Dzheff написа:Alonso_Massa написа:Статистиката е черно на бяло пред всички. Каквото и да си говорим прогреса е очевиден. Ще видим как ще станат нещата през лятото, но мисля, че можем да минем Евертън през новия сезон, а с малко повече късмет и Тотнъм, които без Бейл ще забоксуват. За другите 4 отбора вече ще е много трудно. Сити е Челси са сигурни фаворити за титалта. Арсенал до голяма степен също са сигурни за 3-4-то място, така че може да се надяваме Юнайтед да имат големи проблеми с всичките тези промени, но не вярвам спада да е чак толкова голям че да запишат по-ниско класиране от 3-4-то място, но да видим. Все пак всеки, който ще очаква топ4 другия сезон го съветвам да не бъде толкова уверен в класирането ни в топ4, защото накрая ще остане разочарован и ще има да реве за оставка.
и кое по-точно от сухата статистика показва че "прогреса е очевиден" не можах да разбера

всички които заявявате че има прогрес през този сезон като единствено "доказателство" представяте факта че играта на ВАС (т.е. това е субективен, а не обективен фактор) ви харесва повече и не използвате нищо от статистиката като доказателство на тезата ви. Дали това не се дължи на факта, че всъщност СУХАТА СТАТИСТИКА показва, че РЕГРЕСА Е ОЧЕВИДЕН?
Ей регрес ,само като се сетя какви глупости дрънкаше всеки ден преди една година и се пръскам от смях.

И сега както виждам продължаваш със смехориите .
Все пак си намалил драстично коментарите ..може би от срам?

..но най добре ще е нацяло да спреш

Вече не можеш да манипулираш никой. Дори и малките дечица във форумчето прогледнаха

Ти си по голям манипулатор от дъртия наглец и дебелия борко бе ей регрес

Успя да манипулираш всички тук със смехориите си за КРАЛЯ

Евала.
И къде е сега твоя крал манипулаторчо ? Защо е безработен и никой отбор не го кани на работа ?
Сигурно си харчи си на някой остров тлъстата неустойка от 8 млн ,която лапна от собствениците ..за ЛАЙНАТА ,които изсра.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.