Трябва ли да има рокада в Ливърпул?

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Re: Трябва ли да има рокада в Ливърпул?

Мнениеот Rofles » 16 дек 2012 00:51

DerrickRose написа:
Rofles написа:Евъртън, УБА или Норич по-добри играчи ли притежават, за да са по-напред от вас ?

Да ;)

Дай на УБА един Суарес и ще се борят за зона ШЛ. Ливърпул притежава по-класни играчи от УБА, както и да го погледнеш .. Тук обаче опира до грамотността на мениджъра и как да използва ефективно той играчите си. За Евъртън може и да си прав, но и двата отбора горе-долу са една класа що се отнася до играчите, до мениджърите - класирането го показва.
Изображение[/center]

bossar
Контакти:

Мнениеот bossar » 16 дек 2012 00:56

За колко години Шенкли и САФ стигнаха до първата титла?
Повече от 30 г. съм фен и ще си остана такъв на Ливърпул ......бъдете търпеливи !!!Дори и Пейсли наследявайки от Шенкли отбора му трябва 1 г.

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 16 дек 2012 00:58

bossar написа:За колко години Шенкли и САФ стигнаха до първата титла?
Повече от 30 г. съм фен и ще си остана такъв на Ливърпул ......бъдете търпеливи !!!Дори и Пейсли наследявайки от Шенкли отбора му трябва 1 г.

Хех.. Какви са били стандартите тогава какви са сега.. Ако САФ разполагаше с толкова пари, колкото имаше през лятото Роджърс 1вата му титла нямаше да се бави толкова ;)
Изображение[/center]

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 16 дек 2012 01:01

Rofles написа:Евъртън, УБА или Норич по-добри играчи ли притежават, за да са по-напред от вас ?

Е то разликата е няколко точки.В момента сме на 5точки от 4тото място.Не ни е чак толкова трагично класирането.
Иначе това е футбола.Някой прави добър сезон,а друг не.Миналата година всеки даваше за пример Нюкасъл и до някъде Арсенал.Тази година други отбори им се получват мачовете.

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 16 дек 2012 01:05

styopa написа:

Е то разликата е няколко точки.В момента сме на 5точки от 4тото място.Не ни е чак толкова трагично класирането.
Иначе това е футбола.Някой прави добър сезон,а друг не.Миналата година всеки даваше за пример Нюкасъл и до някъде Арсенал.Тази година други отбори им се получват мачовете.

Прав си, но на Ливърпул все нещо не им се получава и така вече сезони поред.

[offtopic]Не си мислете, сега че злорадствам само, защото съм фен на Юнайтед. :) Просто коментираме темата :)[/offtopic]
Изображение[/center]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 16 дек 2012 01:11

Rofles написа:
styopa написа:

[offtopic]Не си мислете, сега че злорадствам само, защото съм фен на Юнайтед. :) Просто коментираме темата :)[/offtopic]

Че то си е така от сезон 08/09 нещата просто не ни се получават.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
DerrickRose
Контакти:

Мнениеот DerrickRose » 16 дек 2012 01:14

HoUs4oOL написа:
Rofles написа:
styopa написа:

Че то си е така от сезон 08/09 нещата просто не ни се получават.

Не е от сезон 08,от 20+ сезона насам е.Ливърпул се лута в посредственоста,способен да спечели няколко поредни мача срещу по-силни съперници, и след това да се провали срещу отбори борещи се да не изпаднат.Роджърс се мъчи да прави нещо,ама няма ма'трял.
[wrapimg=]http://www.bulgariaspurs.com/files/signatures/signature5.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://24.media.tumblr.com/da4c4fc014d6af038ca8c480e3fd9be7/tumblr_mf2xgvU6Ye1qg0x4wo6_r1_250.gif[/wrapimg]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 16 дек 2012 01:25

Добре де защо не може всички разговори с фенове на Манчестър и Тотнъм да са такива.....естествено, не може без обичайното заяждане, но без злоба и жлъч....а интелигентен разговор със закачки....

Иначе според мен за рокада не може и да става дума точно в момента....не е подходящия момент, а и трябва да се даде време на човека да работи...според мен по-зле няма как да стане, така че трябва да се даде шанс на Роджърс да си свърши работата...от тук на татък нещата може само да се подобряват...естествено трябва да му се дадат и спокойствие и достатъчно средства.....но за жалост нищо от това не зависи от нас(мен в частност) :lol:
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
stenmark
Контакти:

Мнениеот stenmark » 16 дек 2012 08:40

Стига с тези оправдания.Смешно е.В този ред на мисли ще я докараме,че Бенитез е най-виновния от всички.
Брендо си мина през един прозорец.Видяхме го какви са му вижданията.
Точно заради шантавото лято в момента ... на моменти изглеждаме отвратителни.
Като цяло за мен трансферите му през лятото бяха абсурдни.Като водене на мачове според мен не се справя лошо.Не е правил и изцепки по медиите ала Ходжсън.
Иначе ако е върпоса трябва ли в момента да бъде освободен .. за мен отговора е не.
Дали виждам Брендо да води отбора още дълго време също не.[/quote]
Това като го прочетох все едно някой ми е чел мислите!

Потребителски аватар
GARRA-DEMBELE
Контакти:

Re: Трябва ли да рокада в Ливърпул?

Мнениеот GARRA-DEMBELE » 16 дек 2012 08:48

shotgun blues написа:Феро е свободен вече

+1 :) :) :)

Върни се в “Ливърпул”