JalkiSte написа:Не съм чел какво сте писали до тук, защото рискувам да се натъкна на уникални бисериСпоред мен играхме супер, мислех, че сме единственият отбор, който може да победи Сити в момента, това не се случи, но пък сме единствените, които са ги надиграли досега, и то много категорично, особено през второто полувреме.Според мен много силна игра от всички, естествено Даунинг ми е любимец и бих му писал някоя и друга черна точка, но все пак ... представете си ако бяхте фенове на Сити какво щяхте да кажете след този мач за играта на Яя Туре, Милнър, Балотели, Насри, че дори и Агуеро? И това все са многомилионни трансфери, по-скъпи от Даунинг.Във футбола нещата никога не са едностранни, играеш колкото ти позволява противникът, а ние днес не позволихме на Сити да си играе играта и мисля, че ги надиграхме категорично и заслужавахме победата.Адам и Лукас отново превзеха центъра и бяха перфектни, Суарес не блестя, но той бе много добре пазен и Аткинсън на няколко пъти не наказа опити за убийство срещу него.Хендерсън ме изненада много приятно, особено през второто полувреме.През първото се губеше както в повечето мачове, но през второто игра наистина много добре.Керъл също се включи хубаво, но мисля, че смяната му позакъсня, Далглиш трябваше да го пусне още когато ги бяхме натикали в собственото им наказателно поле и се виждаше, че имат проблеми с високите топки, а не да чака да изгонят някой от Сити, за да се реши на този ход.Не ми хареса само в защита тия непрекъснато връщани топки към Рейна и това не е само в този мач, във всеки един мач поне по няколко пъти защитата рискува да разиграва с него.Вярно, че е един от най-добре играещите с краката вратари, но прекалено често му се налага да прави това и рано или късно ще сбърка.
Споко бе ще ги бият за Купата на Лигата