Стоук Сити - Ливърпул (26.12.2012,, 21:45)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

sandi74

Re: Стоук Сити - Ливърпул (26.12.2012,, 21:45)

Мнениеот sandi74 » 27 дек 2012 15:19

ralka_levskarka написа:
sandi74 написа:Как е ,а?Празнувате ли поредната тила? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

В затвора ли си?

Рале,защо не сложи по хубави снимки от тези?Много си намачкана на тях. :mrgreen: Нямаш или просто си такава по рождение? :lol: ;)

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 27 дек 2012 15:23

sandi74 написа:
ralka_levskarka написа:
sandi74 написа:Как е ,а?Празнувате ли поредната тила? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

В затвора ли си?

Рале,защо не сложи по хубави снимки от тези?Много си намачкана на тях. :mrgreen: Нямаш или просто си такава по рождение? :lol: ;)

Джесика Джейн, ти ли си? :o
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

john barnes

Мнениеот john barnes » 27 дек 2012 17:04

малък,още преди 6 месеца ти казах да сменяш отбора...послушай ме поне сега,щом те отвращават-сменяй със барца,реал,сити,мангал,псж и разни такива модерни отбори,а нас ни остави да се мъчим със Ливърпул! много почна да ме изнервяш,със непрекъснатото си хранене към Ливърпул...ТОВА Е ЛИВЪРПУЛ БЕ,МОМЧЕ!!! ти явно си доста далеч от идеята и харизмата на тоя отбор...айде,че още повече ти набирам.[/quote]

ще храня, да...както ти храни Далглиш (аз също), така сега ще храня Роджърс, защото няма никакво развитие в този отбор. както отборите свикнаха с непрестанните центрирания, които правихме всеки мач под ръководството на Далглиш, така сега ще свикнат и с непрестанното разцъкване на топката от наша страна под ръководството на Роджърс. хубаво е един отбор да задържа топката, факт. но задържането на топката и тези безкрайни малоумни подавания в центъра на терена означават две неща: 1. имаш ясна идея какво да правиш с топката и мачкаш наред (Барселона) и 2. просто я задържаш, само и само да не ти я вземат да те намушкат с голове...щото не знаеш какво да правиш с нея...еми ние си падаме към точка номер 2. аз не знам има ли отбор в цял свят, който да задържа толкова много топката, да има ясна идея какво да прави с нея и как да преодолее съперника си и въпреки това постоянно да губи?[/quote]
аз храних сияния,но чак след 1 година...а ти не даваш шанс на млад мениджър като роджърс и веднага сипваш хранилката...отделно от това уж си фен на Ливърпул,а обиждаш КЛУБА...айде за мениджър и отделни играчи ще те разбера,ама да храниш КЛУБА-тука вече си за ''убиване''.явно не се усещаш,набрал си инерция и сипваш наред...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 27 дек 2012 18:48

Ами вече не сме топ клуб, жалки сме, нещастници сме, бие ни който ни хване...ЛЪЖА ЛИ Е?
Аз откакто съм им фен, съм гледал 2 силни сезона (2007/08 и 08/09) и останалите 4 (включително и този) са посредствени..писна ми вече, малоумни са Ливърпул, да...и що да съм за "убиване", като е така? Този клуб се състои от играчи, на които им е през оная работа за Ливърпул, мениджър, който няма манталитет и не може да вдъхне респект, собственици, които имат кухи манерки на раменете си и нормално, заради всичко това страдаме ние феновете...Как може да губят толкова мачове? Как може да позволят такова развитие на мача със Стоук, след като повеждаме във 2-рата минута, а на Британия трябва да се бориш здраво...е голяма борба, с малко се отървахме честно казано, можеха поне още един гол да ни вкарат. На никого не му пука за мен и теб, вземат си парите хората и как е свършил мача...през фара им е. Затова недоволствам и ще недоволствам, защото вече и футболистите вземат ФК ЛИВЪРПУЛ за тръмплин към по-големите отбори, а не за най-големия отбор, за най-високото стъпало. Затова храня наред всичко и всички. Футболистите заради нехайното отношение спрямо клуба и разхождането на червената фланелка всеки мач и собствениците и мениджърите, които допуснаха клубът ни да се превърне в СРЕДНЯК.

И стига с това ТОП 4. Ливърпул трябва да се бори винаги за титла!!! Ама нашите цели винаги са си малки бе, какъвто превърнаха и клуба ни...да не говорим, че даже и ТОП 4 не можем да хванем, ка моли за титла. Дотам ни докараха, че да се радваме на кирливото 4-то място, де'т даже и медал не дава. И на всичкото отгоре големите потърпевши от цялата бакия в клуба, която се простира от горните етажи, та чак до футболното игрище...сме ние феновете, на които им пука за тоя отбор. Ние, де'т дерем гърла всеки мач и даваме всичко за този отбор.

КУР ЗА МЪРШИТЕ В ЛИВЪРПУЛ!!!

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 27 дек 2012 20:43

Единственото, което можем да направим в момента е да подкрепяме отбора независимо от всичко, а не да храчим и плюем по всеки втори човек свързан с клуба и да създаваме излишно напрежение. ;) Просто подкрепяйте отбора това се иска от нас като фенове. Щом не ви устройва отбора сте свободни да подкрепяте друг. ;)
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

john barnes

Мнениеот john barnes » 27 дек 2012 20:48

Liverpool forever_95 написа:Ами вече не сме топ клуб, жалки сме, нещастници сме, бие ни който ни хване...ЛЪЖА ЛИ Е?
Аз откакто съм им фен, съм гледал 2 силни сезона (2007/08 и 08/09) и останалите 4 (включително и този) са посредствени..писна ми вече, малоумни са Ливърпул, да...и що да съм за "убиване", като е така? Този клуб се състои от играчи, на които им е през оная работа за Ливърпул, мениджър, който няма манталитет и не може да вдъхне респект, собственици, които имат кухи манерки на раменете си и нормално, заради всичко това страдаме ние феновете...Как може да губят толкова мачове? Как може да позволят такова развитие на мача със Стоук, след като повеждаме във 2-рата минута, а на Британия трябва да се бориш здраво...е голяма борба, с малко се отървахме честно казано, можеха поне още един гол да ни вкарат. На никого не му пука за мен и теб, вземат си парите хората и как е свършил мача...през фара им е. Затова недоволствам и ще недоволствам, защото вече и футболистите вземат ФК ЛИВЪРПУЛ за тръмплин към по-големите отбори, а не за най-големия отбор, за най-високото стъпало. Затова храня наред всичко и всички. Футболистите заради нехайното отношение спрямо клуба и разхождането на червената фланелка всеки мач и собствениците и мениджърите, които допуснаха клубът ни да се превърне в СРЕДНЯК.

И стига с това ТОП 4. Ливърпул трябва да се бори винаги за титла!!! Ама нашите цели винаги са си малки бе, какъвто превърнаха и клуба ни...да не говорим, че даже и ТОП 4 не можем да хванем, ка моли за титла. Дотам ни докараха, че да се радваме на кирливото 4-то място, де'т даже и медал не дава. И на всичкото отгоре големите потърпевши от цялата бакия в клуба, която се простира от горните етажи, та чак до футболното игрище...сме ние феновете, на които им пука за тоя отбор. Ние, де'т дерем гърла всеки мач и даваме всичко за този отбор.

дай сега като не сме топ клуб и веднага да нареждаме...то тъй е най-лесно.ти явно си станал фен заради истанбул 2005г.няма как един отбор постоянно да е на върха,да печели титли и купи.НЯМА ТАКЪВ ОТБОР,запомни го от мене.всеки има възходи и падения и за теб ще е най-безболезнено докато си още пубер,да смениш отбора.сега поне има доста голям избор на новоизлюпени отборчета,със милиардерчета шефчета.хем и в даскалото ще си модерен и ще те харесват момичетата...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 27 дек 2012 21:11

john barnes написа:
Liverpool forever_95 написа:Ами вече не сме топ клуб, жалки сме, нещастници сме, бие ни който ни хване...ЛЪЖА ЛИ Е?

дай сега като не сме топ клуб и веднага да нареждаме...то тъй е най-лесно.ти явно си станал фен заради истанбул 2005г.няма как един отбор постоянно да е на върха,да печели титли и купи.НЯМА ТАКЪВ ОТБОР,запомни го от мене.всеки има възходи и падения и за теб ще е най-безболезнено докато си още пубер,да смениш отбора.сега поне има доста голям избор на новоизлюпени отборчета,със милиардерчета шефчета.хем и в даскалото ще си модерен и ще те харесват момичетата...

Те пък момичетата най-много ги интересува на кой отбор си фен :lol: :lol: :lol: Иначе сериозно ако трябва да говорим - в съвременния футбол всичко е пари и ако ги имаш - си на върха, ако не - си като нас. Има някои проблясъци - отбори като Борусия Дортмунд, но и тяхното е временно - за 3-4 години ще са на това ниво и ще дойде някой друг на тяхно място. В немския футбол отборът - доминант вечно ще бъде Байерн, в испанския - Барселона и Реал, в английския - тези, които са сега и т.н. Дори и Юнайтед, които в момента се имат за голямата работа, ще залязат след оттеглянето на Дъвката, ако собствениците им не започнат да наливат пари или не дойдат такива, които ще го правят. Това е ключът и към нашия успех - въпросът е да се намерят хора, които да разберат, че Ливърпул не е само представянето през последните 20 години и точките в класирането, а една от най-големите институции в световния футбол с милиони верни фенове по целия свят. Ако се намерят такива собственици с пари и амбиции и нещата ще потръгнат. За съжаление това е положението в момента, а вероятно и занапред ще е така. А дотогава ние можем само да подкрепяме отбора, така или иначе нищо друго не можем да направим. Защото лично аз не съм станал фен на Ливърпул, защото съм бил свидетел на някоя спечелена титла или купа, а просто заради един мач преди много години, в който Роби Фаулър вкара 4 гола и реших, че това е моят отбор. И не държа да печели, за да му остана фен :)

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 27 дек 2012 22:02

Karsa Orlong написа: Те пък момичетата най-много ги интересува на кой отбор си фен :lol: :lol: :lol: Иначе сериозно ако трябва да говорим - в съвременния футбол всичко е пари и ако ги имаш - си на върха, ако не - си като нас. Има някои проблясъци - отбори като Борусия Дортмунд, но и тяхното е временно - за 3-4 години ще са на това ниво и ще дойде някой друг на тяхно място. В немския футбол отборът - доминант вечно ще бъде Байерн, в испанския - Барселона и Реал, в английския - тези, които са сега и т.н. Дори и Юнайтед, които в момента се имат за голямата работа, ще залязат след оттеглянето на Дъвката, ако собствениците им не започнат да наливат пари или не дойдат такива, които ще го правят. Това е ключът и към нашия успех - въпросът е да се намерят хора, които да разберат, че Ливърпул не е само представянето през последните 20 години и точките в класирането, а една от най-големите институции в световния футбол с милиони верни фенове по целия свят. Ако се намерят такива собственици с пари и амбиции и нещата ще потръгнат. За съжаление това е положението в момента, а вероятно и занапред ще е така. А дотогава ние можем само да подкрепяме отбора, така или иначе нищо друго не можем да направим. Защото лично аз не съм станал фен на Ливърпул, защото съм бил свидетел на някоя спечелена титла или купа, а просто заради един мач преди много години, в който Роби Фаулър вкара 4 гола и реших, че това е моят отбор. И не държа да печели, за да му остана фен :)

+1 Аз даже и не помня кой беше първия мач на Ливърпул, който гледах. Не знаех нищичко за този отбор. Просто бях впечатлен от начина по който играеха Мака, Роби и компания и това беше първото което ме направи част от магията наречена "Ливърпул". Колкото до парите и "ключа към нашия успех" съм с две ръце "за" това което казваш. Докато тези и подобни на тях мошеници, наричащи играта "сокър", са собственици на ФК Ливърпул нищо добро не ни чака дори и да ни поеме треньор, който е по-добър от Шенкли, Пейсли, Клъф и Фъргюсън взети заедно. За съжаление това са реалностите в съвременния футбол. Не друго, а точно факта че подобни индивиди са собственици и на най-големия ни съперник е причината на тях също да им предстои западане след предстоящото оттегляне на легендарния им мениджър.
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 27 дек 2012 23:15

john barnes написа:

Започнах да се паля по отбора от 2007/08, но тогава им гледах малко мачове...от 2008/09 вече им станах фен и така до ден днешен. 2 силни и 4 слаби сезона и само Карлинг Къп видях как вдигаме...
Това за момичетата е абсолютна тъпотия, не смятам да я коментирам кой знае колко. Мога да направя да ме харесват както аз си реша!

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 27 дек 2012 23:36

От първото и последното изречение става ясно що за фен си.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Ливърпул”