Защо съм фен на Ливърпул?

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
IvanAtanasov
Контакти:

Re: Защо съм фен на Ливърпул?

Мнениеот IvanAtanasov » 03 ное 2011 17:32

Аз като малък бях голям фен на Лацио :) не пропусках мач и любимия ми футболист беше Марсело Салас :) А иначе не си спомням как точно станах фен на Ливърпул беше преди 7-8 години, но пък ВЪОБЩЕ не съжалявам ;)

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 07 ное 2011 01:12

Hakercheto написа:По принцип от както гледам Висшата Лига бях фен на МЮ ,защото всичките ми приятели и съученици бяха фенове на Юнайтед и говореха как Рууни и Роналдо са номер 1.

[offtopic]Трябваше да си останеш от тях...[/offtopic]

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 08 ное 2011 08:24

venomcho написа:
Hakercheto написа:По принцип от както гледам Висшата Лига бях фен на МЮ ,защото всичките ми приятели и съученици бяха фенове на Юнайтед и говореха как Рууни и Роналдо са номер 1.

Ти ли ще ми казваш на кой отбор да бъда фен? Вместо да се заяждаш говори по темата,а не прави конфликти умнико. Ще съм си фен на който си искам отбор и няма да ми държиш сметка,още по малко с тъпия си коментар....
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 08 ное 2011 12:35

Hakercheto написа:
venomcho написа:

Ти ли ще ми казваш на кой отбор да бъда фен? Вместо да се заяждаш говори по темата,а не прави конфликти умнико. Ще съм си фен на който си искам отбор и няма да ми държиш сметка,още по малко с тъпия си коментар....

[offtopic]Часът по информатика ли ти е в 8:30, че тогава само можеш да ми отговориш :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 08 ное 2011 16:57

[offtopic]Не е информатика. По късно съм в даскало защото нямам електротехника,отворко. А ти какво? В Ливърпул форумите не си влизал повреме на мач или след него и решаваш да се заяждаш в произволен форум ли ?[/offtopic]
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 08 ное 2011 18:30

Hakercheto написа:[offtopic]Не е информатика. По късно съм в даскало защото нямам електротехника,отворко. А ти какво? В Ливърпул форумите не си влизал повреме на мач или след него и решаваш да се заяждаш в произволен форум ли ?[/offtopic]

Естествено, че няма да влезна по време на мач във форума :shock:
Това е патент на новото ви технологично поколение 8-)

П.С. нека вече някой да позачисти след мен и левскаро-манчестъреца

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 08 ное 2011 18:41

venomcho написа:
Hakercheto написа:[offtopic]Не е информатика. По късно съм в даскало защото нямам електротехника,отворко. А ти какво? В Ливърпул форумите не си влизал повреме на мач или след него и решаваш да се заяждаш в произволен форум ли ?[/offtopic]

Естествено, че няма да влезна по време на мач във форума :shock:
Това е патент на новото ви технологично поколение 8-)

П.С. нека вече някой да позачисти след мен и левскаро-манчестъреца

Слушай са,или си някво лапе където е пълно с злоба или някакъв идиот заяждащ се без причина.
Много ме дразни да ме сравняваш с Манчо,щот по тая логика ти си фен на Норич,а щом си фен на Норич треа да седиш и да чакаш да ти измислят форум... Това е тема в която се обяснява защо си фен на Ливърпул и аз споделям моето мнение и идва некакъв клошар като тебе и почва да се заяжда. Ае да спреш става ли ? нека хората пишат защо са фенове на отбора,а не да ни гледат как се караме. А това дали съм от Левски теб ни най-малко те интересува.
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 08 ное 2011 19:49

[offtopic]хаха ся пък от Норич съм бил :lol:
абе ти верно трябва да посещаваш и останалите часове освен тоя по електротехника :mrgreen:

П.С. а и сигурен ли си, че си левскар или първо беше от ЦСКА ;)[/offtopic]

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 08 ное 2011 20:09

venomcho написа:[offtopic]хаха ся пък от Норич съм бил :lol:
абе ти верно трябва да посещаваш и останалите часове освен тоя по електротехника :mrgreen:

П.С. а и сигурен ли си, че си левскар или първо беше от ЦСКА ;)[/offtopic]

Еми ти ме свързваш с Юнайтед без причина,ако си прочел какво съм писал. Така съдейки по аватара ти аз те сравнявам с Норич.Умствено изостанал идиот......
Не те интересува на колко години съм,ако ще и на 8 да съм пак имам право да си коментирам и да съм фен на каквото си искам. Я ти ми обясни как стана фен на Ливърпул,ако не излез и повече не влизай тук , или неможеш да четеш?
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 08 ное 2011 20:40

Hakercheto написа:Еми ти ме свързваш с Юнайтед без причина,ако си прочел какво съм писал. Така съдейки по аватара ти аз те сравнявам с Норич.Умствено изостанал идиот......
Не те интересува на колко години съм,ако ще и на 8 да съм пак имам право да си коментирам и да съм фен на каквото си искам. Я ти ми обясни как стана фен на Ливърпул,ако не излез и повече не влизай тук , или неможеш да четеш?

[offtopic]аз да чета мога, ама тя образователната система не е виновна, че ти не можеш да пишеш :mrgreen:
и пак не разбрах какво общо има аватара ми с Норич, на които между другото няма нищо срамно да си им фен, защото аз помня тяхни успехи, за които Ливърпул само може да мечтае на този момент (за нещастие)

П.С кой те пита на колко години си бе, тва да не ти е от онея тийн-сайтове за запознанства?[/offtopic]

Върни се в “Ливърпул”