Манчестър Сити - Ливърпул (03.02.2013 г. ,, 18:00 ч.)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Манчестър Сити - Ливърпул (03.02.2013 г. ,, 18:00 ч.)

Мнениеот wolf » 04 фев 2013 18:48

we are the champions написа:Първо при 2:2 е нормално да се преберем защото на Сити им дойдоха крилете второ Стъридж е получил някаква контузия.... и не се знае дали в сряда ще играе за Англия.

Ти подиграваш ли ми се? Прочете ли какво написах? Осъзнаваш ли ти каква теория хвърляш?
Първо, цял мач ги разнасяме като парцали, инициативата в нас, получаваме изравнителен гол и мача свърши - това е втори мач ПОРЕД с един и същ сценарии. Другото джонито го каза - за чии го пускаш Алън като имаш нападатели и атакуващи халфове на скамейката, това ли искаш да е Ливърпул?? Да драпа за 1 точка на Етихад и Емирейтс - ако да, моля те смени отбора.

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 04 фев 2013 19:09

wolf написа:
we are the champions написа:Първо при 2:2 е нормално да се преберем защото на Сити им дойдоха крилете второ Стъридж е получил някаква контузия.... и не се знае дали в сряда ще играе за Англия.

Ти подиграваш ли ми се? Прочете ли какво написах? Осъзнаваш ли ти каква теория хвърляш?
Първо, цял мач ги разнасяме като парцали, инициативата в нас, получаваме изравнителен гол и мача свърши - това е втори мач ПОРЕД с един и същ сценарии. Другото джонито го каза - за чии го пускаш Алън като имаш нападатели и атакуващи халфове на скамейката, това ли искаш да е Ливърпул?? Да драпа за 1 точка на Етихад и Емирейтс - ако да, моля те смени отбора.

И аз не искам да гледам такъв Ливърпул но в момента Роджърс извлича максимума от отбора...срещу Арсенал просто се пребрахме много назад а вчера първо Рейна направи голяма грешка....и Джеко вкара гол който от 10 пъти дали 1 път ще го повтори..... и беше нормално при 2:2 да се върнем назад защото Сити след изравнителният гол им цъфнаха крилете.. а относно Алън незнам защо точно него пусна...

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 04 фев 2013 19:17

Беше Агуеро и големите футболисти го могат това
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Nd-idn8M5YM[/youtube]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 04 фев 2013 19:22

wolf написа:Беше Агуеро и големите футболисти го могат това
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Nd-idn8M5YM[/youtube]

Тоя па никога не съм го харесвал....добре го направи това, ама за мен Нуно Гомеш беше по-добър от него...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 04 фев 2013 19:22

Да Агуеро беше моя грешка ... гадното е ,че шансовете за топ 4 почти се изпариха вече....

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 04 фев 2013 19:47

Паулета беше великолепен мушкач недей така

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 04 фев 2013 21:48

we are the champions написа:... гадното е ,че шансовете за топ 4 почти се изпариха вече....

Домакинства на Челси, Тотнъм и Евъртън. Това са ни важните мачове, там ще се борим за класиране в ШЛ. Нищо не е загубено, 10т. все още са постижима цел. И трите отбора имат да играят с двата манчестъра, помежду си, с Арсенал, шансове има.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 04 фев 2013 21:48

we are the champions написа:Да Агуеро беше моя грешка ... гадното е ,че шансовете за топ 4 почти се изпариха вече....

Ами,не вярвам,че повечето от нас са очаквали този сезон да сме в ТОП4.
Вижда се,че в отбора има напредък спрямо играта при Краля.
Липсва ни постоянство което се надявам,да бъде постигнато следващия сезон.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 04 фев 2013 23:18

NemanjaVidic написа:
daniel875 написа:
Тук си прав!
не напрадно писах,че от един велик отбор, направиха посмешише.
Но има стойности във футбола, които не могат да се променят.
Ливърпул е една от тях.
Юнайтед?Кои бяха тези?

Хубаво си правим майтап с отбора на Фъргюсън, но трудно ще се позволи да изпуснат преднината в подреждането пред тези другите, които днес бяха смачкани.
И нали знаеш защо? Онзи с дебелия нос много иска да се прави на велик и ще направи отново невъзможното, за да спечели най - гнусното първенство в света. Този шампионат тотално го опорочиха. Девет точки не са кой знае каква разлика и е напълно възможно да бъде преодоляна, че и повече. Имам предвид дори "Челси" като кандидат. Много работи могат да се случат в това първенство, но няма да бъде допуснато.
Титлата на отбора на Фъргюсън ще си остане за статистиката, но в Европа пак ще му бъде показано колко струва. Тоест нищо.
Загубените точки от "Сити", "Челси" и "Тотнъм" не са толкова много, но съдийските намеси във важни моменти от първенството го предрешиха. Последващите разлики в класирането са пълен фалш. Много хора казват, че не било така, но едно е да играеш срещу вятъра, а съвсем друго - с него.

daniel875, отдавна следя този форум и смея да твърдя, че абсолютно всичко което си написал, не се касае за даден мач по който е правена дадена тема.Всеки вижда комплексите ти точно към един отбор.Искам да ти го кажа направо - ти си с психически отклонения, и мисля че не само аз чисто човешки се притеснявам за теб, а и съфорумниците ти.Дай ми координати,за да те съветвам при кой специалист да отидеш.Ако сам не си помогнеш, друг едва ли ще ти помогне.Здравето е най-важно, запомни и действай докато не е станало твърде късно!
Като фен на Юнайтед, искам да изкажа огромното си уважение към Ливърпул, който в този мач определено надигра "шумните съседи". Определено заслужавахте трите точки, които може би щяха да ви дадът доста увереност и самочувствие в следващите мачове.Нека този мач бъде пример и припомни на някои отбори,че само с пари не става ! Красиво е да виждаш отбори, в които играчите оставят душите си на терена, и ИГРАЯТ ЗА ЕМБЛЕМАТА НА КЛУБА, а не за някаква си заплата ! С това доста малко клубове биха се похвалили в сегашни времена.

Малък, не си мисли, че твоят отбор е нещо. В Европа ви разкриха толкова пъти, а уж сте доминант в Англия. Вашата доминация е гарнирана с множество европровали. После не се смейте на "Сити", защото сте същите като тях, но "Ливърпул" е над всички на Острова и ще бъде.
Горделивият шотландец е най - комплесираният човек на света, защото си мисли, че с титли и купи ще остане легенда, но това не е точно така.
Твърде си малък, за да прозреш написаното от мен. Когато си със съдиите, е лесно, но повече от двайсет години те почти винаги свирят в една и съща посока. И в същото време съвсем умишлено срещу "червените".
Няма да забравя онази загуба с 0:4 през 2003, когато точно Райли се подигра с най - големия английски клуб в света, отсъждайки дузпа и давайки смешен червен картон още във втората минута. После имаше още една дузпа и още един червен картон. Това е гавра и съвсем не е единствена. През този сезон и в двата мача.
Фактът, че никът ти носи името на футболист, нямащ никаква връзка с думата "морал", означава колко са ти разбиранията за играта футбол.
Да си на страната на "Манчестър", е диагноза. Смени отбора, за да разбереш думите ми! Иначе ще си заблуждение, че той е нещо, а всъщност един надут балон.
Не е нормално да имаш 20 победи и само две равества за толкова много мачове. Не е вярно, че първенството не е конкурентноспособно, но е вярно, че съдиите не иска да свирят по правилата. Активът на преследвачът е с шампионски график почти, но изостава всъщност много.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
shelvey33
Контакти:

Мнениеот shelvey33 » 05 фев 2013 00:01

daniel875 написа:Малък, не си мисли, че твоят отбор е нещо. В Европа ви разкриха толкова пъти, а уж сте доминант в Англия. Вашата доминация е гарнирана с множество европровали. После не се смейте на "Сити", защото сте същите като тях, но "Ливърпул" е над всички на Острова и ще бъде.
Горделивият шотландец е най - комплесираният човек на света, защото си мисли, че с титли и купи ще остане легенда, но това не е точно така.
Твърде си малък, за да прозреш написаното от мен. Когато си със съдиите, е лесно, но повече от двайсет години те почти винаги свирят в една и съща посока. И в същото време съвсем умишлено срещу "червените".
Няма да забравя онази загуба с 0:4 през 2003, когато точно Райли се подигра с най - големия английски клуб в света, отсъждайки дузпа и давайки смешен червен картон още във втората минута. После имаше още една дузпа и още един червен картон. Това е гавра и съвсем не е единствена. През този сезон и в двата мача.
Фактът, че никът ти носи името на футболист, нямащ никаква връзка с думата "морал", означава колко са ти разбиранията за играта футбол.
Да си на страната на "Манчестър", е диагноза. Смени отбора, за да разбереш думите ми! Иначе ще си заблуждение, че той е нещо, а всъщност един надут балон.
Не е нормално да имаш 20 победи и само две равества за толкова много мачове. Не е вярно, че първенството не е конкурентноспособно, но е вярно, че съдиите не иска да свирят по правилата. Активът на преследвачът е с шампионски график почти, но изостава всъщност много.

Ти гледай сега как ще те изкарат, че завиждаш и не знам си още какво...
You'll never walk alone !!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/173d4862a94c476ba520bd2a7a3b5f52/tumblr_mlh0l3eWCp1qf0sfyo1_500.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Ливърпул”