Норич - Ливърпул 20.04.2014 | 14:00 | 2-3 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Re: Норич - Ливърпул 20.04.2014 | 14:00

Мнениеот Alonso_Massa » 20 апр 2014 22:41

kadett1 написа:
Alonso_Massa написа:
kadett1 написа:Вече по спокойно може да се анализира мача. Още след 9 мин. ми беше ясно , че мача ще е много труден.Гледал съм доста мачове и в 80% от случаите на повеждане с 2:0 в първите 8-9 мин. следва или обрат или поне равенство.Може би психологията на футболистите е такава и си мислят,че вече са спечелили мача и концентрацията пада. Ние бяхме на път да се провалим и добре,че имахме късмет с третия гол, защото иначе бяхме паднали. Реално от 4 удара вкарахме 3 и слава богу, че Стърлинг имаше ден, че Суарез не е същия от 2-3 мача насам.Не казвам,че е слаб, но не е във формата от преди месец.Усещаше се и липсата на Стъридж и на Хендерсън в средата. Средата я загубихме тотално второто полувреме като се измори Алън и играещия на нетипична за него позиция Лукас. Този мач трябва да се забрави много бързо и срещу Челси се надявам да видя друг отбор - надъхан и борбен докрай. Радвам се на победата, но съм разочарован от играта - явно трябват още класни попълнения лятото, за да няма инфарктни моменти , като в днешния мач.

Брей нямаш угодия бе...

Що бе тарикатче, на тебе хареса ли ти играта, особено второто полувреме . Какво толкова писах, че се дразниш - че трябва още класа ли ? Ами трябва - не виждаш ли, че нямаме една свястна резерва, а ще играем на няколко фронта. Ама какво съм взел да ти обяснявам - то се видя днес - двама ги нямаше и все едно гледах друг отбор.

Щом сме победили съм доволен. Какъв различен отбор си гледал бе? Срещу УХ не беше ли пак зор? Нормално е като залога е такъв да има напрежение в момчетата и още повече, че направихме цели 11 поредни победи!!! Ама не то сигурно ако направим и 38 победи пак ще мрънкаш... Брей нямаш угодия бе... Направихме 11 поредни победи, вкарахме 96 гола, 16 мача без загуба, най-силен гост сме, на първо място сме, ама сега не му харесвала играта... Брей, брей... :shock: :shock: :shock:
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

kadett1
Контакти:

Re: Норич - Ливърпул 20.04.2014 | 14:00 | 2-3 FT

Мнениеот kadett1 » 20 апр 2014 22:49

Добре. Да си жив и здрав - да не мислиш, че не се радвам на първото място и 11 поредни победи?

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 20 апр 2014 22:53

kadett1 написа:Добре. Да си жив и здрав - да не мислиш, че не се радвам на първото място и 11 поредни победи?

Ами по начина по който пишеш точно такова впечатление се създава... :roll:
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 20 апр 2014 23:05

kadett1 написа:Вече по спокойно може да се анализира мача. Още след 9 мин. ми беше ясно , че мача ще е много труден.Гледал съм доста мачове и в 80% от случаите на повеждане с 2:0 в първите 8-9 мин. следва или обрат или поне равенство.Може би психологията на футболистите е такава и си мислят,че вече са спечелили мача и концентрацията пада. Ние бяхме на път да се провалим и добре,че имахме късмет с третия гол, защото иначе бяхме паднали. Реално от 4 удара вкарахме 3 и слава богу, че Стърлинг имаше ден, че Суарез не е същия от 2-3 мача насам.Не казвам,че е слаб, но не е във формата от преди месец.Усещаше се и липсата на Стъридж и на Хендерсън в средата. Средата я загубихме тотално второто полувреме като се измори Алън и играещия на нетипична за него позиция Лукас. Този мач трябва да се забрави много бързо и срещу Челси се надявам да видя друг отбор - надъхан и борбен докрай. Радвам се на победата, но съм разочарован от играта - явно трябват още класни попълнения лятото, за да няма инфарктни моменти , като в днешния мач.

Най-сетне смислен коментар в подраздела на Ливърпул! Еуфорията от така жадуваната титла е много голяма и повечето фенове не виждат някои очебийни неща! Няма дълбочина в този състав на Ливърпул и съм сериозно притеснен, ако не се направи нужната селекция, че по някое време на следващия сезон отбора просто ще издъхне от борбата на няколко фронта - нещо, което тази година си спести и е решаващо предимство пред другите :idea: Друго което ми прави впечатление е, че се разчита твърде много на индивидулните качества на отделни играчи! Не ми харесва отборната игра на тима, а в атака повечето от ситуациите се отиграват откровено егоистично! За защитата няма какво да се говори, но и друг път съм казвал, че играта в защита е ОТБОРНО задължение, а не на 4-мата в тази фаза на играта..
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
shomba14
Контакти:

Мнениеот shomba14 » 20 апр 2014 23:09

Отбора най-накрая тръгна на горе и типично по български намерихте пак кусура.
Изображение

john barnes

Мнениеот john barnes » 21 апр 2014 00:03

честита победа и от мен,остават още 3 финала!!! бием ли челси,няма кой да ни спре! SUPPORT AND BELIEVE!!!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 21 апр 2014 09:08

Играта повече трябва да се подобрява през следващия сезон, когато основната цел ще е спечелването на "Шампионска лига". "Ливърпул" не може и не бива да се задоволява с малкото. От него се почва, но се продължава към по - сериозни намерения.
Добре, че Миньоле спаси накрая изравняването. Голямо разочарование щеше да бъде изпусната победа.
Няма да е лесен следващият мач. Съдията ще бъде много сериозно подкован от Моуриньо.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 21 апр 2014 12:22

mahtava написа:
suareshampion написа:Въпреки ,дупките в тоя мач Миноле,Джонсън ,Шкъртел и Фланаган ,отново победихме ! За мен не е изненада .Аз направих цяло състояние от тоя сезон на Ливърпул .Много пари .Да са живи и здрави всички ,не мога да се сърдя на никой играч ,при положение ,че ми донесоха суамти мангизи и така желаната 19та титла ! Кампеоне Кампеоне але але алееее :)
Разбрах ,че палячовците Борисов,Жорко Катинарчето,Моуринката ,Фъргюсън,Сандита мандита станковци и целия форум на ливърпулбг.ком били на успокоителни :)
Джони ,къде ми е билета ?
mahtava ,мерси за поздравите ,връщам ти ги десеторно ...взимаме я приятелю ,взимаме я най накрая ,наздраве . :) 19 19 19

Благодаря за поздравите !!!!!!!!!

Само да попитам къв е тоя Даниел този не може да е фен на ВЕЛИКИЯ ЛИВЪРПУУЛ!!!!!Този е психично болен човек!!!!!!!

Тренер за мен днес най-слабия в отбора беше Миньоле излезе наакан още от съблекалнята. Колкото и да те уважавам за четенето на играта според мен днес ОГОРОМНИЯ ЛИПСВАЩ за отбора бе Хендерсън! Нито Лукас нито Алън успяха да компенсират ОГРОМНАТА му енергия в средата и завидната му работоспособност и двамата споменати не биеха съперника а меко гледаха на разстояние или Лукас отново правеше тъпи фалове в близост до вратата.

Бием Челси хикс с кривите Палас на Пюлис и шпалирна победа над Нюкасъл и 19-тата е УЗАКОНЕНА!!!!!!

Aбе майни го тоя даничелчо бе ,той е бита карта за мен . Аз спрях да го чета ,ако ти продължаваш ,това не говори добре за тебе . Не може ,ние да газиме наред а във всяко едно негово мнение да им критика и то смешна в повечето случаи и неаргументирана ?! И то при положение ,че не сме газили така от 24 години насам ?! Тоя няма нищо общо с Ливърпул . Успях да изгоня доста подобни душици .Останаха още няколко ,но и те ще сменят форумчето,няма къде да отидат,вече настъпи момента в който те НЕ се чустват никак добре ,като поглеждат към класирането. :) Има доста форумчета ,в които ,масово фенчетата са на тяхното мнение .Това са фенове на Далглиш а не на Ливърпул .С една дума сектанти.

Така ,нека сега не говорим за Хендерсън . За мен ,неговата липса не беше проблема вчера. Алън беше на ниво .Лукас ще набира скорост,все пак го нямаше дълго време . В тоя мач проблемите ни бяха основно в защитен план и вратаря. Допуснахме два смешни гола . Първия стана ,заради Миноле. Къде тръгваш да излизаш там бе мойто момче ??? Има наш човек с техния ,той тръгва над нашия да скача ?! Трябваше да си остане под рамката и да остави на Шкъртел да се справи със техния нападател .Отново взе грешно решение .Надявам се ,Миноле да оправи пропуските в играта си за новия сезон .
Втория гол ,Фланаган не зае добра позиция за отскок и ония го надскочи и вкара гол . Две центрирания ,два гола . Роджърс ,затова засили накрая защитата ,като пусна високия Агер за Алън ,имено заради тия центрирания . Освен това Джонсън ,позволяваше тия центрирания и правеше детински грешки при изнасянето на топката . Но за това идва трансферен прозорец ! Аз отдавна съм видял пробойните в отбора и за това искам играчи ,с качествата на Шоу,Монтоя и Кроос. Мисля,че и Роджърс вижда проблемните зони и ще реагира адекватно през лятото.
Средата не сме я изгубили .Така ти се стори ,защото при 0-2 е нормално да намалиш темпото .Роджърс ги дръпна малко по назад и чакаше грешка на противника ,която да накажем на контраатаки. И така и стана третия ни гол на малкия Рахимчо . Нека използвам момента да го поздравя .На практика той сам реши мача . Има още неща ,които искам да подобри в играта си ,но като цяло наблюдаваме страхотно израстване в игрови и психологически план.Особено ,като имаме предвид крехката му възраст.
И още нещо ,така което ми направи впечатление ,беше умората .Някои наши хора ,не можеха да ходят накрая на мача . Но мисля , че това е нормално вече ,предвид дългия сезон .Трябва да съберат сили ,още малко остана..
Последна промяна от suareshampion на 21 апр 2014 12:28, променено общо 2 пъти.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 21 апр 2014 12:24

И за тоя хикс с Палас не съм съгласен с теб .Кви са тия Палас бе нашия ? Абе газиме всичко докрая бе човек ,само стой и гледай..
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 21 апр 2014 12:45

Alonso_Massa написа:
kadett1 написа:
Alonso_Massa написа:

Брей нямаш угодия бе...

Що бе тарикатче, на тебе хареса ли ти играта, особено второто полувреме . Какво толкова писах, че се дразниш - че трябва още класа ли ? Ами трябва - не виждаш ли, че нямаме една свястна резерва, а ще играем на няколко фронта. Ама какво съм взел да ти обяснявам - то се видя днес - двама ги нямаше и все едно гледах друг отбор.

Щом сме победили съм доволен. Какъв различен отбор си гледал бе? Срещу УХ не беше ли пак зор? Нормално е като залога е такъв да има напрежение в момчетата и още повече, че направихме цели 11 поредни победи!!! Ама не то сигурно ако направим и 38 победи пак ще мрънкаш... Брей нямаш угодия бе... Направихме 11 поредни победи, вкарахме 96 гола, 16 мача без загуба, най-силен гост сме, на първо място сме, ама сега не му харесвала играта... Брей, брей... :shock: :shock: :shock:

Абе малък ,абе вие не разбрахте ли,че тоя индивид го е яд за всичко ,което се случи и случва ? Тоя винаги ще намери нещо бе моето момче . Тоя съм го правил за смях поне 1000 пъти ,но той продължава да влиза тук и да се излага .Абсолютен мазохист и безсрамник е за мен . :) Много хора избяха от срам ,но тоя явно няма срам .
Само ще ти дам един пример за него. Ти му изкара фактите и статистиката в момента ,ние газим наред и с голове и с игра и със всичко а той винаги търси проблема ,нали така и мрънка за играта ни ?
В същото време обаче ,същия тоя индивид ,хвалеше неистово отбора ,когато беше воден от Далглиш и когато играхме изключително грозно,без никаква идея ,ялово и липсваха победите ?! Сега сме първи с еди си колко точки а тогава бяхме 8 с еди си колко точки .Вие ги знаете. Разликата е от тук до Америка и обратно . Разбираш ли за какво говориме ? Говориме за един сектант ,който не е фен на Ливърпул а фен на Далглиш ...и ти му обръщаш внимание и му правиш кефа . Абе я със шутовете навънка бе алоууу кадетчето ми . Абе имаш си там сумати сектантски форумчета бе ,остави поне едно нормално да има бе .
Имаме силен Ливърпул ,имаме силен треньор ,имаме и силни играч ,нека се подкрепят. Имаме и дупчици ,но навсякъде има дупчици ,но за това има трансферен прозорец ,за това имаме силен треньор ,който няма как да не ги запълни тия дуппчици .Няма как и да не разшири групата ,той много добре вижда ,че идва ШЛ и повече мачове .Моля ти се кадетчо ,бегай да играеш ,недей разваля на нормалните фенове настроението от 19тата :)

Върни се в “Ливърпул”