Червени_шампиони написа:jelew73 написа:А бе къде е Станко ?
Отиде да прибира козите.
Пхахахаха
Не можах да гледам мача, ама т'ва ми оправи настроението

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Червени_шампиони написа:jelew73 написа:А бе къде е Станко ?
Отиде да прибира козите.

9lives написа:Как може Кардиф дето за цял сезон е вкарал 20 гола да ти вкара 3....
daniel875 написа:suareshampion написа:daniel875 написа:Браво на момчетата! Роджърс знае какво прави, но моля да не говорите срещу Кинг Кени. Всеки, който помни последната титла на тима, ще има положително мнение за него. Просто времената са други. Роджърс има огромния шанс да стане една от най - големите легенди на клуба. Вижда се, че е много способен човек. С две-три класни попълнения през лятото смело можем да атакуваме спечелването на "Шампионска лига".
Далглиш нека да гледа как се играе футбол и да се учи от големия Роджърс хахахаааааа
Аз помня титлата ,но от тогава минаха много години ,много неща се промениха във футбола ,или ти не ги виждаш тия неща ? Човека е със стари виждания и методи бе Даниелчо ,кьорав ли си ?
Иначе виждам ,че започна и ти да обръщаш плочата и да вярваш в тоя отбор ,браво БАТИ Дани ...всички ще дойдете на мойта ,всички до един !
Аз в отбора вярвам, но не ми е положително мнението за собствениците на тима. Въпрос на принципи е. Момчетата имат възможности, когато бъдат оставени на спокойствие, когато се намери човек, който не само да ги мотивира, но и да им дава правилната насока, се получава.
Без да искаш, позна за старите методи на Далглиш. Така е, от 1990 година до сега доста неща се промениха. Арогантността най - вече преобладява, но Роджърс ми харесва със своето земно поведение. Значи може.
 Приятна вечер Дани ....аз отива да празнувам поредната победа на Роджърс ,Суарес и компания .А знаеш ли как празнувам аз ? Както трябва .Наздраве Даниии
 Приятна вечер Дани ....аз отива да празнувам поредната победа на Роджърс ,Суарес и компания .А знаеш ли как празнувам аз ? Както трябва .Наздраве Даниии  
Червени_шампиони написа:Суарес е на 8 гола и ще счупи рекорда във Висшата лига досега за най-много вкарани голове в един сезон. Сегашния е от сезон 1994/95 на Шиърър, 34 гола.

НАЙ ГОЛЕМИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ !!!!!!!!! Ясе нли съм ??? Най големияяяяя !!
НАЙ ГОЛЕМИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ !!!!!!!!! Ясе нли съм ??? Най големияяяяя !!

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта