Арсенал - Ливърпул 02.11.2013 | 19:30 | 2-0 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Re: Арсенал - Ливърпул 02.11.2013 | 19:30 | 2-0 FT

Мнениеот HoUs4oOL » 02 ное 2013 23:35

Liverpool forever_95 написа:И малката искрица надежда за титла угасна безвъзвратно...само след 10 мача. Остана ни да се оглеждаме нервно назад и да се молим да се доберем някак си до четворката в края на сезона. Даже се замислям, има ли смисъл да влизаме в Топ 4 и да мерим сили в Европа с отбори като Барса, Реал, Дортмунд, Мюнхен и т.н., след като един Арсенал ни направи на смях.
Аз от началото на сезона съм на мнение, че Лукас и Джерард за нищо не стават, но тук хората почвам да ме смятат за луд, защото Лукас е в Топ 10 на дефанзивните футболисти, защото се е преборил за страшно много топки срещу...Палас, Съндърланд и тем подобни смешни отборчета. Джерард издиша отвсякъде, нито напред е полезен, нито отзад. Подава топката настрани и назад и от време на време опъва по някой дълъг пас и това му е играта. Нито тича, нито нищо. Само за дузпите и за изпълнението на корнери ли ще го държим на терена? Какво като е капитан? Като е мърда, трябва да лъска пейката.

Основната цел за Ливърпул през този сезон е Топ4,а освен това е много рано да се говори за титла.
Отбора има равен брой точки с Челси,които са смятани за основния претендент за титлата,имаме с точка повече от Манчестър Сити,които също са един от претендентите,а и каква селекция имат само!
Какви глупости си написал не е истина...
Един Арсенал ни направил за смях насред Емиратс,как само си го написал ''един Арсенал'' все едно говориш за Съндерланд,а не за лидера в шампионата,който показва убийствена игра...
Е,как да няма смисъл да влизаме в Топ4?
Бъди сигурен,че щом Ливърпул се завърне в ШЛ,собствениците сигурно ще развържат кесията за нови попълнения.
А щом играем в ШЛ отбора ще има много по-голям шанс да привлича топ футболисти,които ще помогнат на отбора да се бори с гореспоменатите от теб отбори! ;)
Джерард има нужда да остане на пейката за 2-3 мача,но не вярвам Роджърс да го направи,трябва да си много смел,за да оставиш такава легенда и толкова обичан от всички фенове на отбора футболист резерва.
А относно Лукас аз също съм на мнение,че трябваше още лятото да му се потърси алтернатива,но какво да се прави.
Едва ли някой фен на отбора не иска в Ливърпул да има дефанзивен халф като Хави Мартинез,дано поне зимата Роджърс вземе някой качествен дефанзивен халф за конкуренция на бразилеца.
Сега важното е нашите футболисти да се стегнат и да вземат трите точки срещу Фулъм!
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 03 ное 2013 00:10

iliyan написа:Една загуба и вече всички не стават ! Още се чудя дали ако тъпият съдия не беше толкова държал даде жълтият картон и го беше оставил това за след гола който не зачете как щеше да се развие мача ?!
Поредната фрапираща съдийска грешка в голямо първенство в Европа ! Миналата седмица Германия , сега в Англия ! Явно трябва да се направи нещо !
Иначе не виждам какъв смисъла от всичко щом зависи от тъпи съдийски грешки ?!

До деня в който ги сменят с роботи :mrgreen: Те поне не са корумпирани

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 03 ное 2013 05:52

Класически мач за нас-винаги,като гостуваме на силен отбор почваме да играем след 0:2 :!:' Щото,като падаме само 0:1,няма проблем,ние сме гъзари...Единственото положително днес бяха много точните и навремени смени на БР(Сисоко МЕГА зле) и завръщането на Котиньо-"Човекът-пас"!Смените подействаха и след 70 мин показахме добра игра и ако Суарез я беше дал на Стъридж,можеше последните 5 мин да ври и кипи пред полячето...Арсенал са ни най-трудния отбор,откакто Венгер им е треньор,така че няма 'кво толкова да се косим...Важното е да се задържим в челото до Коледа и да не се дъним с/у малките.

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 03 ное 2013 08:08

wolf написа: Не знам от колко време го повтарям но Джерард е за дълга почивка, а Лукас за смяна.

Ти хубаво повтаряш, ама реално погледнато наистина няма кой да играе. Алън-Хендерсън по-добре ли мислиш, че ще се справят? Или Алън-Алберто? Или Хендерсън-Алберто? Нямаме никакви опции в средата, класен човек на тази позиция трябва да се търси през януари. Надявам се мениджър и собственици да са си взели поука от това какъв го ядохме от халфовете на първия по-сериозен отбор и през зимата да повторят добрата селекция от миналата година.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 03 ное 2013 10:22

Микел Артета: Ливърпул се намира в много добра форма

Вас това грее ли ви ?! Щото мен не !!!
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

iliyan

Мнениеот iliyan » 03 ное 2013 10:25

wolf написа:
iliyan написа:Една загуба и вече всички не стават ! Още се чудя дали ако тъпият съдия не беше толкова държал даде жълтият картон и го беше оставил това за след гола който не зачете как щеше да се развие мача ?!
Поредната фрапираща съдийска грешка в голямо първенство в Европа ! Миналата седмица Германия , сега в Англия ! Явно трябва да се направи нещо !
Иначе не виждам какъв смисъла от всичко щом зависи от тъпи съдийски грешки ?!

До деня в който ги сменят с роботи :mrgreen: Те поне не са корумпирани

Те едни тъпи камери на гол линията не искат да сложат ! Ти за роботи говориш !
Платини има по -голяма вероятно да пусне още някой главен и достатъчно корумпиран съдия отколкото някаква техника по терена !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 03 ное 2013 10:28

За разбирачите. В последните 12 мача сме била само 1 път Арсенал. Ето разгледайте статистиката. Сезона не е отписан. Не може да имаме повече точки от Юнайтед, Сити, Тотнъм и да сме наравно с Челси и вече да мислите за следващият сезон.

Изображение
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 03 ное 2013 10:45

И аз това казвам ! Нищо фатално не се е случило ! И никой не знае какво щеше да се случи ако на полувремето беше 1:1 ;)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 03 ное 2013 10:46

HoUs4oOL написа:
Liverpool forever_95 написа:И малката искрица надежда за титла угасна безвъзвратно...само след 10 мача. Остана ни да се оглеждаме нервно назад и да се молим да се доберем някак си до четворката в края на сезона. Даже се замислям, има ли смисъл да влизаме в Топ 4 и да мерим сили в Европа с отбори като Барса, Реал, Дортмунд, Мюнхен и т.н., след като един Арсенал ни направи на смях.
Аз от началото на сезона съм на мнение, че Лукас и Джерард за нищо не стават, но тук хората почвам да ме смятат за луд, защото Лукас е в Топ 10 на дефанзивните футболисти, защото се е преборил за страшно много топки срещу...Палас, Съндърланд и тем подобни смешни отборчета. Джерард издиша отвсякъде, нито напред е полезен, нито отзад. Подава топката настрани и назад и от време на време опъва по някой дълъг пас и това му е играта. Нито тича, нито нищо. Само за дузпите и за изпълнението на корнери ли ще го държим на терена? Какво като е капитан? Като е мърда, трябва да лъска пейката.

Основната цел за Ливърпул през този сезон е Топ4,а освен това е много рано да се говори за титла.
Отбора има равен брой точки с Челси,които са смятани за основния претендент за титлата,имаме с точка повече от Манчестър Сити,които също са един от претендентите,а и каква селекция имат само!
Какви глупости си написал не е истина...
Един Арсенал ни направил за смях насред Емиратс,как само си го написал ''един Арсенал'' все едно говориш за Съндерланд,а не за лидера в шампионата,който показва убийствена игра...
Е,как да няма смисъл да влизаме в Топ4?
Бъди сигурен,че щом Ливърпул се завърне в ШЛ,собствениците сигурно ще развържат кесията за нови попълнения.
А щом играем в ШЛ отбора ще има много по-голям шанс да привлича топ футболисти,които ще помогнат на отбора да се бори с гореспоменатите от теб отбори! ;)
Джерард има нужда да остане на пейката за 2-3 мача,но не вярвам Роджърс да го направи,трябва да си много смел,за да оставиш такава легенда и толкова обичан от всички фенове на отбора футболист резерва.
А относно Лукас аз също съм на мнение,че трябваше още лятото да му се потърси алтернатива,но какво да се прави.
Едва ли някой фен на отбора не иска в Ливърпул да има дефанзивен халф като Хави Мартинез,дано поне зимата Роджърс вземе някой качествен дефанзивен халф за конкуренция на бразилеца.
Сега важното е нашите футболисти да се стегнат и да вземат трите точки срещу Фулъм!

Един Арсенал, да, щото Борусия видяхте какво ги направи, а даже и Челси с резервите? Ами като отидем на Стамфорд Бридж и на УХЛ пак ли след 2:0 ще почнем да играем и пак ли ще падаме?

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 03 ное 2013 11:19

liverpool_forever_95 и suareshampion защо сега не говорите за величието на Ливърпул ? НЕ СЛАГАЙТЕ КАРУЦАТА ПРЕД КОНЯ ! Когато ние ви говорихме преди мача да не се вдигате в облаците, защото състава на Арсенал изхарчи 50млн. за един играч, който е световна класа, а ние оправихме само защитата вие мрънкахте. Сега гледайте ! ТОП 4 е целта пред отбора ! Титла с толкова къса скамейка не става. Виждате, че дори играем само на 1 фронт и пак издишаме, което говори за факта, че пари за играчи трябват.

ТОП 4 Е БИЛА И ЩЕ ОСТАНЕ ЦЕЛТА ПРЕД ОТБОРА ДО КРАЯ НА СЕЗОНА, АКО ЩЕ И СЛЕД 37-ИЯ КРЪГ ДА СМЕ 1-ВИ !!!!
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Върни се в “Ливърпул”