FA CUP Олдъм Атлетик - Ливърпул (27.01.2013 г. ,, 18:00 ч.)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Re: FA CUP Олдъм Атлетик - Ливърпул (27.01.2013 г. ,, 18:00 ч.)

Мнениеот smart » 28 яну 2013 16:43

LevskiZavinagi написа:Трудно е да бъдеш фен на отбор като Ливърпул, но с този треньор и с тези играчи - толкова.

напълно съм съгласен.Миналата година всички псуваха по Кени а сега нищо не казват за треньора и играчите му :evil:
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 28 яну 2013 17:04

smart написа:
LevskiZavinagi написа:Трудно е да бъдеш фен на отбор като Ливърпул, но с този треньор и с тези играчи - толкова.

напълно съм съгласен.Миналата година всички псуваха по Кени а сега нищо не казват за треньора и играчите му :evil:

В момента отбора играе по-добре от колкото при Далглиш. ;)
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 28 яну 2013 17:08

HoUs4oOL написа:
smart написа:

Не всеки харесва танзанийската (примерно) кухня .... на вкусе и цвет - товарищи нет. И стига с тоя изтъркан спор ... пак ше има нареждане ... безсмислено е ... и едните ще изкарат доводи, и другите, как 01.2012 LFC са били на финал за КК, как е бил отстранен МЮ за FA, всички ги знаем тези неща ;) ...

Cheers, пичове :)
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 28 яну 2013 17:22

styopa написа:Ами специално днес Брендо не виждам какво е крив.Излезе си без страх доста офанзивно.Ръководи си мача добре.Направи си добри смени.Подобри играта на отбора в течение на мача.От него няма какво повече да се иска.
То въпроса е до футболистите.Днес на почти никой не му вървя играта.

Ами не е ли грешка да излезеш само с двама халфа,Борини и Стърлинг какви точно играеха??!?!?! че май никой не разбра...С/у тези селски диванета ми напуска Борини,Алън,Стърлинг,Робинсън които не могат да вземат едно единоборство!!!Не забелязваш ли,че имаме голям проблем с/у отбори играещи класически английски футбол с мнг центрирания и мръсна игра тип"ред лакти,ред коляно"-Стоук ни взеха 4т,с Мансфийлд ни помогна съдията,днес обаче не,а с Уест Хям бихме с късмет(можеха да ни водят с 4:1 само от центрирания) и треньора ни продължава да не може да реши проблема с/у такива отбори.Олдъм след 60 мин три пъти минаха центъра и пак не можахме да им вкараме 2 гола...ФА къп си има своя чар,на мен ми харесва да гледам отбори от ВЛ с/у долните дивизии,защото не могат да си направят играта по същия начин и трябва да се съобразяват със местните условия:))).Поздравления за Олдъм,макар че бяха отвратителни ръгачи(Мансфийлд играха доста по-добре).Ние гледаме към сряда,дано вземем нещо от Емирейтс,че иначе сезона пак ще приключи рано,рано...

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Мнениеот smart » 28 яну 2013 18:10

HoUs4oOL написа:
smart написа:

виждам :mrgreen: класирането и отпадането от купите е безспорен факт за това :mrgreen:
Mighty Reds написа:Не всеки харесва танзанийската (примерно) кухня .... на вкусе и цвет - товарищи нет. И стига с тоя изтъркан спор ... пак ше има нареждане ... безсмислено е ... и едните ще изкарат доводи, и другите, как 01.2012 LFC са били на финал за КК, как е бил отстранен МЮ за FA, всички ги знаем тези неща ;) ...

ама то не става въпрос за това,ами че миналата година най-голямата легенда на клуба бе псуван от собствените си фенове тук,а сега не казват нищо на един треньор,който се е провали в рединг и уотфорд.
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

Потребителски аватар
Genius.
Контакти:

Мнениеот Genius. » 28 яну 2013 18:27

smart написа:
Mighty Reds написа:Не всеки харесва танзанийската (примерно) кухня .... на вкусе и цвет - товарищи нет. И стига с тоя изтъркан спор ... пак ше има нареждане ... безсмислено е ... и едните ще изкарат доводи, и другите, как 01.2012 LFC са били на финал за КК, как е бил отстранен МЮ за FA, всички ги знаем тези неща ;) ...

ама то не става въпрос за това,ами че миналата година най-голямата легенда на клуба бе псуван от собствените си фенове тук,а сега не казват нищо на един треньор,който се е провали в рединг и уотфорд.

Това,че Далглиш е спечелил 1 смешна КК с 300 зора,след дузпи не оправдава глупостите които направи на трансферния пазар!Да платиш 35 000 000 за Керъл е престъпление спрямо Ливърпул и феновете на този отбор!Освен това Далглиш играеше с титулярите навсякъде и затова ги стигнахте тези 2 финала. ;) Роджърс е по-добър треньор от Далглиш!Затова не говорете против него!Самият факт,че със 110 000 000 за трансфери завършваш 9 място с 47 вкарани и 40 допуснати гола говори що за треньор си.
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/233/6425233S.jpg[/wrapimg][/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 28 яну 2013 18:28

Кратунчо, пилците се броят на есен! ;) Миналата година завършихме 8-ми и вкарахме едва 47 гола. Сега сме 7-ми и сме вкарали 40 гола, а остават още 15 мача до края. Само болен мозък би казал, че миналата година сме играли по-добре. ;)
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
tisho_ynwa
Контакти:

Мнениеот tisho_ynwa » 28 яну 2013 18:40

Alonso_Massa написа:Кратунчо, пилците се броят на есен! ;) Миналата година завършихме 8-ми и вкарахме едва 47 гола. Сега сме 7-ми и сме вкарали 40 гола, а остават още 15 мача до края. Само болен мозък би казал, че миналата година сме играли по-добре. ;)

в интерес на истината и миналата година не играхме зле, играта ни беше сравнително добра но фактора късмет и в частност греда ни спряха за повече голове и респективно победи

PeterForsberg
Контакти:

Мнениеот PeterForsberg » 28 яну 2013 18:52

Вчера играхме слабо.Не,всъщност изобщо не играхме.Жалкото е,че младите играчи наистина ни подведоха,а още по-жалко е,че Джерард на 32 години играе с по-голямо желание от доста по-младите си колеги..БР също трябва да поеме вината,защото той избра този отбор и очевидно не го бе подготвил добре за тази среща.Не е правилно след този мач да се правят генерални изводи,но като цяло аз ще си позволя няколко по-скромни умозаключения :lol:.
1.Все още нямаме идея как да се справяме с отбори,практикуващи силов футбол с един мощен нападател.За пореден път централните ни защитници бяха смляни във въздуха от подобието на урук-хай,което Олдъм ползват в атака.Шкъртел тоя сезон го влачиха като парцал нападатели от типа на Карлтън Коул,Джон Уолтърс,Бентеке,Лукаку и т.н.Коатес се нуждае от време,но не съм сигурен дали ще го получи,а и дали това време ще му свърши работа.
2.Бековете бяха под всякаква критика,странното е,че Робинсън остана до края на мача.Точно тогава имах огромното желание да съм близо до него,за да му вкарам един ритник в задника,особено след думите,които си позволи да каже на Суарес,след като пропиля идеална ситуация с безмозъчен удар 15 метра в аут.Да не говорим,че за третия гол,десния бек/Робо го направи да изглежда като смесица между Кафу и Роберто Карлуш от най-добрите им години/ на Олдъм се нагласи между Робо и колегата му,изпи си следобедния чай и заби най-добрия гол в кариерата си.Втория гол също падна след пробив през неговата зона/явно в този мач Джак бе придобил качеството да се изпарява в най-неприятния за нас момент/.
3.Халфовата линия не функционираше,защото се поведе по стила на домакините,играейки някакво подобие на федербал.Те просто бяха прескачани от топката,която летеше високо над тях и бе обирана от Смит,момчето с глава по-голяма от пътен знак.А ако случайно се добираха до нея,прсто я изритваха по посока на Суарез и Стъридж.
3.Стърлинг/ще го запомня само с безумното му влизане и контузията,която причини на левия бек на домакините/ и Борини по фланговете бяха с нула принос и си мисля,че е време Рахийм да почине по-сериозно на пейката/по подобие на Шелви/,което ще му е от огромна полза.Сусо,Айсади/отпадна от КА/ заслужават своя шанс.За италианеца поне е ясно,че след три месеца контузия ще му трябва време.
4.Суарес и Стъридж играха слабо,но с нула подкрепа от халфовете,коефициента им на полезно действие бе твърде нисък.
5.Брад Джоунс-собственоръчно подари победата на Олдъм след безумната му проява при втория гол.Такива мачове ми напомнят колко важен е за клуба Пепе Рейна и защо хората казват,че добрия вратар е половин отбор.
Ако играем така и на ''Емирейтс'',може спокойно да отнесем 7-8 гола.Хубавата новина е,че за този мач се завръща половин отбор-Рейна/дори с една ръка,бинтовано лице и затворени очи ще е по-ценен от Брад/,Джонсън,Агер,Джерард,Даунинг,Енрике?!?/шансовете му не са много големи,но дано лекарите направят чудото/,Лукас.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 29 яну 2013 01:03

С някой неща не съм много съгласен.
PeterForsberg написа:2.Бековете бяха под всякаква критика,странното е,че Робинсън остана до края на мача.Точно тогава имах огромното желание да съм близо до него,за да му вкарам един ритник в задника,особено след думите,които си позволи да каже на Суарес,след като пропиля идеална ситуация с безмозъчен удар 15 метра в аут.

Ами нормално.И двата бека получиха нулева подкрепа от хората пред тях през първото полувреме.Реално си играят по сами срещу бека и крилото на съперника.Хеле па Борини момчето не се върна нито веднъж да помогне на Робинсън.Иначе в офанзивен план нормално да не правят много включвания.То като знаеш,че няма кой да те покрие.. по-добре да си пазиш зоната.
Иначе за Робинсън.. това са си нормални неща.Изнервен мача.Аз за себе си не виждам нищо лошо.Тоя лаф преклонена главица сабя не я сече.. за футбола не върви.

PeterForsberg написа:3.Стърлинг/ще го запомня само с безумното му влизане и контузията,която причини на левия бек на домакините/ и Борини по фланговете бяха с нула принос и си мисля,че е време Рахийм да почине по-сериозно на пейката/по подобие на Шелви/,което ще му е от огромна полза.Сусо,Айсади/отпадна от КА/ заслужават своя шанс.За италианеца поне е ясно,че след три месеца контузия ще му трябва време.

Стърлинг за мен физически приключи сезона(или поне в близко време).Натрупа прекалено много мачове и сякаш в последните два месеца вече му е трудно да издържа по цял мач.Нормално да му падне нивото.Миналия сезон се получи същото с Енрике.Цял сезон без смяна и накрая изглеждаше отвратително.

PeterForsberg написа:Коатес се нуждае от време,но не съм сигурен дали ще го получи,а и дали това време ще му свърши работа.

PeterForsberg написа:5.Брад Джоунс-собственоръчно подари победата на Олдъм след безумната му проява при втория гол.

Ами при тях има и друг момент.Появяват се от дъжд на вятър и реално са тотално извън игрова форма.Едно е когато играеш всяка седмица.. спортната форма ти е една,а съвсем друго е да тренираш.. само колкото да изглеждаш симпатично на скамейката.

Върни се в “Ливърпул”