Аз точно това казвам. Прогрес има. Имаме толкова вкарани голове, колкото втория Сити. Минахме миналогодишния рекорд, а остават 12 кръга. Атаката се подобри значително, а без грешки като тези на Шкъртел, Кара, Рейна и т.н. и в защита ще сме стабилни. Аз съм сигурен, че лятото ще има метла на 2/3 от защитата + вратаря и тогава ще се види, колко сме добри.
А колкото до това дали е или не е БР за Ливърпул само ще кажа, че за последните 20+ години сме имали само един наистина добър треньор, който пък не случи на собственици и едни добри собственици, които не случиха на треньор. Общо взето, при нас стават по трудния начин нещата.
Лига Европа: Ливърпул - Зенит (21.02.2013 г. ,, 22:05 ч.)
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Лига Европа: Ливърпул - Зенит (21.02.2013 г. 22:05 ч.)
leoric написа:Аз точно това казвам. Прогрес има. Имаме толкова вкарани голове, колкото втория Сити. Минахме миналогодишния рекорд, а остават 12 кръга. Атаката се подобри значително, а без грешки като тези на Шкъртел, Кара, Рейна и т.н. и в защита ще сме стабилни. Аз съм сигурен, че лятото ще има метла на 2/3 от защитата + вратаря и тогава ще се види, колко сме добри.
А колкото до това дали е или не е БР за Ливърпул само ще кажа, че за последните 20+ години сме имали само един наистина добър треньор, който пък не случи на собственици и едни добри собственици, които не случиха на треньор. Общо взето, при нас стават по трудния начин нещата.
Я уточни последното защото аз добри собственици не помня
- Karsa Orlong
- Контакти:
wolf написа:Я уточни последното защото аз добри собственици не помняОсвен ако не говориш за трансферните рекорди на Сунес който счупи рекорд след рекорд за абсолютни олигофрени тип Найджъл Клъф
Честно казано аз все още не бързам да категоризирам сегашните собственици като лоши. Спасиха клуба от администрация и веднага след това дадоха всички пари от трансферите на Торес и Бабел за нови играчи. През лятото също отпуснаха доста пари, не се знае, ако вместо Керъл и Даунинг бяха купени много класни футболисти за същите пари и играехме в ШЛ колко още щяха да наливат.
-
john barnes
wolf написа:leoric написа:Аз точно това казвам. Прогрес има. Имаме толкова вкарани голове, колкото втория Сити. Минахме миналогодишния рекорд, а остават 12 кръга. Атаката се подобри значително, а без грешки като тези на Шкъртел, Кара, Рейна и т.н. и в защита ще сме стабилни. Аз съм сигурен, че лятото ще има метла на 2/3 от защитата + вратаря и тогава ще се види, колко сме добри.
Я уточни последното защото аз добри собственици не помняОсвен ако не говориш за трансферните рекорди на Сунес който счупи рекорд след рекорд за абсолютни олигофрени тип Найджъл Клъф
найджъл клъф май беше привлечен от рой евънс...доколкото си спомням.сунес имаше страшни попълнения-марк уолтърс,майкъл томас,дийн сондърс,марк райт и разни такива,но клъф май го привлече евънс.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
john barnes написа:wolf написа:leoric написа:Аз точно това казвам. Прогрес има. Имаме толкова вкарани голове, колкото втория Сити. Минахме миналогодишния рекорд, а остават 12 кръга. Атаката се подобри значително, а без грешки като тези на Шкъртел, Кара, Рейна и т.н. и в защита ще сме стабилни. Аз съм сигурен, че лятото ще има метла на 2/3 от защитата + вратаря и тогава ще се види, колко сме добри.
Я уточни последното защото аз добри собственици не помняОсвен ако не говориш за трансферните рекорди на Сунес който счупи рекорд след рекорд за абсолютни олигофрени тип Найджъл Клъф
найджъл клъф май беше привлечен от рой евънс...доколкото си спомням.сунес имаше страшни попълнения-марк уолтърс,майкъл томас,дийн сондърс,марк райт и разни такива,но клъф май го привлече евънс.
The fans were running out of patience with Souness, but he made one last attempt at revitalising Liverpool by signing defender Julian Dicks and striker Nigel Clough for the 1993–94 season
Негова издънка си е
Karsa Orlong написа:wolf написа:Я уточни последното защото аз добри собственици не помняОсвен ако не говориш за трансферните рекорди на Сунес който счупи рекорд след рекорд за абсолютни олигофрени тип Найджъл Клъф
Честно казано аз все още не бързам да категоризирам сегашните собственици като лоши. Спасиха клуба от администрация и веднага след това дадоха всички пари от трансферите на Торес и Бабел за нови играчи. През лятото също отпуснаха доста пари, не се знае, ако вместо Керъл и Даунинг бяха купени много класни футболисти за същите пари и играехме в ШЛ колко още щяха да наливат.
Продажбите на Торес и Бабел бяха едни от най-големите трансферни грешки допускани въобще в този клуб. Торес няма да го коментирам, Бабел и класа и половина над Даунинг а беше продаден за около 3 пъти по-малко от куцото Стю.
- Liverpool_EC
- Контакти:
Karsa Orlong написа:wolf написа:Я уточни последното защото аз добри собственици не помняОсвен ако не говориш за трансферните рекорди на Сунес който счупи рекорд след рекорд за абсолютни олигофрени тип Найджъл Клъф
ДА НАЛИВАТ? Този израз бих го използвал за Абрамович или Шейх Мансур,даже и Тони Фернандес от КПР наля пари.Аз нашите собственици вече съм си ги категоризирал(поне за себе си)Уви имах надежди в началото,като повечето от нас,но мисля че вече и за децата е ясно,че се натресохме на поредните американски сметкаджии,които ще си правят кинти на гърба на великия Ливърпул
И викаш си прибраха парите от Торес, Бабел, Мейрелеш и не счупиха 2 пъти трансферния ни рекорд в един ден.... неее. Хубаво е да се обвиняват собствениците за грешките на легендата, но истината боли и тя е, че с тези пари, които той изхарчи, можехме да сме далеч по-силен отбор от сега, но ... А и погледнете колко сме похарчили ние и колко Тотнъм. За последните години единствено Сити и Челси са похарчили повече от нас, но те не купуват куци коне и магарета, а нормални играчи. Дори Нюкасъл купиха една камара звезди с парите от коня, които им даде легендата, но вие се самозалъгвайте, че те са лоши и Далглиш е жертвата.
leoric написа:И викаш си прибраха парите от Торес, Бабел, Мейрелеш и не счупиха 2 пъти трансферния ни рекорд в един ден.... неее. Хубаво е да се обвиняват собствениците за грешките на легендата, но истината боли и тя е, че с тези пари, които той изхарчи, можехме да сме далеч по-силен отбор от сега, но ... А и погледнете колко сме похарчили ние и колко Тотнъм. За последните години единствено Сити и Челси са похарчили повече от нас, но те не купуват куци коне и магарета, а нормални играчи. Дори Нюкасъл купиха една камара звезди с парите от коня, които им даде легендата, но вие се самозалъгвайте, че те са лоши и Далглиш е жертвата.
Няма как да се каже по-точно!
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/233/6425233S.jpg[/wrapimg][/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]
leoric написа:Дори Нюкасъл купиха една камара звезди с парите от коня, които им даде легендата, но вие се самозалъгвайте, че те са лоши и Далглиш е жертвата.
И къде са в момента Нюкасъл с големите си звезди? На 10 точки зад нас и в борба за оцеляване.