Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Hakercheto написа:По принцип от както гледам Висшата Лига бях фен на МЮ ,защото всичките ми приятели и съученици бяха фенове на Юнайтед и говореха как Рууни и Роналдо са номер 1.
venomcho написа:Hakercheto написа:По принцип от както гледам Висшата Лига бях фен на МЮ ,защото всичките ми приятели и съученици бяха фенове на Юнайтед и говореха как Рууни и Роналдо са номер 1.
[offtopic]Трябваше да си останеш от тях...[/offtopic]
Hakercheto написа:venomcho написа:Hakercheto написа:По принцип от както гледам Висшата Лига бях фен на МЮ ,защото всичките ми приятели и съученици бяха фенове на Юнайтед и говореха как Рууни и Роналдо са номер 1.
[offtopic]Трябваше да си останеш от тях...[/offtopic]
Ти ли ще ми казваш на кой отбор да бъда фен? Вместо да се заяждаш говори по темата,а не прави конфликти умнико. Ще съм си фен на който си искам отбор и няма да ми държиш сметка,още по малко с тъпия си коментар....
Hakercheto написа:[offtopic]Не е информатика. По късно съм в даскало защото нямам електротехника,отворко. А ти какво? В Ливърпул форумите не си влизал повреме на мач или след него и решаваш да се заяждаш в произволен форум ли ?[/offtopic]
venomcho написа:Hakercheto написа:[offtopic]Не е информатика. По късно съм в даскало защото нямам електротехника,отворко. А ти какво? В Ливърпул форумите не си влизал повреме на мач или след него и решаваш да се заяждаш в произволен форум ли ?[/offtopic]
Естествено, че няма да влезна по време на мач във форума![]()
Това е патент на новото ви технологично поколение![]()
П.С. нека вече някой да позачисти след мен и левскаро-манчестъреца
venomcho написа:[offtopic]хаха ся пък от Норич съм бил![]()
абе ти верно трябва да посещаваш и останалите часове освен тоя по електротехника![]()
П.С. а и сигурен ли си, че си левскар или първо беше от ЦСКА[/offtopic]
Hakercheto написа:Еми ти ме свързваш с Юнайтед без причина,ако си прочел какво съм писал. Така съдейки по аватара ти аз те сравнявам с Норич.Умствено изостанал идиот......
Не те интересува на колко години съм,ако ще и на 8 да съм пак имам право да си коментирам и да съм фен на каквото си искам. Я ти ми обясни как стана фен на Ливърпул,ако не излез и повече не влизай тук , или неможеш да четеш?
Потребители, разглеждащи този форум: lyubomir_v и 4 госта