Удинезе - Ливърпул (06.12.12,, 20:00 ч.)
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- we are the champions
- Контакти:
Re: Удинезе - Ливърпул (06.12.12,, 20:00 ч.)
честита победа на всички 
Честита ни победа!
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
- Karsa Orlong
- Контакти:
mitko9311 написа:shelvey33 написа:Мерси. Удинезе останаха с 10 човека, мисля че мача свърши, но да не казвам голяма дума.
Яд ме е, че тея Анжи не задържаха 1;1 да ми върви еврофутбола .....
Не трябва да те е яд, защото по този начин спечелихме групата, въпреки че хейтърчетата тук ни отписваха
Е тва накрая щеше да е голям ташак, ако беше влязло. 
Karsa Orlong написа:tevez написа:0:1
Ей такива ви искам всички фенове на Юнайтед - с позитивни коментари и яки аватари
E, кажи, не ги ли познавам много
- we are the champions
- Контакти:
tevez написа:Karsa Orlong написа:tevez написа:0:1
Ей такива ви искам всички фенове на Юнайтед - с позитивни коментари и яки аватари
E, кажи, не ги ли познавам много?
поклон ;Д
- tisho_ynwa
- Контакти:
tevez написа:Karsa Orlong написа:tevez написа:0:1
E, кажи, не ги ли познавам много?
не те знам к'во познаваш и к'во не ама тая кака ако я хвана .. 3 години ще урига на малък тишо
Karsa Orlong написа:mitko9311 написа:shelvey33 написа:Мерси. Удинезе останаха с 10 човека, мисля че мача свърши, но да не казвам голяма дума.
Яд ме е, че тея Анжи не задържаха 1;1 да ми върви еврофутбола .....
Не трябва да те е яд, защото по този начин спечелихме групата, въпреки че хейтърчетата тук ни отписвахаТова отново се случи с драма де, както винаги става при нас
Радвам се, че спечелиха групата обаче фиша ставаше лесен след тоя мач, а пари около 8-ми декември ми идваха супер хванах вчера Юве на 3.40 2-ка днес Ливерпул на 1.80 коеф за равен беше 3 с още 2 мача по-лесни играех за 90 лева с 2 :Д
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]
Ами като цяло заслужена победа.Удинезе днес спокойно можеха да отидат на разлика.Поздравления на Хендо за гола.
Единственото неприятно днес е свързано е ситуацията със Сахин.
Единственото неприятно днес е свързано е ситуацията със Сахин.
-
windowpane
- Контакти:
Добре, как може да сме толкова зле????? С човек повече да пазим резултат, да играем все едно че си цъкам в махалата последните 20 минути... хиляди безсмислени нарушения около наказателното ни поле, които бяха единствения начин, по който Удинезе достигаха до вратата ни. И тая кретенска грешка накрая, когато Ди Натале трябваше да ни го нахендри, просто си го заслужавахме!!
Сори, ама Брендо наистина работи с психиката на боязлив треньор на малко маргинално отборче!! Когато си отбор от калибъра на Ливърпул и играеш срещу по-слаб съперник, който очевидно е отписал мача, и при това играе с човек по-малко, ти ГО ДОВЪРШВАШ, а не се опитваш просто да изчакаш края на мача. Тва е просто унизително. Тея нямаха една смислена атака и всичко идваше от безсмислените ни фалове около наказателното в ситуации, когато така или иначе се очертаваше да спечелим топката и без фаул.
Сори, ама Брендо наистина работи с психиката на боязлив треньор на малко маргинално отборче!! Когато си отбор от калибъра на Ливърпул и играеш срещу по-слаб съперник, който очевидно е отписал мача, и при това играе с човек по-малко, ти ГО ДОВЪРШВАШ, а не се опитваш просто да изчакаш края на мача. Тва е просто унизително. Тея нямаха една смислена атака и всичко идваше от безсмислените ни фалове около наказателното в ситуации, когато така или иначе се очертаваше да спечелим топката и без фаул.