Лига Европа: Зенит - Ливърпул (14.02.2013 г. 19:00 ч.)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Лига Европа: Зенит - Ливърпул (14.02.2013 г. 19:00 ч.)

Мнениеот wolf » 15 фев 2013 20:02

leoric написа:Вече спечелихме повече мачове като домакини, от колкото легендата спечели за цял сезон, а имаме още 6 мача на Анфийлд. Бихме Уигън, Фулъм и Съндърланд, от които първите 2 мача загубихме, а третия равен. Та плачеш ли, смееш ли се? Значи лебеда може да постигне по-добра домакинска форма от легендата. Това вече си е за смях.

А какво ще кажеш за останалите мачове? Статистиката до сега за сезона въобще направи ли си труда да я погледнеш? 6 точки разлика, отпадане от двете купи, 12 точки от ШЛ /4 миналата година по същото време/ и сигурно отпадане от ЛЕ. Домакинската форма и това че сме били вкарали 10 гола повече /и пуснали над 10 повече/ ли те топли? НУЛА победи над топ 10 топли ли те? Тоталния провал на играчи струващи към 30млн паунда също ли те радва?
Ако се мери с еднакъв аршин този също трябва да си отиде, сезона до сега е абсолютен провал..
Последна промяна от wolf на 15 фев 2013 20:05, променено общо 1 път.

fearless for lfc

Мнениеот fearless for lfc » 15 фев 2013 20:05

leoric написа:Вече спечелихме повече мачове като домакини, от колкото легендата спечели за цял сезон, а имаме още 6 мача на Анфийлд. Бихме Уигън, Фулъм и Съндърланд, от които първите 2 мача загубихме, а третия равен. Та плачеш ли, смееш ли се? Значи лебеда може да постигне по-добра домакинска форма от легендата. Това вече си е за смях.

Пич, нямаш нито една победа срещу отбор от топ 10. Дори светците имат вече една. Ако се гледа само това класиране си на 17-то място в лигата.
Престани със спора губиш го.

fearless for lfc

Мнениеот fearless for lfc » 15 фев 2013 20:24

Karsa Orlong написа:
fearless for lfc написа:
Нещата вървят в пакет. Суарес идва с троянския кон, Кени с Кларк, Алън с Борини. Това че махнаха този който ни спаси от изпадане през 2010/11 както и да е. Че сложиха нещастник който обеща че ще надгражда иди дойди, но това че няма да го махнат скоро ме дразни. Собствениците трабвя да мерят с един аршин и Б.Р. да си получи заслуженото.

Ама нали това ви говорим - от симпатии към Далглиш сте заслепени и вие самите не мерите с еднакъв аршин. Да приемем, че уволняването му беше грешка (хипотетично, според вас - поддръжниците му), защо трябва да правим същата през лятото, след като най-вероятно ще бъде назначен някой от същия калибър? Дайте сега да уволним Роджърс, за да сте доволни вие, че за Легендата е отмъстено и да назначим Мартинес, примерно? Разберете - в този клуб трябва да започнат да се наливат много пари, защото това е начинът да успееш в съвременния футбол, единственият начин. Тогава ще дойдат големите имена сред треньорите и футболистите, докато не стане това ще бъдат назначавани средняци и уволнявани, за да мълчат феновете за по 2-3 месеца.

Роджърс пое голяма хапка за малката му уста - тя беше голяма само на думи. Защо да стои в Ливърпул и да се учи как да играе тактически и да печели точки (показано му нагледно от Кларк в два мача). Никой не ти търси отмъщение. Трябва да се гледа напред. Една грешка се замени с по - голяма и сега трабва да се намери решение как да се намери класен тренер за дълго време. Ако не се извадят пари за такъв, поне да е някой който е дълбоко свързан с клуба и знае какво е важно за отбор като Ливърпул. Ако забеляза "Лебеда" изобщо не е незаменим. Браян Лаудруп беше голям играч, но като треньор клонеше към 0-та поне докато не замени младата надежда Роджърс. Така че кажи ми една причина да остане.
Аз ще ти кажа една причина за да си тръгне. Смяна на тренера ще накара Суарес да вярва че може нещата да се променят. Ако не се смени тренера колкото и да се врича в любов към клуба има голям шанс Луис да си тръгне лятото. Ние ще го изпратим както Аякс го изпратиха - не както Торес го изпратихме и в лудницата взехме троянския кон. Единствено малката класа която имаме в момента може да обърне нещата за в бъдеще. За съжаление Роджърс не е класа.
Последна промяна от fearless for lfc на 17 фев 2013 19:14, променено общо 1 път.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 15 фев 2013 20:31

leoric написа:А бе чета ви глупостите и не мога да разбера какви пари искате още от собствениците? Вие знаете ли, че единствено пред нас са Сити и Челси по похарчени пари за последните 3 години? Май, май се дават пари, но се купуват коне и инвалиди.

С дребната подробност,че повечето отбори си имаха добри играчи и просто си допълваха състава.Докато при нас на почти всеки пост трябваше да се купува футболист.

leoric написа:Коня за 2 години има 10 гола сумарно. Чарли - селската пръчка свърши в Стоук, а Даунинг има гол и 2 асистенции и то не под негово ръководство. Ето това донесе вашият Крал на Ливърпул. Първите 2-ма трябваше да заменят Торес и Мейрелеш. Дали успяха сами си правете изводите, а третият дойде като национал и създаващ най-много положения в лигата. За положението на Ливърпул е виновен единствено и само той, защото с толкова милиони накуп не е разполагал НИТО ЕДИН мениджър на Ливърпул преди това, но когато това се случи, купихме некадърници.

Това май си го пишеш от рубриката "звездите ми го говорят".Разберете го това.. едно е да ти се иска нещо,а съвсем друго да е вярно.Оня лаф една лъжа повторена 100пъти става истина е само в приказките.
Ако става въпрос за пари Брендо е похарчил повече.Факт.
Иначе за трансфери.. Суарес също е трансфер при Краля.Ама това не е удобно да го споменаваш нали.Важното е храчки да има.

Болна история...

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 15 фев 2013 20:44

Karsa Orlong написа:Да приемем, че уволняването му беше грешка (хипотетично, според вас - поддръжниците му), защо трябва да правим същата през лятото, след като най-вероятно ще бъде назначен някой от същия калибър? Дайте сега да уволним Роджърс, за да сте доволни вие, че за Легендата е отмъстено и да назначим Мартинес, примерно?

Ами не съм съгласен.
Първо едно е уволнението на Краля,а съвсем различно е назначението Брендо.Честно казано не виждам връзка.Брендо ако си върши работата добре хората ще са доволни,а ако не недоволни.Особено в този форум сам знаеш какво е положението.Бием два или три мача.. повечето почват да си мислят,че сме на ниво Барселона или Реал Мадрид.Като загубим няколко мача.. повечето искат да се закрива отбора и всички футболисти да отиват да копаят в мините в Чили например.
Принципно поне за мен.. аз съм го писал не знам колко пъти.Брендо като ръководене на мачове за мен се справя много добре.Просто лятото се направи такава глупост,че няма на къде.Да си изгониш една камара футболисти и да тръгваш цял сезон да играеш с 15тина човека състав(в който една част са доста спорни футболисти)... какви резултати да искаме.Януари ни беше шанса да си компенсираме грешките... като цяло не го направихме... дали поради липсата на акъл.. дали поради липса на пари можем само да гадаем.
Така или иначе Брендо според мен 100% си остава до лятото.От там нататък.. собствениците да си решават.

leoric
Контакти:

Мнениеот leoric » 15 фев 2013 20:52

styopa написа:
leoric написа:А бе чета ви глупостите и не мога да разбера какви пари искате още от собствениците? Вие знаете ли, че единствено пред нас са Сити и Челси по похарчени пари за последните 3 години? Май, май се дават пари, но се купуват коне и инвалиди.

С дребната подробност,че повечето отбори си имаха добри играчи и просто си допълваха състава.Докато при нас на почти всеки пост трябваше да се купува футболист.

leoric написа:Коня за 2 години има 10 гола сумарно. Чарли - селската пръчка свърши в Стоук, а Даунинг има гол и 2 асистенции и то не под негово ръководство. Ето това донесе вашият Крал на Ливърпул. Първите 2-ма трябваше да заменят Торес и Мейрелеш. Дали успяха сами си правете изводите, а третият дойде като национал и създаващ най-много положения в лигата. За положението на Ливърпул е виновен единствено и само той, защото с толкова милиони накуп не е разполагал НИТО ЕДИН мениджър на Ливърпул преди това, но когато това се случи, купихме некадърници.

Това май си го пишеш от рубриката "звездите ми го говорят".Разберете го това.. едно е да ти се иска нещо,а съвсем друго да е вярно.Оня лаф една лъжа повторена 100пъти става истина е само в приказките.
Ако става въпрос за пари Брендо е похарчил повече.Факт.
Иначе за трансфери.. Суарес също е трансфер при Краля.Ама това не е удобно да го споменаваш нали.Важното е храчки да има.

Болна история...

Това е официална статистика. С кое не си съгласен? Че коня се скъсва от голове ли, кое? За Суарез някой да е казал лошо нещо. Но 2 добри трансфера и толкова много пари, хвърлени на вятъра за утайки, не е много добро за споменаване също. И дай да направим сметка кой колко е похарчил. Роджърс плати 15 за Алън и 10 за Борини, 3 за Асайди и взе Шахин под наем. Купи за 12 Стъридж, който си е супер удар за тия пари и даде 8 за Коутиньо. Да видим легендата колко пари похарчи - 35 за коня, 25 за Суарез, 20 за Даунинг, 16 за Хендерсън, 7 за Коатес, 6 за Енрике, 1 млн за Дони, взе и Белами без пари (добър трансфер, между другото). Тая математика май не ти е от силните страни. Аз ви казах, че у повечето има реваншизъм и искат мъст за Легендата, но не е това начинът. Той е минало. Брендан е настоящето и евентуално бъдещето, така че или го подкрепете, или спрете да леете сълзи и сополи по провалените му предшественици (2-ма на брой).

leoric
Контакти:

Мнениеот leoric » 15 фев 2013 20:56

fearless for lfc написа:

Пич, нямаш нито една победа срещу отбор от топ 10. Дори светците имат вече една. Ако се гледа само това класиране си на 17-то място в лигата.

Кое губя? И какво като имаше победи? Имахме точно 3 победи за първенство срещу "големи" отбори. 2 срещу Челси и 1 срещу Арсенал. За сметка на това пък имахме 5 поредни загуби и се сринахме главоломно. Като ми говориш за класиране по показатели, я ми кажи на кое място бяхме през "втория полусезон" на миналата година. Ще те улесня да не търсиш - 17 място. Та, файда, че ги имаше тези победи, след като не можехме да бием Фулъм, Съндърланд и Уигън на Анфийлд.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 15 фев 2013 21:05

leoric написа:Това е официална статистика. С кое не си съгласен? Че коня се скъсва от голове ли, кое? За Суарез някой да е казал лошо нещо. Но 2 добри трансфера и толкова много пари, хвърлени на вятъра за утайки, не е много добро за споменаване също. И дай да направим сметка кой колко е похарчил. Роджърс плати 15 за Алън и 10 за Борини, 3 за Асайди и взе Шахин под наем. Купи за 12 Стъридж, който си е супер удар за тия пари и даде 8 за Коутиньо. Да видим легендата колко пари похарчи - 35 за коня, 25 за Суарез, 20 за Даунинг, 16 за Хендерсън, 7 за Коатес, 6 за Енрике, 1 млн за Дони, взе и Белами без пари (добър трансфер, между другото). Тая математика май не ти е от силните страни. Аз ви казах, че у повечето има реваншизъм и искат мъст за Легендата, но не е това начинът. Той е минало. Брендан е настоящето и евентуално бъдещето, така че или го подкрепете, или спрете да леете сълзи и сополи по провалените му предшественици (2-ма на брой).

Суарез е ясен, Хендерсън показва доста сериозен потенциал, Енрике е постоянен титуляр. Керъл е тотален провал, Даунинг има някакви проблясъци но далеч от сумата която платихме и играта му от Вила. Коатес е .. на моменти прави чудесни мачове, на моменти е пълна дупка. Белами показа страхотна ефективност на толкова години и с тези контузии.
Последна промяна от wolf на 15 фев 2013 21:05, променено общо 1 път.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 15 фев 2013 21:05

leoric написа:Това е официална статистика. С кое не си съгласен? Че коня се скъсва от голове ли, кое? За Суарез някой да е казал лошо нещо. Но 2 добри трансфера и толкова много пари, хвърлени на вятъра за утайки, не е много добро за споменаване също. И дай да направим сметка кой колко е похарчил. Роджърс плати 15 за Алън и 10 за Борини, 3 за Асайди и взе Шахин под наем. Купи за 12 Стъридж, който си е супер удар за тия пари и даде 8 за Коутиньо. Да видим легендата колко пари похарчи - 35 за коня, 25 за Суарез, 20 за Даунинг, 16 за Хендерсън, 7 за Коатес, 6 за Енрике, 1 млн за Дони, взе и Белами без пари (добър трансфер, между другото). Тая математика май не ти е от силните страни. Аз ви казах, че у повечето има реваншизъм и искат мъст за Легендата, но не е това начинът. Той е минало. Брендан е настоящето и евентуално бъдещето, така че или го подкрепете, или спрете да леете сълзи и сополи по провалените му предшественици (2-ма на брой).

Ами общата сума на купени/продадени играчи при Брендо е 57,15 млн евро.При Краля за три прозореца е 50,86.

Принципно пак да се повторя.Уволнение на Краля и работата на Брендо са две различни неща.Поне аз не виждам връзка в тях.Брендо ако си върши работата добре всички ще го подкрепят,а ако не.. нормално да са недоволни от него.Пак ти казвам ... едно е да ти се иска нещо,а друго е да е истина.Никой не иска любимия му отбор да губи.. само защото са уволнили предния треньор преди година.Смешно е само като се замисли човек.
Тъжната истина е,че този сезон не сме мръдвали даже за няколко кръга от средата на класирането.Общо взето почти всички стойностни отбори ни пребиха и като игра и до някъде като резултат.За купите глътнахме вода рано рано.За ЛЕ .. ще видим.Аз там си имам все пак някакви надежди.

fearless for lfc

Мнениеот fearless for lfc » 15 фев 2013 21:21

leoric написа:
fearless for lfc написа:

Кое губя? И какво като имаше победи? Имахме точно 3 победи за първенство срещу "големи" отбори. 2 срещу Челси и 1 срещу Арсенал. За сметка на това пък имахме 5 поредни загуби и се сринахме главоломно. Като ми говориш за класиране по показатели, я ми кажи на кое място бяхме през "втория полусезон" на миналата година. Ще те улесня да не търсиш - 17 място. Та, файда, че ги имаше тези победи, след като не можехме да бием Фулъм, Съндърланд и Уигън на Анфийлд.

Продължаваш да губиш спора. Спомни си кои отбори и по колко пъти ги победихме (да ти подскажа единия отбор стана европейски шампион), може да погледнеш и представяне то ни срещу големите отбори за купите. Сега като си спомня този сезон за купите отпаднахме от Суонзи и кой беше другия голям отбор от който отпаднахме. Май беше отбор който го смазахме предишния сезон 5-1.

Като си говорим за полусезон, спомни си за полусезона на Рой който ми го даде за пример като тренер с полусезона на този който го смени и гледай в първите 2 места. Ще откриеш разликата.

Да не говорим че много колеги вече ти написаха неща, които май няма как да успееш да усмислиш.

Аз спирам да ти отговарям защото този спор не води на никъде.

Върни се в “Ливърпул”