john barnes написа:Avrameca написа:Герчо глорихънтър такъв , и на теб да ти кажа ставай фен на Манафа , Шити или на Барцилоната и ще си винаги доволен.толкова ли не може да проумеете , че този сезон е за обиграване на състава и още преди началото му БР каза , че няма да може да ни класира дори за ТОП6 ... все пак не сме загубили и до последно търсехме гола ...
добре,тоя сезон е за обиграване,обаче ако и другия сезон сме така,тогава какво ще кажеш??? защото аз съм убеден,че и догодина ще сме умрели мишки...със тоя средняк-толкоз!!!
Абе келеш с келеша ти , аз съм фен на Ливърпул от 1975г. ,така че не ми казвай какво да правя... Когато станеш на моите години тогава коментирай изказванията ми .... В тоя отбор съм видял и успехи и сривове , и добри и лоши моменти , и слаби и силни треньори , но като тоя олигофрен БР.... не вярвах , че може да се появи на Анфийлд ....
Мислех , че Рафа е дъното , но този определено копае и по на дълбоко....
А с тая измислена дума ако имаш предвид , че съм ловец на слава ...много се лъжеш , имах достатъчно време, през тези 22 години без титла, да си избера друг отбор.... така че си избърши сополите , удари си една пердашка и не се занимавай с мен...
Не ангажирам никой с моето мнение ,просто си изплаквам мъката от збърканото управление на МОЯ отбор....
Нейсе.....