Куинс Парк Рейнджърс - Ливърпул 21.03.2012, (3:2 FT)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

john barnes

Re: Куинс Парк Рейнджърс - Ливърпул 21.03.2012, 22:00 ч.

Мнениеот john barnes » 23 мар 2012 22:55

Dzheff написа:
john barnes написа:абе палячо,ти май се взе нещо насериозно,а? или се пънеш във форума,а като бяхме очи в очи си мълчеше като *****,каквато всъщност ще те направя...форумен цървул.

абе колеги не си разваляйте боя с караници :lol:

абе тая мършичка знаеш ли кога ще се яви на евентуална среща? аз ще ти кажа-НИКОГА! тоя е такъв ****** и пъпчив студент,че ако го видиш ще си помислиш,че се шегува...че той седи до мене в трите лъва и ми мълчи като *****,а сега ми се отваря,защото си мисли че няма да му се вържа на глупостите и ще му бутна аванта...тоя паляк олицетворява във пълна сила прозвището форумна мишка!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 23 мар 2012 22:59

Dzheff написа:отидете да прегърнете тези, които обичате най-много - ще се почувствате доста по-добре

че някои си го правим и в момента, кво пречи ;)

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 23 мар 2012 23:03

john barnes написа:
Dzheff написа:
john barnes написа:абе палячо,ти май се взе нещо насериозно,а? или се пънеш във форума,а като бяхме очи в очи си мълчеше като *****,каквато всъщност ще те направя...форумен цървул.

абе колеги не си разваляйте боя с караници :lol:

абе тая мършичка знаеш ли кога ще се яви на евентуална среща? аз ще ти кажа-НИКОГА! тоя е такъв ****** и пъпчив студент,че ако го видиш ще си помислиш,че се шегува...че той седи до мене в трите лъва и ми мълчи като *****,а сега ми се отваря,защото си мисли че няма да му се вържа на глупостите и ще му бутна аванта...тоя паляк олицетворява във пълна сила прозвището форумна мишка!

аз пък не мога да разбера, при положение че сте се видели на живо как може да не използвате този случай да си изясните вижданията, да се поопознаете като хора, да разберете причините за поведението на другия... ами продължавате да се джавкате по форума... не знам за вас, но на мен това ми се струва абсурдно... убеден съм, че ако се срещна с някого от форума след това никога няма да имам деградивни спорове със съответния човек...
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

leoric
Контакти:

Мнениеот leoric » 23 мар 2012 23:05

Това с обиграването е толкова голяма простотия, че не е реално. Толкова ли за 30 кръга не можа да ги научи да си подадат повече от 2-3 паса, бе? Как може при Нюкасъл, които имат 5 пъти по-малък бюджет от нас и смениха половината си отбор лятото, играят привлекателен и ефективен футбол и са ПРЕД нас. Как при едните може, при другите не може? Ще ви кажа как - в Ливърпул на хранилка на клуба са инвалиди и параолимпийци, които чакат само да дойде неделя и да получат СМС от банките, че са им превели 80-90к в сметките. Преди години Мичмана беше казал, че докато в Ливърпул има играчи като Карагър, няма да станем шампиони. Е сега не е само той, а още 5-6 човека със сходни с неговите качества. Скоро ще се изпълни желанието на някои фенове да имаме отбор от 11 Карагъровци, защото за сега са около 7-8 некадърника, но след 1-2 сезона ще са 11 от 11 бездарници в червено и вече ще е късно.

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 23 мар 2012 23:07

[offtopic]я направо организирайте един варненски фен-клуб (ако няма вече де ) ;)
/и без левскари - това е предателство към града/[/offtopic]

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 23 мар 2012 23:07

venomcho написа:
Dzheff написа:отидете да прегърнете тези, които обичате най-много - ще се почувствате доста по-добре

че някои си го правим и в момента, кво пречи ;)

само така :) всичко останало има значение, колкото да си уплътняваме времето ;)

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 23 мар 2012 23:09

venomcho написа:[offtopic]я направо организирайте един варненски фен-клуб (ако няма вече де ) ;)
/и без левскари - това е предателство към града/[/offtopic]

:lol: толкова ли съм ти неприятен, че даже и във фен-клуба на Ливърпул не ме пускаш... разби ми сърцето направо :lol:

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 23 мар 2012 23:14

Dzheff написа::lol: толкова ли съм ти неприятен, че даже и във фен-клуба на Ливърпул не ме пускаш... разби ми сърцето направо :lol:

[offtopic]то не е към тебе лично, а към всички с такова странно (за мен) фенство, но хич не му е тук мястото, иначе точно ей сега пиша по въпроса в една току що отворена тема[/offtopic]

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 23 мар 2012 23:18

leoric написа:Това с обиграването е толкова голяма простотия, че не е реално. Толкова ли за 30 кръга не можа да ги научи да си подадат повече от 2-3 паса, бе? Как може при Нюкасъл, които имат 5 пъти по-малък бюджет от нас и смениха половината си отбор лятото, играят привлекателен и ефективен футбол и са ПРЕД нас. Как при едните може, при другите не може? Ще ви кажа как - в Ливърпул на хранилка на клуба са инвалиди и параолимпийци, които чакат само да дойде неделя и да получат СМС от банките, че са им превели 80-90к в сметките. Преди години Мичмана беше казал, че докато в Ливърпул има играчи като Карагър, няма да станем шампиони. Е сега не е само той, а още 5-6 човека със сходни с неговите качества. Скоро ще се изпълни желанието на някои фенове да имаме отбор от 11 Карагъровци, защото за сега са около 7-8 некадърника, но след 1-2 сезона ще са 11 от 11 бездарници в червено и вече ще е късно.

колега никога не съм бил кой знае какъв фен на Кара, особено в последните 2-3 години играе много зле, но пък чак да го изкараме, че едва ли не той е основната причина да не станем шампиони през годините, в които той е в отбора... нз... :?

john barnes

Мнениеот john barnes » 23 мар 2012 23:19

аз пък не мога да разбера, при положение че сте се видели на живо как може да не използвате този случай да си изясните вижданията, да се поопознаете като хора, да разберете причините за поведението на другия... ами продължавате да се джавкате по форума... не знам за вас, но на мен това ми се струва абсурдно... убеден съм, че ако се срещна с някого от форума след това никога няма да имам деградивни спорове със съответния човек...[/quote]
абе да ти кажа и аз не мога да разбера държанието му,не изглеждаше на такъв човек,а и тогава е нямало спор за нищо...даже правихме и лек бизнес,гледахме заедно мачове,ама явно нещо се е превъзбудил и се е помислил за великан,а другите за шматки...де да знам,питай него. :) мен ме интересува крайния продукт,а именно че публично напада личността ми...съответно аз няма да си оставя магарето в калта и отвръщам на удара... :)
Последна промяна от john barnes на 23 мар 2012 23:23, променено общо 1 път.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Върни се в “Ливърпул”