Alonso_Massa написа:Айде почна всичко живо да плюе по Брендън... Направо сте жалки! Човека възроди отбора и го вкара в борбата за титлата, а на всички прогнозите бяха 4-5-6 място нали? Джонка, на Бенитез колко сезона му трябваха за да вкара отбора в борбата за титлата? А на Роджърс колко му трябваха? Бенитез пое отбор с постоянно участие в ШЛ и имаше възможност да привлича класни играчи. Роджърс взе отбор от 8-ма позиция и без възможност да привлича класни играчи вкара отбора в ШЛ и ни вкара в борбата за титлата още втората година! Кой го е очаквал това? Ти ли? Айде спри с тоз твоя Бенитез. Каквото дал, дал. Няма да се върне, защото се изчерпа в Ливърпул. Вместо да ми го чакаш и боготвориш си отвори очите и виж прогреса на отбора ни и започни малко от малко да подкрепяш. Докажи че си фен от 30 години бе мама му стара!
Тук ще се съглася с теб, макар като цяло да съм на позицията, която защитава Джон Барнс.. Рафаел Бенитес е затворена страница за Ливърпул и няма какво повече да се обсъжда - завинаги ще остане в историята със спечелването на Шампионската лига, както там ще бъде и Жерар Улие с Купата на Уефа! Гледаме към настоящето, където продължавам да не съм убеден, че Брендън Роджърс е правилният човек! Във футбола всичко е възможно - дори догодина Роджърс да донесе требъл на Ливърпул; но също е възможно след 2-3 годишно градене на ''новия'' Ливърпул в крайна сметка успехите да ги спечели друг мениджър на четвъртата :lol
Едно е ясно - за да бъде Ливърпул футболният гранд, който феновете искаме да бъде, трябва всяка година да се бори не за Топ 4, а за титлата - ясно е, че не всеки път ще я печели! Представянето в Европа - участие в четвъртфинали, полуфинали, и дано финали на Шампионска Лига също е задължителен елемент! За тези неща трябват пари и то много, качествена селекция и мениджър, който да управлява всички тези процеси.. Роджърс досега не се показва като такъв