Челси - Ливърпул (11.11.2012,, 18:00 ч.)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

styopa
Контакти:

Re: Челси - Ливърпул (11.11.2012,, 18:00 ч.)

Мнениеот styopa » 11 ное 2012 22:09

Gil-galad написа:Не разбирам защо такива индивиди които целят единствено заяждане, провокация, пишат с грешки и изписват абсолютно умишлено имената на отборите не ги банват....или аз нещо съм чел грешно правилата на форума....и интересно как всичките тея дето сипват помия в нашия форум са все фенове на отбори от град Манчестър....то не беше lord of memories, па другия кретен след него, па ся и тоя дето си сложил акохолик на аватар, па санд(в)ича....е и онова недоразумение, единствения фен на Тотнъм в България(макар че той, дори да се заяжда го прави в рамките на нормалното)....

Ами... модераторите не следят(а и не им и пука) какво става.Това е.Щом и в тяхната тема е писано.. а няма полза..
Аз друго винаги съм се чудил... що за побъркан мозък трябва да си... да си правиш кефа като пишеш някакви простотии само за да се опиташ да подразниш някого.То даже не е и детинщина това.Просто искаш да покажеш и да докажеш на някой неизвестен(на когото хич не му пука за теб) колко си глупав.Никакъв смисъл няма.
Иначе аз все още си държа на мнението.. че лорда си беше пич,но когато иска.
Тоя втория си беше изтърван от някъде.Щом на връх нова година не празнуваше,а пишеше простотии...
А тоя съра... е глуповатичък.Не им е на нивото на предните двама,а им е само последовател.

Иначе за мача.. разделихме си по едно полувреме.Може би за първи път в сезона.. Брено ми хареса тактически.Даже до последно не вярвах да излезем нещо различно от 4-3-3.
С този ресурс от футболисти изглаждахме що годе добре.
По линии всяка линия имаше добри и лоши моменти.Като цяло обаче нито един футболист не направи слаб мач.Сусо направи много добро влизане от скамейката.
Отрицателните неща.. пак си показахме основни слабости.Опорен халф особено в такива мачове ни е жизнено важен.Централен нападател също.Просто Суарес не е за този пост.Някъде около централния нападател... за мен този човек спокойно може да стигне ... ниво звезда в Барселона/Реал М да го кажем.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 11 ное 2012 22:13

Jamie Carragher was searched on the way out of Stamford Bridge today as they needed to see if Torres was still in his pocket.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 11 ное 2012 22:16

aks75 написа:
LordSirAlexFerguson написа:ИзображениеЕй го прословутия отборен дух на Ливърпул... :lol: :lol: :lol:само един СУАРЕС,така да оставят момчето сам :arrow: :arrow: :arrow:

Жалка история.

Това е ужасно наистина :?
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
LordSirAlexFerguson
Контакти:

Мнениеот LordSirAlexFerguson » 11 ное 2012 22:25

ЛУИС СУАРЕС,може да е расист,интригант,дразнител,симулант,може да е от най-лошите но е най-добрият в Ливърпул,лидера на отбора и истинският капитан,голмайстор.
Може да съм поствал много против него и да съм го изписвал като ''Зъбарес'' и ''Свинарес'' но неотричам ,че ме кефи и го харесвам като футболист,болно ми е че така са се отнесли с него. :arrow:
:idea:
Изображение
""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "Изображение "

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 11 ное 2012 22:28

Определено. Тук за пръв път в живота си ще се съглася с фена на Юнайтед. Всички тръгнаха към полето си, а никой не дойде да празнува заедно с него. Забележете, че в момент от този "гиф" Суарес прави странен поглед към съотборниците си, които вече са заели местата си по терена, вместо да отпразнуват осмото му попадение в лигата, с което се изкачва сред първенците. Странно, наистина.

Наистина ми е странно защо някои си изливат помията. Когато обаче тръгнеш да спориш с някого в общите теми, модераторите перманентно ти изтриват коментарите, а когато поискаш лека "чистка" из определени форуми - не ме търсете, няма ме.

LordSirAlexFerguson, пич, не си интересен с тези си комплекси, които показваш тук. Покажи малко по-зряла гледна точка, както повечето от нас показваме към феновете на Юнайтед и отбора им. Смятам, че все пак ще ме разбереш. ;)

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 11 ное 2012 22:37

Ужасно ми е гадно за постъпката на целия отбор към Суарез особено на големите лидери и 2-ма от който са ми любимите футболисти.....Просто не заслужава такава постъпка с оглед раздаването му по целият терен вярно, че понякога се лакоми повече обаче ако не е той нямаме шансове....Просто ако се случи пак това ако иска да напусне Ливерпул няма да го обиждам въобще........
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
x-ekutor
Контакти:

Мнениеот x-ekutor » 11 ное 2012 22:41

Е вие пък от мухата правите слон.Да не зависеше целия сезон от този гол?Нали после го поздравиха като се прибра в нашата половина.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 11 ное 2012 22:43

Според мен всички тръгнаха към Карагър :lol: а и след това негово изпълнение и аз бих се заблудил и бих отишъл да го поздравя :lol: Той такъв удар към вратата не прави освен ако не е към нашата :lol:
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 11 ное 2012 22:51

наистина нито един не отиде да празнува с него.едва ли е нещо сериозно ... после в нашата половина си го поздравиха ;)
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 11 ное 2012 23:03

Надявам се да не е умишлена тази постъпка към Суарез.
Някой има ли линк за сваляне на мача ?
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Ливърпул”