Кристъл Палас - Ливърпул 05.05.2014 | 22:00 | 3-3 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

CSKA69
Контакти:

Re: Кристъл Палас - Ливърпул 05.05.2014 | 22:00

Мнениеот CSKA69 » 06 май 2014 12:10

Alonso_Massa написа:Айде почна всичко живо да плюе по Брендън... Направо сте жалки! Човека възроди отбора и го вкара в борбата за титлата, а на всички прогнозите бяха 4-5-6 място нали? Джонка, на Бенитез колко сезона му трябваха за да вкара отбора в борбата за титлата? А на Роджърс колко му трябваха? Бенитез пое отбор с постоянно участие в ШЛ и имаше възможност да привлича класни играчи. Роджърс взе отбор от 8-ма позиция и без възможност да привлича класни играчи вкара отбора в ШЛ и ни вкара в борбата за титлата още втората година! Кой го е очаквал това? Ти ли? Айде спри с тоз твоя Бенитез. Каквото дал, дал. Няма да се върне, защото се изчерпа в Ливърпул. Вместо да ми го чакаш и боготвориш си отвори очите и виж прогреса на отбора ни и започни малко от малко да подкрепяш. Докажи че си фен от 30 години бе мама му стара!

Тук ще се съглася с теб, макар като цяло да съм на позицията, която защитава Джон Барнс.. Рафаел Бенитес е затворена страница за Ливърпул и няма какво повече да се обсъжда - завинаги ще остане в историята със спечелването на Шампионската лига, както там ще бъде и Жерар Улие с Купата на Уефа! Гледаме към настоящето, където продължавам да не съм убеден, че Брендън Роджърс е правилният човек! Във футбола всичко е възможно - дори догодина Роджърс да донесе требъл на Ливърпул; но също е възможно след 2-3 годишно градене на ''новия'' Ливърпул в крайна сметка успехите да ги спечели друг мениджър на четвъртата :lol

Едно е ясно - за да бъде Ливърпул футболният гранд, който феновете искаме да бъде, трябва всяка година да се бори не за Топ 4, а за титлата - ясно е, че не всеки път ще я печели! Представянето в Европа - участие в четвъртфинали, полуфинали, и дано финали на Шампионска Лига също е задължителен елемент! За тези неща трябват пари и то много, качествена селекция и мениджър, който да управлява всички тези процеси.. Роджърс досега не се показва като такъв :idea:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 06 май 2014 12:37

Ливърпул допуснаха две фанатални грешки,които са плод основно на две неща:1.Липсата на опит в борбата за титлата.2.Позволиха на емоциите да вземат връх.
Срещу Уест Хем,Сити и Норич отборът имаше и известна доза спортен шанс,но срещу Челси на Жозе Моуриньо подобен сценарий просто нямаше как да се случи и още веднъж!
Още в началото мачът тръгна точно по вкуса на Моуриньо,а грешката на Джерард в края на полувремето тотално дезорентира Ливърпул.
И тук вече си пролича и липсата на опит в Брендън Роджърс! Реално,Ливърпул ги устройваше и равенството,но явно емоциите и напрежението си казаха думата.
Някои веднага тръгнаха да обвиняват Жозе Моуриньо,но почакайте...той си е бил винаги такъв. Нима,някой е очаквал Жозе да тръгне да се надиграва като гост,особено и без няколко основни титуляри!? Той просто направи това,което умее най-добре!
А снощният двубой,просто трябва да влезе в учебниците с подзаглавие:"Никога не правете така,защото рискувате да изгубите титлата предсрочно" :)
Да поведеш с 3-0 срещу Тони Пюлис като гост и то в ключов двубой за титлата,а след това 30-минути по-късно да изпуснеш победата...това е просто недопустимо за един кандидат-шампион!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 06 май 2014 12:44

Прав е smoothc , почти във всичко. Наистина е недопустимо да тръгнете така смело напред, без необходимото подсигуряване в защита.
Просто липсата на опит се оказа решаващ. Липса на такива решителни битки за титлата.
И все пак дори и при победа снощи ви трябваха : победа срещу Нюкасъл, и един хикс на Сити...Сега ситуацията е победа с/у Нюкасъл и загуба на Сити. Въобще не смятам, че мисията е невъзможна....Сити също нямат голям опит в тези битки и ще им припари под крачетата.
Искам да им се върне за онази титла и смешните им два гола в добавеното време....
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
The Crow

Мнениеот The Crow » 06 май 2014 13:03

wolf написа:
The Crow написа:Не си прав за Агер. Как така Сити Наполи и Барса ще се лъжат да го взимат , ама той бил изпята песен.....
Шкъртел,скачащият на гърбовете на хората поне 2 пъти на мач и Черньо,мислейки си че още е в Париж са трагедия . Предпочитам Коло Туре 100 пъти пред тия 2мата. Предпочитам Коатес пред тях. Вижте го Илари какво прави в Испания момчето, и вижте го Сако пореднюта многомилионна издънка на Ливърпул

Човек Агер БЕШЕ и за мен топ защитник, но в момента е ужасяващо далеч от това което беше в пика си. Адски е чуплив, а вече и непостоянен. В никакъв случай не съм против Агер но за мен той е изпята песен. Наполи го искат защото Бенитез е там, знаеш го дай да не разтягаме локуми. Сити и Барса го искаха 2011-2012та когато Агер беше в абсолютния си пик на форма и здравина.
5-6-10 гола да бяхме вкарали с тая трагична защита по-добре да не ставаме шампиони като ще се заблуждаваме така.

еее недей така. Агер има проблеми с контузии откакто играе футбол. Не може да твърдиш,че една контузия го е свалила от футбола. Роджърс сякаш си търсеше причина да го изрита от 11-торката още от началото на сезона. Да,той наистина игра с ръка и дузпа за Стоук Сити имаше, но това не го прави по слаб и едва ли не да му изхвърлим кариерата на боклука. Той се кълне в нас а ние го оставяме да гние по пейките. Не е честно. Дайте му предсезонна подготовка и другата година съм сигурен че в шампионска лига няма да сме трагедия отзад. Хосе Енрике също много ми липсва.

А някой ме беше цитирал,че Сако не бил издънка. Ако не вярвате на мойте думи, поне слушайте какво казва Джейми Карагър. ( Скъпи дами и господа, сега ще се превъплатя в ролята на един луд лъжефен който промива мозъците на форума. Надявам се да ви хареса- ВИЕ нищожни лапета , аз като ви казвам ЧЕ САКО НЕ СТАВА ЗНАЧИ НЕ СТАВА. Е ГО И ГОЛЕМИЯТ КАРАГЪР И ТОЙ ВИ ГО КАЗВА. АЗ КАТО ГОВОРЯ , ПРИКАЗВАМ! СЛУШАЙТЕ МЕ БЕЕЕЕ . АЗ ГИ ЧАТКАМ НЕЩАТА. ТО С ДЖЕЙМИ СИ ПИЕМ РАКИЯТА ВСЕКИ ПЕТЪК И ОБСЪЖДАМЕ ТРАГИЧНИЯТ САКО АМА НЕМА КОЙ ДА МЕ СЛУША МЕН. ЗНАЧИИИ САМО МЕ БОГОТВОРЕТЕ И ЩЕ ВИДИТЕ КОЛКО СЪМ ПРАВ. АЗЗ ИМАМ 30 ГОДИШЕН СТАЖ И СЪМ МЕНИДЖЪР НА СОФИЙСКИТЕ ЛЪВЧЕТА ОТ ВАКАРЕЛ И ЗНАМ ТУЙ ТАКТИКИ КАКВО СА. АААаа ЩЕ ДОЙДЕТЕ НА МОЙТААА , АЙДЕ СЕГА АЗ СТАВАМ ДА ПАЛЯ РЕЗАЧКАТА У НАС ЩОТ НА ЖЕНАТА И Е СТУДЕНО. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: mrgreen: :mrgreen:

(Благодаря за вниманието, надявам се да ви е харесало ) :) :) :)

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 06 май 2014 13:05

Чудя се на тези които плюят малко прибързано.Нека погледнем няколко неща.Миналата година бяхме средняшки отбор далеч от топ 4.Тази година сме в борбата за титлата до последния кръг с абсолютно същите футболисти.Много плюят Глен Джонсън но мисля без основание.В крайна сметка той играе според указанията на БР.Цял сезон стратегията на отбора е офанзивна което се отнася за всички.Подобна стратегия носи своите рискове в защита и отбора може да бъде уязвим с подобен стил.Преди началото на сезона едва ли някой ни е слагал в фаворитите за топ 4 да не говорим че едва ли някой е мислил че ще се борим за титлата до последния кръг.БР е млад и е нормално да прави грешки, лично аз му симпатизирам много, отбора играе може би най- зрелищния футбол в Европа и направи огромен скок в класирането.Липсата на качество на резервната скамейка и липсата на опит на БР в воденето на отбор който се бори за трофеи си каза думата.Предпочитам да играем по-подобен начин и да останем втори отколкото да станем шампиони с игра като тази на Челси.Както БР каза участие в ШЛ ще помогне да се вземат по-качествени играчи и отбора да продължи с офанзивната си игра и да стабилизира защитата.Не мисля че футболистите които имаме в защита са лоши, точно обратното, но ни е нужен качествен ляв бек.Въпреки че е почти сигурно че няма да станем шампиони аз съм ужасно доволен от играта и класирането.Определено сме отбора който най-много заслужава титлата и ако има и грам справедливост Сити ще се издъни в един от двата си мача и справедливостта ще възтържествува.

Потребителски аватар
lorda1234
Контакти:

Мнениеот lorda1234 » 06 май 2014 13:10

Много тежко равенство за Пуул, но още нищо не е решено.Ситуацията за мен си остава същата, Сити трябва да объркат нещо в оставащите 2 мача и колкото и да не искам Пуул да са шампиони имам чувството, че просто тази година ще е тяхната.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 06 май 2014 13:17

lorda1234 написа:Много тежко равенство за Пуул, но още нищо не е решено.Ситуацията за мен си остава същата, Сити трябва да объркат нещо в оставащите 2 мача и колкото и да не искам Пуул да са шампиони имам чувството, че просто тази година ще е тяхната.

Ако се случи ще те черпя :mrgreen:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Ivanov_95
Контакти:

Мнениеот Ivanov_95 » 06 май 2014 13:23

Смеехте се на защитния футбол от Челси,после именно защитата ви провали тоя сезон.

Потребителски аватар
Роналдо9Големец
Контакти:

Мнениеот Роналдо9Големец » 06 май 2014 13:28

Ivanov_95 написа:Смеехте се на защитния футбол от Челси,после именно защитата ви провали тоя сезон.

Вас пък ви провали атаката ;) Айде стига нападки, ако някой таи злоба към някого, да пише на ЛС, не да осира отново темата. Истината е, че трябва баланс между атака и защита. Затова титлата ще спечели Ман Сити. Ние нямаме защита, Челси нямат атака. Така е най-логично и справедливо.
Все още имаме шанс, но илюзорен. Предвид целите ни преди сезона и липсата на класа в състава, можем да го считаме за успешен. Никой не предвиждаше да завършим втори - пред Челси, Юнайтед, Арсенал, Тотнъм.
Дано лятото да се купят класни играчи и да се помисли малко за защитата. Вярвам, че ще се представиме достойно в ШЛ. ;)
Изображение

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 06 май 2014 13:39

Челси ги провали Моу той определено не е същия който беше при първия си престой при тях.Тогава Челси мачкаше противниците си сега са се окопали с 5-6 защитници и 2-3 дефанзивни халфа.Всеки мач излизат като че ли играят за 0:0.
Цял сезон реве че нямал нападатели, с подобен стил на игра който и нападател да вземе голове няма да има.Почти сигурен съм че другия сезон няма да го изкара целия Абрамович няма да го изтрае дълго.

Върни се в “Ливърпул”