана се има за добър ,аз не го харесвам ,но това е друга тема,която вече съм коментирал до болка :)
Искам да обърна внимание и на слабото представяне на Рики Ламбърт. Продължавам да съм търпелив и отдавам слабата му игра на слаба форма .Чакам го да влезе във форма . Дано формата да е проблема ,защото вчера нямаше едно правилно отиграване ! Само един път я свали добре с глава на Стърлинг за 60 минути ?! Голям брак плюс изтървана дузпа . Тук обаче не се притеснявам толкова ,защото знам с каква цел Брендън го взе.А имено да влиза ,само в закучени мачове в последните 15 минутки ,където отборите се затварят дълбоко и има нужда от високи центрирания .
Стъридж щял да е готов до една седмица ,но аз започвам така леко да се притеснявам за тоя пост. Тъй като аз искам още двама нападатели а не е взет даже и един ...
Чакам да вида и развитието при бековете ,тъй като снощи Робинсън,Кели ,Енрике и Джонсън отново бяха дупки ...
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 03 авг 2014 11:41

Suaresshampion
Ловрен, Илори и Коатес играят с десен крак само Сако и Агер са ни централните с ляв крак като единия си тръгва :)
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 03 авг 2014 11:43

mitko9311 написа:Suaresshampion
Ловрен, Илори и Коатес играят с десен крак само Сако и Агер са ни централните с ляв крак като единия си тръгва :)

Да ,не се изказах правилно .Ловрен и Коатес им е по удобно да играят от ляво и както виждаме играят точно там ,нали така ? Неуместна и излишна забележка ми правиш.

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 03 авг 2014 11:51

suareshampion написа:
mitko9311 написа:Suaresshampion

Да ,не се изказах правилно .Ловрен и Коатес им е по удобно да играят от ляво и както виждаме играят точно там ,нали така ? Неуместна и излишна забележка ми правиш.

Не е забележка просто казвам. Иначе лично за мен Коатес му е по-добре в дясно на защитата, но като играе заедно с Шкъртел или Коло няма как да е в дясно. Другото което мисля е, че Ловрен е достатъчно класен да играе и на 2-те места в центъра, но поне за мен БР го гласи в дясно на защитата за да играе заедно със Сако, но си прав, че в ляво му е по-удобно :) И при контузия или наказание на някой винаги може да си мине в ляво и Шкъртел или Коло да влезнат в дясно.
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
superspiro
Контакти:

Мнениеот superspiro » 03 авг 2014 12:07

Ловрен миналия сезон игра и отдясно няколко пъти. Той е умен футболист, не би трябвало да има проблеми да се адаптира бързо.
When you walk through a storm, hold your head up high...

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 03 авг 2014 12:10

superspiro написа:Ловрен миналия сезон игра и отдясно няколко пъти. Той е умен футболист, не би трябвало да има проблеми да се адаптира бързо.

Ами дано и аз това се надявам ,за да може двамата със Сако да играят.Иначе пак ще трябва да гледам човека-автогол .Писна ми вече 7 години да го гледам . За 7 години има една леекичка карлинг къп и една малко по тежка ФА ,мисля. Срам .
А снощи някой видя ли от 60 хил души на стадиона ,фенове на отборчето на Милан ? Щото аз не . :)
Голям Гранд сме ей момчета ,много голям !

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 03 авг 2014 12:29

suareshampion написа:
Karsa Orlong написа:

Oт кога говоря за Робинсън и Кели ? Но феновете на Ливърпул ме плюете ,че били наши юноши и незнам си кво .Какво като са юноши ,след като не могат да играят голям футбол ? Аз преценям много добре ,до колко може да се развие даден играч. Има видов ден за всичко ,което съм казал .

Е, точно аз досега една добра дума за тия двамата не съм казал. Кели не само, че е некадърен, ами е и много чуплив, дори и световна класа да беше пак е рисково да се задържа в клуба с тия непрестанни контузии. Наистина не знам защо играчи, за които е ясно, че няма да се разчита на тях продължават престоя си в Ливърпул. Единственото им участие от 2-3 години насам са по 5 приятелски мача през лятото и това е то. Ситуацията с Илори не ми е никак ясна - голямо напъване беше да го вземем, скъпо ни излезе, а дори в контроли не играе и само се чудим къде да го пратим под наем. Аз това момче не съм го виждал във фланелка на Ливърпул, не знам даже добре ли му стои, голяма ли му е? Според мен да разкарваме Коатес и да даваме шанс на Илори да играе в мачовете за купите, уругваецът изкара 2 пълни сезона при нас и няма изгледи да се наложи. Иначе се надявам Айб лека полека да започне да взима повече участие в официални срещи, да следва пътя на Стърлинг. Има много потенциал това момче, снощи на няколко пъти направо им скри топката на жабарите.

Върни се в “Ливърпул”