Стоук Сити - Ливърпул 12.01.2014 | 18:10 | 3-5 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- 

minchev_1951
- Контакти:
Re: Стоук Сити - Ливърпул 12.01.2014 | 18:10
Страхотен мач на Ливърпул! Туре за мен игра най-слабо.

- Alonso_Massa
- Контакти:
minchev_1951 написа:Страхотен мач на Ливърпул! Туре за мен игра най-слабо.
Аз бих казал Хендо. Веднъж на 7-8 минути пипаше топката и докато я пипнеше или бъркаше с паса или целеше птичките, а не вратата. Туре също игра слабо, но му е за пръв път, така че не е удачно да се говори срещу него!
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
						[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
suareshampion написа:Имаше и добри неща в тоя мач ,разбира се .
Сисоко вкара гол ,въпреки че от рикошет и показа стабилна игра отзад .
Аз неслучайно казах преди мача ,че трябват удари от първата минута ,тъй като тия играха с третото си вратарче . Нашите се възползаха перфектно от факта и отбелязаха 5 гола и отправиха още доста удари .Адмирации !!!
Хареса ми включването на Лукас в предни позиции .Технически грамотен футболист ,който много по добре комбинира с нападателите от феномена. Извода е ,че Лукас липсваше като дефанзивен ,но показа ,че може да играе и като офанзивен .
Страхотна игра на моя човек .Тук коментара е излишен . Не само вкарва а и подава перфектно .Гони до последно ,като хитра хиена и това му донесе гол и след това я насочи перфектно в далечния за втори гол.Чупи всички рекорди .Ще задмине Фаулър и Ръш .
Страхотно включване на Дани Стъридж .Уникален футболист. Взаимодействието между двамата,като нападателна двойка е може би най доброто в света .
Страхотен Стърлинг. Много бърз ,много остър и комбинативен . Той и Суарес я подадоха перфектно на Коутиньо ,който обаче продължава да показва лош мерник ,но ще влезе в час ,убеден съм.
Малкия спечели и дузпа ,която беше стопроцентова ! Много опасно влизане от защитника в краката му ,което го повали на земята .Браво на съдията тоя път .
Показва израстване във всеки мач. Вече мисли на терена ,не само тича . Може и още разбира се . Но всичко с времето си .
Сисиоко игра слабо. Подаде много грешни пасове. Като го притискат нямаше спокойствието да разиграе, а блъскаше напред или на където е обърнат. Много уплашено действаше. Имаше и добри пресичания на пасове на няколко пъти, това не е достатъчно за мен. Тук си пристрастен. Ако Фланагън беше играл по този начин щеше доста змии да избълваш
 .
 .Hala Madrid
suareshampion написа:HoUs4oOL написа:[center][/center]
Това е големеца ,който чупи всички рекорди и ми носи радост с играта си ,като един нормален фен на Ливърпул.
А вие ненормалните фенове ,които изляхте сумати помия върху него ,не заслужавате тая радост. Няма как да скриете всичките си глупави и комплексирани коментари срещу тоя играч .Хронологията си стои по всички бг форумчета.
Вчера пак ми напълни душата ,умрях от кеееф.
Тренер трябва да се отбележи прекрасното взаимодействие между СУАРЕС И СТЪРИДЖ!!!!!! След влизането на Стъридж рендетата от Сток станаха разногледи в защита и резултат по гол и асистенция от двамата. Направи ми впечатление при 2-4 Суарес можеше да завърши с шут атаката но той потърси Стъридж! Но Роджърс има много работа за вършене в дефазивен план!!!!!!!! Дано я свърши и се класираме в Топ 4 че ако не язък за ГЕНИЯ СУАРЕС!!!!!!!!!! Ще иде при ония испански мангали и няма вече да имаме НАЙ-ГОЛЕМИЯ НАПАДАТЕЛ В СВЕТА!!!!!!!
- 

suareshampion
gogovcite написа:suareshampion написа:Имаше и добри неща в тоя мач ,разбира се .
Аз неслучайно казах преди мача ,че трябват удари от първата минута ,тъй като тия играха с третото си вратарче . Нашите се възползаха перфектно от факта и отбелязаха 5 гола и отправиха още доста удари .Адмирации !!!
Хареса ми включването на Лукас в предни позиции .Технически грамотен футболист ,който много по добре комбинира с нападателите от феномена. Извода е ,че Лукас липсваше като дефанзивен ,но показа ,че може да играе и като офанзивен .
Страхотна игра на моя човек .Тук коментара е излишен . Не само вкарва а и подава перфектно .Гони до последно ,като хитра хиена и това му донесе гол и след това я насочи перфектно в далечния за втори гол.Чупи всички рекорди .Ще задмине Фаулър и Ръш .
Страхотно включване на Дани Стъридж .Уникален футболист. Взаимодействието между двамата,като нападателна двойка е може би най доброто в света .
Страхотен Стърлинг. Много бърз ,много остър и комбинативен . Той и Суарес я подадоха перфектно на Коутиньо ,който обаче продължава да показва лош мерник ,но ще влезе в час ,убеден съм.
Малкия спечели и дузпа ,която беше стопроцентова ! Много опасно влизане от защитника в краката му ,което го повали на земята .Браво на съдията тоя път .
Показва израстване във всеки мач. Вече мисли на терена ,не само тича . Може и още разбира се . Но всичко с времето си .
Сисиоко игра слабо. Подаде много грешни пасове. Като го притискат нямаше спокойствието да разиграе, а блъскаше напред или на където е обърнат. Много уплашено действаше. Имаше и добри пресичания на пасове на няколко пъти, това не е достатъчно за мен. Тук си пристрастен. Ако Фланагън беше играл по този начин щеше доста змии да избълваш.
Сисоко игра добре . Колкото и да ми се обясняваш,за мен Сисоко игра добре .Точка.
Предлагам, да се гледат мачовете на Ливърпул по два пъти и то с изключен звук, ако може и тогава да се дават коментари.
Плахоста я имаше на моменти ,аз я споменах .Нека да четем ,като хората ? Но отправи удар и вкара гол ,нали ? Аз много пъти съм казвал,че това не е най добрия вариант за бек на Ливърпул .Нека да четем пак казвам . Но и Фланаган и Енрике не са.
Сега ,като ви чета коментарите за мача ,виждам отново тая грозна картинка ,която наблюдавам от три години насам и за която споменах вчера. Нямало дузпа срещу Рахимчо ? Айде бе ? Я вижте къде отива левия крак на Рахим ,след опасното влизане на тоя дърводелец ? Ми той му еба мамата бе ей папагали ? Отново показвате липса на знания и липса на собствено мнение .Аз съм убеден ,че сте се повлияли отново ,от мнението на некадърните и пристрастни журналистчета от диема.
Аз не помня ,тия смешници ,които мразят Ливърпул в червата си ,да са коментирали дадена спорна ситуация в полза на Ливрпул ? Няма такова нещо.
Те мразят Ливърпул и се ебават с вас феновете на Ливърпул от три години насам ,но вие си ги слушкате и си попивате всичко ,като гъбки от тях. Смях в залата.Няма такова ебаване в коментарите им .И вие не можете да се усетите . Ония ден ,един от тия мишоци се беше надрусал и си призна цялата ярост ,омраза и гняв към Ливърпул ,като пожела най искрено на Суарес ,защитниците на Стоук да го обезглавят.
Обърнете внимание ,в каква еуфория изпада коментаторчето ,след гол срещу Ливърпул и обърнете внимание как му висва носа и му пада тона ,след наш гол ,особено ако той е вкаран от Суарес ,който те обявиха за ялов .Освен ,че са пристрастни ,освен че не разбират от футбол ,те се и ебават с вас и то много сериозно.

Последна промяна от suareshampion на 13 яну 2014 19:17, променено общо 1 път.

Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
						- 

suareshampion
mahtava написа:suareshampion написа:HoUs4oOL написа:[center][/center]
Това е големеца ,който чупи всички рекорди и ми носи радост с играта си ,като един нормален фен на Ливърпул.
А вие ненормалните фенове ,които изляхте сумати помия върху него ,не заслужавате тая радост. Няма как да скриете всичките си глупави и комплексирани коментари срещу тоя играч .Хронологията си стои по всички бг форумчета.
Вчера пак ми напълни душата ,умрях от кеееф.
Тренер трябва да се отбележи прекрасното взаимодействие между СУАРЕС И СТЪРИДЖ!!!!!! След влизането на Стъридж рендетата от Сток станаха разногледи в защита и резултат по гол и асистенция от двамата. Направи ми впечатление при 2-4 Суарес можеше да завърши с шут атаката но той потърси Стъридж! Но Роджърс има много работа за вършене в дефазивен план!!!!!!!! Дано я свърши и се класираме в Топ 4 че ако не язък за ГЕНИЯ СУАРЕС!!!!!!!!!! Ще иде при ония испански мангали и няма вече да имаме НАЙ-ГОЛЕМИЯ НАПАДАТЕЛ В СВЕТА!!!!!!!
Абсолютно .
Не мога да си обясня ,най вече спада в играта на Миноле ? Кво му стана на тоя незнам ? Много добре започна ,показа че може а сега глътна гипса ? Гледа като уплашен заек и всеки мач заспива и то по няколко пъти .Ебати ташака. Кво прайм без вратар бе ? Аз на него най много разчитах .
За защитата ,знаеш моето мнение ,ако Роджърс беше залагал ,от самото начало на черните печки ,сега щеше да се сработени и нещата щеше да са много стабилни в защитен план.Със сигурност щяхме да имаме повече точки в момента . Но той изведнъж се влюби страстно в щъркела ?! Хендерсън видя ли го и него ,ква наакана шушомига е ? Вчера пак чуваше стъпки. Как ще я върнеш там назад бе пъпеш ? Колкото пъти тръгне да я изнася ,толкова пъти я бърка . Освен това и високи топки му взимат и то по ниски от него Адам .Ми ние Адам да бяхме оставили бе ?
Експеримента на Роджърс с Джерард ,като дефанзивен ,не се оказа много успешен. Но днес ,чета интервюто ,че бил много доволен от Джерард на новия му пост ?! Аз предположих,че ще го пуска там другата година и май ще се окажа прав.Започва да го готви леко полеко. Но пък съм приятно изненадан от Лукас ,като офанзивен.
И тоя дебелия десен бек няма ли кой да го разкара най накрая от Ливърпул бе ,ебати палячото .Не мога да го гледам.
Определно ,не може да продължава по тоя слаб начин в защита. Но Роджърс си носи отговорноста .
Ама много се изкефих на победата бе човек ,ебати кефа хаха
Суарес и Стъридж са от друго измерение .Много над останалите в тоя отбор .Напълниха ми душата.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
suareshampion написа:gogovcite написа:suareshampion написа:Имаше и добри неща в тоя мач ,разбира се .
Сисиоко игра слабо. Подаде много грешни пасове. Като го притискат нямаше спокойствието да разиграе, а блъскаше напред или на където е обърнат. Много уплашено действаше. Имаше и добри пресичания на пасове на няколко пъти, това не е достатъчно за мен. Тук си пристрастен. Ако Фланагън беше играл по този начин щеше доста змии да избълваш.
Сисоко игра добре . Колкото и да ми се обясняваш,за мен Сисоко игра добре .Точка.
Предлагам, да се гледат мачовете на Ливърпул по два пъти и то с изключен звук, ако може и тогава да се дават коментари.
Плахоста я имаше на моменти ,аз я споменах .Нека да четем ,като хората ? Но отправи удар и вкара гол ,нали ? Аз много пъти съм казвал,че това не е най добрия вариант за бек на Ливърпул .Нека да четем пак казвам . Но и Фланаган и Енрике не са.
Сега ,като ви чета коментарите за мача ,виждам отново тая грозна картинка ,за която споменах вчера. Нямало дузпа срещу Рахимчо ? Айде бе ? Я вижте къде отива левия крак на Рахим ,след опасното влизане на тоя дърводелец ? Ми той му еба мамата бе ей папагали ? Отново показвате липса на знания и липса на собствено мнение .Аз съм убеден ,че сте се повлияли отново ,от мнението на некадърните и пристрастни журналистчета от диема.
Аз не помня ,тия смешници ,които мразят Ливърпул в червата си ,да са коментирали дадена спорна ситуация в полза на Ливрпул ? Няма такова нещо.
Те мразят Ливърпул и се ебават с вас феновете на Ливърпул от три години насам ,но вие си ги слушкате и си попивате всичко ,като гъбки от тях. Смях в залата.Няма такова ебаване в коментарите им .И вие не можете да се усетите . Ония ден ,един от тия мишоци се беше надрусал и си призна цялата ярост ,омраза и гняв към Ливърпул ,като пожела най искрено на Суарес ,защитниците на Стоук да го обезглавят.
Обърнете внимание ,в каква еуфория изпада коментаторчето ,след гол срещу Ливърпул и обърнете внимание как му висва носа и му пада тона ,след наш гол ,особено ако той е вкаран от Суарес ,който те обявиха за ялов .Освен ,че са пристрастни ,освен че не разбират от футбол ,те се и ебават с вас и то много сериозно.
Сисоко не игра добре. Аз коментирам играта му в този мач, а не качествата му като цяло. Отговорих на конкретния ти коментар, а не на коментарите ти въобще. Аз също не смятам, че Енрике е подходящият ляв защитник за Ливърпул, но не виждам някъде в коментара си да съм написал нещо подобно. Дай повече фокус преди да пишеш. Имаш право и да смениш плочата, макар че не съм сигурен дали можеш.Фланагън е десен защитник и съм склонен да очаквам развитие от него, защото е прекалено млад, за да го отписваме толкова лесно.
Дузпата очевидно беше несправедливо отсъдена. Това не подлежи на коментар.
Hala Madrid
Дузпа нямаше, особено предвид овладяването на топката с ръка. Самото падане не го коментирам, и не - не Диема ми повлия на мнението.

- 

PeterForsberg
- Контакти:
Снощи бързах за рожден ден след мача,та чак сега ще си пусна мнението.
Много важна победа.
Имахме голям късмет вчера,но грешките в защита ми дойдоха в повече.Миньоле-надмина всички издънки на Рейна в подобен тип мачове,неуверен във въздуха,слаби пасове,безумен трети гол,който за малко да обърне мача.По едно време статистиката беше 4 удара 3 гола за домакините,а за нас бе 4 от 6.Добре,че Бегович и Хът бяха контузени,за да имат възможност Уилсън и Бътланд да помогнат за нашата кауза .
.
Джонсън-слаб в пореден мач,играе без желание,а за 100 000 седмично се очаква повече,с основна вина за първия гол.Туре-смешен.Напомни ми за един мач Ливърпул-Арсенал,когато бихме с 4-1,Крауч вкара хеттрик и направи Туре за смях.Коло си изпусна човека за първия гол по безумен начин и в добавка на безхаберието на Джонсън,а след тва ядно пляскаше с ръце,освен тва нямам спомен да взе въздушен двубой на Крауч.Може би веднъж и за малко да си вкара автогол към края на мача,за третия гол Уолтърс му счупи кръста и я прокара през ръцете на Миньоле,90-та минута големият Пийт пак надскочи Туре и уцели гредата.А преди този мач домакините не бяха вкарвали гол с глава .Шкъртел също бе слаб,но поне този път не се набиваше в очи с фатални грешки,дори се отличи с подобие на асистенция за гола на Суарес/първия/.Сисоко-слаб,ама ужасно слаб.Както Джеймс Пиърс от ''Еко' каза,ударът му отиваше в тъч,но съдбата бе с Ливърпул и топката влезе.От там нататък 80% от атаките на домакините минаваха през неговата зона/все пак да добавя,че Коутиньо изобщо не му помагаше/,а играта на фрнацузина караша Чарли Адам да изглежда като смесица между Азар и Роналдо.Бавен,неориентиран,мързелив/нагледния пример е дълъг пас на Суарес,който Сисоко тръгна да гони,имаше шанс да притесни Камерън,но просто се спря,ослуша се и тръгна да се изтегля назад ходом/,не съм го видял повече от 2 пъти вече 5-6 мача да тръгне да се надиграва с футболиста срещу него,технически ограничен.Според Пиърс,Сисоко няма да остане в клуба,защото досега тотално разочарова както в мачовете,така и в тренировките,но за момента и Енрике,и Флано са контузени  и това налага включването му.
.Шкъртел също бе слаб,но поне този път не се набиваше в очи с фатални грешки,дори се отличи с подобие на асистенция за гола на Суарес/първия/.Сисоко-слаб,ама ужасно слаб.Както Джеймс Пиърс от ''Еко' каза,ударът му отиваше в тъч,но съдбата бе с Ливърпул и топката влезе.От там нататък 80% от атаките на домакините минаваха през неговата зона/все пак да добавя,че Коутиньо изобщо не му помагаше/,а играта на фрнацузина караша Чарли Адам да изглежда като смесица между Азар и Роналдо.Бавен,неориентиран,мързелив/нагледния пример е дълъг пас на Суарес,който Сисоко тръгна да гони,имаше шанс да притесни Камерън,но просто се спря,ослуша се и тръгна да се изтегля назад ходом/,не съм го видял повече от 2 пъти вече 5-6 мача да тръгне да се надиграва с футболиста срещу него,технически ограничен.Според Пиърс,Сисоко няма да остане в клуба,защото досега тотално разочарова както в мачовете,така и в тренировките,но за момента и Енрике,и Флано са контузени  и това налага включването му.
В полузащита-безумно слаби.БР експериментира,като пусна Джерард като дефанзивен халф,а Лукас и Хендо пред него.Стиви не игра зле в интерес на истината,но с оглед позицията му на терена направи твърде много рискови пасове,от които следваха опасни контри.Третия гол на Стоук падна след елементарно недоразумение между него и Лукас.Лукас в позицията пред Джерард се изгуби тотално/ако вместо него имахме Кабай... /.Хендо-слаб,с основна вина за гола на Адам,отделно,че и Миньоле не изчисти топката като хората.Ако Джерард играе като опорен,очаквам Алън да заеме мястото на Лукас пред него,като се оправи.Коутиньо-скри се,както очаквах,срещу животните от Стоук,има и проблеми със завършващия удар,върху който трябва да работи/заедно със Стърлинг и Хендерсън/.Стърлинг-свалям му шапка,показа класа и желание за победа,с основна вина за обрата,след като сам изработи третия гол,за 5-ия чудесно използва физиката си,даде я на Суарес,който подаде към Стъридж.Израства страшно много,има и доста неща да подобрява,но е един от хората,които заслужават комплименти,реално възраждането за Рахийм започна от мача с Норич.Суарес-два гола,асистенция и играч на мача.Стъридж-чиста класа,ако беше на терена срещу Сити и Челси кой знае дали нямаше да вземем нещо...
/.Хендо-слаб,с основна вина за гола на Адам,отделно,че и Миньоле не изчисти топката като хората.Ако Джерард играе като опорен,очаквам Алън да заеме мястото на Лукас пред него,като се оправи.Коутиньо-скри се,както очаквах,срещу животните от Стоук,има и проблеми със завършващия удар,върху който трябва да работи/заедно със Стърлинг и Хендерсън/.Стърлинг-свалям му шапка,показа класа и желание за победа,с основна вина за обрата,след като сам изработи третия гол,за 5-ия чудесно използва физиката си,даде я на Суарес,който подаде към Стъридж.Израства страшно много,има и доста неща да подобрява,но е един от хората,които заслужават комплименти,реално възраждането за Рахийм започна от мача с Норич.Суарес-два гола,асистенция и играч на мача.Стъридж-чиста класа,ако беше на терена срещу Сити и Челси кой знае дали нямаше да вземем нещо...
Позитивното е,че бихме на един от най-тежките за нас терени в Лигата,като нямахме победа от 1984г. като гост на грънчарите,а на същия терен Челси,Сити и Евъртън се провалиха,вкарваме много голове,Стъридж се завърна от контузия и сме 4-и след 21 кръга.Контузените се връщат един по един.
Негативното е играта ни в защита и невъзможността да затваряме срещи,в които повеждаме,трябва ни още зрялост и класа.Срещу Вила се надявам Сако да влезе вместо Туре,защото двойката Шкъртел-Туре просто не работи,видя се и срещу Хъл.В 7 от последните 8 гостувания сме допуснали по два гола,което е негатив.В дербитата ще ни е необходима повече стабилност в отбрана,а нападението ни все ще измисли как да вкара.

Много важна победа.
Имахме голям късмет вчера,но грешките в защита ми дойдоха в повече.Миньоле-надмина всички издънки на Рейна в подобен тип мачове,неуверен във въздуха,слаби пасове,безумен трети гол,който за малко да обърне мача.По едно време статистиката беше 4 удара 3 гола за домакините,а за нас бе 4 от 6.Добре,че Бегович и Хът бяха контузени,за да имат възможност Уилсън и Бътланд да помогнат за нашата кауза
 .
.Джонсън-слаб в пореден мач,играе без желание,а за 100 000 седмично се очаква повече,с основна вина за първия гол.Туре-смешен.Напомни ми за един мач Ливърпул-Арсенал,когато бихме с 4-1,Крауч вкара хеттрик и направи Туре за смях.Коло си изпусна човека за първия гол по безумен начин и в добавка на безхаберието на Джонсън,а след тва ядно пляскаше с ръце,освен тва нямам спомен да взе въздушен двубой на Крауч.Може би веднъж и за малко да си вкара автогол към края на мача,за третия гол Уолтърс му счупи кръста и я прокара през ръцете на Миньоле,90-та минута големият Пийт пак надскочи Туре и уцели гредата.А преди този мач домакините не бяха вкарвали гол с глава
 .Шкъртел също бе слаб,но поне този път не се набиваше в очи с фатални грешки,дори се отличи с подобие на асистенция за гола на Суарес/първия/.Сисоко-слаб,ама ужасно слаб.Както Джеймс Пиърс от ''Еко' каза,ударът му отиваше в тъч,но съдбата бе с Ливърпул и топката влезе.От там нататък 80% от атаките на домакините минаваха през неговата зона/все пак да добавя,че Коутиньо изобщо не му помагаше/,а играта на фрнацузина караша Чарли Адам да изглежда като смесица между Азар и Роналдо.Бавен,неориентиран,мързелив/нагледния пример е дълъг пас на Суарес,който Сисоко тръгна да гони,имаше шанс да притесни Камерън,но просто се спря,ослуша се и тръгна да се изтегля назад ходом/,не съм го видял повече от 2 пъти вече 5-6 мача да тръгне да се надиграва с футболиста срещу него,технически ограничен.Според Пиърс,Сисоко няма да остане в клуба,защото досега тотално разочарова както в мачовете,така и в тренировките,но за момента и Енрике,и Флано са контузени  и това налага включването му.
.Шкъртел също бе слаб,но поне този път не се набиваше в очи с фатални грешки,дори се отличи с подобие на асистенция за гола на Суарес/първия/.Сисоко-слаб,ама ужасно слаб.Както Джеймс Пиърс от ''Еко' каза,ударът му отиваше в тъч,но съдбата бе с Ливърпул и топката влезе.От там нататък 80% от атаките на домакините минаваха през неговата зона/все пак да добавя,че Коутиньо изобщо не му помагаше/,а играта на фрнацузина караша Чарли Адам да изглежда като смесица между Азар и Роналдо.Бавен,неориентиран,мързелив/нагледния пример е дълъг пас на Суарес,който Сисоко тръгна да гони,имаше шанс да притесни Камерън,но просто се спря,ослуша се и тръгна да се изтегля назад ходом/,не съм го видял повече от 2 пъти вече 5-6 мача да тръгне да се надиграва с футболиста срещу него,технически ограничен.Според Пиърс,Сисоко няма да остане в клуба,защото досега тотално разочарова както в мачовете,така и в тренировките,но за момента и Енрике,и Флано са контузени  и това налага включването му.В полузащита-безумно слаби.БР експериментира,като пусна Джерард като дефанзивен халф,а Лукас и Хендо пред него.Стиви не игра зле в интерес на истината,но с оглед позицията му на терена направи твърде много рискови пасове,от които следваха опасни контри.Третия гол на Стоук падна след елементарно недоразумение между него и Лукас.Лукас в позицията пред Джерард се изгуби тотално/ако вместо него имахме Кабай...
 /.Хендо-слаб,с основна вина за гола на Адам,отделно,че и Миньоле не изчисти топката като хората.Ако Джерард играе като опорен,очаквам Алън да заеме мястото на Лукас пред него,като се оправи.Коутиньо-скри се,както очаквах,срещу животните от Стоук,има и проблеми със завършващия удар,върху който трябва да работи/заедно със Стърлинг и Хендерсън/.Стърлинг-свалям му шапка,показа класа и желание за победа,с основна вина за обрата,след като сам изработи третия гол,за 5-ия чудесно използва физиката си,даде я на Суарес,който подаде към Стъридж.Израства страшно много,има и доста неща да подобрява,но е един от хората,които заслужават комплименти,реално възраждането за Рахийм започна от мача с Норич.Суарес-два гола,асистенция и играч на мача.Стъридж-чиста класа,ако беше на терена срещу Сити и Челси кой знае дали нямаше да вземем нещо...
/.Хендо-слаб,с основна вина за гола на Адам,отделно,че и Миньоле не изчисти топката като хората.Ако Джерард играе като опорен,очаквам Алън да заеме мястото на Лукас пред него,като се оправи.Коутиньо-скри се,както очаквах,срещу животните от Стоук,има и проблеми със завършващия удар,върху който трябва да работи/заедно със Стърлинг и Хендерсън/.Стърлинг-свалям му шапка,показа класа и желание за победа,с основна вина за обрата,след като сам изработи третия гол,за 5-ия чудесно използва физиката си,даде я на Суарес,който подаде към Стъридж.Израства страшно много,има и доста неща да подобрява,но е един от хората,които заслужават комплименти,реално възраждането за Рахийм започна от мача с Норич.Суарес-два гола,асистенция и играч на мача.Стъридж-чиста класа,ако беше на терена срещу Сити и Челси кой знае дали нямаше да вземем нещо...Позитивното е,че бихме на един от най-тежките за нас терени в Лигата,като нямахме победа от 1984г. като гост на грънчарите,а на същия терен Челси,Сити и Евъртън се провалиха,вкарваме много голове,Стъридж се завърна от контузия и сме 4-и след 21 кръга.Контузените се връщат един по един.
Негативното е играта ни в защита и невъзможността да затваряме срещи,в които повеждаме,трябва ни още зрялост и класа.Срещу Вила се надявам Сако да влезе вместо Туре,защото двойката Шкъртел-Туре просто не работи,видя се и срещу Хъл.В 7 от последните 8 гостувания сме допуснали по два гола,което е негатив.В дербитата ще ни е необходима повече стабилност в отбрана,а нападението ни все ще измисли как да вкара.
PeterForsberg написа:Снощи бързах за рожден ден след мача,та чак сега ще си пусна мнението.
Много важна победа.
Имахме голям късмет вчера,но грешките в защита ми дойдоха в повече.Миньоле-надмина всички издънки на Рейна в подобен тип мачове,неуверен във въздуха,слаби пасове,безумен трети гол,който за малко да обърне мача.По едно време статистиката беше 4 удара 3 гола за домакините,а за нас бе 4 от 6.Добре,че Бегович и Хът бяха контузени,за да имат възможност Уилсън и Бътланд да помогнат за нашата кауза.
Джонсън-слаб в пореден мач,играе без желание,а за 100 000 седмично се очаква повече,с основна вина за първия гол.Туре-смешен.Напомни ми за един мач Ливърпул-Арсенал,когато бихме с 4-1,Крауч вкара хеттрик и направи Туре за смях.Коло си изпусна човека за първия гол по безумен начин и в добавка на безхаберието на Джонсън,а след тва ядно пляскаше с ръце,освен тва нямам спомен да взе въздушен двубой на Крауч.Може би веднъж и за малко да си вкара автогол към края на мача,за третия гол Уолтърс му счупи кръста и я прокара през ръцете на Миньоле,90-та минута големият Пийт пак надскочи Туре и уцели гредата.А преди този мач домакините не бяха вкарвали гол с глава.Шкъртел също бе слаб,но поне този път не се набиваше в очи с фатални грешки,дори се отличи с подобие на асистенция за гола на Суарес/първия/.Сисоко-слаб,ама ужасно слаб.Както Джеймс Пиърс от ''Еко' каза,ударът му отиваше в тъч,но съдбата бе с Ливърпул и топката влезе.От там нататък 80% от атаките на домакините минаваха през неговата зона/все пак да добавя,че Коутиньо изобщо не му помагаше/,а играта на фрнацузина караша Чарли Адам да изглежда като смесица между Азар и Роналдо.Бавен,неориентиран,мързелив/нагледния пример е дълъг пас на Суарес,който Сисоко тръгна да гони,имаше шанс да притесни Камерън,но просто се спря,ослуша се и тръгна да се изтегля назад ходом/,не съм го видял повече от 2 пъти вече 5-6 мача да тръгне да се надиграва с футболиста срещу него,технически ограничен.Според Пиърс,Сисоко няма да остане в клуба,защото досега тотално разочарова както в мачовете,така и в тренировките,но за момента и Енрике,и Флано са контузени и това налага включването му.
В полузащита-безумно слаби.БР експериментира,като пусна Джерард като дефанзивен халф,а Лукас и Хендо пред него.Стиви не игра зле в интерес на истината,но с оглед позицията му на терена направи твърде много рискови пасове,от които следваха опасни контри.Третия гол на Стоук падна след елементарно недоразумение между него и Лукас.Лукас в позицията пред Джерард се изгуби тотално/ако вместо него имахме Кабай.../.Хендо-слаб,с основна вина за гола на Адам,отделно,че и Миньоле не изчисти топката като хората.Ако Джерард играе като опорен,очаквам Алън да заеме мястото на Лукас пред него,като се оправи.Коутиньо-скри се,както очаквах,срещу животните от Стоук,има и проблеми със завършващия удар,върху който трябва да работи/заедно със Стърлинг и Хендерсън/.Стърлинг-свалям му шапка,показа класа и желание за победа,с основна вина за обрата,след като сам изработи третия гол,за 5-ия чудесно използва физиката си,даде я на Суарес,който подаде към Стъридж.Израства страшно много,има и доста неща да подобрява,но е един от хората,които заслужават комплименти,реално възраждането за Рахийм започна от мача с Норич.Суарес-два гола,асистенция и играч на мача.Стъридж-чиста класа,ако беше на терена срещу Сити и Челси кой знае дали нямаше да вземем нещо...
Позитивното е,че бихме на един от най-тежките за нас терени в Лигата,като нямахме победа от 1984г. като гост на грънчарите,а на същия терен Челси,Сити и Евъртън се провалиха,вкарваме много голове,Стъридж се завърна от контузия и сме 4-и след 21 кръга.Контузените се връщат един по един.
Да не кажа ,че за мен играч на мача беше Стърлинг,тва си говорихме с приятел,че е вдигнал много фитнеса,дори тия чобани трудно го поваляха,да за гола се пребори и с падането даде пас.Защо не вкарат и Коути в неговата фитнес програма ,че е ходещ призрак.И да всички си мислят,че Стоук са слаб отбор ,но не е така,там много точки ще бъдат изгубени и от другите големи

[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]