mahtava написа:suareshampion написа:Въпреки ,дупките в тоя мач Миноле,Джонсън ,Шкъртел и Фланаган ,отново победихме ! За мен не е изненада .Аз направих цяло състояние от тоя сезон на Ливърпул .Много пари .Да са живи и здрави всички ,не мога да се сърдя на никой играч ,при положение ,че ми донесоха суамти мангизи и така желаната 19та титла ! Кампеоне Кампеоне але але алееее

Разбрах ,че палячовците Борисов,Жорко Катинарчето,Моуринката ,Фъргюсън,Сандита мандита станковци и целия форум на ливърпулбг.ком били на успокоителни

Джони ,къде ми е билета ?
mahtava ,мерси за поздравите ,връщам ти ги десеторно ...взимаме я приятелю ,взимаме я най накрая ,наздраве .

19 19 19
Благодаря за поздравите !!!!!!!!!
Само да попитам къв е тоя Даниел този не може да е фен на ВЕЛИКИЯ ЛИВЪРПУУЛ!!!!!Този е психично болен човек!!!!!!!
Тренер за мен днес най-слабия в отбора беше Миньоле излезе наакан още от съблекалнята. Колкото и да те уважавам за четенето на играта според мен днес ОГОРОМНИЯ ЛИПСВАЩ за отбора бе Хендерсън! Нито Лукас нито Алън успяха да компенсират ОГРОМНАТА му енергия в средата и завидната му работоспособност и двамата споменати не биеха съперника а меко гледаха на разстояние или Лукас отново правеше тъпи фалове в близост до вратата.
Бием Челси хикс с кривите Палас на Пюлис и шпалирна победа над Нюкасъл и 19-тата е УЗАКОНЕНА!!!!!!
Aбе майни го тоя даничелчо бе ,той е бита карта за мен . Аз спрях да го чета ,ако ти продължаваш ,това не говори добре за тебе . Не може ,ние да газиме наред а във всяко едно негово мнение да им критика и то смешна в повечето случаи и неаргументирана ?! И то при положение ,че не сме газили така от 24 години насам ?! Тоя няма нищо общо с Ливърпул . Успях да изгоня доста подобни душици .Останаха още няколко ,но и те ще сменят форумчето,няма къде да отидат,вече настъпи момента в който те НЕ се чустват никак добре ,като поглеждат към класирането.

Има доста форумчета ,в които ,масово фенчетата са на тяхното мнение .Това са фенове на Далглиш а не на Ливърпул .С една дума сектанти.
Така ,нека сега не говорим за Хендерсън . За мен ,неговата липса не беше проблема вчера. Алън беше на ниво .Лукас ще набира скорост,все пак го нямаше дълго време . В тоя мач проблемите ни бяха основно в защитен план и вратаря. Допуснахме два смешни гола . Първия стана ,заради Миноле. Къде тръгваш да излизаш там бе мойто момче ??? Има наш човек с техния ,той тръгва над нашия да скача ?! Трябваше да си остане под рамката и да остави на Шкъртел да се справи със техния нападател .Отново взе грешно решение .Надявам се ,Миноле да оправи пропуските в играта си за новия сезон .
Втория гол ,Фланаган не зае добра позиция за отскок и ония го надскочи и вкара гол . Две центрирания ,два гола . Роджърс ,затова засили накрая защитата ,като пусна високия Агер за Алън ,имено заради тия центрирания . Освен това Джонсън ,позволяваше тия центрирания и правеше детински грешки при изнасянето на топката . Но за това идва трансферен прозорец ! Аз отдавна съм видял пробойните в отбора и за това искам играчи ,с качествата на Шоу,Монтоя и Кроос. Мисля,че и Роджърс вижда проблемните зони и ще реагира адекватно през лятото.
Средата не сме я изгубили .Така ти се стори ,защото при 0-2 е нормално да намалиш темпото .Роджърс ги дръпна малко по назад и чакаше грешка на противника ,която да накажем на контраатаки. И така и стана третия ни гол на малкия Рахимчо . Нека използвам момента да го поздравя .На практика той сам реши мача . Има още неща ,които искам да подобри в играта си ,но като цяло наблюдаваме страхотно израстване в игрови и психологически план.Особено ,като имаме предвид крехката му възраст.
И още нещо ,така което ми направи впечатление ,беше умората .Някои наши хора ,не можеха да ходят накрая на мача . Но мисля , че това е нормално вече ,предвид дългия сезон .Трябва да съберат сили ,още малко остана..
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.