Манчестър Сити - Ливърпул (03.02.2013 г. ,, 18:00 ч.)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Gil-galad
Контакти:

Re: Манчестър Сити - Ливърпул (03.02.2013 г. ,, 18:00 ч.)

Мнениеот Gil-galad » 03 фев 2013 23:22

styopa написа:Те тия слухове са малко от рубриката "звездите ми го говорят" на някой журналист.
Реално Брендо направи критика по Шкъртел след мача за купата и му даде малко почивка.Това е.
Иначе за продажба е много много рано да се правят някакви сметки.До лятото има доста вода да изтече,а и Брендо не се знае дали ще е в клуба или не.

Еми тези които аз четох - слухове и анализи, бяха още преди НГ, а сега предполагам ще се и засилят :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 03 фев 2013 23:29

Liverpool forever_95 написа:Простотия след простотия. Водиш Арсенал с 0-2 и за две минути и половина допускаш 2 гола.
Днес срещу Сити правиш пълен обрат, водиш 1-2 и допускаш пак лек изравнителен гол. Какво става тази година, защо не можем да бием отбор, намиращ се над нас в класирането, не знам...тази година в големите мачове винаги се намира някой, който да ни закопае. Днес бяха Шкъртел и Рейна.

П.П. Почвам да губя търпение спрямо Роджърс. Писна ми да го чакам и всеки мач да гледам една и съща картинка.

:lol: :lol: :lol: :lol:
Отборът изигра един от най-силните си мачове от началото на сезона, надигра тотално Сити като гост, което не само ние, а НИКОЙ не е правил откакто стадионът им се превърна в бензиностанция, а ти не си доволен :mrgreen: Играта се подобрява от мач на мач, разликата е огромна спрямо началото на сезона, но на теб ти било писнало да чакаш. Ще те питам теб и всички, които плюят отбора и мениджъра само едно - не разбрахте ли, че докато собствениците ни са тези, мениджър от световна класа няма да бъде взет? Всички мечти за Моуриньо, Гуардиола, Хидинк и т.н. са си чисто и просто едни мокри сънища. Ако Роджърс бъде уволнен лятото на негово място ще бъде назначен Мартинес, Ламбърт или някой от техния ранг и догодина по това време на теб пак ще ти е писнало да чакаш, само дето не се знае дали дочакването няма да изглежда по-невероятно от сега. Толкова ли не виждате промяната в играта на бивши дупки като Хендерсън, Даунинг, Енрике, невероятния до този момент трансфер на Стъридж, оставянето на ключови фигури на пейката, ако са се помислили за голямата работа и трябва да им се покаже, че не са недосегаеми? Ами това не са дела на Гандалф Сивия или Белия, а на човека, когото на теб е омръзнало да чакаш и той трепери от страх в момента поради този факт :lol:
P.S. И аз искам лятото да дойде Моуриньо, да му дадат 200 млн за селекция и догодина да правим требъл, но най-много да дойде Мартинес, който ще разполага с 20 млн, достатъчни за купуването на 1 титуляр и 2 резерви от Уиган. Така че подкрепяйте си отбора и мениджъря, в момента напълно го заслужават!

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 03 фев 2013 23:46

Gil-galad написа:
styopa написа:Те тия слухове са малко от рубриката "звездите ми го говорят" на някой журналист.
Реално Брендо направи критика по Шкъртел след мача за купата и му даде малко почивка.Това е.
Иначе за продажба е много много рано да се правят някакви сметки.До лятото има доста вода да изтече,а и Брендо не се знае дали ще е в клуба или не.

Еми тези които аз четох - слухове и анализи, бяха още преди НГ, а сега предполагам ще се и засилят :)

Е нали трябва да си продават вестниците.
Като това за Стърлинг.Може би два месеца го продавахме.. той искал високи заплати... накрая направи си годините и си подписа.
Според мен същото е и около Шкъртел.

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 03 фев 2013 23:53

Хубав мач, резултата още по - хубав ;)

NemanjaVidic
Контакти:

Мнениеот NemanjaVidic » 04 фев 2013 02:05

daniel875 написа:
Тук си прав!
не напрадно писах,че от един велик отбор, направиха посмешише.
Но има стойности във футбола, които не могат да се променят.
Ливърпул е една от тях.
Юнайтед?Кои бяха тези?

Хубаво си правим майтап с отбора на Фъргюсън, но трудно ще се позволи да изпуснат преднината в подреждането пред тези другите, които днес бяха смачкани.
И нали знаеш защо? Онзи с дебелия нос много иска да се прави на велик и ще направи отново невъзможното, за да спечели най - гнусното първенство в света. Този шампионат тотално го опорочиха. Девет точки не са кой знае каква разлика и е напълно възможно да бъде преодоляна, че и повече. Имам предвид дори "Челси" като кандидат. Много работи могат да се случат в това първенство, но няма да бъде допуснато.
Титлата на отбора на Фъргюсън ще си остане за статистиката, но в Европа пак ще му бъде показано колко струва. Тоест нищо.
Загубените точки от "Сити", "Челси" и "Тотнъм" не са толкова много, но съдийските намеси във важни моменти от първенството го предрешиха. Последващите разлики в класирането са пълен фалш. Много хора казват, че не било така, но едно е да играеш срещу вятъра, а съвсем друго - с него.

daniel875, отдавна следя този форум и смея да твърдя, че абсолютно всичко което си написал, не се касае за даден мач по който е правена дадена тема.Всеки вижда комплексите ти точно към един отбор.Искам да ти го кажа направо - ти си с психически отклонения, и мисля че не само аз чисто човешки се притеснявам за теб, а и съфорумниците ти.Дай ми координати,за да те съветвам при кой специалист да отидеш.Ако сам не си помогнеш, друг едва ли ще ти помогне.Здравето е най-важно, запомни и действай докато не е станало твърде късно!
Като фен на Юнайтед, искам да изкажа огромното си уважение към Ливърпул, който в този мач определено надигра "шумните съседи". Определено заслужавахте трите точки, които може би щяха да ви дадът доста увереност и самочувствие в следващите мачове.Нека този мач бъде пример и припомни на някои отбори,че само с пари не става ! Красиво е да виждаш отбори, в които играчите оставят душите си на терена, и ИГРАЯТ ЗА ЕМБЛЕМАТА НА КЛУБА, а не за някаква си заплата ! С това доста малко клубове биха се похвалили в сегашни времена.

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 04 фев 2013 10:23

Не можах да гледам мача снощи директно, но гледах обширен репортаж. Всъщност съм много приятно изненадан от това как сме стояли срещу един от най-качествените отбори в лигата, при това на техния стадион. Не е тайна, че очаквах загуба, дори разгромна. И все пак оптимизмът някак все още не може да ме налегне. Вярно е, че в последните два мача имаше качество в играта и голямо желание, но липсата на постоянство е огромния ни проблем. Спомняте ли си какъв мач направихме срещу Юнайтед на Анфийлд миналата година? С 10 човека ги смазахме и само съдийските безобразия им спестиха срамна загуба. Обаче след това...посредственост. Всеки отбор може да направи страхотен мач, но постоянството в играта отличава класния отбор от посредствения. Все още чакам да вземем 3 поредни победи, което този сезон не се е случвало. Ако наистина искаме да играем някаква роля този сезон, до мача с Тотнъм нямаме право на грешна стъпка. Предстоят три мача с отбори под нивото ни и ще е безобразие да не ги вземем. Ако го направим, това вече ще е нещо различно. Аз обаче се съмнявам.
И нещо за самия мач: по принцип и аз съм голям критик на Рейна, но в случая с гола на Агуеро не съм съгласен, че е виновен. Излизането му беше навременно и правилно, но аржентинецът направи невероятно изпълнение. От този ъгъл, на скорост при това, от 20 ще вкара 1. Малшанс!

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 04 фев 2013 11:02

Karsa Orlong написа:
Liverpool forever_95 написа:Простотия след простотия. Водиш Арсенал с 0-2 и за две минути и половина допускаш 2 гола.
Днес срещу Сити правиш пълен обрат, водиш 1-2 и допускаш пак лек изравнителен гол. Какво става тази година, защо не можем да бием отбор, намиращ се над нас в класирането, не знам...тази година в големите мачове винаги се намира някой, който да ни закопае. Днес бяха Шкъртел и Рейна.

П.П. Почвам да губя търпение спрямо Роджърс. Писна ми да го чакам и всеки мач да гледам една и съща картинка.

Отборът изигра един от най-силните си мачове от началото на сезона, надигра тотално Сити като гост, което не само ние, а НИКОЙ не е правил откакто стадионът им се превърна в бензиностанция, а ти не си доволен :mrgreen: Играта се подобрява от мач на мач, разликата е огромна спрямо началото на сезона, но на теб ти било писнало да чакаш. Ще те питам теб и всички, които плюят отбора и мениджъра само едно - не разбрахте ли, че докато собствениците ни са тези, мениджър от световна класа няма да бъде взет? Всички мечти за Моуриньо, Гуардиола, Хидинк и т.н. са си чисто и просто едни мокри сънища. Ако Роджърс бъде уволнен лятото на негово място ще бъде назначен Мартинес, Ламбърт или някой от техния ранг и догодина по това време на теб пак ще ти е писнало да чакаш, само дето не се знае дали дочакването няма да изглежда по-невероятно от сега. Толкова ли не виждате промяната в играта на бивши дупки като Хендерсън, Даунинг, Енрике, невероятния до този момент трансфер на Стъридж, оставянето на ключови фигури на пейката, ако са се помислили за голямата работа и трябва да им се покаже, че не са недосегаеми? Ами това не са дела на Гандалф Сивия или Белия, а на човека, когото на теб е омръзнало да чакаш и той трепери от страх в момента поради този факт :lol:
P.S. И аз искам лятото да дойде Моуриньо, да му дадат 200 млн за селекция и догодина да правим требъл, но най-много да дойде Мартинес, който ще разполага с 20 млн, достатъчни за купуването на 1 титуляр и 2 резерви от Уиган. Така че подкрепяйте си отбора и мениджъря, в момента напълно го заслужават!

Играта се подобрява, а след 12 мача с отбори над нас в класирането, имаме 6 равни и 6 загуби...чудо и приказ. Във всеки голям мач се намира една мърша да ни осере. Сега ще ги видим какво ще направят срещу коравата защита на УБА.

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 04 фев 2013 11:25

Liverpool forever_95 написа:
Karsa Orlong написа:

Играта се подобрява, а след 12 мача с отбори над нас в класирането, имаме 6 равни и 6 загуби...чудо и приказ. Във всеки голям мач се намира една мърша да ни осере. Сега ще ги видим какво ще направят срещу коравата защита на УБА.

Хубаво, ама нали се сещаш, че тази "мърша" е на терена, а не мениджърът? Ако миналата година гредите ни попречиха да спечелим много повече точки, сега това са по-скоро индивидуални грешки в защита. И ако при Далглиш имаше очеизвадни грешки в титулярните състави и решенията по време на мачовете, сега мисля, че те са доста по-малко. Ако Роджърс бъде уволнен през лятото, на новия мениджър, независимо кой е той (а той със сигурност няма да е някое светило, по-скоро на нивото на сегашния) ще му трябва време и пак ще започнем отначало. Така Ливърпул пак ще изгражда, вместо да надгражда.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 04 фев 2013 12:35

Страхотен мач на отбора. Безумна грешка, но и Агуеро изигра ситуацията като голям футболист.
Играем добре, но не печелим много точки - ето тук е голямата разлика м/у МЮ и всички "претенденти". Юнайтед отново спечелиха мач, който не трябваше, а ние пак загубихме глупави 2 точки. Радващото е, че правим много добри мачове, а играта на халфовата линия се промени коренно.
Брендън показва, че заслужава доверие! Топ 4 не е мираж!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 04 фев 2013 13:04

Red_Neck написа:Страхотен мач на отбора. Безумна грешка, но и Агуеро изигра ситуацията като голям футболист.
Играем добре, но не печелим много точки - ето тук е голямата разлика м/у МЮ и всички "претенденти". Юнайтед отново спечелиха мач, който не трябваше, а ние пак загубихме глупави 2 точки. Радващото е, че правим много добри мачове, а играта на халфовата линия се промени коренно.
Брендън показва, че заслужава доверие! Топ 4 не е мираж!

За мен това е всичко, което трябва да се каже относно мача.

Върни се в “Ливърпул”