NemanjaVidic написа:daniel875 написа:Тук си прав!
не напрадно писах,че от един велик отбор, направиха посмешише.
Но има стойности във футбола, които не могат да се променят.
Ливърпул е една от тях.
Юнайтед?Кои бяха тези?
Хубаво си правим майтап с отбора на Фъргюсън, но трудно ще се позволи да изпуснат преднината в подреждането пред тези другите, които днес бяха смачкани.
И нали знаеш защо? Онзи с дебелия нос много иска да се прави на велик и ще направи отново невъзможното, за да спечели най - гнусното първенство в света. Този шампионат тотално го опорочиха. Девет точки не са кой знае каква разлика и е напълно възможно да бъде преодоляна, че и повече. Имам предвид дори "Челси" като кандидат. Много работи могат да се случат в това първенство, но няма да бъде допуснато.
Титлата на отбора на Фъргюсън ще си остане за статистиката, но в Европа пак ще му бъде показано колко струва. Тоест нищо.
Загубените точки от "Сити", "Челси" и "Тотнъм" не са толкова много, но съдийските намеси във важни моменти от първенството го предрешиха. Последващите разлики в класирането са пълен фалш. Много хора казват, че не било така, но едно е да играеш срещу вятъра, а съвсем друго - с него.
daniel875, отдавна следя този форум и смея да твърдя, че абсолютно всичко което си написал, не се касае за даден мач по който е правена дадена тема.Всеки вижда комплексите ти точно към един отбор.Искам да ти го кажа направо - ти си с психически отклонения, и мисля че не само аз чисто човешки се притеснявам за теб, а и съфорумниците ти.Дай ми координати,за да те съветвам при кой специалист да отидеш.Ако сам не си помогнеш, друг едва ли ще ти помогне.Здравето е най-важно, запомни и действай докато не е станало твърде късно!
Като фен на Юнайтед, искам да изкажа огромното си уважение към Ливърпул, който в този мач определено надигра "шумните съседи". Определено заслужавахте трите точки, които може би щяха да ви дадът доста увереност и самочувствие в следващите мачове.Нека този мач бъде пример и припомни на някои отбори,че само с пари не става ! Красиво е да виждаш отбори, в които играчите оставят душите си на терена, и ИГРАЯТ ЗА ЕМБЛЕМАТА НА КЛУБА, а не за някаква си заплата ! С това доста малко клубове биха се похвалили в сегашни времена.
Малък, не си мисли, че твоят отбор е нещо. В Европа ви разкриха толкова пъти, а уж сте доминант в Англия. Вашата доминация е гарнирана с множество европровали. После не се смейте на "Сити", защото сте същите като тях, но "Ливърпул" е над всички на Острова и ще бъде.
Горделивият шотландец е най - комплесираният човек на света, защото си мисли, че с титли и купи ще остане легенда, но това не е точно така.
Твърде си малък, за да прозреш написаното от мен. Когато си със съдиите, е лесно, но повече от двайсет години те почти винаги свирят в една и съща посока. И в същото време съвсем умишлено срещу "червените".
Няма да забравя онази загуба с 0:4 през 2003, когато точно Райли се подигра с най - големия английски клуб в света, отсъждайки дузпа и давайки смешен червен картон още във втората минута. После имаше още една дузпа и още един червен картон. Това е гавра и съвсем не е единствена. През този сезон и в двата мача.
Фактът, че никът ти носи името на футболист, нямащ никаква връзка с думата "морал", означава колко са ти разбиранията за играта футбол.
Да си на страната на "Манчестър", е диагноза. Смени отбора, за да разбереш думите ми! Иначе ще си заблуждение, че той е нещо, а всъщност един надут балон.
Не е нормално да имаш 20 победи и само две равества за толкова много мачове. Не е вярно, че първенството не е конкурентноспособно, но е вярно, че съдиите не иска да свирят по правилата. Активът на преследвачът е с шампионски график почти, но изостава всъщност много.