Лукас Лейва е със скъсани кръстни връзки

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Nightfate
Контакти:

Re: Лукас Лейва

Мнениеот Nightfate » 01 дек 2011 20:04

fr3ak_boy написа:Хендерсън не може ли да го пробвате като вътрешен халф, защото ако не се лъжа в Съндерланд игра точно такъв? :?

Да там игра то и в мача с/у Челси във вторник игра в центъра зад Керъл и нарпави страхотен пас за първия гол именно от Хендо тръгна атаката за гола.Но според мен двойката в центъра ще е Адам-Спиъринг и пред тях Стиви като се оправи.Да видим какво ще измъдри Кени .. ;)
Фен на Ливърпул и Атлетико Мадрид

YNWA

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 01 дек 2011 20:05

stanislav89 написа:Лукас е пример за това , колко малко разбират феновете от футбол , колко го плюхте преди , колко му се радвате сега.

Добре де, като играеше като най-големия олигофрен и за 1-2 сезона тотално се преобрази какво да кажа? Все пак аз не присъствам на тренировките и не съм скаут, че да виждам потенциал в лошото представяне на даден футболист.Както аз, така и другите фенове на отбора могат да коментират само това, което виждат на терена в официалните мачове и контролите.
Hakercheto написа: И все пак ако е само до края на сезона контузията,това е много добра новина. Все пак не са ни толкова трудни мачовете и евентуално Спиъринг ще се справи с ролята си. Дано се оправя бързо Лукас!

Пич, до края на сезона означава до май месец.Лукас няма да вземе повече участие в кампанията 2011/2012 (освен ако не се възстанови по-бързо от предвиденото).

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Мнениеот fireblood » 01 дек 2011 20:08

Микел никога не е излизал от дупката. Затова и толкова рядко играе... Сега му се отвори парашута да се докаже при отсъствието на Есиен, но той падна от високо за съжаление. Да, Челси се нуждае от Тиоте. Много ми прилича на Макелеле и Есиен в най-добрите им години в Челси. :!:

Потребителски аватар
tisho_ynwa
Контакти:

Мнениеот tisho_ynwa » 01 дек 2011 20:11

моменталически нов халф може и под наем ! харесах си тези : сами кедира ласс диара накджъл де йонг аарон рамзи рикардо монтоливо сейду кейта ян мвила джак родуел

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Мнениеот fireblood » 01 дек 2011 20:13

Радвам се, че не си си харесал Тиоте. Той е за Челси! :lol:

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 01 дек 2011 20:20

Nightfate написа:
fr3ak_boy написа:Хендерсън не може ли да го пробвате като вътрешен халф, защото ако не се лъжа в Съндерланд игра точно такъв? :?

Да там игра то и в мача с/у Челси във вторник игра в центъра зад Керъл и нарпави страхотен пас за първия гол именно от Хендо тръгна атаката за гола.Но според мен двойката в центъра ще е Адам-Спиъринг и пред тях Стиви като се оправи.Да видим какво ще измъдри Кени .. ;)

Идеята ми беше да играете примерно така:
------------Адам----------Хендо------------
Белъми--------------------------------Каут-
------------------Суарез---------------------
------------------Керъл----------------------
А като се върне Стиви:
------------Адам----------Хендо------------
Белъми---------------------------Каут------
----------------Стиви-------------------------
----------------Суарез/Керъл---------------
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
chelseaboy
Контакти:

Мнениеот chelseaboy » 01 дек 2011 20:22

Най - силният играч на Пул от началото на сезона. Определено е голяма загуба за тях, но не подценявайте Спиъринг. Той трол е добър :)

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 01 дек 2011 20:24

много, много, много, много... лошо :( можем само да му пожелаем успешно и бързо възстановяване и догодина да се върне по-добър от всякога... мисля че след тази ужасяваща новина закупуването на Ян Вертонген другия месец става задължително... а до тогава Спиро, Хендо и Шелви вярвям че ще го заместят достойно...
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 01 дек 2011 20:31

Dzheff написа:много, много, много, много... лошо :( можем само да му пожелаем успешно и бързо възстановяване и догодина да се върне по-добър от всякога... мисля че след тази ужасяваща новина закупуването на Ян Вертонген другия месец става задължително... а до тогава Спиро, Хендо и Шелви вярвям че ще го заместят достойно...

Вертоген не е ли защитник и защо да става задължително като лукас е халф ???
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 01 дек 2011 20:37

mitko9311 написа:
Dzheff написа:много, много, много, много... лошо :( можем само да му пожелаем успешно и бързо възстановяване и догодина да се върне по-добър от всякога... мисля че след тази ужасяваща новина закупуването на Ян Вертонген другия месец става задължително... а до тогава Спиро, Хендо и Шелви вярвям че ще го заместят достойно...

Вертоген не е ли защитник и защо да става задължително като лукас е халф ???

играе и като дефанзивен халф. В Аякс има двама човека - Ян Вертонген и Върнън Анита (титулярния деф. халф, когато Вертонген е в защитата), които мисля че могат много да ни помогнат в така създалата се ситуация, но предпочитанията ми между двамата са определено в полза на Вертонген... Още повече че и за двамата още лятото се носиха слухове че има интерес от Ливърпул към тях.
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Върни се в “Ливърпул”