Ливърпул - Кардиф Сити 21.12.2013 | 14:45| 3-1 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Re: Ливърпул - Кардиф Сити 21.12.2013 | 14:45

Мнениеот Liverpool_EC » 21 дек 2013 18:43

Днес се видя,какъв е смисъла да се бият с по 3,4 гола такива отбори.До 20 мин се държаха долу-горе,но като падна 1вия гол и направо събуха гащите,знаейки какво ги чака.Бий да те уважават! Взехме мача за 25 мин.Останалото беше доиграване...Страхотен Суарез,много разкрепостен Хендерсън-чудни пасове,влезе в супер форма след няколко слаби мача преди това,Стърлинг също се събуди...това е начина,единствено остана Кутиньо да вкара гол,та да счупи каръка...При техния гол-4ма от нашите теглят напред,само Шкъртъл дърпа назад и покрива засадата :roll: При ъгловите,въобще не поглеждаше към топката,а само душеше Коулкър,а някой друг съдия с кеф би се възползвал от такива положения!Някой да го събуди този...или още по-добре-да го продаде...Супер важни 3 точки и да видим в следващите 2 мача,какво можем да измъкнем ;)

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 21 дек 2013 18:52

Честита победа!!! Първо място!!! :) Много добре се разви мача. Излязохме първото полувреме и ги смачкахме и второто просто излязохме за да доиграем мача без да се напъваме и хабим излишно за да се пазим за предстоящите 2 тежки мача. :)
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

leoric
Контакти:

Мнениеот leoric » 21 дек 2013 18:52

Бихме си ги без много зор. Не виждам защо трябваше да се хвърляме да се измаряме допълнително. Чакат ни 2 тежки гостувания. Не знам за вас, но аз съм оптимист за Сити. Тия не могат да продължават да газят така. Миналия сезон боклукът Рейна ни отне победата на Джихад, но сега нещата ще си дойдат на мястото. Много съм доволен от нечовека, който продължава без пощада да наказва. Следващите са Сити. :twisted:

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Re: Ливърпул - Кардиф Сити 21.12.2013 | 14:45| 3-1 FT

Мнениеот Avrameca » 21 дек 2013 19:08

Честита победа !!
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 21 дек 2013 19:43

Честита победа на всички, които симпатизират на Ливърпул. Добра игра на целия отбор през първото полувреме, но второто май вече мислеха за мача на Етихад :roll: . Дано няма отпускане, че ако играем така, както днес през вторите 45- минути и нищо добро не ни чака. Очаквам мача да е Х или 2-ка. Суарез отново няма какво да се коментира.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

PeterForsberg
Контакти:

Мнениеот PeterForsberg » 21 дек 2013 21:37

Много важна победа.Честно казано този мач беше най-важния за мен от трите,които ще изиграем до края на годината.Защото точно в такива мачове предните години сме се дънили най-много,а днес показахме самочувствие,спокойствие и класа.
Суарес-играч на мача,гений,преподписването на договора му е сигнал за амбицията на клуба да се развива в правилната посока.
Цялата ни халфова линия също трябва да бъде отличена.Лукас е различен и в ролята на типичен дефанзивен халф,когато пред него има два пресиращи и енергични полузащитници.Алън-движи много добре топката,интелигентен,много кофти тип играч,не спира да пресира,вре се в огъня,въпреки дребния си ръст.Хендо-кво да кажа,втори мач като офанзивен полузащитник и нови две асистенции,тази за гола на Стърлинг ще иде за Луис,но паса на Джордан беше класа.Пресираше дълбоко,играеше с едно докосване и като цяло израства от мач на мач.Дано пича от форума,къде го кълна и говореше,че не го бил виждал да асистира за гол,да брои внимателно пасовете му напред и асистенциите в последните два мача 8-)
Стърлинг-също подобри формата си,трябва да подобри завършващия си пас и удар,но може да създаде много грижи на Сити/Ричардс е контузен,а Сабалета е под голяма въпросителна/,ако играе срещу десния им бек.Определено след 8-9 месеца на лутане,намира формата си,но е хубаво да не забравяме,че преди десетина дни навърши 19 години и момчето ще има и спадове,в които се надявам да не бъде отписан,както доскоро бе.Коутиньо-добър мач,но днес сякаш Хендо и Стърлинг бяха по-полезни.Бразилецът обаче си е класа и е много важно да остане здрав в идващата тежка серия,защото в халфовата линия липсва дълбочина.
Малко странна ми дойде в ранната смяна на Флано,която сякаш наруши баланса в защита,но пък Кели има нужда от игрови минути,а мача беше почти предрешен.Сако-много добър.Джонсън бе колеблив,но пък когато липсваше,бяхме още по-зле.Определено обаче с тези представяния не работи за подновяване на договора си,а той е от най-добре печелещите ни играчи с близо 90 000 на седмица.Шкъртел-много рисково игра и определено съдията спести дузпа за Кардиф.Той и Глен бяха под нивото на останалите.Миньоле-с решаващо спасяване в 10-та минута,но и той е притеснен при високите топки в пеналта си.
Двете неща,които не ми харесаха бе,че получихме пореден смешен гол от статично положение.Играхме като отбор от конференциите,никаква комуникация,объркани играчи и тук вината не е на Шкъртел,Кели иили Сако ами на треньорския щаб,който още не може да реши този проблем
Нелепо е да оставят Сако сам срещу двама,тва може да ни коства много в друг мач/още повече ни предстои домакинство с дърварите на дебелия Брус след 10 дни,а за гостуването на Стоук или Кардиф не ми се мисли/.
Другото е,че в този сгъстен ритъм от срещи очаквах Суарес,Стърлинг,Хендо или Лукас да получат почивка и в игра да видим примерно Аспас,който се нуждае от практика или Алберт,включил се отлично срещу спърс.
Друг е въпросът,че БР знае по-добре от всеки кой какво си е заслужил да играе с представянето си на тренировките преди мачовете.Но за мен знаците са налице-Аспас е много вероятно да последва съдбата на Борини,ако вземем атакуващ/и играч/и януари/Салах?/

Потребителски аватар
Lilkov
Контакти:

Мнениеот Lilkov » 21 дек 2013 22:27

Честита поредна победа :) Суарез отново показа нечовешка форма,а Хендро-защо Сър Алекс завижда в книгата си,че не успя да го вземе в съдийското отборче.Иначе Коутиньо,Миньоле,Лукас и Сако показват традиционната добра форма.Бих искал да виждам повече от Алън,най-вече заради сериозната трансферна сума,която заплатихме за него.Радвам се и,че Кели получи минути,въпреки,че отбраната се разколеба след влизането му и при гола Сако се наложи да пази 3 ма,защото Кели беше влязъл в центъра,но му трябват минути и ще изчисти тези грешки от играта си.Сега очаквам победа на Етихад,за да докажем на Пелегрини,че сме конкурент за титлата ;)

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 21 дек 2013 23:14

Честита победа с известно закъснение! :)
Очакван успех, просто щеше да е престъпление да не вземем този мач предвид следващите ни 2 срещи. Иска ми се да отбележа Хендерсън, който ме впечатли много силно днес, особено през първото полувреме. Много движение, постоянно търси топката, отлична успеваемост в пасовете, които в 3 или 4 случая днес, включително и паса за Суарес при втория гол, много наподобяваха тези на Капитана. Много съм впечатлен от прогреса му, но наистина не трябва да се хвърлят прекалено големи очаквания към него. Стърлинг също бе на ниво, втори много добър мач за тези двамата. Радвам се, че младите играчи в отбора трупат опит и се развиват така. Коутиньо и Суарес няма смисъл да се коментират, те са се доказали многократно. Такива феноменални голове малко футболисти ги могат, просто без коментар по тази тема. Браво на момчетата, сега остава да се надяваме Челси да не падне от Арсенал, защото всякакъв друг резултат би ни оставил да посрещнем Коледа на първото място. YNWA и наздраве! :)
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 22 дек 2013 08:34

И от мен честита победа. Само напред и нагоре, ще бием и Сити. Повече ВЯРА. :) ;)
Изображение

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 22 дек 2013 13:41

PeterForsberg написа:Много важна победа.Честно казано този мач беше най-важния за мен от трите,които ще изиграем до края на годината.Защото точно в такива мачове предните години сме се дънили най-много,а днес показахме самочувствие,спокойствие и класа.
Суарес-играч на мача,гений,преподписването на договора му е сигнал за амбицията на клуба да се развива в правилната посока.
Цялата ни халфова линия също трябва да бъде отличена.Лукас е различен и в ролята на типичен дефанзивен халф,когато пред него има два пресиращи и енергични полузащитници.Алън-движи много добре топката,интелигентен,много кофти тип играч,не спира да пресира,вре се в огъня,въпреки дребния си ръст.Хендо-кво да кажа,втори мач като офанзивен полузащитник и нови две асистенции,тази за гола на Стърлинг ще иде за Луис,но паса на Джордан беше класа.Пресираше дълбоко,играеше с едно докосване и като цяло израства от мач на мач.Дано пича от форума,къде го кълна и говореше,че не го бил виждал да асистира за гол,да брои внимателно пасовете му напред и асистенциите в последните два мача 8-)
Стърлинг-също подобри формата си,трябва да подобри завършващия си пас и удар,но може да създаде много грижи на Сити/Ричардс е контузен,а Сабалета е под голяма въпросителна/,ако играе срещу десния им бек.Определено след 8-9 месеца на лутане,намира формата си,но е хубаво да не забравяме,че преди десетина дни навърши 19 години и момчето ще има и спадове,в които се надявам да не бъде отписан,както доскоро бе.Коутиньо-добър мач,но днес сякаш Хендо и Стърлинг бяха по-полезни.Бразилецът обаче си е класа и е много важно да остане здрав в идващата тежка серия,защото в халфовата линия липсва дълбочина.
Малко странна ми дойде в ранната смяна на Флано,която сякаш наруши баланса в защита,но пък Кели има нужда от игрови минути,а мача беше почти предрешен.Сако-много добър.Джонсън бе колеблив,но пък когато липсваше,бяхме още по-зле.Определено обаче с тези представяния не работи за подновяване на договора си,а той е от най-добре печелещите ни играчи с близо 90 000 на седмица.Шкъртел-много рисково игра и определено съдията спести дузпа за Кардиф.Той и Глен бяха под нивото на останалите.Миньоле-с решаващо спасяване в 10-та минута,но и той е притеснен при високите топки в пеналта си.
Двете неща,които не ми харесаха бе,че получихме пореден смешен гол от статично положение.Играхме като отбор от конференциите,никаква комуникация,объркани играчи и тук вината не е на Шкъртел,Кели иили Сако ами на треньорския щаб,който още не може да реши този проблем
Нелепо е да оставят Сако сам срещу двама,тва може да ни коства много в друг мач/още повече ни предстои домакинство с дърварите на дебелия Брус след 10 дни,а за гостуването на Стоук или Кардиф не ми се мисли/.
Другото е,че в този сгъстен ритъм от срещи очаквах Суарес,Стърлинг,Хендо или Лукас да получат почивка и в игра да видим примерно Аспас,който се нуждае от практика или Алберт,включил се отлично срещу спърс.
Друг е въпросът,че БР знае по-добре от всеки кой какво си е заслужил да играе с представянето си на тренировките преди мачовете.Но за мен знаците са налице-Аспас е много вероятно да последва съдбата на Борини,ако вземем атакуващ/и играч/и януари/Салах?/

Няма нужда да го казваш .Аз много добре виждам всичко ,предполагам и това момче също.И теб да те налагат 3 години нонстоп и ти ще станеш футболист. Не натъртвай ,тъй като ,най малкото ,което е ..точно в този коментар ти признаваш ,добрата игра на Алън и Лукас ,в които нямаше никаква вяра и не виждаше добрите им качества.Също така ,индиректно ,отбелязваш добрата ни игра без Джерард .Аз се радвам ,когато ,феновете на Ливърпул ,виждат реално нещата.
Когато даден играч на Ливърпул покаже добри неща ,аз се радвам.Не си мисли ,че не се радвам . Също така ,за мен е без значение ,кой ще донесе победата .Важно е да бием всеки мач .Така че не натъртвай .Аз виждам,преценям и оценявам всичко . Хендерсън започна много зле мача ,пак бавеше атаките ,имаше много брак,можеш да погледнеш ,но след като Луис успокои нещата ,той влезе в час и заигра добре до края на полувремето . Това на мен ми говори за все още слаба психика. Определено ,има израстване при добър треньор,като Роджърс. Аз съм го отбелязал това ,не веднъж.Но Хендерсън ,каквото и да ми покаже ,аз просто не харесвам такъв тип играчи. И като се сетя за мачовете му и статистиката му ,още по трудно ще го приема ,като играч. Ти споменаваш головете му пасове и голове ок .Но нормално ли е питам аз ,за 3 години ,в над 100 мача ,да имаш 5 гола и 5 асистенции и да играеш атакуващ халф ? Грубо сметнато.Не мисля,че сега е момента, да се хвали Хендерсън.Ако покаже постоянство до края на сезона ,тогава го хвалете. Но за мен един Коутиньо ,един Дракслер и т.н ,ще са много по добре от него ,като атакуващ халф. Това също е причина ,за да не го искам. Тъй като искам да гледам на тоя пост друг тип играчи, с по добро докосване . Коутиньо за мен е нашия атакуващ централен халф. Виж как ,не му върви играта на крилото ?
Но ,определено ,предпочитам да играе Хендерсън ,вместо Джерард ,ако се стигне до подобна дилема.Единствено ,заради повечето си енергия ,въздух и работоспособност.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Върни се в “Ливърпул”