KingKenny написа:аз искам да попитам тука от форума суаресчошампиона: пич ако наистина вярваш в това, което пишеш ще ставаш за смях, в който и форум да идеш. Нали си специалист по футбол и по психология, в кой отбор си треньор, в кой отбор взимаш решенията за спортно-техническата част ? Нали си и спец. по психология ? Кога ти си виждал или спечелил повече от 1/50 от сумата платена за Каръл ? Това знаеш ли колко пари са ? Знаеш ли кой ги дава ? Как треньора застава и казва искам тоя тоя и тоя за 120 млн паунда ? Ако ти си треньор и психолог нямаше да се възхваляваш до небесата... нямаше да обиждаш Далглиш с всевъзможни идиотщини само и само да си ти правия, и сега когато отбора печели започваш да мислиш за бъдещето, което е светло, но не и в твоите очи.
Давай говори за спортния си опит, за опита в треньорството, за това какъв виден ПСИХОлог си, но когато и веднъж през живота си играеш за повече пари от половината заплата на най-ниско платения в Ливърпул, пред повече от най-ниската посещаемост на мач на Ливърпул, ела да се обадиш в форума, а дотогава ти си оставаш поредната дебилна къртица и всички го виждат, но най-големият психолог тук - не. това мога да ти кажа суаресчошампион. Дори и това не заслужаваш, тръгнал той да говори за уважение, мишка с мишката ти !
Ама чакай сега бе прост мъж ,какво общо имат парите и пред колко хора съм играл бе алооо? И не ми говори ти на мен за пари бе нещастник ? Мен не ме мисли ,само това ще ти кажа ,всичко си имам и всичко съм си постигнал сам в тоя живот .Ами ти кво си постигнал бе форумен герой ,кой знае къв издухан чикиджия си ми .Как може да говориш за някой, за личния му живот при положение ,че не го познаваш бе ? Ама вината, както казах и снощи е единствено моя ,че влизам тук във форум за обикновени фенове.Ти като един нещастник не можеш да повярваш ,че един специалист може да влезе тук, като нормален фен и да коментира отбора си ,нали ? Но не съм влязъл тук за да се изтъквам,че съм такъв ..ето виж 5 месеца не бях обелил думичка за това и нямах намерение ..но в един момент просто не издържах ,както и сега .И аз повечето случаи давам мнение в ролята си на фен ,както и в момента ,но когато давам мнение в ролята си на това, с което се занимавам цял живот, и когато някой пикльо като теб започне да ми дава акъл за футбол и откачам бe .Разбра ли ме ся ? И да не си ме разбрал..боли ме ...
Христо нали си икономист бе ? Ако някой ,който не е икономист и започне да спори с теб за някоя серьозна тема в твоята област, няма ли да реагираш бе ? Не е ли същото.Аз никога няма да започна да споря с теб за серьозна тема в икономиката ,тъй като не я разбирам колкото ти .Ще се вслушам и ще проявя уважение.
Простия мъж ме напада и за Кени Далглиш.Искам да кажа само че ,всеки ден му благодаря ,за това което е постигнал като играч и мениджър навремето.Но сега положението е съвсем различно ,има огромно напрежение у феновете заради липсата на титла 22 години и заради това ,че през тия години гледахме как туй съдийдско отборче всяка година вдигаше титлата и ни задмина и стана най великия отбор в Англия.Аз лично не мога да се примиря с този факт,боли ме и искам възможно най бързо да се върнем на върха ! И когато виждам ,че настоящия мениджър не работи правилно и реагирам остро.В тоя момент мен не ме интересува кой е мениджър като име ,мен ме интересува да ни върне на върха ,където ни е мястото.Има финансовата подкрепа от собствениците ,вярват му хората,от феновете също има пълна подкрепа и при наличието на тия фактори, ако не успее тая година да ни вкара в топ 4 а другата да ни направи шампиони всичко друго ще е провал и ще си заслужи критиките .Но ако го направи ,тогава всеки ден ако искате ,за да ви олекне

ще пиша по 100 пъти "извинявай Кени ,ти си големец "
P.C. махам се до 13 май ,тогава ще се разбере дали Далглиш е изпълнил основната си цел за тоя сезон..TOP 4 !
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.