Арсенал - Ливърпул (30.01.2013 г. ,, 21:45 ч.)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Liverpool forever_95
Контакти:

Re: Арсенал - Ливърпул (30.01.2013 г. ,, 21:45 ч.)

Мнениеот Liverpool forever_95 » 31 яну 2013 20:55

we are the champions написа:
Liverpool forever_95 написа:Всички сте много сигурни, че ще бием Сити, но нали виждате, че нямаме победа срещу отбор над нас в класирането? В този ред на мисли дори и на Анфийлд, не виждам как ще бием Евертън и Тотнъм...

Не съм казал ,че ще ги бием може и х да е мача но при всички положения няма да ни бият 3:0 ..... а относно Евертън и Тотнъм ти вярваш ли си ,че ще задържат това темпо до края на сезона :?

А мислиш ли, че ние ще поддържаме това темпо до края на сезона? С много малък състав разполагаме, Суарес и Джерард играят във всички мачове, не биват никога заменяни, дори и при 3-0, Суарес не е машина да играе постоянно на високо ниво и да бележи, а снощи видяхме, че Роджърс направи само една смяна. Не пуска Шелви след мача със Стоук и не знам на какво се дължи това. Сусо също спря да го пуска във ВЛ, а преди време направи 7-8 поредни мача като титуляр и даже подписа нов договор момчето. А сега на негово място играе шибания Стю.

john barnes

Мнениеот john barnes » 31 яну 2013 20:56

и кво от тва ,че сме вкарвали малко(дължеше се главно на късмета),защитата беше с класи над сегашното положение(ако имашеи адекватен вратар зад себе нямаше да бъде зле) и поне отбора имаше изграден стил и можехме да победим всеки в англия.Отсранихме сити,челси,мю,евертън и стоук като гост за купите.В отбора не идваха некви резани недоразумения като асаиди и сахин,за когото платихме 11 милиона а в последвие разкарахме след 2-3 изиграни мача в ПШ.Сега и сме на път да изтървем бътланд за 4-5 милиона и да си държиме ония палячо на вратата дето с него или без него на вратата е еднакво лесно да се вкара гол.Роджърс дори не си взима поуки от мачовете.Как може два пъти през сезона да те обърнат след като водиш с 2-0??Още по-плашещото е че снощи играчите изглеждаха доволни на равенството и при равен резултат играча извади нападател ,за да вкара защитник :shock: Сега ако американците ползват еднакъв критерии и за Кени и за тоя то трябва да бъде уволнен след края на сезона при некласиране в топ4,но лично мен ме съмнява такова нещо.В момента Роджърс всячески се чуди да разкара повечето играчи на Кени,които обаче му печелят мач след мач,както и при негови адекватни действия щеше да стане снощи.
Боже,Боже до къде стигнахме .. феновете на МЮ да защитават най-голямата легенда на Ливърпул от феновете на Ливърпул :|[/quote]
ти обаче наистина си болен мозък...как няма да го искат обратно феновете на манафа,като при него бяхме умрели кучета? та нали тяхното желание е да ни гледат как се гърчим и как тоя пенсионер ни загробва? какъв стил сме имали при сияйния,я да кажеш на широката аудитория,че да ти се посмеят малко? кои играчи на сияйния печелят мачовете на роджърс? Суарес е трансфер на КОМОЛИ,оня твоя е искал дарън бент и е бил готов да даде 22млн.паунда на вила за него.кажи при него Луис колко вкарваше и сега колко вкарва,кажи дали поне ЕДИН млад наложи във първия отбор твоя идол,кажи дали цял мач защитата я кюскаше към яловия стю и той я прехвърляше на яловия кон,кажи колко пари изхарчи тоя ПРЕСТЪПНИК? КАЖИ БЕ,ОТГОВАРЯЙ НА ВСИЧКИТЕ ВЪПРОСИ...СТЮПИД! ще ми сравнява рейна със смешния бътланд(добре,че не го взехме).кажи и кой изгони инс за 250.000 паунда?
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 31 яну 2013 21:02

john barnes написа:кажи и кой изгони инс за 250.000 паунда?

Всъщност Инс отказа 3 предложения за нов договор.Договора му изтичаше през лятото и му взехме мининална цифра.Просто момчето искаше да е титуляр във всеки мач,а това на този етап нямаше как да му дадем. ;)

john barnes

Мнениеот john barnes » 31 яну 2013 21:12

styopa написа:

Всъщност Инс отказа 3 предложения за нов договор.Договора му изтичаше през лятото и му взехме мининална цифра.Просто момчето искаше да е титуляр във всеки мач,а това на този етап нямаше как да му дадем. ;)

а сега ще му дадем ли,че дават 7.5млн.паунда,за да си го върнат???
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Мнениеот smart » 31 яну 2013 21:24

От къде разбра ,че Суарес е трансфер на Комоли и Кени е искал Бент само не разбрах?И да те питам с кюскане ли бихме евертън,арсенал,ман сити, мю,стоук,челси и т.н.? иначе си прав и аз къде съм тръгнал да сравнявам тоя испански паляк с момчето от бирмингам дето си отвоюва място в нац.отбор на тази възраст.Колкото за томас инс той искаше при нас да бъде постоянно титуляр,а това нямаше как да стане .Като стане въпрос за тва че кени го е продал става голяма звезда,а като искахме да го купим разправяше как тва че играел добре в чемпиъншип нищо не значело за ВЛ и ,че нямало гаранция че ще бъде добър играч.Освен това кени го молеше 9 месеца да преподпише с нов договор, обаче баща му -манафа му пълнеше главата с глупости и му казваше да не преподписва.
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 31 яну 2013 21:33

smart, брат ми това, че си фен на Кени не значи, че трябва да подкрепяш всички негови решения, защото повечето бяха грешни и точно за това беше уволнен. Просто никой нормален мениджър не би дал 35 милиона за играч като Керъл. 20 милиона за Даунинг. това са 55 милиона за играчи, които за 1 сезон имаха общо 10 гола на кръст. А Роджърс е изхарчил досега точно толкова горе долу. Да не говорим и това постоянно забиване на пейката на Макси, Каут и Белъми за сметка на Даунинг, който миналия сезон нямаше един гол, нито имаше асистенция, докато другите трима, които имаха в пъти по-малко минути си бяха вкарали по 2-3 гола. Мога да ти изброявам много грешки на Кени, но няма смисъл. Минало заминало! Сега трябва да стискаме палци на Брендо да се справи! :)
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Мнениеот smart » 31 яну 2013 21:52

Alonso_Massa написа:smart, брат ми това, че си фен на Кени не значи, че трябва да подкрепяш всички негови решения, защото повечето бяха грешни и точно за това беше уволнен. Просто никой нормален мениджър не би дал 35 милиона за играч като Керъл. 20 милиона за Даунинг. това са 55 милиона за играчи, които за 1 сезон имаха общо 10 гола на кръст. А Роджърс е изхарчил досега точно толкова горе долу. Да не говорим и това постоянно забиване на пейката на Макси, Каут и Белъми за сметка на Даунинг, който миналия сезон нямаше един гол, нито имаше асистенция, докато другите трима, които имаха в пъти по-малко минути си бяха вкарали по 2-3 гола. Мога да ти изброявам много грешки на Кени, но няма смисъл. Минало заминало! Сега трябва да стискаме палци на Брендо да се справи! :)

Виж сега, цените винаги съм казвал ,че са завишени.Никога не съм твърдял обратното.Да не забравяме ,че тези сделки се договаряха от Комоли и според мен той носи доста голяма отговорност за тях.(не искам да звуча,така все едно на кени все някой му е виновен или нещо такова ами просто така мисля,че стоят нещата ,въпреки че надали ще разберем някога със сигурност дали е било така или не)Каут бе забиван на пейката защото изигра един крайно слаб сезон.Неговите силни изяви идваха главно след като е влязал като резерва (головете му срещу МЮ и Кардиф) и имаше общо четири гола за сезона в 40 мача,но също така изтърва решаващата дузпа срещу Арсенал,когато при победа за нас щяхме да станем 4-ти или на точка от 4-тото място. и освен това се губеше по десния фланг,защото никога не е притежавал необходимата техника за крило(неслучайно като малък е бил защитник).Белами бе забиван на пейката защото е на 32 и има хронична контузия на коленете и все пак изигра доста мачове -24 на брой.Макси изигра също 20-тина мача и вкарваше важни голове(той се разигра под ръководството на Кени ,а преди това беше доста слаб футболист),.Понякога също и аз съм го искал титуляр за сметка на някой друг,но все пак е на 31 и не беше дългосрочно решение на нещата.(искам да кажа,че се налагаха други футболсти,които ще играят в следващите години за ливърпул)Даунинг проблема му е ,че е непостоянен този сезон се справя добре според мен, извади ни мачовете с Гомел и Анжи,благодарение на които още участваме в Лига Европа.Кажи ми кое друго смяташ за грешка , да ти кажа какво мисля за това :)
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 31 яну 2013 21:53

john barnes написа:
styopa написа:

а сега ще му дадем ли,че дават 7.5млн.паунда,за да си го върнат???

Ами за тия пари... и аз не знам какво да кажа.Играе си момчето.. няма спор.Точно крило обаче за какво ни е ... не знам.Това ако стане ще е много странно според мен.

john barnes

Мнениеот john barnes » 31 яну 2013 22:03

smart написа:От къде разбра ,че Суарес е трансфер на Комоли и Кени е искал Бент само не разбрах?И да те питам с кюскане ли бихме евертън,арсенал,ман сити, мю,стоук,челси и т.н.? иначе си прав и аз къде съм тръгнал да сравнявам тоя испански паляк с момчето от бирмингам дето си отвоюва място в нац.отбор на тази възраст.Колкото за томас инс той искаше при нас да бъде постоянно титуляр,а това нямаше как да стане .Като стане въпрос за тва че кени го е продал става голяма звезда,а като искахме да го купим разправяше как тва че играел добре в чемпиъншип нищо не значело за ВЛ и ,че нямало гаранция че ще бъде добър играч.Освен това кени го молеше 9 месеца да преподпише с нов договор, обаче баща му -манафа му пълнеше главата с глупости и му казваше да не преподписва.

ама кел файда,че сме ги били тия отбори,като крайния изход беше само един-8 място в първенството? момчето от бирмингам игра във ОЛИМПИЙСКИЯ отбор на ВЕЛИКОБРИТАНИЯ и не мисля,че ще е титуляр във националния отбор на АНГЛИЯ.знам за бент,откъдето ти знаеш,че комоли е договарял завишените цени на ялов стю,данчо дебелогъзия и конската опашка...и твоя идол за нищо не е виновен!

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 31 яну 2013 22:09

smart написа:
Alonso_Massa написа:smart, брат ми това, че си фен на Кени не значи, че трябва да подкрепяш всички негови решения, защото повечето бяха грешни и точно за това беше уволнен. Просто никой нормален мениджър не би дал 35 милиона за играч като Керъл. 20 милиона за Даунинг. това са 55 милиона за играчи, които за 1 сезон имаха общо 10 гола на кръст. А Роджърс е изхарчил досега точно толкова горе долу. Да не говорим и това постоянно забиване на пейката на Макси, Каут и Белъми за сметка на Даунинг, който миналия сезон нямаше един гол, нито имаше асистенция, докато другите трима, които имаха в пъти по-малко минути си бяха вкарали по 2-3 гола. Мога да ти изброявам много грешки на Кени, но няма смисъл. Минало заминало! Сега трябва да стискаме палци на Брендо да се справи! :)

Виж сега, цените винаги съм казвал ,че са завишени.Никога не съм твърдял обратното.Да не забравяме ,че тези сделки се договаряха от Комоли и според мен той носи доста голяма отговорност за тях.(не искам да звуча,така все едно на кени все някой му е виновен или нещо такова ами просто така мисля,че стоят нещата ,въпреки че надали ще разберем някога със сигурност дали е било така или не)Каут бе забиван на пейката защото изигра един крайно слаб сезон.Неговите силни изяви идваха главно след като е влязал като резерва (головете му срещу МЮ и Кардиф) и имаше общо четири гола за сезона в 40 мача,но също така изтърва решаващата дузпа срещу Арсенал,когато при победа за нас щяхме да станем 4-ти или на точка от 4-тото място. и освен това се губеше по десния фланг,защото никога не е притежавал необходимата техника за крило(неслучайно като малък е бил защитник).Белами бе забиван на пейката защото е на 32 и има хронична контузия на коленете и все пак изигра доста мачове -24 на брой.Макси изигра също 20-тина мача и вкарваше важни голове(той се разигра под ръководството на Кени ,а преди това беше доста слаб футболист),.Понякога също и аз съм го искал титуляр за сметка на някой друг,но все пак е на 31 и не беше дългосрочно решение на нещата.(искам да кажа,че се налагаха други футболсти,които ще играят в следващите години за ливърпул)Даунинг проблема му е ,че е непостоянен този сезон се справя добре според мен, извади ни мачовете с Гомел и Анжи,благодарение на които още участваме в Лига Европа.Кажи ми кое друго смяташ за грешка , да ти кажа какво мисля за това :)

Ами забиването на Хендо на крилото вместо пускането му зад нападателя,където снощи изгра страшен мач. Това, че измизаше с едни и същи футболисти почти всеки мач, а не е било да е нямал варианти и нормално в края на сезона при повечето футболисти се видя спад в играта. Абе няма смисъл да се изброяват още неща, защото както казах вече всичко е минало и не можем да направим нищо по въпроса.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Ливърпул”