john barnes написа:пак паднахме....
Е и ?
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
john barnes написа:пак паднахме....
dsadsadasdasdasd написа:Та Керъл блестеше, за разлика от Белами Макси и т.н. Няма как Керъл да играе след като към него нямаше 1 тoчен пас. Между другото създаде 1 страхотно полужение за Макси. Джонсън беше дупка и половина !!
dsadsadasdasdasd написа:john barnes написа:един факт вече сериозно ме притеснява-ЯЛОВИ СМЕ!!! много трудно бележим,вкарат ли ни първи гол и губим винаги,нямаме характер да обръщаме мачове...спешно пак казвам ни трябва нападател и дясно крило.мислех си,че лятото това ще са ни първите покупки,но....нали сияйния си знаел! напълнихме се със вътрешни халфове и един ялов център нападател,който е и безбожно скъп,ялово ляво крило,пенсиониран уелсец и най-бавния халф който съм гледал във Ливърпул в последните 15 години....както и също безбожно скъп и недоказан средняк...
Много си ми смешен приятел. Като бием и играем добре малчиш като ду.ка а като паднем веднага започваш с твоите глупусти 1 и същи работи слушаме.
Направете му на този 1 друга тема да си пише, че да не разваля темите само. Лесно е когато отбора играе зле да го критикуваш, а като са по-добри не те виждам. Не знам какво целиш с тези провокации по адрес на Кени. И това сигурно не дразни само мен ами и другите във форума. Сияйния ами такъв е да Сияе за разлика от някой хора тука.
И я ми кажи, кой игра по хубаво от Адам,Хендерсън и Кели срещу Юнайтет? Джерард ли, който цял мач нищо не направи или пък Суарез, който постояно правеше глупусти и играеше индивидуално, или Енрике те пък с Даунинг един пас немогат да си вържат кажи кой?
JalkiSte написа:dsadsadasdasdasd написа:john barnes написа:един факт вече сериозно ме притеснява-ЯЛОВИ СМЕ!!! много трудно бележим,вкарат ли ни първи гол и губим винаги,нямаме характер да обръщаме мачове...спешно пак казвам ни трябва нападател и дясно крило.мислех си,че лятото това ще са ни първите покупки,но....нали сияйния си знаел! напълнихме се със вътрешни халфове и един ялов център нападател,който е и безбожно скъп,ялово ляво крило,пенсиониран уелсец и най-бавния халф който съм гледал във Ливърпул в последните 15 години....както и също безбожно скъп и недоказан средняк...
Много си ми смешен приятел. Като бием и играем добре малчиш като ду.ка а като паднем веднага започваш с твоите глупусти 1 и същи работи слушаме.
Направете му на този 1 друга тема да си пише, че да не разваля темите само. Лесно е когато отбора играе зле да го критикуваш, а като са по-добри не те виждам. Не знам какво целиш с тези провокации по адрес на Кени. И това сигурно не дразни само мен ами и другите във форума. Сияйния ами такъв е да Сияе за разлика от някой хора тука.
И я ми кажи, кой игра по хубаво от Адам,Хендерсън и Кели срещу Юнайтет? Джерард ли, който цял мач нищо не направи или пък Суарез, който постояно правеше глупусти и играеше индивидуално, или Енрике те пък с Даунинг един пас немогат да си вържат кажи кой?
Стига сте плюли Джонито беРазберете го, човекът е малко по-голям от нас и е бил свидетел на славните времена на Ливърпул, в които сме били господари на Англия и Европа, времена за които (теб не те знам на колко си, но аз и със сигурност повечето пишещи тук само сме чували).Нормално е да е раздразнен, след като от 20 години всяка година тръгваме с амбиции за титлата и още след петия кръг разбираме, че ще се борим за четвъртото място, а често след 10-15 осъзнаваме, че ще го правим за шестото...човекът просто е изморен от напразните очаквания и иска нещо да се промени, така че най-после да се върнем на мястото, което ни се полага.Това в никакъв случай не го прави по-малко фен на отбора и изобщо не разбирам нападките ви към него.Според мен е прав за повечето неща, които казва и за които (по мое мнение) повечето от вас тук са твърде оптимистично настроени.Не съм съгласен и, че се крие след победа - винаги си критикува човекът и кажете ми, че няма защо.Смятам, че е време да спрем да оправдаваме Хендерсън, защото бил млад и нямал самочувствие - вижте Фил Джоунс.Трябва да спрем и да оправдаваме Даунинг - вижте Ашли Йънг и Хуан Мата.Освен срещу Болтън, да сме направили някоя друга такава победа? Говоря за тотална доминация и смазване на съперника с красива игра, а не просто за тактически добре проведен мач (визирам срещите срещу Арсенал и Евъртън).Не мога да разбера и коментари от сорта на "вие сега ги плюете, ама като бият ще им се радвате".Ами естествено, че ще се радвам, това е моят любим отбор, на който броя минутите до започването на мача, радвам се като малко дете при добра игра и победа и съответно ми е болно при обратното.Нека се изслушваме и уважаваме правото на всеки от нас да изказва мнение, защото при всяко калпаво отиграване на Даунинг, Хендерсън или Керъл Джонито е прав, а не вие
Peace
![]()
P.S. Не съм му братовчед, брат, баща, чичо, племенник, зет и т.н., нито пък го познавам лично
dsadsadasdasdasd написа:john barnes написа:един факт вече сериозно ме притеснява-ЯЛОВИ СМЕ!!! много трудно бележим,вкарат ли ни първи гол и губим винаги,нямаме характер да обръщаме мачове...спешно пак казвам ни трябва нападател и дясно крило.мислех си,че лятото това ще са ни първите покупки,но....нали сияйния си знаел! напълнихме се със вътрешни халфове и един ялов център нападател,който е и безбожно скъп,ялово ляво крило,пенсиониран уелсец и най-бавния халф който съм гледал във Ливърпул в последните 15 години....както и също безбожно скъп и недоказан средняк...
liverpool96 написа:Момчета, вие акъл на Джонито няма да давате. Имам го в приятели във ФБ, пък и съм му гледал профила и е наистина много по-голям и зрял от нас. Така че сульо и пульо тръгнали да го обиждат, а човека е фен на отбора отпреди сигурно 20-25 години.Свикнал е да вижда Ливърпул на върха, където е и мястото му разбира се, но пък и аз не намирам положителната страна и този сезон. Купихме играчи, които не ни трябват точно в този момент. Нямам нищо против тях, но трябваше да ги купим поне сезон по-късно. За този сезон трябваха коренно различни играчи. Играчи, които имат нужната класа. Мисля си, че Кени избра неподходящо време да развива талантите. Трябваше поне сега през сезона да се борим за отличие и прекратим сушата и безтитлието. Не гледах много от мача с Глазгоу (има-няма 50 минути
), но останах отново с впечатлението, че стигнем ли до наказателното и всичко закучва там. Нямаме и играчите, които могат да реализират създадените положения.
Hakercheto написа: Незнам за вас,но мен ме притеснява и че отново сме на Британия Стеидиъм
JalkiSte написа:dsadsadasdasdasd написа:john barnes написа:един факт вече сериозно ме притеснява-ЯЛОВИ СМЕ!!! много трудно бележим,вкарат ли ни първи гол и губим винаги,нямаме характер да обръщаме мачове...спешно пак казвам ни трябва нападател и дясно крило.мислех си,че лятото това ще са ни първите покупки,но....нали сияйния си знаел! напълнихме се със вътрешни халфове и един ялов център нападател,който е и безбожно скъп,ялово ляво крило,пенсиониран уелсец и най-бавния халф който съм гледал във Ливърпул в последните 15 години....както и също безбожно скъп и недоказан средняк...
Стига сте плюли Джонито беРазберете го, човекът е малко по-голям от нас и е бил свидетел на славните времена на Ливърпул, в които сме били господари на Англия и Европа, времена за които (теб не те знам на колко си, но аз и със сигурност повечето пишещи тук само сме чували).Нормално е да е раздразнен, след като от 20 години всяка година тръгваме с амбиции за титлата и още след петия кръг разбираме, че ще се борим за четвъртото място, а често след 10-15 осъзнаваме, че ще го правим за шестото...човекът просто е изморен от напразните очаквания и иска нещо да се промени, така че най-после да се върнем на мястото, което ни се полага.Това в никакъв случай не го прави по-малко фен на отбора и изобщо не разбирам нападките ви към него.Според мен е прав за повечето неща, които казва и за които (по мое мнение) повечето от вас тук са твърде оптимистично настроени.Не съм съгласен и, че се крие след победа - винаги си критикува човекът и кажете ми, че няма защо.Смятам, че е време да спрем да оправдаваме Хендерсън, защото бил млад и нямал самочувствие - вижте Фил Джоунс.Трябва да спрем и да оправдаваме Даунинг - вижте Ашли Йънг и Хуан Мата.Освен срещу Болтън, да сме направили някоя друга такава победа? Говоря за тотална доминация и смазване на съперника с красива игра, а не просто за тактически добре проведен мач (визирам срещите срещу Арсенал и Евъртън).Не мога да разбера и коментари от сорта на "вие сега ги плюете, ама като бият ще им се радвате".Ами естествено, че ще се радвам, това е моят любим отбор, на който броя минутите до започването на мача, радвам се като малко дете при добра игра и победа и съответно ми е болно при обратното.Нека се изслушваме и уважаваме правото на всеки от нас да изказва мнение, защото при всяко калпаво отиграване на Даунинг, Хендерсън или Керъл, Джонито е прав, а не вие
Peace
![]()
P.S. Не съм му братовчед, брат, баща, чичо, племенник, зет и т.н., дори не го познавам лично
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта