Liverpool forever_95 написа:И малката искрица надежда за титла угасна безвъзвратно...само след 10 мача. Остана ни да се оглеждаме нервно назад и да се молим да се доберем някак си до четворката в края на сезона. Даже се замислям, има ли смисъл да влизаме в Топ 4 и да мерим сили в Европа с отбори като Барса, Реал, Дортмунд, Мюнхен и т.н., след като един Арсенал ни направи на смях.
Аз от началото на сезона съм на мнение, че Лукас и Джерард за нищо не стават, но тук хората почвам да ме смятат за луд, защото Лукас е в Топ 10 на дефанзивните футболисти, защото се е преборил за страшно много топки срещу...Палас, Съндърланд и тем подобни смешни отборчета. Джерард издиша отвсякъде, нито напред е полезен, нито отзад. Подава топката настрани и назад и от време на време опъва по някой дълъг пас и това му е играта. Нито тича, нито нищо. Само за дузпите и за изпълнението на корнери ли ще го държим на терена? Какво като е капитан? Като е мърда, трябва да лъска пейката.
Основната цел за Ливърпул през този сезон е Топ4,а освен това е много рано да се говори за титла.
Отбора има равен брой точки с Челси,които са смятани за основния претендент за титлата,имаме с точка повече от Манчестър Сити,които също са един от претендентите,а и каква селекция имат само!
Какви глупости си написал не е истина...
Един Арсенал ни направил за смях насред Емиратс,как само си го написал ''един Арсенал'' все едно говориш за Съндерланд,а не за лидера в шампионата,който показва убийствена игра...
Е,как да няма смисъл да влизаме в Топ4?
Бъди сигурен,че щом Ливърпул се завърне в ШЛ,собствениците сигурно ще развържат кесията за нови попълнения.
А щом играем в ШЛ отбора ще има много по-голям шанс да привлича топ футболисти,които ще помогнат на отбора да се бори с гореспоменатите от теб отбори!
Джерард има нужда да остане на пейката за 2-3 мача,но не вярвам Роджърс да го направи,трябва да си много смел,за да оставиш такава легенда и толкова обичан от всички фенове на отбора футболист резерва.
А относно Лукас аз също съм на мнение,че трябваше още лятото да му се потърси алтернатива,но какво да се прави.
Едва ли някой фен на отбора не иска в Ливърпул да има дефанзивен халф като Хави Мартинез,дано поне зимата Роджърс вземе някой качествен дефанзивен халф за конкуренция на бразилеца.
Сега важното е нашите футболисти да се стегнат и да вземат трите точки срещу Фулъм!