leoric написа:Това е официална статистика. С кое не си съгласен? Че коня се скъсва от голове ли, кое? За Суарез някой да е казал лошо нещо. Но 2 добри трансфера и толкова много пари, хвърлени на вятъра за утайки, не е много добро за споменаване също. И дай да направим сметка кой колко е похарчил. Роджърс плати 15 за Алън и 10 за Борини, 3 за Асайди и взе Шахин под наем. Купи за 12 Стъридж, който си е супер удар за тия пари и даде 8 за Коутиньо. Да видим легендата колко пари похарчи - 35 за коня, 25 за Суарез, 20 за Даунинг, 16 за Хендерсън, 7 за Коатес, 6 за Енрике, 1 млн за Дони, взе и Белами без пари (добър трансфер, между другото). Тая математика май не ти е от силните страни. Аз ви казах, че у повечето има реваншизъм и искат мъст за Легендата, но не е това начинът. Той е минало. Брендан е настоящето и евентуално бъдещето, така че или го подкрепете, или спрете да леете сълзи и сополи по провалените му предшественици (2-ма на брой).
Ами общата сума на купени/продадени играчи при Брендо е 57,15 млн евро.При Краля за три прозореца е 50,86.
Принципно пак да се повторя.Уволнение на Краля и работата на Брендо са две различни неща.Поне аз не виждам връзка в тях.Брендо ако си върши работата добре всички ще го подкрепят,а ако не.. нормално да са недоволни от него.Пак ти казвам ... едно е да ти се иска нещо,а друго е да е истина.Никой не иска любимия му отбор да губи.. само защото са уволнили предния треньор преди година.Смешно е само като се замисли човек.
Тъжната истина е,че този сезон не сме мръдвали даже за няколко кръга от средата на класирането.Общо взето почти всички стойностни отбори ни пребиха и като игра и до някъде като резултат.За купите глътнахме вода рано рано.За ЛЕ .. ще видим.Аз там си имам все пак някакви надежди.