Liverpool forever_95 написа:Простотия след простотия. Водиш Арсенал с 0-2 и за две минути и половина допускаш 2 гола.
Днес срещу Сити правиш пълен обрат, водиш 1-2 и допускаш пак лек изравнителен гол. Какво става тази година, защо не можем да бием отбор, намиращ се над нас в класирането, не знам...тази година в големите мачове винаги се намира някой, който да ни закопае. Днес бяха Шкъртел и Рейна.
П.П. Почвам да губя търпение спрямо Роджърс. Писна ми да го чакам и всеки мач да гледам една и съща картинка.
Отборът изигра един от най-силните си мачове от началото на сезона, надигра тотално Сити като гост, което не само ние, а НИКОЙ не е правил откакто стадионът им се превърна в бензиностанция, а ти не си доволен

Играта се подобрява от мач на мач, разликата е огромна спрямо началото на сезона, но на теб ти било писнало да чакаш. Ще те питам теб и всички, които плюят отбора и мениджъра само едно - не разбрахте ли, че докато собствениците ни са тези, мениджър от световна класа няма да бъде взет? Всички мечти за Моуриньо, Гуардиола, Хидинк и т.н. са си чисто и просто едни мокри сънища. Ако Роджърс бъде уволнен лятото на негово място ще бъде назначен Мартинес, Ламбърт или някой от техния ранг и догодина по това време на теб пак ще ти е писнало да чакаш, само дето не се знае дали дочакването няма да изглежда по-невероятно от сега. Толкова ли не виждате промяната в играта на бивши дупки като Хендерсън, Даунинг, Енрике, невероятния до този момент трансфер на Стъридж, оставянето на ключови фигури на пейката, ако са се помислили за голямата работа и трябва да им се покаже, че не са недосегаеми? Ами това не са дела на Гандалф Сивия или Белия, а на човека, когото на теб е омръзнало да чакаш и той трепери от страх в момента поради този факт
P.S. И аз искам лятото да дойде Моуриньо, да му дадат 200 млн за селекция и догодина да правим требъл, но най-много да дойде Мартинес, който ще разполага с 20 млн, достатъчни за купуването на 1 титуляр и 2 резерви от Уиган. Така че подкрепяйте си отбора и мениджъря, в момента напълно го заслужават!