Ливърпул - Челси ( 21.04.13 г. ,, 18:00 ч . )

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Ливърпул - Челси ( 21.04.13 г. ,, 18:00 ч . )

Мнениеот wolf » 22 апр 2013 22:26

john barnes написа:Влиянието на Роджърс върху отбора, ще се види най-ясно, ако Суарез напусне. Тогава цел няма да ни е топ 4, а оцеляването. Затова да го гонят по възможно най-бързия начин и да назначават Рафа, че с тия неадекватници в последните 2 години, ще запишем исторически срам като завършим 2 пъти поред след градските, чийто бюджет е годишната заплата на Даунинг... Ебах тоя мениджмънт... :lol:

Бенитес е 100 класи над лебеда,в това спор няма...мисля,че и КОПА го оцени вчера,когато му скандираше името,а средняка се беше свил на скамейката и гледаше земята...аз съм може би най-големия рафаелист във форума,така че няма смисъл да говорим по темата...мене друго ми е смешно-целия стадион скандира името на Бенитес,аплодисменти и прочие...обаче 10-тина фенове от форума на гонг.бг явно мислят другояче за човека,донесъл ни 5-тата... :) :) :) както и да е,не ми се спори по тая изтъркана тема,но средняка не мога да го изтърпя още един сезон,тоя ще ни забатачи още повече.прав си за факта,че втори път завършваме след бедняците от евертън,които дават 15млн.за трансфери и пак са пред нас в класирането...смях в залата!!![/quote]
То и при Кени го правят, пък ти го мразиш :mrgreen:

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 22 апр 2013 22:41

john barnes написа:Влиянието на Роджърс върху отбора, ще се види най-ясно, ако Суарез напусне. Тогава цел няма да ни е топ 4, а оцеляването. Затова да го гонят по възможно най-бързия начин и да назначават Рафа, че с тия неадекватници в последните 2 години, ще запишем исторически срам като завършим 2 пъти поред след градските, чийто бюджет е годишната заплата на Даунинг... Ебах тоя мениджмънт... :lol:

Бенитес е 100 класи над лебеда,в това спор няма...мисля,че и КОПА го оцени вчера,когато му скандираше името,а средняка се беше свил на скамейката и гледаше земята...аз съм може би най-големия рафаелист във форума,така че няма смисъл да говорим по темата...мене друго ми е смешно-целия стадион скандира името на Бенитес,аплодисменти и прочие...обаче 10-тина фенове от форума на гонг.бг явно мислят другояче за човека,донесъл ни 5-тата... :) :) :) както и да е,не ми се спори по тая изтъркана тема,но средняка не мога да го изтърпя още един сезон,тоя ще ни забатачи още повече.прав си за факта,че втори път завършваме след бедняците от евертън,които дават 15млн.за трансфери и пак са пред нас в класирането...смях в залата!!![/quote]
Ако пък си мислиш ,че тоя сезон ,щеше да завършим в топ 4 ,с който и треньор да беше дошъл ,дали Бенитес ,дали Моуриньо .. също е смях в залата !
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

john barnes

Мнениеот john barnes » 22 апр 2013 22:47

абе не знам със друг дали щяхме да сме във топ 4,ама със сигурен,че нямаше така да оголи отбора и до нова година да играем със децата.също така съм сигурен,че щяхме да сме доста по добре в защита от сега...не е малко,нали?
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 22 апр 2013 22:56

john barnes написа:абе не знам със друг дали щяхме да сме във топ 4,ама със сигурен,че нямаше така да оголи отбора и до нова година да играем със децата.също така съм сигурен,че щяхме да сме доста по добре в защита от сега...не е малко,нали?

кой да играе бе ...ония с конската опашка ли ? или джей джей ? или каут ,дето нямаше търпение да свърши сезона и да си тръгне,заради гаврата на легендата ? или с 20 млн твоя човек Бенитес щеше да напълни отбора с класни играчи ??? айде стига празни работи си говорил вече ?
със защитната тактика на рафаелчо ,със сигурност щеше да сме маааалко по добре в защита ,но пък за сметка на нападението ! абсурд да бяхме вкарали толкова голове ! и като му знам хиксчетата с малките отборчета ...ме съмнява да беше стигнал до нещо повече от 6 място !
Роджърс налага един офанзивен стил на игра ,с който ако се вземат правилните защитници и вратари ,ще мачкаме наред !
разбери ,че с тая защита и тоя вратар НЕ СМЕ ПОСТИГНАЛИ НИЩООО И НЯМА И ДА ПОСТИГНЕМ !
Последна промяна от suareshampion на 22 апр 2013 23:06, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 22 апр 2013 23:05

drago911 написа:Дано никога не видите титла лузъри. ;) Срам за футбола сте вие. Колко ви подхожда 7-8 място не е истина. ;) :oops:

По принцип избягвам да пиша коментари в тоя форум, но на ей такива слабоумни индивиди няма как да не се спра. Ние още 100 години да не видим титла, вие пак няма да спечелите и 1/3 от титлите, които имаме ние към момента. Щом ние сме срам за футбола, Вие, изкуствени пропадняци, какви сте? 10 титли/купи за последното десетилетие и половина, хубаво, обаче дето каза някой, като спре кранчето олигарха, какво правим от там на сетне? Няма да има селекции за по 200 милиона на лято, няма да има кой да дава тия луди парички, а от там отбора ще се върне там, където му е мястото - в борбата за оцеляване, хахах, и да не забравя, тогава всичките "верни" фенчета, които са "фенове на Челси от преди Романа", ще сменят отбора и ще викат за този, който има пари и е с добри резултати, жалка картинка. :oops:
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

john barnes

Мнениеот john barnes » 22 апр 2013 23:28

suareshampion написа:
john barnes написа:абе не знам със друг дали щяхме да сме във топ 4,ама със сигурен,че нямаше така да оголи отбора и до нова година да играем със децата.също така съм сигурен,че щяхме да сме доста по добре в защита от сега...не е малко,нали?

кой да играе бе ...ония с конската опашка ли ? или джей джей ? или каут ,дето нямаше търпение да свърши сезона и да си тръгне,заради гаврата на легендата ? или с 20 млн твоя човек Бенитес щеше да напълни отбора с класни играчи ??? айде стига празни работи си говорил вече ?
със защитната тактика на рафаелчо ,със сигурност щеше да сме маааалко по добре в защита ,но пък за сметка на нападението ! абсурд да бяхме вкарали толкова голове ! и като му знам хиксчетата с малките отборчета ...ме съмнява да беше стигнал до нещо повече от 6 място !
Роджърс налага един офанзивен стил на игра ,с който ако се вземат правилните защитници и вратари ,ще мачкаме наред !
разбери ,че с тая защита и тоя вратар НЕ СМЕ ПОСТИГНАЛИ НИЩООО И НЯМА И ДА ПОСТИГНЕМ !

коня вместо да го дава под наем,да беше го продал,спиро също.каут щеше да остане при новия мениджър,макси също.те бяха разкарани заради големите заплати,а на финала даже и не взехме демпси,нали? айде сега,лебеда си е виновен за това.наистина вкарваме доста,но отзад сме трагедия.със същата тая защита,без енрике при рафата бяхме почти винаги във топ 3 по най-малко вкарани голове...не ми се спори,янките сигурно ще го оставят още 1 сезон,но да сме живи и здрави ще се убедиш,че лебеда не става за нас и тогава...късно е либе за китка! :)
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 22 апр 2013 23:48

john barnes написа:
suareshampion написа:

коня вместо да го дава под наем,да беше го продал,спиро също.каут щеше да остане при новия мениджър,макси също.те бяха разкарани заради големите заплати,а на финала даже и не взехме демпси,нали? айде сега,лебеда си е виновен за това.наистина вкарваме доста,но отзад сме трагедия.със същата тая защита,без енрике при рафата бяхме почти винаги във топ 3 по най-малко вкарани голове...не ми се спори,янките сигурно ще го оставят още 1 сезон,но да сме живи и здрави ще се убедиш,че лебеда не става за нас и тогава...късно е либе за китка! :)

На кой да беше го продал тоя куц кон бе Джони бе ...айде стига ти казах си говорил наизуст ? Търсихме му поне 18 милки и никой не го искаше за толкова . Каут и Макси пак ти казвам ,убеден съм ,че още от март месец са си подготвили трансферите. А и може да са го натиснали от ръководството да ги продава ,заради годинките и заплатките. Освен това ,може и да не е виждал ,тях двамата във неговата схема ,като крила. Има много причини .Демпси не го взехме ,защото Роджърс се довери на Айре ,който е финансов директор и няма нищо общо с футбола,да урежда трансфера ? Смях.Аз исках ,един спортен директор ,като Бегиристайн ,но Роджърс не искаше и това може би е едно от малкото неща ,с които не се съгласявам с него.

john barnes

Мнениеот john barnes » 23 апр 2013 00:00

коня можеше да му се вземат едни 13-15 млн. от някой изпаднал отбор като стоук,кпр и разни такива...все някой щеше да го вземе за тия пари.за демпси ако беше натиснал,че толкова много го иска-нямаше да има проблем.както и да е,само времето ще покаже кой прав,кой крив.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 23 апр 2013 00:21

john barnes написа:коня можеше да му се вземат едни 13-15 млн. от някой изпаднал отбор като стоук,кпр и разни такива...все някой щеше да го вземе за тия пари.за демпси ако беше натиснал,че толкова много го иска-нямаше да има проблем.както и да е,само времето ще покаже кой прав,кой крив.

Абе ти понякога ме изумяваш бе човек.Разсъждаваш като дечковците тук .
Ти ако си президент на Ливърпул и ако хвърлиш 35 млн за даден играч ..и ако след само година и половина ,ти се наложи да го продадеш за 13 млн ,ще го продадеш ли ? Естествено ,че не ,нали ? Естествено ,че ще му търсиш поне половината цена ..и ако никой не се закачи ,пускаш го под наем в друг отбор и се молиш да направи чудо и да вкара 123445 гола ,за да можеш да му вземеш ПОНЕ половината . Абсолютно точен ход на Роджърс !
А за Демпси просто не искал да даде толкова пари за трансфер плюс заплата ,явно предвид годините му .Така е преценил , имал е причини за това. Доколкото си спомням ,след това излезе в медиите ,че е пробвал да даде Хендерсън на Фулъм под наем плюс малко пари ,но те са отказали и са искали кеш.Както и да е незнаем точно ситуацията ,но знаем ,че Айре е водил преговорите ,който никога до сега не се е занимавал с такива работи .Така ,че аз слагам вината на Айре.
А и защо да дава толкова пари за Демпси -29г ,като може да даде малко повече и да вземе млад и класен играч като Коутиньо на полусезона ?
Разбери бе човек ,просто е бил притиснат от малкото отпуснати пари за трансфери . Ако бяха му дали същите пари като на Далглиш ,сега щеше да сме със сигурност в топ 4 . Но и те са прави ..опариха се жестоко хората и станаха по предпазливи за първите прозорци на новия треньор. Но сега вече ,трябва да развържат ,иначе няма да стане..

john barnes

Мнениеот john barnes » 23 апр 2013 00:54

Добре де,ами ако и сега не развържат кесията,кво правим???

Върни се в “Ливърпул”