Кви 30 мил. преди 10 години бе ????? Пишеш само глупости - твоите мнения са най-безполезните на планетата "Земя"! Вземи се върни във другия форум в който си бил, щото тук нямаме нужда от още коне с капаци!
П.С. И ако купените футболисти не оправдават очакванията и парите тогава на кой е вината???? На баба ти сигурно.
Манчестър Юнайтед - Ливърпул, 11.02.2012, 14:45 ч.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Манчестър Юнайтед - Ливърпул, 11.02.2012, 14:45 ч.
Последна промяна от an4o_321 на 13 фев 2012 16:14, променено общо 1 път.
- liverpool96
- Контакти:
Какви 30 млн. за Верон преди 10 години?

- Karsa Orlong
- Контакти:
Цената на Верон беше 28 милиона паунда.
an4o_321 написа:Кви 30 мил. преди 10 години бе ????? Пишеш само глупости - твоите мнения са най-безполезните на планетата "Земя"! Вземи се върни във другия форум в който си бил, щото тук нямаме нужда от още коне с капаци!
П.С. И ако купените футболисти не оправдават очакванията и парите тогава на кой е вината???? На баба ти сигурно.
Толкова даде Юнайтед на Лацио навремето..
- Liverpool_EC
- Контакти:
an4o_321 написа:Кви 30 мил. преди 10 години бе ????? Пишеш само глупости - твоите мнения са най-безполезните на планетата "Земя"! Вземи се върни във другия форум в който си бил, щото тук нямаме нужда от още коне с капаци!
Мерси за ПОЛЕЗНОТО ти мнение,ако един футболист не оправдае очакванията,вината е повече негова,отколкото на всеки друг.Както казва Стоичков,трябва да си "куче" за да успееш и ако си такъв по характер,ще излезеш от всяка ситуация.
96 ти тогава сиг си бил 4,5г и надали си спомняш тази сделка,водеща се и до днес сред най-големите трансферни провали на съра,дано поне после си имал шанс да погледаш Верон,за да видиш за какъв футболист става на въпрос,уви пича не успя да покаже пълните си възможности,точно в най-важния момент от кариерата си!!!
- Liverpool_EC
- Контакти:
Karsa Orlong написа:Liverpool_EC написа:И двамата сте мнг точни със всички аргументи и факти,ама все пак да не забравяме,че ние тука коментираме след като нещата вече са се случили...мнг по-лесно е така.Аз пак искам да кажа,че не е вина на Далглиш,че 2ма футболиста тотално НЕ оправдаха очакванията.Според вас,след като Керъл вкара 11гола мин. есен за Нюкясъл,как точно Далглиш трябваше да предвиди,че тази година 3пъти от 2 метра ще нацелва гредата вместо вратата????? Или че Даунинг ще е кръглата 0 за 20 мача,след предния сезон във Вила с 9г и 16 ас??? Еми дайте да вземем някоя врачка,вместо скаутове...Хиляди са факторите защо идва този не онзи,а мнг от вас наистина не отчитат че отсъствието ни от ШЛ е единия,а другия е че шефовете не искат да харчат безумни цифри за заплати,след като завариха в клуба толкова пиявици със 6цифрени суми на седмица...Ако успеем да разкараме окончателно Д.Коул,Поулсен и продадем Каут и Макси и Даунинг,ще се освободят към 500000 на седмица,които могат да се дадат на нови играчи и да се надяваме този път да са правилните,макар че затова никога няма гаранция.Примери мнг-аз ще кажа един Верон,който беше луд във Сампдория,броиха се милионите,счупи се рекорда и после кво стана...За Торес да споменаваме ли???Това са футболисти,все още се продават без гаранциони карти![]()
![]()
а ние като се обърне каруцата, сме супер спецовете...
Виж сега, разбирам те за какво говориш, но погледни на ситуацията от малко по-друг ъгъл. Керъл може да е вкарал 11 гола за Нюкасъл, но това става за един полусезон и е твърде вероятно да е моментен проблясък. Кажи ми - за такъв играч дават ли се 35 милиона? Нормално ли е да броиш толкова пари за футболист, който до миналата година дори не е играл във ВЛ, при положение, че Агуеро - доказан нападател в Европа за последните 3 години, струва 38? Ще кажеш - привлечен бе в последния момент и затова цената му беше толкова висока. Ами добре, защо беше привлечен изобщо, той дори и за пожарен вариант не ставаше, тъй като беше контузен и нямаше да може да влезе в игра поне 1 месец ... и дори да приемем, че и в Ливърпул защитеше качествата, които беше показвал в Нюкасъл, погледни само стила му на игра, начина, по който си спира топката ... това ли са гледали скаутите, такъв ли играч са искали за номер 9 в Ливърпул? На всичкото отгоре през лятото идват трима футболисти, за които центрирането е начин на живот. Това вече говори за една последователност в изграждането на план "Керъл", който явно е бил основната стратегия за сезона. Въпросът обаче е защо, след като мачкахме всички и всичко през миналия сезон с играта по земя. Другото, което много ме дразни е закотвянето на пейката на талант като Шелви за сметка на Хендерсън, който до момента не показва нищо. За мен това е футболист, който излиза на терена с фикс-идеята да не направи някоя фрапираща грешка, в резултат на което единствено подава топката на няколко метра назад/настрани. Не мисля, че това е, което се изисква от централен халф, играещ в Ливърпул и струващ 16 милиона паунда. Следвайки твоята логика - не е било ясно, че ще играе така - добре, съгласен съм, но защо тогава не се дава шанс на Шелви, а Хендерсън се пуска титуляр във всеки мач? Не го разбирам това ...[/quoс
Съгласен съм напълно за тези неща,аз и преди време писах,че вината на Далглиш по този трансфер е защо се взе такъв тип футболист,при положение,че каза че ще играем "пас анд муув" и наистина на пролет играехме така.Аз и затова продължавам да се надявам,че той ще се върне към този стил на игра и рано или късно "планът Керъл",както мнг хубаво го нарече(защото другите бяха накупени за него) ще отпадне и Далглиш пак ще погледне към младите,които му спасиха сезона пролетта...Друг е момента колко постоянни могат да са те,но определено и на мен Шелви ми е любимец и аз не знам защо не му се дава шанс,особено след нелошите му мачове с Вила и Олдъм...А парите платени за Керъл,ще си останат най-голямата мистерия във футбола за мнг години напред...предполагам са се водили по това че е млад,показал е голмайсторски нюх и за да се изпревари конкуренцията.Все пак ако този играч вкарва за нас не 25,а дори и 17-20 гола на сезон,за следв.10 г той би си избил парите...А Агуеро,точно същия трансферен прозорец(януари 2011) Атлетико не гу пусна в Челси за 40мил(по слухове),после лятото вече е друга ситуацията,другото е заплатата му над 200к и третото е,че му се предлага ШЛ и борба за шампионска титла...Ти ако си Агуеро и не си фен на Ливърпул,къде би отишъл? Трансферите са големи игри и манипулаци и затова не искам ваобще да се изказвам,щото ние знаем сиг 1% от всичко което става около една сделка...А и като се замислиш,какви нападателии доказани и талантливи минаха през отбора за последните 7,8 г и само Торес си разви потенциала при нас...футбола а и всеки спорт е страшно мнг. психика и затова при нас нещата може и да не сработят още дълго време и затова се изприщвам,като чуя"да го сменят с който и да е".Според мен Далглиш заслужава още един шанс с трансферите,защото показа че игра може да направи(колкото и да го усмиват някои) и ако пак се издъни и сме 6,7 октомври- да си ходи.Ама да се намери правилния човек първо и после да го сменят!!!
- Karsa Orlong
- Контакти:
Liverpool_EC написа:А Агуеро,точно същия трансферен прозорец(януари 2011) Атлетико не гу пусна в Челси за 40мил(по слухове),после лятото вече е друга ситуацията,другото е заплатата му над 200к и третото е,че му се предлага ШЛ и борба за шампионска титла...Ти ако си Агуеро и не си фен на Ливърпул,къде би отишъл?
Аз не питам "защо бе привлечен Керъл вместо Агуеро?", просто сравнявам, че се плаща почти идентична сума за двама играчи с разлика от земята до небето и като качества, и като биография. Но просто не виждам смисъл в трансфера на Керъл - купува се в последния момент нападател, чиято цена е завишена поне 3 пъти и е контузен за сравнително дълъг период - тоест така или иначе няма да увеличи намалелите опции в атака веднага. Но да оставим това, защо продължават трансферните грешки? В случая това е пасивността на трансферния пазар - не може отборът ти да е вкарал голове колкото борещите се за оцеляване и да казваш, че нямаш нужда от никого. Според мен Далглиш тук или показа, че е много твърдоглав и глупав, или просто собствениците не са му отпуснали пари за трансфери.
Лично според мен е второто. Да не забравяме, че Хенри е американски бизнесмен, а това означава максимум прагматичност, минимум емоция. Според мен Кени е приплакал за някой лев, но е получил категоричен отказ с правилния мотив, че вече е получил 130 млн. за селекция. Няма никакви причини американецът да дава пари на Далглиш, след като последния път му ги прахоса на вятъра. Сигурен съм, че вече се преговаря с нов мениджър и при неуспех този сезон (което е сигурно), скоро ще научим неговото име.
realist написа:Лично според мен е второто. Да не забравяме, че Хенри е американски бизнесмен, а това означава максимум прагматичност, минимум емоция. Според мен Кени е приплакал за някой лев, но е получил категоричен отказ с правилния мотив, че вече е получил 130 млн. за селекция. Няма никакви причини американецът да дава пари на Далглиш, след като последния път му ги прахоса на вятъра. Сигурен съм, че вече се преговаря с нов мениджър и при неуспех този сезон (което е сигурно), скоро ще научим неговото име.
Откакто Хенри купи отбора е отпуснал не повече от35-40 млн за три трансферни прозореца, не е чак толкова много като се има впредвид че бяхме в долната половина на таблицата нали?Айде преди да плюете по Краля малко да помислите...
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."
- Karsa Orlong
- Контакти:
smart написа:realist написа:Лично според мен е второто. Да не забравяме, че Хенри е американски бизнесмен, а това означава максимум прагматичност, минимум емоция. Според мен Кени е приплакал за някой лев, но е получил категоричен отказ с правилния мотив, че вече е получил 130 млн. за селекция. Няма никакви причини американецът да дава пари на Далглиш, след като последния път му ги прахоса на вятъра. Сигурен съм, че вече се преговаря с нов мениджър и при неуспех този сезон (което е сигурно), скоро ще научим неговото име.
Откакто Хенри купи отбора е отпуснал не повече от35-40 млн за три трансферни прозореца, не е чак толкова много като се има впредвид че бяхме в долната половина на таблицата нали?Айде преди да плюете по Краля малко да помислите...
Аз не бих определил коментарите си като "плюене", просто задавам някои въпроси, над които се чудя. А относно това, което ти казваш - по-скоро за мен тук въпросът не е в това колко точно пари е дал Хенри (от джоба си може да не е извадил чак толкова много), а има ли смисъл при похарчени 130 милиона за играчи (защото трансферите на Далглиш са на такава стойност) и липсващи изгледи за промяна в класирането спрямо миналия сезон, същият този човек да получи доверие да направи нови трансфери и съответно да получи парите за тази цел?