Болтън Уондърърс - Ливърпул, 21.01.2012, 19:30 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Re: Болтън Уондърърс - Ливърпул, 21.01.2012, 19:30 ч.

Мнениеот smart » 23 яну 2012 16:41

Alexx написа:
smart написа:
Alexx написа:С тези пари които изхарчихте Рафа щеше да вземе Мартинез,Алкантара,Йоренте,Мата и Монтоливо примерно, които са класи над своите еквиваленти в Ливърпул като Адам,Лукас,Хендерсън,Даунинг и Керъл.

последните години под негово ръководство се напечелихме на трофеи с великите спанци.Това не е пръци или реал а това е АНГЛИЙСКИ отбор, логично е все пак да се привличат основно АНГЛИЙСКИ играчи нали?!

ШЛ, финали за купи ... това взехте като имахте испански играчи. А великите испанци взеха световна и европейска титла. А англичани дори не се класираха за европейското ... сам си прави сметката. Жалко ако предпочиташ Хендерсън, който не няма никаква техника пред играч като Алкантара ! Не знам как може да предпочиташ Хендерсън след като Алкантара направи за смях на европейското за младежи. Сигурно след мача Хендерсън е стоял 2-3 месеца с космодиск заради болки в кръста и гърба след заради нещата които му причини Тиаго с топката в мача между Англия и Испания. Челси,Сити и Арсенал са английски отбори, но имат няколко англичанина ... Ako искаш провери класирането на кое място сте вие с многото британци и тези с по-малко англичани(Челси,Сити и Арсенал )

Какви финали за купи през последните 4 години че не помня?
сити на кое място са бе -джо харт?лескът?милнър?ричардс?джонсън?бари? тотнъм на кое място са бе-бейл,паркър,ленън,уолкър,дефо?Юнайед-Руни,Гигс,Сколс,Уелбек,Фил Джоунс,Евънс,Смолинг,Карик,Флетчер,Фърдинанд,Клевърли?Айде ако обичаш преди да ми възхваляваш великите спанци да се поинтересуваш малко.Тва джудже алкантара кой е правил за смях бе? децата на Исландия ли? или на Беларус?тва лилипутче няма да пипне топката срещу някой по грамотен халф от ВЛ особено ако има сблъсък тяло в тяло.Щом е толкова добър дефанзивен халф защо е резерва на звездата Бускетс?Като заговорихме за национални отбори помниш ли колко свърши мача Испания-Англия(макар и приятелски).
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 23 яну 2012 17:48

Сити според теб кои са по-важни ? Лескът или Компани ? :lol: Силва или Джонсън ? :lol: Туре или Бари ? :lol: Айде стига умирам от смях. Юнайтед пък са намерили баланс между чужденци и местни и за това имат толкова успехи. И как Алкантара ще се изгуби в Англия като развинти английския национален отбор ? Плюс това той не е дефанзивен а офанзивен халф и е резерва на Шави,Иниеста и Фабрегъз. Сигурно ще кажеш, че Даунинг е по-добър от Мата ? :lol: Мата притежава висш пилотаж с топката ... умене да пробива, да задържа топката, да гради атаки, да променя темпото на игра, да изостри ситуацията, да излъже противник и т.н., а Даунинг едно бягане напред като кон с капаци и там едно балонно центриране което никога не достига до главата на Керъл. Кажи какво ти харесва в Дауниг и Хендерсън ? :? Аз не намирам нищо футболно в тях двамата.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 23 яну 2012 17:52

Ей така ви искам-със градивни и аргументирани коментари,на мен не ми пречи кой как вижда нещата във любимия отбор,пречи как псувате като изтървани,трябва ли да минат 2,3 дена да почнете да се цържите нормално :)
Относно бързите успехи-ами че то кой не ги иска,ама трябва да си зададем въпроса на този етап и впредвид последните 2 г те постижими ли са? Мен ако питаш бързи успехи ни трябваха 90те,за да можеше в тимът да си върне шампионския манталитет,сега той отдавна го няма и това не може да се върне за една година...Аз и преди ви казах вие си тъгувате по Ливърпул от 80те и не отчитате сумати фактори,които се случиха с отбора(особено последните 2г).Мислите ли,че ако друг треньор беше изхачил тези пари,щяхме да се борим за титлата в момента,при тази луда конкуренция в Англия.Примерите със Барса,Реал,Байерн са най-лесни,ама при едните е състезание с 2 коня,при другите даже само с един,защо не видите колко пари харчат тези отбори спрямо другите в техните първенства и тогава да си отговорите защо са шампиони през година.И като постояно изреждате какви ли не играчи,що си мислите че щом според вас са по-добри и нямам никакъв проблем да дойдат в при нас.Аз ще ви кажа най-големия проблем за да не можем да вземем даден класен играч-Ливърпул не играе в Шамп.Лига!!!! и няма гаранции,че ще е там и другия сезон(говоря преди нач.на сезона) Не отричам,че имаше грешки в трансферите,но пак казвам поправими са,затова мога да почакам Кени да видя дали ще вземе мерки(надявам се че работи по впроса),в момента и да иска не може-с тези играчи разполага с тях играе,знам че сам си ги докара и че не са Азар,Агуеро,Мата ит.н. ама пак ви питам,защото никой преди не ми отговори,преди сезона вие очаквахте ли да са не слаби, а ужасни (2гола и една асист за 55мил) при положение,че мин год. по това време бяха със 15,16гола????? И аз не ги харесвам Керъл и Даунинг,ама със сиг.могат и по-добре...Хендерсън може да се развие,Адъм е на приливи и отливи и за такъв непостоянен играч обикновено ролята е "перфектната резерва",но това всичко зависи от 2,3 трансфера.Аз затова мога да го почакам Кени,защото игра имаше преди да се контузи Лукас и да накажат Суарез,факт е че след това стана по-гадна,ама има основа на която може да се надгражда...Бих дал два примера-мачовете с Евертън (2:0) и с Фулъм(1:0за тях) Еми убий ме ако щеш,ама във втория играта ни беше 100 пъти по хубава,отколкото в първия с/у 10души...ама това е футбол-бихме с по-смотаната игра. Колкото и да не ви се иска,наистина има и такива мачове.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 23 яну 2012 18:05

realist написа:Отново виждам едно извратено разбиране за подкрепа на един отбор. Както много пъти съм казвал, да подкрепяш отбора не означава да подкрепяш хората, които в момента са в него и техните решения. Нито аз, нито suareshampion, нито venomcho, john_barns, Liverpool forever_95 или който и да било друг, който изразява открито недоволството си от това, което става в любимия ни клуб, сме по-малко фенове и не милеем за отбора си. Просто всички ние все още възприемаме отбора си като гранд и фактор не само в английския, а в европейския клубен футбол. Ние все още не сме се примирили със средняческото си положение и го възприемаме като нещо ненормално и неестествено. И не ни разбирайте погрешно - недоволстваме от Наглия не защото греши или защото не става за треньор, а защото няма доблестта да го признае и да се оттегли с достойнство, а сам петни името си. Да го чакаме? Докога? Докато разнебити окончателно отбора и ни забие в трета глуха ли? Факт е, че под негово ръководство вървим на по-зле, а не просперираме. Пари му дадоха, доверие, подкрепа на публиката - всичко, селекция си направи, при това никак не евтина за средните стандарти. И какъв е резултата - 7 място и отвратителна игра, при това повече от година, откакто пое отбора. Запомнете това, момчета - ЛИВЪРПУЛ Е ГРАНД и единствената възможна цел е титлата или поне борба за нея. Купички като Карлинг Къп могат да са цел за Болтън или Бирмингам, но не и за Ливърпул.
И понеже много обичате да давате сравнения, и аз ще ви дам едно. Погледнете другите европейски грандове като Реал, Барса, Байерн, Милан. Назначават треньор, проваля се - вън! После следващия и следващия, докато не дойде някой с ясни идеи, качества и най-важното резултати. Затова тези отбори са велики, защото за тях целта е винаги една - титла. Всяко друго класиране е провал и следва промяна. Затова тези клубове изпадат в кризи за по една-две, максимум три години и отново са на върха. Защото никой там не се примирява с незначителни купички и посредствено класиране. А какво стана с нас? Криза, която продължава 21 години. И колко треньори сме имали за това време? Само 6! При това Ходжсън можем да не го броим, защото беше един полусезон. На практика 5 треньори за 20 години суша. Средно по 4 години всеки. Това нормално ли е? Представяте ли си Байерн или Реал да нямат никакви успехи 4 години и да си държат треньора? Аз не. Най-много на втората е вън и идва друг. И това не им пречи да трупат титла след титла и да си остават грандове. Хубаво е да има дългосрочна политика, стабилност, но с подходящите хора. Колко треньора смениха Реал за последните 20 години и какви успехи имат. Ами Байерн? Дори Барса смениха доказан специалист като Ван Гаал защото резултатите не отговаряха на името на клуба. Само ние тук си ги търпим с години и чакаме нещо да стане, а то не става. Разберете, Ливърпул не е средняшки отбор, а безплодието е толкова голямо, че ако не се постигнат бързи успехи, ще затънем в посредственост като Вила. А от посредствеността много трудно се излиза, много. Днес се крепим само на традиции, фенска маса и едното име. Никой вече не ни брои за страшни, всеки си взима каквото си иска от Анфийлд, дори от голямата четворка изпаднахме. Пак ще повторя - Ливърпул все още е гранд и трябва да се държи като такъв. Ако ще по двама треньори на сезон да се сменят, но трябват бързи резултати. В момента Арсенал и Челси са трагични, а ние пак не можем да се преборим за място в ШЛ. Вижте каква селекция направиха конкурентите това лято и каква ние и пак сме зад тях. Това е позор!

Много, много точно казано. По тъпата логика на някои хора във форума, щом трябва да харесвам всички свързани с Ливърпул (играчи и треньори), сигурно трябваше да стискам палци за Ходжсън да остане, да се кефя на играта на Йованович, Поулсен, Кончески и тем подобни боклуци. В противен случай ние не сме фенове... А да, ние не сме фенове, 'щото не подкрепяме всичко случващо се около клуба. По тая скапана логика миналата година трябваше с вдигнати ръце да викам и да се кефя на 19-тото място, на което се намирахме, в противен случай не съм фен. Някои хора адски много си противоречат.

leoric
Контакти:

Мнениеот leoric » 23 яну 2012 18:13

Аз имам чувството, че КД има някакъв фетиш към дървета без грам фантазия. Например, вместо МакКарти, който показва наченки на футболна мисъл, той взе Хендерсън и Адам - двама изключително безмозъчни играчи, които не могат да измислят нищо друго, освен безсмислен пас към фланга и от там още по-големи инвалиди като Каут и Даунинг да центрират към дърво номер 1 -Керъл. КД се отърва от единствените играчи с фантазия - Мейрелеш, Акуилани, Шелви (макар че го върна на пожар) и от разнообразие в халфовата линия, останахме с мекия в ръката. Не ми се мисли какво ще е положението, когато Джерард окачи обувките, а наследството му ще са Хендерсън и Адам.

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Мнениеот smart » 23 яну 2012 18:16

Alexx написа:Сити според теб кои са по-важни ? Лескът или Компани ? :lol: Силва или Джонсън ? :lol: Туре или Бари ? :lol: Айде стига умирам от смях. Юнайтед пък са намерили баланс между чужденци и местни и за това имат толкова успехи. И как Алкантара ще се изгуби в Англия като развинти английския национален отбор ? Плюс това той не е дефанзивен а офанзивен халф и е резерва на Шави,Иниеста и Фабрегъз. Сигурно ще кажеш, че Даунинг е по-добър от Мата ? :lol: Мата притежава висш пилотаж с топката ... умене да пробива, да задържа топката, да гради атаки, да променя темпото на игра, да изостри ситуацията, да излъже противник и т.н., а Даунинг едно бягане напред като кон с капаци и там едно балонно центриране което никога не достига до главата на Керъл. Кажи какво ти харесва в Дауниг и Хендерсън ? :? Аз не намирам нищо футболно в тях двамата.

1.Силва и Джонсън притежават различни качества и трудно бихме могли да ги сравним
2.Туре първо не е испанец,второ има равен брой мачове в ПШ с Бари има причина за да е титуляр в отбора намиращ се на първо място
3.Въпрос- закво ни е офанзивен халф, сигурно ще кажеш че е по добър от стиви ли?
4.за мата и даунинг нищо не съм казал
5.Какъв баланс е намерил Юнайтед след като съм изборил 11 играча които са често титуляри(да не кажа винаги когато са здрави без Евънс може би) ние също имаме Енрике,Рейна,Суарес,Лукас,Макси ,а Юнайтед имат -Нани,Валенсия,Видич,Де Хея и това са общо заето чужденците в отбора които са титуляри.
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 23 яну 2012 20:43

Liverpool forever_95 написа:
realist написа:Отново виждам едно извратено разбиране за подкрепа на един отбор. Както много пъти съм казвал, да подкрепяш отбора не означава да подкрепяш хората, които в момента са в него и техните решения. Нито аз, нито suareshampion, нито venomcho, john_barns, Liverpool forever_95 или който и да било друг, който изразява открито недоволството си от това, което става в любимия ни клуб, сме по-малко фенове и не милеем за отбора си. Просто всички ние все още възприемаме отбора си като гранд и фактор не само в английския, а в европейския клубен футбол. Ние все още не сме се примирили със средняческото си положение и го възприемаме като нещо ненормално и неестествено. И не ни разбирайте погрешно - недоволстваме от Наглия не защото греши или защото не става за треньор, а защото няма доблестта да го признае и да се оттегли с достойнство, а сам петни името си. Да го чакаме? Докога? Докато разнебити окончателно отбора и ни забие в трета глуха ли? Факт е, че под негово ръководство вървим на по-зле, а не просперираме. Пари му дадоха, доверие, подкрепа на публиката - всичко, селекция си направи, при това никак не евтина за средните стандарти. И какъв е резултата - 7 място и отвратителна игра, при това повече от година, откакто пое отбора. Запомнете това, момчета - ЛИВЪРПУЛ Е ГРАНД и единствената възможна цел е титлата или поне борба за нея. Купички като Карлинг Къп могат да са цел за Болтън или Бирмингам, но не и за Ливърпул.
И понеже много обичате да давате сравнения, и аз ще ви дам едно. Погледнете другите европейски грандове като Реал, Барса, Байерн, Милан. Назначават треньор, проваля се - вън! После следващия и следващия, докато не дойде някой с ясни идеи, качества и най-важното резултати. Затова тези отбори са велики, защото за тях целта е винаги една - титла. Всяко друго класиране е провал и следва промяна. Затова тези клубове изпадат в кризи за по една-две, максимум три години и отново са на върха. Защото никой там не се примирява с незначителни купички и посредствено класиране. А какво стана с нас? Криза, която продължава 21 години. И колко треньори сме имали за това време? Само 6! При това Ходжсън можем да не го броим, защото беше един полусезон. На практика 5 треньори за 20 години суша. Средно по 4 години всеки. Това нормално ли е? Представяте ли си Байерн или Реал да нямат никакви успехи 4 години и да си държат треньора? Аз не. Най-много на втората е вън и идва друг. И това не им пречи да трупат титла след титла и да си остават грандове. Хубаво е да има дългосрочна политика, стабилност, но с подходящите хора. Колко треньора смениха Реал за последните 20 години и какви успехи имат. Ами Байерн? Дори Барса смениха доказан специалист като Ван Гаал защото резултатите не отговаряха на името на клуба. Само ние тук си ги търпим с години и чакаме нещо да стане, а то не става. Разберете, Ливърпул не е средняшки отбор, а безплодието е толкова голямо, че ако не се постигнат бързи успехи, ще затънем в посредственост като Вила. А от посредствеността много трудно се излиза, много. Днес се крепим само на традиции, фенска маса и едното име. Никой вече не ни брои за страшни, всеки си взима каквото си иска от Анфийлд, дори от голямата четворка изпаднахме. Пак ще повторя - Ливърпул все още е гранд и трябва да се държи като такъв. Ако ще по двама треньори на сезон да се сменят, но трябват бързи резултати. В момента Арсенал и Челси са трагични, а ние пак не можем да се преборим за място в ШЛ. Вижте каква селекция направиха конкурентите това лято и каква ние и пак сме зад тях. Това е позор!

Много, много точно казано. По тъпата логика на някои хора във форума, щом трябва да харесвам всички свързани с Ливърпул (играчи и треньори), сигурно трябваше да стискам палци за Ходжсън да остане, да се кефя на играта на Йованович, Поулсен, Кончески и тем подобни боклуци. В противен случай ние не сме фенове... А да, ние не сме фенове, 'щото не подкрепяме всичко случващо се около клуба. По тая скапана логика миналата година трябваше с вдигнати ръце да викам и да се кефя на 19-тото място, на което се намирахме, в противен случай не съм фен. Някои хора адски много си противоречат.

Никой не ти е казал, че трябва да ги харесваш. ПОДКРЕПА е едно ХАРЕСВАНЕ е друго ти щом си фен на първо място трябва да ги подкрепяш, а за харесване никой не говори. То и аз не харесвам Стивън Джерард, но това не означава, че го псувам и искам да бъде продаван. А що се отнася до фенството нокой не може да каже колко е фен всеки сам усеща това то е в сърцето, то не е в фланелките или шаловете, шапките и т.н. И само искам да ви кажа на всички, че както се разбира кой ти е приятел в трудни моменти, така и се разбира кой е истински фен в трудни моменти. Псуваш ли даден играч от отбора все едно псуваш и ОТБОРА. Може да не ти се харесва неговата игра, но когато той е на терена ти трябва да го подкрепяш независимо, как играе и какво прави това е. Вече след като бъде продаден, ако искаш и песен с псувни направи за него, но част ли е от ЛЮБИМИЯ отбора бъди с него и то особено в трудните моменти

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 23 яну 2012 21:25

Не харесваш Стиви? А иначе правим мерило за феновете...

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 23 яну 2012 21:46

liverpool96 написа:Не харесваш Стиви? А иначе правим мерило за феновете...

Но харесва Керъл :!:

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 23 яну 2012 21:53

Да Не харесвам Стивън и никаде не пише, че трябва да го харесвам. Да подкрепям го и то не защото е капитан или нещо, а защото играе в любимия отбор, а що се отнася до това да харесвам Керъл и то откакто играеше в Кясъл, но никог, ако Джарард играе в друг отбор не бих го подкрепял просто има неща които ме дразнят в него и си го казвам открито, но повтарям това не означава, че искам да бъде продаван или това не означава, че го псувам просто го подкрепям и искам все още да радва всички превържаници на Ливърпул

Върни се в “Ливърпул”