Ливърпул - Байер Леверкузен (12.08.2012)
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
john barnes
Re: Ливърпул - Байер Леверкузен (12.08.2012)
шанаджийски и вратарски гол отвсякъде... 
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
Ама влезе....че включих и точно на гола 
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Аз ви казвам , че Керъл бележи 
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
-
Liverpool forever_95
- Контакти:
За пореден път се видя, че на Керъл не може да се разчита. Подават му от пет метра топката, о'ня се опитва с външен да си я спре, бяга му на 5 метра, вземат ни я и ни вкарват. Тройката в средата на терена през второто полувреме беше под всякаква критика. Хендерсън, Адам и Спиъринг са трагедия, това се видя за пореден път. Адам да го дават на Фулъм колкото се може по-скоро. Керъл просто да го подаряват за 15 млн. и да се свършва. Тия двамата за уникални малоумници. Харесва ми как върви играта с Джерард, Лукас и Шелви, да видим като влезе Алън какво ще стане. Дано да сме по-добри. 
john barnes написа:шанаджийски и вратарски гол отвсякъде...
Айде стига с тези настройвания на форума, моля.Ако го беше вкарал Суарез, щеше да е голям удар,но нали е "твоя любимец" - гола е вратарски.И аз не харесвам дадени играчи,ама да си ме чул постоянно да използвам - "шибан Стю","конска опашка" и т.н.И, случайно да ти направи впечатление как публиката посрещна влизането на Керъл....
kadett1 написа:john barnes написа:шанаджийски и вратарски гол отвсякъде...
Айде стига с тези настройвания на форума, моля.Ако го беше вкарал Суарез, щеше да е голям удар,но нали е "твоя любимец" - гола е вратарски.И аз не харесвам дадени играчи,ама да си ме чул постоянно да използвам - "шибан Стю","конска опашка" и т.н.И, случайно да ти направи впечатление как публиката посрещна влизането на Керъл....
Абе ти пък...какво разбират 25 000 човека дето живеят в тоя град и всяка седмица са на стадиона....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
- we are the champions
- Контакти:
Как играхме ,че нямах възможност да гледам мача ...
-
john barnes
kadett1 написа:john barnes написа:шанаджийски и вратарски гол отвсякъде...
кланяй се на конската ялова опашка,не ми пречиш...аз никой не настройвам,а ИЗКАЗВАМ МНЕНИЕ.правиш ли разлика?
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
- IvanAtanasov
- Контакти:
За мнение номер '1000' си пожелавам всеки път по 3 гола на Анфийлд 
- liverpool96
- Контакти:
Сигурен бях, че ги бием! Незабравимите нощи на "Анфийлд" отново наближават, стягайте коланите!