john barnes написа:коня можеше да му се вземат едни 13-15 млн. от някой изпаднал отбор като стоук,кпр и разни такива...все някой щеше да го вземе за тия пари.за демпси ако беше натиснал,че толкова много го иска-нямаше да има проблем.както и да е,само времето ще покаже кой прав,кой крив.
Абе ти понякога ме изумяваш бе човек.Разсъждаваш като дечковците тук .
Ти ако си президент на Ливърпул и ако хвърлиш 35 млн за даден играч ..и ако след само година и половина ,ти се наложи да го продадеш за 13 млн ,ще го продадеш ли ? Естествено ,че не ,нали ? Естествено ,че ще му търсиш поне половината цена ..и ако никой не се закачи ,пускаш го под наем в друг отбор и се молиш да направи чудо и да вкара 123445 гола ,за да можеш да му вземеш ПОНЕ половината . Абсолютно точен ход на Роджърс !
А за Демпси просто не искал да даде толкова пари за трансфер плюс заплата ,явно предвид годините му .Така е преценил , имал е причини за това. Доколкото си спомням ,след това излезе в медиите ,че е пробвал да даде Хендерсън на Фулъм под наем плюс малко пари ,но те са отказали и са искали кеш.Както и да е незнаем точно ситуацията ,но знаем ,че Айре е водил преговорите ,който никога до сега не се е занимавал с такива работи .Така ,че аз слагам вината на Айре.
А и защо да дава толкова пари за Демпси -29г ,като може да даде малко повече и да вземе млад и класен играч като Коутиньо на полусезона ?
Разбери бе човек ,просто е бил притиснат от малкото отпуснати пари за трансфери . Ако бяха му дали същите пари като на Далглиш ,сега щеше да сме със сигурност в топ 4 . Но и те са прави ..опариха се жестоко хората и станаха по предпазливи за първите прозорци на новия треньор. Но сега вече ,трябва да развържат ,иначе няма да стане..
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.