Ливърпул - Астън Вила 18.01.2014 | 19:30 | 2-2 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

kileto
Контакти:

Re: Ливърпул - Астън Вила 18.01.2014 | 19:30

Мнениеот kileto » 19 яну 2014 00:02

Неказвам че е нищо ,Той ДЖЕРАРД колко много ни е вадил от батака но ...

kileto
Контакти:

Мнениеот kileto » 19 яну 2014 00:03

....Всяко начало си има и край :!:

iliyan

Мнениеот iliyan » 19 яну 2014 00:57

Дано и Рождърс е разбрал , че Лукас и Джерард играят на различни позиции и да не мъчи Джерард като дефанзивен халф ;)
Дано скоро и Каутиньо влезе в ритъм и всичко ще си дойде на мястото ! Астон Вила винаги са били крив отбор !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 19 яну 2014 02:18

Gil-galad написа:
soccerav написа:Защитата ни е под всякаква критика! Втория гол да го пишат на Миньоле.. вратарите от Б група не допускат такива голове. Дано по-бързо да вземем Кандрева плюс някой защитник, че нищо чудно да сме извън топ 4 в края на сезона с играчи като Шкъртел и Сисоко... Не ми е ясно защо не пуска Моузес, има талант момчето.

Е как избра точно Кандрева не знам....А Моузес не го пуска, щото нищо не играе колкото пъти го е пуснал досега....

Е, че какво му е на момчето? Нямам спомен кога го пусна последно титуляр. Кандрева е перфектен за нашия отбор, дано не са спекулации и да дойде при нас. По-добре него от колкото поредния Аспас или Борини.. великите играчи.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 19 яну 2014 02:27

soccerav написа:
Gil-galad написа:
soccerav написа:Защитата ни е под всякаква критика! Втория гол да го пишат на Миньоле.. вратарите от Б група не допускат такива голове. Дано по-бързо да вземем Кандрева плюс някой защитник, че нищо чудно да сме извън топ 4 в края на сезона с играчи като Шкъртел и Сисоко... Не ми е ясно защо не пуска Моузес, има талант момчето.

Е как избра точно Кандрева не знам....А Моузес не го пуска, щото нищо не играе колкото пъти го е пуснал досега....

Е, че какво му е на момчето? Нямам спомен кога го пусна последно титуляр. Кандрева е перфектен за нашия отбор, дано не са спекулации и да дойде при нас. По-добре него от колкото поредния Аспас или Борини.. великите играчи.

Е аз лично никога не съм го харесвал Кандрева, не знам....просто моето мнение е такова :) Иначе Моузес почна титуляр срещу Суонси, вкара и от тогава е пълна дупка...щом дори срещу Олдъм не го остави цял мач да играе....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 19 яну 2014 07:18

За мен днескашния провал си е изцяло по вина на Роджърс.Каква беше тази палава схемичка от 80те бе,Брендъне :shock: Как не се наекспериментира този човек.Газиш вкъщи всички отбори от ранга на Вила през сезона с една и съща схема,а днес решил да ми скочи с две крила и двама централни...Излиза на с 1,не с 2ма а с цели 4 човека вършещи никакви или полувинчати действия в дефанзивен план...еми 2014г надали някой ще ти го прости.Първото полувреме имаше цяла бездна м/у нападателите и полузащитниците.Като добавим към това и трагедията в защита и при 2та гола,нормално е да ни е криво...При първия Туре поне се опита да противодейства на Агбонлахор(ей този е човека за нашия отбор),а при втория нямаше по-неадекватна отборна игра на цялата планета.Сисоко до тоалетна ли беше,кво правеше не знам,ама даже не влезе в кадър за цялата атака през неговата зона :lol: Туре уж му покриваше зоната,ама нищо не направи, Миньоле- голяма разминавка,а Джонсън го вижте как през цялото време гледа къде е Бентеке,гледа го,гледа го и накрая даже не разбра как я вкара,баси злето е този в защита :!: Шкъртел и при двата гола игра централен...наблюдател :arrow: ТРАГЕДИЯ ВСИЧКИ ДО ЕДИН!!!!
Джерард изобщо не е за там,погледнете го какви пасове хвърли второто полувреме,да го връща Роджърс зад нападателите и да нарежда зад него Лукаси,Алъни,Хендовци да тичат там, да се борят на воля,да покриват пространства на корем,'квото искат да правят...Не може играч с погледа и паса на капитана да ми го слагаш разбивач,а пък Лукас тепърва ще го учим как да бие далечен удар...екперименти,експерименти,пък точките си отлитат...както споменах преди-не е фатално да паднеш гост на Челси и Сити,ама мачове като този и със Саутхямптън ще ни излязът през носа.И то заради експериментите на Брендън...

john barnes

Мнениеот john barnes » 19 яну 2014 09:10

Абсолютно си прав,колега...именно тия мачове със мишките у дома,които не можем да вземем,ще ни изядат главата.Прав си и за експериментите на лебеда-тактик.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

iliyan

Мнениеот iliyan » 19 яну 2014 09:53

Дано това е последният му експеримент този сезон и всичко да си дойде на мястото !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 19 яну 2014 10:12

Дано, иначе ще страдаме много. Твърде много отбори се борят за 4то място и всяка една грешка може да бъде наказана.
А Мартинес определено е добър тактик и ще дебне. Мача с карамелите ще е решаващ. Добре се връща Енрике. :arrow:
Изображение

iznenada

Мнениеот iznenada » 19 яну 2014 10:36

Liverpool_EC написа:За мен днескашния провал си е изцяло по вина на Роджърс.Каква беше тази палава схемичка от 80те бе,Брендъне :shock: Как не се наекспериментира този човек.Газиш вкъщи всички отбори от ранга на Вила през сезона с една и съща схема,а днес решил да ми скочи с две крила и двама централни...Излиза на с 1,не с 2ма а с цели 4 човека вършещи никакви или полувинчати действия в дефанзивен план...еми 2014г надали някой ще ти го прости.Първото полувреме имаше цяла бездна м/у нападателите и полузащитниците.Като добавим към това и трагедията в защита и при 2та гола,нормално е да ни е криво...При първия Туре поне се опита да противодейства на Агбонлахор(ей този е човека за нашия отбор),а при втория нямаше по-неадекватна отборна игра на цялата планета.Сисоко до тоалетна ли беше,кво правеше не знам,ама даже не влезе в кадър за цялата атака през неговата зона :lol: Туре уж му покриваше зоната,ама нищо не направи, Миньоле- голяма разминавка,а Джонсън го вижте как през цялото време гледа къде е Бентеке,гледа го,гледа го и накрая даже не разбра как я вкара,баси злето е този в защита :!: Шкъртел и при двата гола игра централен...наблюдател :arrow: ТРАГЕДИЯ ВСИЧКИ ДО ЕДИН!!!!
Джерард изобщо не е за там,погледнете го какви пасове хвърли второто полувреме,да го връща Роджърс зад нападателите и да нарежда зад него Лукаси,Алъни,Хендовци да тичат там, да се борят на воля,да покриват пространства на корем,'квото искат да правят...Не може играч с погледа и паса на капитана да ми го слагаш разбивач,а пък Лукас тепърва ще го учим как да бие далечен удар...екперименти,експерименти,пък точките си отлитат...както споменах преди-не е фатално да паднеш гост на Челси и Сити,ама мачове като този и със Саутхямптън ще ни излязът през носа.И то заради експериментите на Брендън...

Аз от два месеца насам,го повтярвам това за експериментите и недоумявам ,защо тоя добър мениджър ,започна да прави експерименти със играчи и схеми ?
Преди това ,беше в час и изведнъж реши да прави глупости.
В средата имаше огромна дупка ,така е . Защо Коутиньо не го пуска като атакуващ халф а пак ми го заби на крилото ? Ние имаме един халф ,като хората ,който може да я задържи ,да я разиграе трайно ,да я настъпи ,когато се наложи ,да я подаде ,пак да ти се открие след това ...и той ми го пуска на крилото а в средата мъчи феномена Хендерсън ,Джерард и т.н. А вчера и ми го изкара на полувремето ?!
В Ливърпул нямаме класни халфове ,които да могат задържат топката . Само Коутиньо и Алберто ,но нито един от тях не играе в центъра на терена .Това е срамно и смешно.Не може толкова голям клуб ,да ми налага в средата дърводелци ,които играят винаги под едно напрежение .Няма го спокойствието у тяхната игра !!!
И при една преса от противника ,се принуждаваме да разиграваме между защитниците !? Смях.Защото халфовете или се крият и не търсят топката.. или като я получат и я грешат след втория пас ,най много третия ..или бързат да я подадат на нападателите и да се освободят от нея .Ок ,понякога ,когато ги хванем на контри и има пространства ,нека я подадат бързо на нападателите ,но при една затворена защита отзад ,халфовете са хората ,които трябва да задържат топката,да я разиграят трайно и да чакат момента за извеждащия пас или да нанесат удар .Аз това не съм го видял в Ливърпул . Това е смешно . Ние не можем да разиграваме и да правим постепенна атака а сме тръгнали към ШЛ ? Пълен абсурд. Просто не можем.Натиснат ли ни малко и я бъркаме тая топка .
Вчера ,след 50 минута ,не можем да упражним елементарен домакински натиск ?! Имаше толкова време до края и нашите вместо при изравняването ,вече да се успокоят и да натиснат трайно противника ,те продължиха със същата припряна игра до последната секунда и без да създадат едно чисто положение .Смях.
Дори,колкото едни Евъртън и Суонзи ,не можем да си подаваме топката в средата ,да не говорим за отборите над нас.
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Върни се в “Ливърпул”