LevskiZavinagi написа:Трудно е да бъдеш фен на отбор като Ливърпул, но с този треньор и с тези играчи - толкова.
напълно съм съгласен.Миналата година всички псуваха по Кени а сега нищо не казват за треньора и играчите му
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
LevskiZavinagi написа:Трудно е да бъдеш фен на отбор като Ливърпул, но с този треньор и с тези играчи - толкова.
smart написа:LevskiZavinagi написа:Трудно е да бъдеш фен на отбор като Ливърпул, но с този треньор и с тези играчи - толкова.
напълно съм съгласен.Миналата година всички псуваха по Кени а сега нищо не казват за треньора и играчите му
HoUs4oOL написа:smart написа:LevskiZavinagi написа:Трудно е да бъдеш фен на отбор като Ливърпул, но с този треньор и с тези играчи - толкова.
В момента отбора играе по-добре от колкото при Далглиш.
styopa написа:Ами специално днес Брендо не виждам какво е крив.Излезе си без страх доста офанзивно.Ръководи си мача добре.Направи си добри смени.Подобри играта на отбора в течение на мача.От него няма какво повече да се иска.
То въпроса е до футболистите.Днес на почти никой не му вървя играта.
HoUs4oOL написа:smart написа:LevskiZavinagi написа:Трудно е да бъдеш фен на отбор като Ливърпул, но с този треньор и с тези играчи - толкова.
В момента отбора играе по-добре от колкото при Далглиш.
Mighty Reds написа:Не всеки харесва танзанийската (примерно) кухня .... на вкусе и цвет - товарищи нет. И стига с тоя изтъркан спор ... пак ше има нареждане ... безсмислено е ... и едните ще изкарат доводи, и другите, как 01.2012 LFC са били на финал за КК, как е бил отстранен МЮ за FA, всички ги знаем тези неща...
Cheers, пичове
smart написа:Mighty Reds написа:Не всеки харесва танзанийската (примерно) кухня .... на вкусе и цвет - товарищи нет. И стига с тоя изтъркан спор ... пак ше има нареждане ... безсмислено е ... и едните ще изкарат доводи, и другите, как 01.2012 LFC са били на финал за КК, как е бил отстранен МЮ за FA, всички ги знаем тези неща...
Cheers, пичове
ама то не става въпрос за това,ами че миналата година най-голямата легенда на клуба бе псуван от собствените си фенове тук,а сега не казват нищо на един треньор,който се е провали в рединг и уотфорд.
Alonso_Massa написа:Кратунчо, пилците се броят на есен!Миналата година завършихме 8-ми и вкарахме едва 47 гола. Сега сме 7-ми и сме вкарали 40 гола, а остават още 15 мача до края. Само болен мозък би казал, че миналата година сме играли по-добре.
PeterForsberg написа:2.Бековете бяха под всякаква критика,странното е,че Робинсън остана до края на мача.Точно тогава имах огромното желание да съм близо до него,за да му вкарам един ритник в задника,особено след думите,които си позволи да каже на Суарес,след като пропиля идеална ситуация с безмозъчен удар 15 метра в аут.
PeterForsberg написа:3.Стърлинг/ще го запомня само с безумното му влизане и контузията,която причини на левия бек на домакините/ и Борини по фланговете бяха с нула принос и си мисля,че е време Рахийм да почине по-сериозно на пейката/по подобие на Шелви/,което ще му е от огромна полза.Сусо,Айсади/отпадна от КА/ заслужават своя шанс.За италианеца поне е ясно,че след три месеца контузия ще му трябва време.
PeterForsberg написа:Коатес се нуждае от време,но не съм сигурен дали ще го получи,а и дали това време ще му свърши работа.
PeterForsberg написа:5.Брад Джоунс-собственоръчно подари победата на Олдъм след безумната му проява при втория гол.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта