Хъл Сити - Ливърпул 01.12.2013 | 16:05 | 3-1 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Хъл Сити - Ливърпул 01.12.2013 | 16:05 | 3-1 FT
Не отписвайте Топ4 още в началото на декември,има още страшно много време до края на шампионата!!!
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
Точно тва си мислех преди мача...Хъл ни напукват каските,следва труден период ,губим още много точки,излизаме от топа,играчите са още по-демотивирани(макар,че сега не знам защо са такива),примирение в отбора и 7-8 място.....и за капак съм сигурен,че дните на Суарез са преброени.А и прочетох,че нашите май ще се натискат за Коща(никакъв шанс),но така или иначе винаги е продължавало да се говори за КАЧЕСТВЕН нов нападател ,което значи,че един от титулярните си отива.А и Суарез заслужава по-добри съотборници,макар ,че днес и той беше дупка.
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]
Цялата ни защита с изключение на Фланаган е разграден двор! Не помня да сме имали такива секвои за защита. Кога ще намерим вторите Карагър и Хюпия не знам. Преди Кели се справяше перфектно на десния бек, кво стана с него , де се дяна ?! Стъридж ни е нужен много. Тоя Стърлинг преди толкова го хвалеха а се видя, че и за нашето първенство не става. Заслужена загуба!
Само да вмъкна - сега гледам обрата на Челси и сравнявам с нашия мач - две думи - жалки сме.
kadett1 написа:Само да вмъкна - сега гледам обрата на Челси и сравнявам с нашия мач - две думи - жалки сме.
И аз тва си мисля,постепенно Моу ги вкарва в ритъм,мачкат отбор като СХ,обръщат ги,много шамари ще ни набият....Сити и те машини,не знам къде ше се крием по празниците.
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]
kadett1 написа:Само да вмъкна - сега гледам обрата на Челси и сравнявам с нашия мач - две думи - жалки сме.
Че играчите са виновни, виновни са, но БР носи вина за състава, за закъснелите смени и т.н.
Моу видя че мача не върви и още на почивката направи смяна, заигра с двама в атака и резултата е на лице.
Ясно е че нямаме тяхната пейка, но трябваше по-бързо да реагира.
- Liverpool_EC
- Контакти:
Още след първите 15 мин усещах,че това ще е един от "онези" мачове,а след рикошета бях повече от сигурен!
Миньоле втори мач с 3гола без негова грешка,с кеф да нарита половината отбор пред него.
Джонсън безобразна дупка втори мач подред,но със сигурност може и по-зле.
Фланагън-долу-горе,ясно е че няма класа пича,особено на левия бек.
Шкъртъл-вдигам банкет в деня,който бъде продаден
Туре-"Кой ме наказа да играя с такива партньори?"Блъскането по тревата,след втория гол показва всичко,сигурно си представяше,че Шкъртъл и Джонсън са под него.Човека блокира 2 шута в мелето,а двете П@ТКИ до него му се чудеха на акъла-"тоз що се напъва толкова,ми той за кой се раздава,а ма тъй не се играе в нашия отбор"
Лукас-долу-горе ок
Джерар- единствения играч който се опитваше да играе с двойни подавания,поне показа,че я разбира тази игра,за разлика от всички отпред които я мачкаха,мачкаха,мачкаха тази топка.
Хендерсън-определено спад при него,преди беше мнг по-полезен в пресата.
Стърлинг-АБСОЛЮТНО БЕЗСМИСЛЕН футболист,а вече взима 1,5 мил на година...да е жив и здрав който му ги даде.Много по подходящ за филма 10 малки негърчета,отколкото за отбор от ВЛ...
Моузес с големите претенции през седмивцата-трябвало да почва титуляр-и като почна,КВО? Безобразен подарък за първия им гол,безобразен пропуск от 3 м,втори мач подред...ами стой си резерва-поне не ни костваш точки на пейката!
Суарез-днес само се въргаля,ръкомаха и клати глава.
Б.Роджърс-хубаво заби Шкъртел резерва мин сезон,хубаво му купи заместници и точно тогава...почна да залага на Шкъртел-да та ЕВА в гениалното решение,Брендъне
Май сам взе да се объркваш,от многото схеми дето играеш,земи ги ся тия три гола и пак разкажи за целите пред клуба.А сега идват и хубавите мачове и...нали се сешташ-Шкъртъл титуляр 
Миньоле втори мач с 3гола без негова грешка,с кеф да нарита половината отбор пред него.
Джонсън безобразна дупка втори мач подред,но със сигурност може и по-зле.
Фланагън-долу-горе,ясно е че няма класа пича,особено на левия бек.
Шкъртъл-вдигам банкет в деня,който бъде продаден
Туре-"Кой ме наказа да играя с такива партньори?"Блъскането по тревата,след втория гол показва всичко,сигурно си представяше,че Шкъртъл и Джонсън са под него.Човека блокира 2 шута в мелето,а двете П@ТКИ до него му се чудеха на акъла-"тоз що се напъва толкова,ми той за кой се раздава,а ма тъй не се играе в нашия отбор"
Лукас-долу-горе ок
Джерар- единствения играч който се опитваше да играе с двойни подавания,поне показа,че я разбира тази игра,за разлика от всички отпред които я мачкаха,мачкаха,мачкаха тази топка.
Хендерсън-определено спад при него,преди беше мнг по-полезен в пресата.
Стърлинг-АБСОЛЮТНО БЕЗСМИСЛЕН футболист,а вече взима 1,5 мил на година...да е жив и здрав който му ги даде.Много по подходящ за филма 10 малки негърчета,отколкото за отбор от ВЛ...
Моузес с големите претенции през седмивцата-трябвало да почва титуляр-и като почна,КВО? Безобразен подарък за първия им гол,безобразен пропуск от 3 м,втори мач подред...ами стой си резерва-поне не ни костваш точки на пейката!
Суарез-днес само се въргаля,ръкомаха и клати глава.
Б.Роджърс-хубаво заби Шкъртел резерва мин сезон,хубаво му купи заместници и точно тогава...почна да залага на Шкъртел-да та ЕВА в гениалното решение,Брендъне
Найстина - жалки сме. Не знам на какво се дължи това, но играем без нужната мотивация. Това не е Ливърпул който аз искам да виждам.
Дано в следващите мачове покажем малко повече хъс. Гледам в момента Челси и се чудя кога и ние ще заиграем така, след като губим в резултата.
Дано в следващите мачове покажем малко повече хъс. Гледам в момента Челси и се чудя кога и ние ще заиграем така, след като губим в резултата.
Re: Хъл Сити - Ливърпул 01.12.2013 | 16:05
Gil-galad написа:ger4o написа:да
На брендън задачата е да се разкара от любимият ми клуб... час по скоро.... Толкова некадърен треньор не сме имали от 20 години насам ... Дори и нямаше нужда алекс фъргюсен да се намесва в слушалките на Уеб ,за да загубим. Най-големият боклук в историята на Ливърпул... БР...
Говориш глупости сега без да мислиш....Хубаво Роджърс сбъркал в тоя и предния мач, на всеки треньор се случва да сбърка....или искаш да ми кажеш, че предпочиташ Ходжсън пред Роджърс и да гледаме Поулсен, Кончески и т.н. с които щяхме да сме загубили и предните поне 3 мача преди този...
.... и ти говориш глупости , макар и да мислиш. След като ги няма великите Кончески , Поулсен ,Шахин или Коул да беше пуснал неговите прехвалени попълнения Меси , Роналдо , бейл или Йозил , или Кавани, Рибери , Гомез .....
Да си чул някое "име" да иска да играе под негово ръководство? Вилиан , Арфа , Ериксен , Снайдер дори и некадърния Демспи , дори и приятелчето му Сигурдсон...
Айе , сиктир бе ....
Всичко това е нормално, включително крайните реакции за уволнение на Роджърс и т.н. Все пак сме фенове и е нормално да ни е яд много. Аз обаче далеч не отписвам сезона, да, за титла е трудно да се говори, но за място в топ 4 все още имаме добри шансове. Много зависи от характера на отбора и как ще излезем от този месец, защото ако излезем от декември на добра позиция, това ще е шанс да се привлекат футболисти с по-висока мотивация и цели. Класа имаме, но нямаме постоянство и широчина в състава. Нямаме също така и "план Б" за мачове като днешния. Все още един контузен/наказан играч (Суарес, Стъридж, Коутиньо) сваля сериозно настроението в отбора, а резервите не влизат със самочувствие. За мен, ако Стъридж и Коутиньо бяха на терена от самото начало, щяхме да ги убием, и то не заради футболните им качества, а заради самочувствието в отбора. Харесвам много Роджърс, но трябва да се признаят и неговите грешки - най-вече с решенията в защита. Честно казано, дори по някакъв начин се зарадвах на автогола на Шкъртел, надявам се той да бъде формалния повод за слагането му на скамейката и продажбата му след това. Не разбирам защо Сако седна, в мачовете, които му гледах беше повече от солиден. Мисля и че Алън трябваше да започне днес, именно за да се покаже доверие в него, въпреки пропуска от миналия мач. И все пак треньорът е с отбора ежедневно и взима решенията на база на това, иначе е лесно да критикуваме решенията при свършен факт. Истината обаче е, че наистина днес не играхме като отбор. Суарес игра ужасно индивидуално, почти не комбинира с никого, другите също опитваха сами, липсваше настроение, липсваше хъс в центъра. Мисля, че за всички е очевидно липсата на стабилен халф, не говоря за дърводелец, а за играч, който стъпва здраво и е полезен в двете фази, това е голямата липса в титулярния състав, на другите постове също трябва по-истинска конкуренция(отколкото обещания за бъдещето - Алберто, Флано, Стърлинг, Айби - евентуално Уил Хюз), но един вътрешен халф е задължителен. Дано Роджърс и собствениците удържат на думите, че зимата ще се взимат само играчи, които да вдигнат нивото, а голяма част от сегашните титуляри да се превърнат в опции. Аз виждам само Миньоле, Сако, Туре, Коутиньо, Суарес и Стъридж като титуляри в един конкурентен Ливърпул, но е ясно, че няма как да се вземат още 6 титуляри зимата. Няма място за крайни мнения, всеки отбор в Премиършип губи точки от отбори като Хъл, затова и е толкова интересен шампионат, затова и с такъв хъс следя Ливърпул, иначе Барселона са феноменален завършен отбор, но в момента ми е по-интересно да следя изграждането на един Ливърпул, със всичките спадове и върхове, с грешните решения, с крайностите във форума. Важното е от мачове като днешните хладно да се вземат правилните изводи, а Роджърс е показал, че може да го прави (пример - втората част от миналия сезон, освобождаването от Керъл, Даунинг и др.) С две думи - без паника и повече вяра в треньора.