Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
saffron написа:преди казвахте ... формата е временна - класата е вечна..... стана обратното.. . формата е вечна-класата временна...... преди казвахте Кинг Кени... сега го иронизирате с Куин Кени ...живот ли е да го опишеш
john barnes написа:чудно ми е,кой беше фена който искаше да се хваща на бас,че ние ще сме пред нюкасъл в крайното класиране? май няма как да стане тая работа.
LFC1892 написа:john barnes написа:чудно ми е,кой беше фена който искаше да се хваща на бас,че ние ще сме пред нюкасъл в крайното класиране? май няма как да стане тая работа.
Аз бях фена, който искаше да се хване на бас, че ще сме пред Нюкасъл в крайното класиране. Самият факт, че ти не пожела да се хванеш тогава на бас, означава, че си бил на моето мнение. А дали има или няма как да стане тая работа ще разберем след 9 мача.
john barnes написа:явно ми се е струвало невероятно,но сега съм сигурен,че ще са пред нас...
venomcho написа:къде е щатният статистик stupid да извади цифри, в които дори дедо Рой НЕ е по напред с мат'ряла
john barnes написа:venomcho написа:къде е щатният статистик stupid да извади цифри, в които дори дедо Рой НЕ е по напред с мат'ряла
яко се е покрил-явно и той е проумял,че идола му от дете не става за нищо!
Pupper_ написа:saffron написа:абе ... верните фенове на ливърпул снощи пяха ли "youll never walk alone" ?или песента за "Куин Кени"
А не пяха ли?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта