Радвам се ,че взехме купа ,най-после.Радвам се и на ентусиазъма,който обхваща и фенове,и ръководство.Не се радвам на играта.Не може цели 6 месеца да обиграваш един отбор и да не се вижда никакъв напредък.Да, когато играем на контраатаки сме си класа,но при игра с/у отбор,който се защитава сме в пълна безпътица.Болно ми става,когато играчите спират и тъпчат на място, незнаейки какво да направят.Да не ставам голословен - вижте какво направи Юнайтед срещу Норич - след изравняването просто ги смачкаха и не им дадоха да дишат ,докато не поведоха.Ние това не го можем.Преди много време го можехме, но сега....Липсват ни класни халфове,а без да можеш да правиш играта и най доброто нападение или най-добрата защита да имаш - кел файда.
Не съм оптимист за четвъртото място, но сега чета,че се готвят сериозни инвестиции за на лято - и то повече за халфове.Макар и да изтървем Шампионската лига този сезон,можем да усилим отбора и за следващия сезон да сме в тройката.
Кардиф Сити - Ливърпул, 26.02.2012 (4:5 FT APK)
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Hakercheto
- Контакти:
Re: Кардиф Сити - Ливърпул, 26.02.2012 (4:5 FT APK)
RedMagic написа:leoric написа:Hakercheto написа:Кени няма да пусне Торес да се върне дори и той да иска. Иначе аз съм готов на всичко(почти всичко) да видя Торес-Суарез на върха на атаката. Той класата си я има ама с тия капути(без Мата) от Челси няма как да бележи. Мейрелеш не искам и да чувам за него. Не ни трябва човек който не иска да играе за отбора и да лъже феновете че искал
И какво е виновен Раул, че му беше обещано увеличение на заплатата от 30 хиляди паунда на седмица. Заплата по-ниска дори от на Кончески, Йованович, Поулсен и т.н. Не е ли обида някакви парашутисти от Съндърланд и Астън Вила да взимат по 70-80 хиляди паунда на седмица, а ти да си на ниво заплащане на младежи... Не е ли обидно закотвянето му на пейката, след като беше най-силният ни играч през вторият полусезон? Всеки професионален играч би се махнал, а Кени и Комоли просто спомогнаха с изгонването му. Това е истината. Човекът си го каза в интерю-"Не исках да напускам Ливърпул, но ми беше обещано нещо, което от ръководството не изпълниха." Всеки, който е професионален играч, който има не повече от 3-4 години футбол на високо ниво, има семейство и дете, би напуснал.
Точно това е причината. Мейрелеш искаше да играе за Ливърпул, обичаше клуба и града, но просто от ръководството се отнесоха много грозно към него.
Да,а Хенри каза че Мейрелеш е лъжец и е искал задължителен трансфер. Аз вярвам повече на Хенри отколкото на Раул. Класата си я има,но не го искам обратно. Щом няма желание да играе,да не играе при нас. Да стой да се кефи на заплатата си,докато не го изгонят за безобразни игри.Нека спестява за черни дни
Само Левски!
You'll never walk alone!
You'll never walk alone!
realist написа:PeterForsberg, сравняваш полуфинала с Челси и финала с Милан за ШЛ с финала за Карлинг Къп с Кардиф?!?!?Моля те, не казвай на никого! Или може би просто си искал да ни развеселиш? Ако е така, успя
С какво Ливърпул е виновен, че не се класираха Челси за финала? Кардиф са финалисти с тях играхме. Бихме ги и финала ще си остане завинаги в историята на клуба. Това, че ти го считаш за обидно, говори колко малко уважаваш противника!
Финала си беше супер. Емоция, напрежение, псувни ... и накрая сълзи. От радост! Отборно играхме добре. Ако трябва да отличим тези, които не блестяха на 100% то това са Хендерсън, Суарез и Джерард! Какво, да не седнеш сега да ми плюеш по Капитана? Или по уругваеца? Всеки има лош ден!
[offtopic]PeterForsberg, много добър коментар![/offtopic]
- manutd legeng
- Контакти:
LaRgO написа:Liverpool_EC написа:LaRgO написа:Този Кардиф го направихте егати големия отбор.... Едвам, едвам срещу 6-я в Чемпиъншип.......
E ний кво да направим,че Юнайтед не можаха да стигнат финала,че да бием и тях(пак)![]()
![]()
Нямам предвид феновете, а това, че Ливърпул ги победи много трудно и изглеждаше, че Кардиф са някакъв сериозен отбор, а те са слаби. Трябваше Ливърпул да ги победи спокойно с 2/3 :0.
Аз не видях да са слаби!!Напротив,трябва да им се отчете сериозната и вдъхновена игра,даже на моменти класна!Може и да ви се стори префърцунено,но по ниско разрядните отбори будят симпатии!!А Кардиф даже играха като с равен!!Което си беше и така-равен с равен!

Да си казваш,че Карлинг къп ти спасява сезона(Далглиш),просто натъжава...

- manutd legeng
- Контакти:
kadett1 написа:Радвам се ,че взехме купа ,най-после.Радвам се и на ентусиазъма,който обхваща и фенове,и ръководство.Не се радвам на играта.Не може цели 6 месеца да обиграваш един отбор и да не се вижда никакъв напредък.Да, когато играем на контраатаки сме си класа,но при игра с/у отбор,който се защитава сме в пълна безпътица.Болно ми става,когато играчите спират и тъпчат на място, незнаейки какво да направят.Да не ставам голословен - вижте какво направи Юнайтед срещу Норич - след изравняването просто ги смачкаха и не им дадоха да дишат ,докато не поведоха.Ние това не го можем.Преди много време го можехме, но сега....Липсват ни класни халфове,а без да можеш да правиш играта и най доброто нападение или най-добрата защита да имаш - кел файда.
Не съм оптимист за четвъртото място, но сега чета,че се готвят сериозни инвестиции за на лято - и то повече за халфове.Макар и да изтървем Шампионската лига този сезон,можем да усилим отбора и за следващия сезон да сме в тройката.
Мислех да те захапя за Третото място догодина!Че е рано да слагаш тигана...

Но видях мнението ти за мача на Юнайтед и си връщам думите назад!Достойно е да признаеш някой факт за вечния враг!
Дано лятото направите нужното за към по добро класиране.

- Liverpool_EC
- Контакти:
manutd legeng написа:kadett1 написа:Радвам се ,че взехме купа ,най-после.Радвам се и на ентусиазъма,който обхваща и фенове,и ръководство.Не се радвам на играта.Не може цели 6 месеца да обиграваш един отбор и да не се вижда никакъв напредък.Да, когато играем на контраатаки сме си класа,но при игра с/у отбор,който се защитава сме в пълна безпътица.Болно ми става,когато играчите спират и тъпчат на място, незнаейки какво да направят.Да не ставам голословен - вижте какво направи Юнайтед срещу Норич - след изравняването просто ги смачкаха и не им дадоха да дишат ,докато не поведоха.Ние това не го можем.Преди много време го можехме, но сега....Липсват ни класни халфове,а без да можеш да правиш играта и най доброто нападение или най-добрата защита да имаш - кел файда.
Мислех да те захапя за Третото място догодина!Че е рано да слагаш тигана...![]()
Но видях мнението ти за мача на Юнайтед и си връщам думите назад!Достойно е да признаеш някой факт за вечния враг!
Дано лятото направите нужното за към по добро класиране.
Еми то това е разликата м-у двата отбора ,която се създаде последните 10г-МАНТАЛИТЕТА на шампион и победител!!! и заради която взехте сумати мачове последните години по сценария от неделя.Другата разлика е,че съра е супер рисков играч.Не съм сигурен дали беше такъв 92,93г ама просто в момента може да си го позволи-да заиграе"ва банк"...мачовете от пролетта У.Хям-Ливърпул(2:0 ПП,3:1КР) и У.Хям -Юнайтед(2:0 ПП,2:4КР) са най-пресните примери за голямата разлика м/у Ливърпул и Юнайтед-манталитет и риск.Е понякога съра се поизхвърля или не доотценя риска( Юнайтед-Сити 1:6),ама точно това е разликата при него,че след всичките тези години на успехи той може да си го позволи и никой гък не може да му каже!!!А при другите треньори не е така и те не могат да си позволят да рискуват толкова...
08/09 отбора го имаше, обръщахме от 0-2 наред но просто беше прекалено класен за да се задоволи с нещо друго...
Pupper_ , сигурно е забавно така - сам си задаваш въпроси и сам си отговаряш
За Джерард никога не съм и няма да кажа нито една лоша дума, ако ще да седи със скръстени ръце по цял мач на центъра. Този човек е дал толкова много на отбора, че да се пише против него е кощунствено и светотатство.
Що се отнася до нелепото сравнение, то е такова не заради разликата в противниците, а заради разликата в турнирите. Да слагаме на едно ниво спечелена ШЛ и спечелена Карлинг Къп е просто абсурдно и не го правете, че ще ни се смеят. Не омаловажавам победата и купата, но не съм съгласен да се говори, че една Карлинг Къп спасява и осмисля сезона ни. Значи ако всяка година я печелим, другото няма значение - седми, осми, няма значение. Това може да е мислене на фен на Бигмингам или Стоук сити, но не и на фен на Ливърпул. Моля ви, преосмислете си ценностите - ние сме Ливърпул, по дяволите!

Що се отнася до нелепото сравнение, то е такова не заради разликата в противниците, а заради разликата в турнирите. Да слагаме на едно ниво спечелена ШЛ и спечелена Карлинг Къп е просто абсурдно и не го правете, че ще ни се смеят. Не омаловажавам победата и купата, но не съм съгласен да се говори, че една Карлинг Къп спасява и осмисля сезона ни. Значи ако всяка година я печелим, другото няма значение - седми, осми, няма значение. Това може да е мислене на фен на Бигмингам или Стоук сити, но не и на фен на Ливърпул. Моля ви, преосмислете си ценностите - ние сме Ливърпул, по дяволите!
realist написа:Този човек е дал толкова много на отбора, че да се пише против него е кощунствено и светотатство.
А срещу другия дето е дал това че и много отгоре можем да плюем и изливаме помия на килограм?
Не, wolf, не бива да се излива помия и да се плюе. Ако визираш мен, в никакъв случай не мисля, че критичните ми коментари относно работата на Далглиш могат да бъдат квалифицирани като "плюене" или "изливане на помия". Става въпрос по-скоро за градивна критика, която види се, е напълно основателна. Преди Нова година само 3-4 човека се осмелявахме да казваме, че селекцията на Кени е пълен провал, сега това е мнението на 90% от феновете и няма как да бъде друго, защото резултатите и играта на новопривлечените го доказва. Освен това, нека правим разлика между футболист и треньор. Един футболист, колкото и да не е във форма, не може да провали сезон, защото има още 10 около него, докато треньора може и още как. Нееднократно съм изразявал огромното си уважение към личността Кени Далглиш и всичко, което е направил за Ливърпул, но продължавам да твърдя, че вторият му престой начело на отбора поне засега никак не е успешен. Това мнение не значи, че го плюя. Ако след 10 години Джерард е треньор и отбора изглежда по същия начин, няма да спестя критиките си и към него, но това че е направил няколко слаби мача и не е във форма в никакъв случай не може да служи за оправдание за слабите ни игри. Самото му присъствие на терена е от фундаментално значение за всички около него и се вижда, че когато отсъстваше играхме много по-зле и губехме. Сега поне играем зле, но печелим.