Ливърпул - Челси 27.04.14 | 16:05 | 0-2 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

iznenada

Re: Ливърпул - Челси 27.04.14 | 16:05 | 0-2 FT

Мнениеот iznenada » 01 май 2014 16:54

Джони ,стига с това "оака се в най важния мач " .Всички мачове накрая бяха важни . Ако беше загубил примерно и от Тотнъм ,пак щеше да кажеш ,че е паднал в най важния мач .Това просто беше един от всички наши финали ,които той загуби .И аз казах защо ...загубихме най вече заради детинската грешка на капитана и невъзстановения Дани Стърдиж !!! Ако трябва да виниш някой в тоя мач ,това трябва да е капитана .Но на теб ти е по лесничко ,да нападаш моя човек ,защото по принцип не си го харесваш и прогнозираше тотален крах с него. Това е цялата истина .
Капитана им даде мача бе човек ,ти кьорав ли си ? Сгреши фатално. Кво ми плюеш цяла седмица тука Роджърс не мога да разбера ??
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

john barnes

Мнениеот john barnes » 01 май 2014 17:18

iznenada написа:Джони ,стига с това "оака се в най важния мач " .Всички мачове накрая бяха важни . Ако беше загубил примерно и от Тотнъм ,пак щеше да кажеш ,че е паднал в най важния мач .Това просто беше един от всички наши финали ,които той загуби .И аз казах защо ...загубихме най вече заради детинската грешка на капитана и невъзстановения Дани Стърдиж !!! Ако трябва да виниш някой в тоя мач ,това трябва да е капитана .Но на теб ти е по лесничко ,да нападаш моя човек ,защото по принцип не си го харесваш и прогнозираше тотален крах с него. Това е цялата истина .
Капитана им даде мача бе човек ,ти кьорав ли си ? Сгреши фатално. Кво ми плюеш цяла седмица тука Роджърс не мога да разбера ??

аз за Стивън Джерард ЛОША дума НИКОГА няма да кажа,тренер.тоя човек ни е вадил и носил на гърба си,във сума ти и мачове...той е ЛЕГЕНДА и ИКОНА на клуба!!! твоичкия е преходен,но Джерард е ВЕЧЕН в сърцата на всички фенове!!! тренер,ако беше объркал срещу тотнъм,имаше сума ти и мачове да оправи грешката,докато сега има само два и вече не зависи от нас...и да,не го харесвам твоя човек и не мисля,че това е мениджъра за нас.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

iznenada

Мнениеот iznenada » 01 май 2014 18:24

john barnes написа:
iznenada написа:Джони ,стига с това "оака се в най важния мач " .Всички мачове накрая бяха важни . Ако беше загубил примерно и от Тотнъм ,пак щеше да кажеш ,че е паднал в най важния мач .Това просто беше един от всички наши финали ,които той загуби .И аз казах защо ...загубихме най вече заради детинската грешка на капитана и невъзстановения Дани Стърдиж !!! Ако трябва да виниш някой в тоя мач ,това трябва да е капитана .Но на теб ти е по лесничко ,да нападаш моя човек ,защото по принцип не си го харесваш и прогнозираше тотален крах с него. Това е цялата истина .

аз за Стивън Джерард ЛОША дума НИКОГА няма да кажа,тренер.тоя човек ни е вадил и носил на гърба си,във сума ти и мачове...той е ЛЕГЕНДА и ИКОНА на клуба!!! твоичкия е преходен,но Джерард е ВЕЧЕН в сърцата на всички фенове!!! тренер,ако беше объркал срещу тотнъм,имаше сума ти и мачове да оправи грешката,докато сега има само два и вече не зависи от нас...и да,не го харесвам твоя човек и не мисля,че това е мениджъра за нас.

Е ок ,щом не можеш да кажеш дума ,срещу главния виновник за загубата , по добре си мълчи бе човек и не казвай нищо .
И само времето ще покаже кой е преходен ,нали така ?
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 01 май 2014 18:35

ей за първи път да сме на едно мнение, само че аз по време на мача и след мача като го казах няколко пъти ми скачаха как можело да към говорил така. Еми може, Джерард беше основен виновник за загубата в този мач с детинската си грешка, това че е легенда няма абсолютно нищо общо! Той и Баджо е легенда но доживот ще си носи кръста от дузпата с Бразилия.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 01 май 2014 22:57

Е какво като Джерард е направил грешка? И той е човек! Човешко е да се греши! Да може би тази негова грешка да ни коства титлата, ама какво да се прави? Дай сега заради една грешка да го разпъваме на кръст? Никога!!! Човека е дал толкова много на отбора и мен като фен ме е радвал вече повече от 10 години! Дори и да не спечелим титлата заради тази грешка за мен Джерард си остава най-добрия! Точка!
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

john barnes

Мнениеот john barnes » 01 май 2014 23:37

Alonso_Massa написа:Е какво като Джерард е направил грешка? И той е човек! Човешко е да се греши! Да може би тази негова грешка да ни коства титлата, ама какво да се прави? Дай сега заради една грешка да го разпъваме на кръст? Никога!!! Човека е дал толкова много на отбора и мен като фен ме е радвал вече повече от 10 години! Дори и да не спечелим титлата заради тази грешка за мен Джерард си остава най-добрия! Точка!

+1892
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 02 май 2014 03:19

Alonso_Massa написа:Е какво като Джерард е направил грешка? И той е човек! Човешко е да се греши! Да може би тази негова грешка да ни коства титлата, ама какво да се прави? Дай сега заради една грешка да го разпъваме на кръст? Никога!!! Човека е дал толкова много на отбора и мен като фен ме е радвал вече повече от 10 години! Дори и да не спечелим титлата заради тази грешка за мен Джерард си остава най-добрия! Точка!

Бе кой ти говори за цялостната картина? Направи ли Джерард която ще ни изяде главата? Направи я. Да си затворим очите ли? Това ли вие обективността като фенове? Никой нищо не е казал за класата му но е факт че изигра много слаб мач и имаше единствена заслуга за гола на Челси.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 02 май 2014 08:37

Айде моля ви се без сектантски глупости ? Става ли ? Има си специални форуми за тия работи. :) Това ,че отбелязваме главния виновник за загубата ,не означава ,че го разпъваме на кръст и не го обичаме .Ебати глупостите . :)
Аз отбелязах грешката му веднъж след мача и нямах намерение повече да натъртвам ,но моя приятел Джони не спря да мрънка против грешния виновник ;)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 02 май 2014 12:18

Подкрепям те с две ръце! Точно заради тази грешка, Джерард ще спечели титлата. Защото беше толкова близо. Аз вярвам, че Евертън ще бият Сити, а от там нататък ние си знаем работата. Ще вярвам до края! :)
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 02 май 2014 16:23

KOPScousers написа:

Подкрепям те с две ръце! Точно заради тази грешка, Джерард ще спечели титлата. Защото беше толкова близо. Аз вярвам, че Евертън ще бият Сити, а от там нататък ние си знаем работата. Ще вярвам до края! :)

Гледах едно интервю преди много време, ставаше въпрос за Ливърпул-Арсенал 0-2 1991ва. Барнс чистосърдечно си призна, че чувства вина че е загубил топката по такъв малоумен начин и е започнал атаката на Арсенал за втория гол който коства титлата тогава. Някой да плюе класата на Барнс? Не разбира се, но вината си е вина и всеки трябва да може да си носи кръста.

Върни се в “Ливърпул”