Норич - Ливърпул 20.04.2014 | 14:00 | 2-3 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- TEDIMAR99
- Контакти:
Re: Норич - Ливърпул 20.04.2014 | 14:00
Честита победа!Още само 3 мача до така чаканата титла!MAKE US DREAM ! YNWA!
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]
Още един равен на Сити и всичко си идва на мястото 
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
- ralka_levskarka
- Контакти:
gogovcite написа:ralka_levskarka написа:Мисля, че загуба не ни устройва, равен и две победи по може, но в никакъв случай загуба.
Чисто математически, дори да загубим един от трите мача и спечелим другите 2 пак сме първи. На мен ми се иска да продължим серията от победи при всички положения. Да сме безапелационни, но и да не стане, не е страшно. Важна е титлата!
Edit: да, головата разлика на Сити е по-добра. Аз лично не очаквам те да вземат всичките си 5 мача до края. Абе ние нека бием Челси, пък да видим кой ще ни спре?
Дано си ги бием както трябва, а до колкото знам- май, май имат да ни дават
П.С. Палас вчера си взеха мача, така че не смятам, че ще ни се опъват много
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
ralka_levskarka написа:gogovcite написа:ralka_levskarka написа:Мисля, че загуба не ни устройва, равен и две победи по може, но в никакъв случай загуба.
Чисто математически, дори да загубим един от трите мача и спечелим другите 2 пак сме първи. На мен ми се иска да продължим серията от победи при всички положения. Да сме безапелационни, но и да не стане, не е страшно. Важна е титлата!
Edit: да, головата разлика на Сити е по-добра. Аз лично не очаквам те да вземат всичките си 5 мача до края. Абе ние нека бием Челси, пък да видим кой ще ни спре?
Дано си ги бием както трябва, а до колкото знам- май, май имат да ни дават![]()
П.С. Палас вчера си взеха мача, така че не смятам, че ще ни се опъват много
Може, този път Лампард да ръгне нЕкой 40-метрв пас към вратаря
Hala Madrid
YESSSSSSSSSS YNWA.... 
MASTER_COOL написа:Напълно искрен съм !
И в червата съм за червените дяволи. Но предпочитам много повече Пуул да стане шампион, отколкото богаташчетата от Челси и Сити.
Тази титла е урок за Абромовчета, шейхове, араби. Класата не се купува с два или три трансферни прозорци. Класата е в харизмата на великите отбори : Барселона, Реал М, Милан, Байерн, Ливърпул, Юве, Юнайтед !
Сега очаквам още една такава титла за поука пък на самозабравилите се класики - тази в Примера на Атлетико М.
Браво пич!!!!!!!!!!!
Истината е ЕДНА Формата е временна - КЛАСАТА ВЕЧНА!!!!!!!!!!
ИСТОРИЯ И СЛАВА НЕ СЕ КУПУВАТ С ПАРИ!!!!!!!!!
[offtopic][center]Малко отзиви от Туитър след мача:
Естествено играч на мача е Стърлинг!

Вече официално си осигурихме място в ШЛ догодина!
Brendan Rodgers: "We've cemented the first objective. Now we'll look forward to next weekend."
Raheem Sterling @sterling31 54m
Great win from the boys today showed real togetherness , character and desire we go again YNWA
Lucas Leiva @LucasLeiva87 1h
Congratulations everyone for the 3 points!! 3 more finals and we go again.
Simon Mignolet @SMignolet 1h
Another one out of the way! #3togo Happy Easter everyone!
Luis Suarez @luis16suarez 1h
C'monnn!! Very important 3 points... Very happy for the great effort from everyone and for being in the Champions League next year!!!!! YNWA
Естествено играч на мача е Стърлинг!
Liverpool FC @LFC 1h
Congratulations to @sterling31, who you have voted as #LFC Man of the Match against Norwich City.

Glen Johnson @glen_johnson 1h
What a win! Massive 3 points..... Enjoy tonight #LFC
Luis Alberto Romero @14_luisalberto 1h
Our dream is closer, but we all have to keep fighting. 3 finals. Go go reds!!
Philipe Coutinho @Phil_Coutinho 1h
Come on boys, There are 3 big battles more !!
Вече официално си осигурихме място в ШЛ догодина!
Champions League @ChampionsLeague 2h
.@LFC, who will play #UCL football next season, have moved five points clear of Chelsea
Robbie Fowler @Robbie9Fowler 2h
Regardless of the score, I thought Raheem was absolutely magnificent today...
Ryan Babel @RyanBabel 2h
Great job..... !!!! #LFC #YNWA
Daniel Sturridge @D_Sturridge 2h
Get In there boys!!! I'm absolutely buzzing. Roll on next week..3 more cup finals. #redordead #YNWA
Linda Pizzuti @Linda_Pizzuti 2h
3-points!! 11 consecutive wins! @LFC pulls ahead of the pack at the top of the table! #Dreaming
[/center][/offtopic]José enrique @Jesanchez3 3h
And the way the team is playing is amazing too. We have to keep playing like that and we have a lot of chance to complete the dream
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
- ralka_levskarka
- Контакти:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
-
suareshampion
Въпреки ,дупките в тоя мач Миноле,Джонсън ,Шкъртел и Фланаган ,отново победихме ! За мен не е изненада .Аз направих цяло състояние от тоя сезон на Ливърпул .Много пари .Да са живи и здрави всички ,не мога да се сърдя на никой играч ,при положение ,че ми донесоха суамти мангизи и така желаната 19та титла ! Кампеоне Кампеоне але але алееее 
Разбрах ,че палячовците Борисов,Жорко Катинарчето,Моуринката ,Фъргюсън,Сандита мандита станковци и целия форум на ливърпулбг.ком били на успокоителни
Джони ,къде ми е билета ?
mahtava ,мерси за поздравите ,връщам ти ги десеторно ...взимаме я приятелю ,взимаме я най накрая ,наздраве .
19 19 19
Разбрах ,че палячовците Борисов,Жорко Катинарчето,Моуринката ,Фъргюсън,Сандита мандита станковци и целия форум на ливърпулбг.ком били на успокоителни
mahtava ,мерси за поздравите ,връщам ти ги десеторно ...взимаме я приятелю ,взимаме я най накрая ,наздраве .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
suareshampion написа:Въпреки ,дупките в тоя мач Миноле,Джонсън ,Шкъртел и Фланаган ,отново победихме ! За мен не е изненада .Аз направих цяло състояние от тоя сезон на Ливърпул .Много пари .Да са живи и здрави всички ,не мога да се сърдя на никой играч ,при положение ,че ми донесоха суамти мангизи и така желаната 19та титла ! Кампеоне Кампеоне але але алееее
mahtava ,мерси за поздравите ,връщам ти ги десеторно ...взимаме я приятелю ,взимаме я най накрая ,наздраве .19 19 19
Не знам колко миноле е бил дупка при положение, че при единия гол просто не се разбраха с Шкъртел иначе излизането беше ок. При втория гол вината си беше на Флано кой седеше и гледаше отблизо. Спаси доста тежки удари. Останалите бяха на обичайното си трагично ниво, но Алън за разлика от Лукас беше страшен