Как ми се искаше да напиша "Честита победа на всички фенове" днес, но няма как!!!
За първи път щe си позволя говоря срещу треньора на Ливърпул (или по-скоро да израся несъгласието си с неговите методи), защото за мен той е виновен, посредством некъдерността на пуснатите от него играчи, за равния мач вчера, който за мен е равносилен на загуба. Недопустимо е да оставиш Хендерсон и Даунинг цял мач на терена предвид очевАчното им безсилие и некъдърност. Според мен трябва веднага да дадем (не да продадем, само и само да се махне) Хендерсон някъде и да продадем Даунинг още през зимната пауза.
Рейна както винаги няма да го коментирам, но бях прав - трябваше да ме "чуят" ръководството на Ливърпул и да не пускат Рейна вчера, а да го оставят да си подобри рекорда от мачове в Европейските турнири следващия мач.
Наистина много жалко, защото както казах и вчера мисля, че това беше много важен мач (може би най-важния досега за сезона)  за самочувствието и израстването на играчите.
Вярвам, че може да се класираме, но ще бъде трудно и ще ни струва още 1 или 2 загуби в първенството.
Come on MERSEYSIDE REDS!!!  

Ливърпул - Йънг Бойс (22 Ноември . 22:05)
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ливърпул - Йънг Бойс (22 Ноември . 22:05)
LIVERPOOL RULZZ
Liverpool forever_95 написа:РЕЙНААААААААААААААААААААААААААААААААААА ахахахахахахахахаха...
Брендън вижда всичко, спокойно! Дано отпаднем от Лига Европа, то ако ще играем така ганкиното с титулярите, няма смисъл просто от този турнир.
Коул, Даунинг и плешивата ръкавица са набелязани от Брендън, не се бойте
Не бих сложил Коул в сметките за играчи за гонене, или поне няма да е справедливо. Дълго време беше контузен и е нямал достатъчно време за изява (примерно 10 мача да играе както Даунинг и Хендерсън). Вчера Коул направи гол и асистенция, т.е. е участвал в 100% от головите положения на Ливърпул.
LIVERPOOL RULZZ
Абе вие в час ли сте, ще разчитате Брендън Роджърс да реши проблемите на Ливърпул, които са радикални, да си го вземат янките и да си хващат багажа всичките, от както са начело на Ливърпул, американците превърнаха Ливърпул в  посредствено отборче,което разчита да спечели някой и друг мач на мускули и блъскане на топката. Все едно са в някаква коалиция със семейство Глейзер и дъвката.

- we are the champions
- Контакти:
bez-nick написа:Абе вие в час ли сте, ще разчитате Брендън Роджърс да реши проблемите на Ливърпул, които са радикални, да си го вземат янките и да си хващат багажа всичките, от както са начело на Ливърпул, американците превърнаха Ливърпул в посредствено отборче,което разчита да спечели някой и друг мач на мускули и блъскане на топката. Все едно са в някаква коалиция със семейство Глейзер и дъвката.
нямаш си на престава колко си прав...

- Captain Stottlemeyer
LordSirAlexFerguson написа::!:
ЛЕЛЕ БУЛЯ коварно и хитро се пази за ПЛ...атакува титлата.
Но няма да е лесно предвид световната конспирация, глобалното затопляне, изсичането на горите и тн.

пс:все пак анонимниците от ОЛД ГЪРЛС яко се подиграха с вас 15 ТИЙ В ПРЕМИЪРШИП и то насред бедняшката ЛИГА ИФРОПА,добре де,оставям на тръгване кутийка с швейцарски разхлабителни шоколадчета,дано ви олекне,дано
+1
 Никога НЕ подценявайте съперника, драги ми г-н Роджърс и вие фенове на някога славния "Ливърпул". Лига Европа НЕ Е Премиершип. И понеже "Анжи" вече се класираха за 16-финалите, в последния мач срещу швейцарците могат да излязат и с юношките си, та нали се сещате!? ...
  Никога НЕ подценявайте съперника, драги ми г-н Роджърс и вие фенове на някога славния "Ливърпул". Лига Европа НЕ Е Премиершип. И понеже "Анжи" вече се класираха за 16-финалите, в последния мач срещу швейцарците могат да излязат и с юношките си, та нали се сещате!? ... 
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
						- we are the champions
- Контакти:
Captain Stottlemeyer написа:LordSirAlexFerguson написа::!:
ЛЕЛЕ БУЛЯ коварно и хитро се пази за ПЛ...атакува титлата.
Но няма да е лесно предвид световната конспирация, глобалното затопляне, изсичането на горите и тн.

пс:все пак анонимниците от ОЛД ГЪРЛС яко се подиграха с вас 15 ТИЙ В ПРЕМИЪРШИП и то насред бедняшката ЛИГА ИФРОПА,добре де,оставям на тръгване кутийка с швейцарски разхлабителни шоколадчета,дано ви олекне,дано
+1Никога НЕ подценявайте съперника, драги ми г-н Роджърс и вие фенове на някога славния "Ливърпул". Лига Европа НЕ Е Премиершип. И понеже "Анжи" вече се класираха за 16-финалите, в последния мач срещу швейцарците могат да излязат и с юношките си, та нали се сещате!? ...
това ни е пределно ясно...
Captain Stottlemeyer написа:+1Никога НЕ подценявайте съперника, драги ми г-н Роджърс и вие фенове на някога славния "Ливърпул". Лига Европа НЕ Е Премиершип. И понеже "Анжи" вече се класираха за 16-финалите, в последния мач срещу швейцарците могат да излязат и с юношките си, та нали се сещате!? ...
Абе никой от вас ли не може да смята.Никой в тази група не се е класирал
 Само е ясно,че Удинезе нямат шанс да продължат.
 Само е ясно,че Удинезе нямат шанс да продължат.

x-ekutor написа:Captain Stottlemeyer написа:+1Никога НЕ подценявайте съперника, драги ми г-н Роджърс и вие фенове на някога славния "Ливърпул". Лига Европа НЕ Е Премиершип. И понеже "Анжи" вече се класираха за 16-финалите, в последния мач срещу швейцарците могат да излязат и с юношките си, та нали се сещате!? ...
Абе никой от вас ли не може да смята.Никой в тази група не се е класиралСамо е ясно,че Удинезе нямат шанс да продължат.
Ти май и ти не можеш да смяташ, щото и Удинезе имат теоретични шансове.
4valeri написа:x-ekutor написа:Captain Stottlemeyer написа:+1Никога НЕ подценявайте съперника, драги ми г-н Роджърс и вие фенове на някога славния "Ливърпул". Лига Европа НЕ Е Премиершип. И понеже "Анжи" вече се класираха за 16-финалите, в последния мач срещу швейцарците могат да излязат и с юношките си, та нали се сещате!? ...
Абе никой от вас ли не може да смята.Никой в тази група не се е класиралСамо е ясно,че Удинезе нямат шанс да продължат.
Ти май и ти не можеш да смяташ, щото и Удинезе имат теоретични шансове.
Така е,ама това граничи с фантастиката.Трябва да ни бият с 6-7 гола разлика ...

- Alonso_Massa
- Контакти:
Ей той Джо Коул се разиграл бе. Гледах само първото полувреме от мача и не играхме зле. За второт не знам, но пък резултата не ми харесва. Просто трябваше да го вземем този мач!!!

[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
						[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]