Кристъл Палас - Ливърпул 05.05.2014 | 22:00 | 3-3 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Кристъл Палас - Ливърпул 05.05.2014 | 22:00
Виж сега, това за автобусите и 10 човека в защита са оправдания. Сещаш се нали? Цяла кампания беше подета във ваша полза и когато ви бихме се изсипа един тон помия върху нас. Никой не отбеляза, че бихме отборът, който вкарва по 3-4 гола на мач, а се акцентира как сме убивали играта. В крайна сметка целта оправдава средствата. Моуриньо си каза, че този сезон няма да е, а победата срещу вас беше по скоро за лично удовлетворение. Беше ясно след Съндърланд, че сме аут от играта. Та мисълта ми е, че се изписа толкова много как Джерард заслужавал, как сте №1 как едва ли не сме извършили някакво престъпление, като ви бихме на Анфийлд, как сме играли с два рейса, а накрая пускате 3 гола от Палас и именно заради слаба защита и наивна игра в атака ще загубите титлата.
-
suareshampion
Тони написа:Виж сега, това за автобусите и 10 човека в защита са оправдания. Сещаш се нали? Цяла кампания беше подета във ваша полза и когато ви бихме се изсипа един тон помия върху нас. Никой не отбеляза, че бихме отборът, който вкарва по 3-4 гола на мач, а се акцентира как сме убивали играта. В крайна сметка целта оправдава средствата. Моуриньо си каза, че този сезон няма да е, а победата срещу вас беше по скоро за лично удовлетворение. Беше ясно след Съндърланд, че сме аут от играта. Та мисълта ми е, че се изписа толкова много как Джерард заслужавал, как сте №1 как едва ли не сме извършили някакво престъпление, като ви бихме на Анфийлд, как сме играли с два рейса, а накрая пускате 3 гола от Палас и именно заради слаба защита и наивна игра в атака ще загубите титлата.
Да ,целта оправдава средствата ,но в случая ти се казваш Моуриньо и Челси бе човек ,с много повече финанси зад гърба си ,разбираш ли кое е смешното ? Биеш се в гърдите ,че си Моуриньо а в същото време те е страх да се надиграваш с Ливърпул ?! Същия тоя Ливърпул ,за който винаги преди това ,Моуриньо е говорил с една насмешка и ирония и никога не ни е броял за претенденти за титлата.
Не може цял мач да си в защита бе пич ? Цял мач .Разбираш ли ? Не едно полувреме ,не няколко минутки а цял мач ?! Ся ,айде моля ти се .Ако се казваш Кардиф или Стоук ок ,ама ти се казваш Челси .
И ако това беше само срещу нас ок ,ще го разберем ,но не е . Излязохте така срещу доста отбори и играхте антифутбол .И за това хората ви нападнаха. Защото не обичат да гледат антифутбол.Кво се чудиш толкова ? Не може да разполагаш с такива играчи и да им забраняваш да минат центъра ??? И да не можеш да разгърнеш потенциала им в офанзивен план ? Те се задушават бе пич. Ако си играл футбол някога ще ме разбереш . И в крайна сметка ,какви средства си оправдал ,като си останал само с калъфките ? Но нека не коментираме повече .В момента ми е достатъчно криво и изобщо не ми е до челси и моуринката. Лека вечер.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
Тони написа:Виж сега, това за автобусите и 10 човека в защита са оправдания. Сещаш се нали? Цяла кампания беше подета във ваша полза и когато ви бихме се изсипа един тон помия върху нас. Никой не отбеляза, че бихме отборът, който вкарва по 3-4 гола на мач, а се акцентира как сме убивали играта. В крайна сметка целта оправдава средствата. Моуриньо си каза, че този сезон няма да е, а победата срещу вас беше по скоро за лично удовлетворение. Беше ясно след Съндърланд, че сме аут от играта. Та мисълта ми е, че се изписа толкова много как Джерард заслужавал, как сте №1 как едва ли не сме извършили някакво престъпление, като ви бихме на Анфийлд, как сме играли с два рейса, а накрая пускате 3 гола от Палас и именно заради слаба защита и наивна игра в атака ще загубите титлата.
Добре написано. Прав си.
Тони вярваш ли си на всичките глупости които си написал ?! Помията не беше по вас , а по Жозе !!! Правиш ли разликата ?! А това което направи Жозе му се вика пирова победа !!! Гледай си Челси , а ни ще си гледам Ливърпул.Ще го видим другият сезон колко ще е офанзивен ?! Защо ли си мисля , че към 2 автобуса ще прибави и 2 мотриси от метро за по-сигурно като идвате на Анфийлд !!!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
suareshampion написа:Тони написа:Виж сега, това за автобусите и 10 човека в защита са оправдания. Сещаш се нали? Цяла кампания беше подета във ваша полза и когато ви бихме се изсипа един тон помия върху нас. Никой не отбеляза, че бихме отборът, който вкарва по 3-4 гола на мач, а се акцентира как сме убивали играта. В крайна сметка целта оправдава средствата. Моуриньо си каза, че този сезон няма да е, а победата срещу вас беше по скоро за лично удовлетворение. Беше ясно след Съндърланд, че сме аут от играта. Та мисълта ми е, че се изписа толкова много как Джерард заслужавал, как сте №1 как едва ли не сме извършили някакво престъпление, като ви бихме на Анфийлд, как сме играли с два рейса, а накрая пускате 3 гола от Палас и именно заради слаба защита и наивна игра в атака ще загубите титлата.
Да ,целта оправдава средствата ,но в случая ти се казваш Моуриньо и Челси бе човек ,с много повече финанси зад гърба си ,разбираш ли кое е смешното ? Биеш се в гърдите ,че си Моуриньо а в същото време те е страх да се надиграваш с Ливърпул ?! Същия тоя Ливърпул ,за който винаги преди това ,Моуриньо е говорил с една насмешка и ирония и никога не ни е броял за претенденти за титлата.
Не може цял мач да си в защита бе пич ? Цял мач .Разбираш ли ? Не едно полувреме ,не няколко минутки а цял мач ?! Ся ,айде моля ти се .Ако се казваш Кардиф или Стоук ок ,ама ти се казваш Челси .
И ако това беше само срещу нас ок ,ще го разберем ,но не е . Излязохте така срещу доста отбори и играхте антифутбол .И за това хората ви нападнаха. Защото не обичат да гледат антифутбол.Кво се чудиш толкова ? Не може да разполагаш с такива играчи и да им забраняваш да минат центъра ??? И да не можеш да разгърнеш потенциала им в офанзивен план ? Те се задушават бе пич. Ако си играл футбол някога ще ме разбереш . И в крайна сметка ,какви средства си оправдал ,като си останал само с калъфките ? Но нека не коментираме повече .В момента ми е достатъчно криво и изобщо не ми е до челси и моуринката. Лека вечер.
Дали може цял мач в защита, или не може, това изобщо не е твоя работа. Играта не зависи от желанията ни. В крайна сметка ако ни бяхте били, или бяхте хванали хикса изобщо нямаше да ти дреме как сме играли. След загубата е друго и си намерихте 1000 причини за рев и хейт. От рейса до многото средства и др. Нещо сте се объркали сериозно, ако смятате, че някой е длъжен да играе според вашите виждания за нещата. Реал не са на финал в ШЛ заради мега офанзивната си игра примерно. Антифутбол ще си остане в главите на загубилите. Вероятно доста дълго време ще го помните този антифутбол, който ви коства титлата. Друг е въпроса, че мениджърат ви ако беше малко по-грамотен, можеше спокойно да хване един х. Ние отдавна не играем за нищо. А мачът ви срещу Палас е върха на мениджърското изкуство. Истанбулнаха ви за 10 минути. Моуриньо не ви е виновен, че няма да станете шампиони, а как играем ние съвсем не ви влиза в работата.
Интересно е, че никой не казва как размазахме Арсенал, спокойно си бихме Юнайтед, изиграхме страшен мач на Етихад и ви сгънахме на моста (е да там пък съдията беше виновен), а си акцентирате над загубата с 0-2.
Ииянчо, може и 10 автобуса да са. Какъв ти е проблема? Този сезон ви бихме два пъти. Следващият може и с дирижабъл да дойдем и да ви бием пак, пик вие си лайте.
Вярно ! Не е за първи път ! Участвахте в най-скучният мач на сезона Атлетико - Челси ! Ако имаше награда за най-скучен мач щяхте да го спечелите без конкуренция

[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
- Liverpool_EC
- Контакти:
suareshampion написа:Глупости ,смените са на последно място . Най голямата причина да не сме шампиони е СЛАБАТА ЗАЩИТА ,която допусна почти 50 гола !
Защитата и пак защита !!! Защитата ,защитата ,защитата защитата ,защитата !! Ще го напиша ако трябва ,още 10092893839393 пъти ,ЗАЩОТО МЕ БОЛИ ОТ ЗАГУБЕНАТА ТИТЛА.
Не ги е срам некадърници долни .Ако са ми пред очите ще ги наплюя .
Това е проблема на Ливърпул от много години !!!! От 6 години ,едни и същи мишоци правят грешки и пак играят ,осират се и пак играят ,ебават майката на отбора ,но пак играят !? Това е .
Смениха се 4ма треньори ,но никой не пипа защитата !? Единствено Роджърс се осмели да пипне вратаря и да сложи Агер на пейката в повечето мачове и това е . Това са слаби играчи а не непостоянни .Щом един играч допуска елементарни ,детински,фрапантни грешки и няма психика за голям отбор ,не ми го хвали . Тези играчи ,визирам основно Рейна,Шкъртел,Агер ,Карагър ,Енрике и Джонсон ебаха майката на Ливърпул в последните няколко години ! Направо ни разказаха играта . Дори и тоя сезон ,това да вкараш 100 гола ,да направиш 26 (евентуално) победи и пак да не можеш да станеш шампион е ужасаващо .Да имаш такова атомно нападение и пак да не можеш ,е потресаващо най вече за тия наши големци в нападение.
На второ място е неопитноста ,както и напрежението в последните два мача и накрая смените . Ливърпул не участва в евротурнири и спокойно си изкара сезона с една малка група играчи . Само ще спомена ,че Суарес не обича смяна .Знаем ,че дори и в 88 минута ако го изкараш ,той пак ще е сърдит. Не трябва разбира се ,чак до такава степен да реагира ,но такъв си е човека и никой не може да го промени .
За головете вчера ...ами да ,приятно щеше да е ,ако бяхме победили примерно с 0-5 ,ние и изтървахме много ,но пак казвам това нямаше да промени нещата . Аз отдавна казах ,абсурдно е да гоним манчестър по голова разлика .Това са 9 гола .Това е много . И ако предположим ,че те победят в тия два мача ,те ще го направят с разлика и нямат стигане .Примери много .
За това ,обвинявам моя човек за тактиката след първия гол .Той накрая ПОДЦЕНИ много отбора на Кристъл Палас !! Подцени ги и не върна отбора в защита ,след първия а и след втория гол . Трябваше да ги върне назад ,след като имахме два гола за нас !! Да играем на контраатака ,да изнерваме противника със задържане на топката по тъча или да търсим фала и да легнем да спечелим някоя друга секунда ,това са нормални неща ,които опитните играчи и треньори използват . Но той е млад ,както и играчите и ще се учат ..
Да бе то ясно,че защитата е трагична,ама и със нея 3 кръга преди края ти дигаше 19тата.Номерът е,че със Челси при 0:1 няма кой да влезе бе,човек.Пуска се контузения Стъридж и дупката Аспас,вчера видя ли ни пейката 3ма защитника,2 дупки и Кутиньо.При очевадното издишане в центъра,имаш един Котиньо на пейката.Това е.14 човека ти били достатъчни без евротурнири,и кво наказаха единия,другия(Лукас) не си е на мястото и се чуди кво да я прави и накъде да бяга и нямаш един читав човек да влезе напред.И това не е от тези два мача само,преди това докато бяха контузени Лукас и Алън,пак играем с 3ма полузащитника,щото няма кой.Направи си труда да видиш резервите през сезона и ми кажи,това на какво ти прилича...Неопитността е голям фактор,ама фаталната грешка я направи най-опитния ни играч.Със читава,не супер пейка като Челси и Сити,със читава пейка вчерашния мач се взимаше без проблем.А и някой други по-рано през сезона и влизахме в историята,като шампиона с най-слаба защита.
-
john barnes
тренер и тук ще те попитам,къде е широко рекламираната от теб 19-та титла??? недей да ми се оправдаваш със защитата,до мача с челси тръбеше наляво и надясно,че сме сигурни шампиони!!! тогава що не рева за защитата??? не разбра ли,че твоичкия е ПРЕСТЪПНИК и мнооого слаб тактик,да не говоря за селекционер,че и децата ще ми се смеят?
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
Последният мач от фиша съм сложил Ливърпул да бият. Спокоен, че водят 0-3, отивам до кенефа да сера, малко запек имах и малко се продължи престоя в тоалетната, излизам си аз спокоен и гледам 3-3 и изведнъж пак ми се присра....
-
suareshampion
Тони написа:suareshampion написа:Да ,целта оправдава средствата ,но в случая ти се казваш Моуриньо и Челси бе човек ,с много повече финанси зад гърба си ,разбираш ли кое е смешното ? Биеш се в гърдите ,че си Моуриньо а в същото време те е страх да се надиграваш с Ливърпул ?! Същия тоя Ливърпул ,за който винаги преди това ,Моуриньо е говорил с една насмешка и ирония и никога не ни е броял за претенденти за титлата.
Дали може цял мач в защита, или не може, това изобщо не е твоя работа. Играта не зависи от желанията ни. В крайна сметка ако ни бяхте били, или бяхте хванали хикса изобщо нямаше да ти дреме как сме играли. След загубата е друго и си намерихте 1000 причини за рев и хейт. От рейса до многото средства и др. Нещо сте се объркали сериозно, ако смятате, че някой е длъжен да играе според вашите виждания за нещата. Реал не са на финал в ШЛ заради мега офанзивната си игра примерно. Антифутбол ще си остане в главите на загубилите. Вероятно доста дълго време ще го помните този антифутбол, който ви коства титлата. Друг е въпроса, че мениджърат ви ако беше малко по-грамотен, можеше спокойно да хване един х. Ние отдавна не играем за нищо. А мачът ви срещу Палас е върха на мениджърското изкуство. Истанбулнаха ви за 10 минути. Моуриньо не ви е виновен, че няма да станете шампиони, а как играем ние съвсем не ви влиза в работата.
Интересно е, че никой не казва как размазахме Арсенал, спокойно си бихме Юнайтед, изиграхме страшен мач на Етихад и ви сгънахме на моста (е да там пък съдията беше виновен), а си акцентирате над загубата с 0-2.
Абе момче ,не ме занимавай ти казах с твоето смешно отборче бе и с некви твои глупави философии тука .
И не ме интересуват останалите ни фенове кво говорят .Ти моята причина ,видя ли я след мача ? Питам те видя ли моята причина ,която аз изтъкнах за загубата ? Не се излагай момче . Не ми пиши глупости . Много мразя ,някой да влиза в диалог с мен ,без да ми следи мисълта !!! Аз казах хиляда пъти ,че мача го загубихме ,заради нашия капитан. Кво ми се обясняваш тука като ученичка вече втори ден ? Автобуса е отделен въпрос,който вече коментирахме .Не ме интересува как ще играе моуринката .Но е факт ,че целия свят го плюе и му се смее за това ,че е е СТРАХЛИВ и за антифутбола му ,не само феновете на Ливърпул . Вие не играхте така само срещу нас ,кво ме караш да се повтарям и потретвам ? А и неутралните фенове ,също го бъзикат.
Ся ,ясно ми е ,че ти е кеф ,за това ,че Ливърпул няма да стане шампион,най вече заради вас . Кажи си ,че ти е кеф и това е ,кво се обясняваш тука и ми се правиш на философ ?
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.