Ливърпул - Саутхемптън 17.08.2014 | 15:30 | 2-1 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Ливърпул - Саутхемптън 17.08.2014 | 15:30 |

Мнениеот wolf » 17 авг 2014 22:16

smoothc написа:Не знам дали съм го споменавал,но с привличането на Деян Ловрен уцелихте голям джакпот! Железен защитник отвсякъде,определено ще е новият лидер в дефанзивното звено.
Другият по-съществен акцент,е колебливостта и понякога странното поведение на Симон Миноле.Ако не ме лъже паметта,през миналата година бе с основна вина за поне едно 5-гола,че дори и повече.Дали пък Ливърпул не трябва да помисли за нов вратар?
Ливърпул има остра нужда от крило,бек,вътрешен халф и нападател.

Аха, супа от вътрешни халфове и крила ще правим. Особено пък второто.

john barnes

Мнениеот john barnes » 17 авг 2014 22:18

suareshampion написа:Барнс ,тоя нашия стар хубостник изклатен , видя ли го какви авантажи даваше "за нас" ? Спъват наш играч на границата на наказателното ,топката отива назад към Хендерсън мисля,който беше с гръб към вратата и като цяло се притъпи атаката отвсякъде ...и нашия дава авантаж ,вместо фаул на границата на наказателното ?! :) това беше най малоумния авантаж в историята на авантажите .Нещастник .
Още в началото имаше и неотсъден фаул срещу Стъридж ,точно на линията .Да не говорим ,че това едно време се даваше директно дузпа за манафите.А нашия даже и фаул не даде.А защитника го настъпа явно. И накрая на първото полувреме бърза да даде края и не ни даде да бием корнера тая мишка .
И като цяло ,така лееко леееко побутваше гостите и искаше да не победим.
А видя ли малкия как я вкара ? Хубав пас към него ...поведе я ,всъщност даже и не я поведе ами просто я гардира перфектно с тяло ....след това ВДИГНА ГЛАВАТА ..ПОГЛЕДНА КЪДЕ Е ВРАТАРЯ ..И ХЛАДНОКРЪВНО Я НАСОЧИ В ЪГЪЛА ! Перфектно. Ебати как израсна тоя малкия за отрицателно време .Супер.

клатенбърг си е доказан мангал,това е ясно! днес наистина лекинко ги подбутваше ония,а нас ни режеше...иначе стърлинг я направи в стил суарес,аз ти казах,че твоичкия ще го пробва на мястото на канибала...може и там да го остави през целия сезон,а отляво да върти маркович и лиляната.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 17 авг 2014 22:21

john barnes написа:
suareshampion написа:Барнс ,тоя нашия стар хубостник изклатен , видя ли го какви авантажи даваше "за нас" ? Спъват наш играч на границата на наказателното ,топката отива назад към Хендерсън мисля,който беше с гръб към вратата и като цяло се притъпи атаката отвсякъде ...и нашия дава авантаж ,вместо фаул на границата на наказателното ?! :) това беше най малоумния авантаж в историята на авантажите .Нещастник .
Още в началото имаше и неотсъден фаул срещу Стъридж ,точно на линията .Да не говорим ,че това едно време се даваше директно дузпа за манафите.А нашия даже и фаул не даде.А защитника го настъпа явно. И накрая на първото полувреме бърза да даде края и не ни даде да бием корнера тая мишка .
И като цяло ,така лееко леееко побутваше гостите и искаше да не победим.
А видя ли малкия как я вкара ? Хубав пас към него ...поведе я ,всъщност даже и не я поведе ами просто я гардира перфектно с тяло ....след това ВДИГНА ГЛАВАТА ..ПОГЛЕДНА КЪДЕ Е ВРАТАРЯ ..И ХЛАДНОКРЪВНО Я НАСОЧИ В ЪГЪЛА ! Перфектно. Ебати как израсна тоя малкия за отрицателно време .Супер.

клатенбърг си е доказан мангал,това е ясно! днес наистина лекинко ги подбутваше ония,а нас ни режеше...иначе стърлинг я направи в стил суарес,аз ти казах,че твоичкия ще го пробва на мястото на канибала...може и там да го остави през целия сезон,а отляво да върти маркович и лиляната.

Аз искам Лалана да влезе в средата ,като разиграващ халф ,че нещо трудно я изнасяме тая топка и не можем да я задържим трайно .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 17 авг 2014 22:23

Аха, супа от вътрешни халфове и крила ще правим.

Така мисля на този етап...Пък вече супа ли ще е,чорба ли ще е :)
Един Коутиньо пролет не прави!

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 17 авг 2014 22:23

wolf написа:
smoothc написа:Не знам дали съм го споменавал,но с привличането на Деян Ловрен уцелихте голям джакпот! Железен защитник отвсякъде,определено ще е новият лидер в дефанзивното звено.
Другият по-съществен акцент,е колебливостта и понякога странното поведение на Симон Миноле.Ако не ме лъже паметта,през миналата година бе с основна вина за поне едно 5-гола,че дори и повече.Дали пък Ливърпул не трябва да помисли за нов вратар?
Ливърпул има остра нужда от крило,бек,вътрешен халф и нападател.

Аха, супа от вътрешни халфове и крила ще правим. Особено пък второто..

Вътрешен халф и крило със сигурност не ни трябват. Днес беше грешка, че започна Лукас, който и да било измежду Джан и Алън щеше да се справи по-добре. Крило - Стърлинг, Айб, Лалана и Маркович, абсурд да се търси ново. Това, че Коутиньо днес не се справи в тази роля не е новина. Ливърпул сменя вратарите си рядко, така че най-много да се вземе някого за резерва на Миньоле. Ромеро е екстра според мен.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 17 авг 2014 22:34

Прекаленото доверие на Роджърс към някои футболисти...в един момент ще му изиграе лоша шега!
Не забравяйте и Шампионската лига.Там повече от ясно ще си проличи,това за което говоря.Колкото до трансферите:Да,със сигурност са тези позиции-Бек,крило,вътрешен халф и нападател.Както споменах и по-рано,мен лично ме съмнява Ливърпул да изхарчи повече от 30 млн е до края на трансферния прозорец.
Но,нека не забравяме,че сезонът едва сега започва и нещата могат да се планират на етапи:Януарският трансф.прозорец е един от тях,защото повече от два трансфера до 2-ри септември изглеждат почти невъзможни.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 17 авг 2014 22:44

Ливърпул сменя вратарите си рядко..

В интерес на истината(поне лично за мен),Ливърпул сякаш подценява/ше влиянието на вратарския пост през годините.
Дудек,Пепе Рейна-Като качество са доста над средното,но склоността им към непредвидени рискове и действия,сякаш беше доста по-висока от нормалното.
Помните ли Сандер Вестервелд? Един от най-качествените вратари,които Ливърпул е имал в последните 10-15 години.

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 17 авг 2014 22:58

Не всички са пропити само и единствено от омразата.Смуут се интересува как се развиват и другите отбори,не е забил нос единствено в собствената си паница,а напротив - отбелязва положителното и посочва отрицателното.Прекалява на моменти,но си личи,че на моменти сваля очилата.А вие толкова комплексарски му реагирате.Наистина ви трябва вътрешен халф,Джерард е на сума ти години,Лукас днес беше разочароващ,Алън не е от световна величина,а Джан тепърва ще се интегрира.Днес там и загубихте битката - в средата на терена,второто полувреме за големи периоди ви натикваха в собствената ви половина,а вие не бяхте способни да реагирате.Брендън е достатъчно разумен,ще попълни дупката ако има нужните пари. ;)
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 17 авг 2014 23:28

Къде може да се гледа разширен репортаж от този мач? Ако някой знае, да даде линк. Ще съм му много благодарен!

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 18 авг 2014 01:15

0007 написа:Не всички са пропити само и единствено от омразата.Смуут се интересува как се развиват и другите отбори,не е забил нос единствено в собствената си паница,а напротив - отбелязва положителното и посочва отрицателното.Прекалява на моменти,но си личи,че на моменти сваля очилата.А вие толкова комплексарски му реагирате.Наистина ви трябва вътрешен халф,Джерард е на сума ти години,Лукас днес беше разочароващ,Алън не е от световна величина,а Джан тепърва ще се интегрира.Днес там и загубихте битката - в средата на терена,второто полувреме за големи периоди ви натикваха в собствената ви половина,а вие не бяхте способни да реагирате.Брендън е достатъчно разумен,ще попълни дупката ако има нужните пари. ;)

Този сезон такъв халф няма да се купи много исках Видал, защото всеки знае, че Стиви може да избухне в 2-3 мача, но може и да е дупка в 2-3, а Лукас освен за негова резерва не става за друго.... Хендо е бъдещето заендо с Джан, но трябва и една световна класа до тях това е видно, но няма да е този сезон, а другия когато бъде продаден Лукас или Алън на 100 % или пък и 2-мата този сезон ще се кара с наличното Джерард/Джан/Алън/Лукас/Хендо и ще се бутат в схемата от 3 халфа в средата Коу или Лалана за по-офанзивна игра, а при нужда за пазене на резултат или по-сигурна и защитна халфова линия ще играят 3-ма от Джерард/Лукас/Алън/Джан и Хендо.
Крило не ни е нужно въобще както и бек не е нужен смут може да се интересува, но обиича тънко да дразни и да не се прави на светец. За мен не гледа реално на нещата при наличието на 5 бека Джонсън/Енрике/Флано/Манкийо и Морено за какво ни е бек ????????
Нападател и дете на 6 години ще разбере, че ни трябва :lol: :lol: Както и резервен вратар пак 6 годишен ще разбере, че трябва, така че смутения да си гледа Ван Гаал първо пък после да ни мисли нас и да не пуска тънки намеци и да дразни и после ние сме виновни както винаги ....
Ливърпул има огромна нужда от конкуренция на Минъоле и нападател който да вкарва на сезон по 20 гола не смутения да ми говори за бекове и крила ......
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Върни се в “Ливърпул”