Трябва ли да има рокада в Ливърпул?
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Alonso_Massa
- Контакти:
Re: Трябва ли да има рокада в Ливърпул?
Не може с футболисти на по 18-23 години да се създаде шампионски отбор. Бъдете търпеливи!!!
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
styopa написа:haha написа:Добре, както и да е, идеята ми е, че за парите за които бяха взети дръвцата миналата година, ако бяха купени читави играчи, сега нямаше да се люшкаме между първата и втората половина на таблицата.
Ами това е дълга тема.За мен специално този сезон разковничето е,че сами се оставихме с крайно ограничен състав.За мен Керъл,Белъми,Каут,Макси и Акуилани ако бяха в състава в момента щяхме да изглеждаме по-добре.Все играчи махнати просто ей така...
За всички без Керъл съм съгласен. Общо взето, всеки в последните 20 години има някаква вина, че в момента сме посмешище и ни бие който ни хване. Искрено се надявам, през януари да има пари за трансфери и Роджърс да вземе КЛАСНИ играчи, а не футболисти като Борини или Асайди, който надали има изиграни сборно 90 минути през сезона.
Последна промяна от haha на 16 дек 2012 11:30, променено общо 1 път.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
-
Liverpool forever_95
- Контакти:
Gil-galad написа:Добре де защо не може всички разговори с фенове на Манчестър и Тотнъм да са такива.....естествено, не може без обичайното заяждане, но без злоба и жлъч....а интелигентен разговор със закачки....
Иначе според мен за рокада не може и да става дума точно в момента....не е подходящия момент, а и трябва да се даде време на човека да работи...според мен по-зле няма как да стане, така че трябва да се даде шанс на Роджърс да си свърши работата...от тук на татък нещата може само да се подобряват...естествено трябва да му се дадат и спокойствие и достатъчно средства.....но за жалост нищо от това не зависи от нас(мен в частност)
Т'ва си го говорим всяка година. По-зле от това не може да стане, предстои ни само и единствено подобряване, ала бала, ама какво излиза накрая?
- we are the champions
- Контакти:
Cesc Fabregas написа:Проблемът не са ви треньорите, а бездарниците, които се събраха в течение на няколко години в Ливърпул.
а тях,аз ли сам ги докарал
Не мога да повярвам, че има фенове на Ливърпул които защитават Роджърс. При Краля поне имахме стил на игра, неговата грешка беше че даде няколко десетки милиона за абсолютни средняци, като можеше с тези пари да купи 1 или 2-ма като Суарес, които да правят разликата. 20млн. за Хендерсън!? Безумие! При Роджърс е същото, Борини 14млн. евро? Джо Алън 20!? САФ взе Ван Перси за 25млн.!! Дали с Перси (или друг от неговия ранг) и Суарес отпред Ливърпул щеше да изглежда така? Кагава бе взет за 16млн. в Юнйтед. Защо изпуснахме Торес и Масчерано? Защо изпуснахме Алонсо? Представете си как би изглеждал Ливърпул с тях + Суарес.
Естествено, че не трябва да махат Роджърс все още. Не може през 6 месеца да сменяме треньори, това не е А група. Но пък и не трябва да се отричат множеството грешки, които направи той. Съгласен съм с това, че Далглиш напълни отбора с доста талаш, но и трансферите на Брендън не са цвете за мирисане. Борини е доста посредствен футболист, а Алън - много непостоянен. Според мен Хендерсън или Сахин трябва да играят вместо него. За наема на последния пък ако сме дали толкова, колкото пише по медиите, е жива лудост особено спрям броя мачове, които е изиграл. Асаиди въобще не мисля да го коментирам, защото не съм го видял достатъчно в игра, но пък това, че почти не се разчита за него, говори достатъчно.
Грешка беше и да се оттървем от Керъл при положение, че няма подсигурен трансфер на друг нападател, но дано Роджърс си е взел поуки и не повтаря тази грешка през следващите трансферни прозорци.
Хубаво е, че започна да се разчита на все повече млади момчета, но съм в недоумение защо Сусо не получава по-често шансове при положение, че досега почти не е разочаровал като е влизал в игра, способен е да направи последния пас и да променя развоя на мачовете. Вместо това продължават да се дават шансове на Коул, който е абсолютен фигурант в мачовете. Освен това смятам, че на Стиви Джи трябва да му се даде малко почивка, тъй като е далеч от най-добрата си форма, но явно Роджърс няма топки да го остави на пейката.
В общи линии, аз още вярвам в Брендън Роджърс стига да започне да се учи от грешките си, млад е и може да прогресира много и да направи нещо специално в Ливърпул. Ако не влезем в Топ 8 обаче, надали собствениците ни ще го оставят.
Грешка беше и да се оттървем от Керъл при положение, че няма подсигурен трансфер на друг нападател, но дано Роджърс си е взел поуки и не повтаря тази грешка през следващите трансферни прозорци.
Хубаво е, че започна да се разчита на все повече млади момчета, но съм в недоумение защо Сусо не получава по-често шансове при положение, че досега почти не е разочаровал като е влизал в игра, способен е да направи последния пас и да променя развоя на мачовете. Вместо това продължават да се дават шансове на Коул, който е абсолютен фигурант в мачовете. Освен това смятам, че на Стиви Джи трябва да му се даде малко почивка, тъй като е далеч от най-добрата си форма, но явно Роджърс няма топки да го остави на пейката.
В общи линии, аз още вярвам в Брендън Роджърс стига да започне да се учи от грешките си, млад е и може да прогресира много и да направи нещо специално в Ливърпул. Ако не влезем в Топ 8 обаче, надали собствениците ни ще го оставят.
КАН написа:Според Бенитес някой си Нгог е по - добър от Крауч.А къде е сега Нгог,някой знае ли?
Bolton?!
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

Каква рокада какви 5 лева ?? само след 1 лош мач на Ливърпул и веднага се появи повече от глупава тема.БР има контракт за 3 години , първият сезон е за обиграване и полагане основите на новия стил на игра.Все пак играем с момчета средна възраст 18-23 години което също си оказва своето влияние , вярно е , че БР допусна грешки на пазара и в някой от мачовете но с какво е виновен за вчерашната загуба ?? Излезна със най-доброто с което разполагаме в момента и какво стана ... загуба Пол Ламбърт тактически надигра БР с тези 3-ма централни защитници Суарез нямаше никакъв шанс а Стърлинг го размятаха като пръскачка из лозе като прибавим и неумението на всички в завършващия удар какво да очакваме? Както винаги дузпа не ни дадоха но това е друга тема.... Разберете , че не може с този отбор да се класираме по напред от 7 място и че този сезон е за обиграване.Сега ще видим какво ще стане януари дай Боже да купим някой та да закърпим положението в атака , че Суарез изнемогва сериозно.И вече от лятото да се работи както трябва на "джама".
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
Taz написа:Не мога да повярвам, че има фенове на Ливърпул които защитават Роджърс. При Краля поне имахме стил на игра, неговата грешка беше че даде няколко десетки милиона за абсолютни средняци, като можеше с тези пари да купи 1 или 2-ма като Суарес, които да правят разликата. 20млн. за Хендерсън!? Безумие! При Роджърс е същото, Борини 14млн. евро? Джо Алън 20!? САФ взе Ван Перси за 25млн.!! Дали с Перси (или друг от неговия ранг) и Суарес отпред Ливърпул щеше да изглежда така? Кагава бе взет за 16млн. в Юнйтед. Защо изпуснахме Торес и Масчерано? Защо изпуснахме Алонсо? Представете си как би изглеждал Ливърпул с тях + Суарес.
Много си объркан,какъв Алонсо какъв Перси,да не говорим за Торес и Масчерано
За Алън бяха платени 19млн. евро