Норич - Ливърпул 20.04.2014 | 14:00 | 2-3 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
DarkPsy

Re: Норич - Ливърпул 20.04.2014 | 14:00

Мнениеот DarkPsy » 20 апр 2014 20:52

Мачът си вървеше добре. За съжаление към края поредните инфарктни минути. Но то пък иначе няма тръпка. Хайде, не остана!!!!!!

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 20 апр 2014 21:08

След мача: вече е невъзможно да се класираме извън топ3, това е 11-та поредна победа, 16-ти мач без загуба, като сме единствения отбор от петте първенства без загуба в първенството си през 2014, 96-ти гол за сезона, което ще рече, че ни трябват само 8 в следващите 3 мача за да минем рекорда на Челси от 103 гола, вече сме най-силния гост в първенството. С една дума - НЕВЕРОЯТНО!!!
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 20 апр 2014 21:18

suareshampion написа:Въпреки ,дупките в тоя мач Миноле,Джонсън ,Шкъртел и Фланаган ,отново победихме ! За мен не е изненада .Аз направих цяло състояние от тоя сезон на Ливърпул .Много пари .Да са живи и здрави всички ,не мога да се сърдя на никой играч ,при положение ,че ми донесоха суамти мангизи и така желаната 19та титла ! Кампеоне Кампеоне але але алееее :)
Разбрах ,че палячовците Борисов,Жорко Катинарчето,Моуринката ,Фъргюсън,Сандита мандита станковци и целия форум на ливърпулбг.ком били на успокоителни :)
Джони ,къде ми е билета ?
mahtava ,мерси за поздравите ,връщам ти ги десеторно ...взимаме я приятелю ,взимаме я най накрая ,наздраве . :) 19 19 19

Влез в реалността, човече ;) Не вярвам да си завършил спортна психология. Трябва да си по - уравновесен.
Честита победа!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

mahtava
Контакти:

Мнениеот mahtava » 20 апр 2014 21:43

suareshampion написа:Въпреки ,дупките в тоя мач Миноле,Джонсън ,Шкъртел и Фланаган ,отново победихме ! За мен не е изненада .Аз направих цяло състояние от тоя сезон на Ливърпул .Много пари .Да са живи и здрави всички ,не мога да се сърдя на никой играч ,при положение ,че ми донесоха суамти мангизи и така желаната 19та титла ! Кампеоне Кампеоне але але алееее :)
Разбрах ,че палячовците Борисов,Жорко Катинарчето,Моуринката ,Фъргюсън,Сандита мандита станковци и целия форум на ливърпулбг.ком били на успокоителни :)
Джони ,къде ми е билета ?
mahtava ,мерси за поздравите ,връщам ти ги десеторно ...взимаме я приятелю ,взимаме я най накрая ,наздраве . :) 19 19 19

Благодаря за поздравите !!!!!!!!!

Само да попитам къв е тоя Даниел този не може да е фен на ВЕЛИКИЯ ЛИВЪРПУУЛ!!!!!Този е психично болен човек!!!!!!!

Тренер за мен днес най-слабия в отбора беше Миньоле излезе наакан още от съблекалнята. Колкото и да те уважавам за четенето на играта според мен днес ОГОРОМНИЯ ЛИПСВАЩ за отбора бе Хендерсън! Нито Лукас нито Алън успяха да компенсират ОГРОМНАТА му енергия в средата и завидната му работоспособност и двамата споменати не биеха съперника а меко гледаха на разстояние или Лукас отново правеше тъпи фалове в близост до вратата.

Бием Челси хикс с кривите Палас на Пюлис и шпалирна победа над Нюкасъл и 19-тата е УЗАКОНЕНА!!!!!!

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 20 апр 2014 21:53

Вече по спокойно може да се анализира мача. Още след 9 мин. ми беше ясно , че мача ще е много труден.Гледал съм доста мачове и в 80% от случаите на повеждане с 2:0 в първите 8-9 мин. следва или обрат или поне равенство.Може би психологията на футболистите е такава и си мислят,че вече са спечелили мача и концентрацията пада. Ние бяхме на път да се провалим и добре,че имахме късмет с третия гол, защото иначе бяхме паднали. Реално от 4 удара вкарахме 3 и слава богу, че Стърлинг имаше ден, че Суарез не е същия от 2-3 мача насам.Не казвам,че е слаб, но не е във формата от преди месец.Усещаше се и липсата на Стъридж и на Хендерсън в средата. Средата я загубихме тотално второто полувреме като се измори Алън и играещия на нетипична за него позиция Лукас. Този мач трябва да се забрави много бързо и срещу Челси се надявам да видя друг отбор - надъхан и борбен докрай. Радвам се на победата, но съм разочарован от играта - явно трябват още класни попълнения лятото, за да няма инфарктни моменти , като в днешния мач.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 20 апр 2014 21:55

kadett1 написа:Вече по спокойно може да се анализира мача. Още след 9 мин. ми беше ясно , че мача ще е много труден.Гледал съм доста мачове и в 80% от случаите на повеждане с 2:0 в първите 8-9 мин. следва или обрат или поне равенство.Може би психологията на футболистите е такава и си мислят,че вече са спечелили мача и концентрацията пада. Ние бяхме на път да се провалим и добре,че имахме късмет с третия гол, защото иначе бяхме паднали. Реално от 4 удара вкарахме 3 и слава богу, че Стърлинг имаше ден, че Суарез не е същия от 2-3 мача насам.Не казвам,че е слаб, но не е във формата от преди месец.Усещаше се и липсата на Стъридж и на Хендерсън в средата. Средата я загубихме тотално второто полувреме като се измори Алън и играещия на нетипична за него позиция Лукас. Този мач трябва да се забрави много бързо и срещу Челси се надявам да видя друг отбор - надъхан и борбен докрай. Радвам се на победата, но съм разочарован от играта - явно трябват още класни попълнения лятото, за да няма инфарктни моменти , като в днешния мач.

Брей нямаш угодия бе...
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 20 апр 2014 21:59

Отзад , че сме пълна дупка пълна дупка сме спор няма ... аз лично си мисля , че трябва да се вземат поне 2-ма защитника лятото иначе в ШЛ ще имаме доста големи проблеми...

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 20 апр 2014 22:15

kadett1 написа:Вече по спокойно може да се анализира мача. Още след 9 мин. ми беше ясно , че мача ще е много труден.Гледал съм доста мачове и в 80% от случаите на повеждане с 2:0 в първите 8-9 мин. следва или обрат или поне равенство.Може би психологията на футболистите е такава и си мислят,че вече са спечелили мача и концентрацията пада. Ние бяхме на път да се провалим и добре,че имахме късмет с третия гол, защото иначе бяхме паднали. Реално от 4 удара вкарахме 3 и слава богу, че Стърлинг имаше ден, че Суарез не е същия от 2-3 мача насам.Не казвам,че е слаб, но не е във формата от преди месец.Усещаше се и липсата на Стъридж и на Хендерсън в средата. Средата я загубихме тотално второто полувреме като се измори Алън и играещия на нетипична за него позиция Лукас. Този мач трябва да се забрави много бързо и срещу Челси се надявам да видя друг отбор - надъхан и борбен докрай. Радвам се на победата, но съм разочарован от играта - явно трябват още класни попълнения лятото, за да няма инфарктни моменти , като в днешния мач.

Че 2:0 е най-несигурната преднина във футбола, така е, ама чак да си очаквал труден мач срещу Норич, малко ясновидец се изкара. По тая логика като поведохме на Арсенал с 4:0, преди това пак беше 2:0, нали? Ние в половината мачове от сезона повеждаме с ранни голове, ама не всеки мач е такъв зор. Норич играха надъхано, а ние усещаме напрежението, това е.

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 20 апр 2014 22:19

Alonso_Massa написа:

Брей нямаш угодия бе...

Що бе тарикатче, на тебе хареса ли ти играта, особено второто полувреме . Какво толкова писах, че се дразниш - че трябва още класа ли ? Ами трябва - не виждаш ли, че нямаме една свястна резерва, а ще играем на няколко фронта. Ама какво съм взел да ти обяснявам - то се видя днес - двама ги нямаше и все едно гледах друг отбор.

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 20 апр 2014 22:23

Milkoy написа:

Че 2:0 е най-несигурната преднина във футбола, така е, ама чак да си очаквал труден мач срещу Норич, малко ясновидец се изкара. По тая логика като поведохме на Арсенал с 4:0, преди това пак беше 2:0, нали? Ние в половината мачове от сезона повеждаме с ранни голове, ама не всеки мач е такъв зор. Норич играха надъхано, а ние усещаме напрежението, това е.

Не бе човек, не съм очаквал чак толкова труден мач по принцип,просто след бързото повеждане с 2:0 - тогава си помислих, че мача може да стане труден. Ако бяхме вкарали трети гол първото полувреме всичко свършваше, но стана обратното , както видя.

Върни се в “Ливърпул”