Ливърпул - Астън Вила - 0:1 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Re: Ливърпул - Астън Вила 13.09.2014 | 19:30 |

Мнениеот riak4 » 14 сеп 2014 12:54

chakalat написа:Като изключим Челси(който имат и най-лесна програма) никои от останалите фаворити не се радва на някакъв летящ старт.

Най-лесна програма?
Надали има отбор, който да иска да гостува на новак в откриването на сезона. Винаги новаците играят срещу по-големите отбори с целта да се докажат, а като добавим, че това е първи мач в ПЛ нещата стават дори по-различни.
Домакинство над новак би трябвало да се смята за лесен мач и така се случи.
Гудисън е едно от мястото където доста отбори си тръгват разочаровани, а ние там победихме, като вкарахме 6 гола. Не знам, ако за теб гостуване на Гудисън е лесен мач, какво трябва да е труден мач. :)
Домакинство над Суонзи, които започнаха сезона доста силно (дори Гари Монк беше избран за треньор на месеца). Освен това "лебедите" показаха и приличен футбол.
Може би си прав, че на пръв поглед имахме една идея по-лесни мачове от останалите конкуренти за титлата, но това не е далеч така. :)
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: Ливърпул - Астън Вила - 0:1 FT

Мнениеот smoothc » 14 сеп 2014 12:58

Идвам за да напиша дежурната си реплика - ОСТАВКА НА МЕНТЕТО Роджърс.

Това вече е наистина несериозно и доста крайно мнение!
Нека ти припомня една твоя реплика:
Млад и перспективен британски мениджър - сещам се само за Брендън Роджърс.

Странно,тук определено се наблюдава някакво противоречие.
Апропо,какво е твоето желание за нов мениджър на Ливърпул?
Предполагам някой континентален тип или...

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 14 сеп 2014 13:00

Като изключим Челси(който имат и най-лесна програма)..

Грешиш! До момента Манчестър Юнайтед е с най-лесната програма,но ето че...това е по-скоро на хартия :)

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 14 сеп 2014 13:00

Alonso_Massa написа:Между другото ми направи впечатление, че Манкийо вчера беше супер безидеен. Колкото пъти му даваха топката, толкова пъти я центрира... А Морено виждаме, че се опитва да влиза навътре, подава в наказателното по земя и като цяло доста разнообразни отигравания имаше. Манкийо трябва да вземе пример от батко си Морено задължително, че с тези центрирания вчера по едно време много взе да ме дразни и бързо, бързо ще седне на пейката за сметка на Флано.

Е,какво да я прави момчето?
Реално Джерард постоянно го търсеше с дълги подавания и постоянно го затваряха,нямаше какво друго да я прави.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
superspiro
Контакти:

Мнениеот superspiro » 14 сеп 2014 13:12

HoUs4oOL написа:
Alonso_Massa написа:Между другото ми направи впечатление, че Манкийо вчера беше супер безидеен. Колкото пъти му даваха топката, толкова пъти я центрира... А Морено виждаме, че се опитва да влиза навътре, подава в наказателното по земя и като цяло доста разнообразни отигравания имаше. Манкийо трябва да вземе пример от батко си Морено задължително, че с тези центрирания вчера по едно време много взе да ме дразни и бързо, бързо ще седне на пейката за сметка на Флано.

Реално Джерард постоянно го търсеше с дълги подавания и постоянно го затваряха,нямаше какво друго да я прави.

Това беше големия проблем вчера. Хубави точни подавания по 50 метра, но докато стигнат до човека , Вила вече са се наредили и топката или се рита безцелно или се връща назад. На мен от халовете вчера ми хареса донякъде само Хендерсън. Само той постоянно търсеше пас напред и по земя. Коутиньо е по-добър в това отношение, но е в много слаба форма и нищо не направи цял мач освен един удар.
When you walk through a storm, hold your head up high...

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 14 сеп 2014 13:15

superspiro написа:
HoUs4oOL написа:

Това беше големия проблем вчера. Хубави точни подавания по 50 метра, но докато стигнат до човека , Вила вече са се наредили и топката или се рита безцелно или се връща назад. На мен от халовете вчера ми хареса донякъде само Хендерсън. Само той постоянно търсеше пас напред и по земя. Коутиньо е по-добър в това отношение, но е в много слаба форма и нищо не направи цял мач освен един удар.

Коутиньо трябваше да излезе,а зад нападателя да мине Адам,ако нещата се бяха получили така,щяхме да вземем поне точка...
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 14 сеп 2014 13:46

smoothc написа:
Идвам за да напиша дежурната си реплика - ОСТАВКА НА МЕНТЕТО Роджърс.

Това вече е наистина несериозно и доста крайно мнение!
Нека ти припомня една твоя реплика:
Млад и перспективен британски мениджър - сещам се само за Брендън Роджърс.

Странно,тук определено се наблюдава някакво противоречие.
Апропо,какво е твоето желание за нов мениджър на Ливърпул?
Предполагам някой континентален тип или...

Тук ме хвана, но не съвсем.. Сериозно мисля, че Роджърс е перспективен треньор (а това означава, че има какво още да учи), но не и за Ливърпул! Рязко и крайно съм написал мнението си заради форумните разбирачи като ''старши-треньора'' и подобни, които заслужават само такъв тон заради гъзолизането си на въпросния ирландец.. Той е от типа треньори-изграждачи, които постепенно оформят облика и налагат своите виждания.. Във всички важни мачове обаче, чисто тактически, Роджърс като че ли отстъпва от битката със своите колеги.. Не проявява и някаква гъвкавост в налаганата схема и стил на игра - нещо, което погледнато глобално е много важно в съвременния футбол.. Ливърпул играе предвидим футбол, който когато нещата се закучат, като вчера, няма противодействие за да обърне нещата в своя полза.. В трансферната си политика Роджърс също не впечатлява особено, като доста от привлечените от него играчи след сезона стават ненужни (примери няма да давам, който иска нека да погледне всичките му трансфери досега и колко от играчите, привлечени от него, играят важна роля)

След Рафаел Бенитес, Ливърпул трябваше да продължи със залагането на континетален тип мениджър, а не така рязко и грубо да се обърне към британци като Ходжсън, Далглиш и Роджърс.. Писал съм и преди мнението си за британските мениджъри... Буквално, все едно наследството на Бенитес беше изкоренено и Ливърпул се върна в средата на 90-е чисто игрово при първите двама.. Луис Ван Гаал се спрягаше между другото за Ливърпул след уволнението на Ходжсън, Карло Анчелоти пък след уволнението на Далглиш.. Дори един Вияш-Бояш или Роберто Мартинес ми изглеждаха по-логични избори от Роджърс, когато го назначиха.. 3-и сезон кара вече и може да се правят по-генерални и крайни заключения за него :idea:
Последна промяна от CSKA69 на 14 сеп 2014 15:28, променено общо 1 път.
Изображение

Изображение

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 14 сеп 2014 15:05

smoothc написа:
Като изключим Челси(който имат и най-лесна програма)..

Грешиш! До момента Манчестър Юнайтед е с най-лесната програма,но ето че...това е по-скоро на хартия :)

Вас ви забравих да .. Мисълта ми е че всеки от отборите считани за фаворити не тръгна бог знае колко добре.Дори Челси имат повод за размисъл - защитата им е допуснала 6 гола за 4 мача което миналата година не се беше случвало.
Мисълта ми беше че Челси и Сити имат най-малко нови на терена а и те има над какво да мислят а какво остава за отборите с повече нови.

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 14 сеп 2014 15:45

Много истини ви е написало момчето даже...

Потребителски аватар
superspiro
Контакти:

Мнениеот superspiro » 14 сеп 2014 16:14

venomcho написа:Много истини ви е написало момчето даже...

Кое е вярно, че Роджърс не сменя схемата ли? Ми от началото на сезона сме играли с 3 различни формации. Или че Боаш, който Роджърс го уволни след оня урок, който му изнесе, бил по-добър вариант? Стила на Роджърс е много далеч от типично британския начин на на игра. А и лесно ли се правят трансфери когато 8 титуляри са слаби и трябва да се сменят, а пари няма, защото тоя преди него ги е изхарчил? Няма как всеки трансфер да е успешен. Какво е виновен Роджърс, че беше принуден да вземе Моузес вместо Коща? Напълно разбирам човек да е критичен, но вие вече почвате да си измисляте някакви неща и да си вярвате.
When you walk through a storm, hold your head up high...

Върни се в “Ливърпул”