Суонзи Сити - Ливърпул (16.09.13 г. ,, 22:00 ч.) 2-2 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Суонзи Сити - Ливърпул (16.09.13 г. ,, 22:00 ч.)
не може да се играе толкова страхливо и без желание за атака през второто... уффффф ,бахти нервите... важното е ,че сме на правилното място !!! 
-
suareshampion
След бруталното влизане срещу Коутиньо ,нашите се уплашиха и спряха да играят .
Два гола през центъра на защитата .Ей не го махнахме тоя Шкъртел ейййй .Нервите ми скъса вече 6та година .Уисдъм и той глътна гипса и са насра.
Лошо включване на Аспас. Много слаб. Да я вкара накрая и щеше да ги окъпем тия ръгбисти.
Изпуснахме 2 точки .
За другия мач ,нямаме десен бек и дано Коутиниьо не е контузен сериозно..
Иначе Туре ще си влезе в центъра със Сако .
Жалко ..много ме е яд...за мен равния мач е загуба.Аз не признавам друго ..освен победа.
Два гола през центъра на защитата .Ей не го махнахме тоя Шкъртел ейййй .Нервите ми скъса вече 6та година .Уисдъм и той глътна гипса и са насра.
Лошо включване на Аспас. Много слаб. Да я вкара накрая и щеше да ги окъпем тия ръгбисти.
Изпуснахме 2 точки .
Жалко ..много ме е яд...за мен равния мач е загуба.Аз не признавам друго ..освен победа.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
suareshampion написа:След бруталното влизане срещу Коутиньо ,нашите се уплашиха и спряха да играят .
Изпуснахме 2 точки .
Несериозно е да кажеш че са се уплашили след едно влизане срещу наш играч...а дори да е така, предните мачове, нямаше такива влизания ама вторите полувремена пак ги проспивахме(с изключение може би в някаква степен срещу Стоук)...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Суонзи Сити - Ливърпул (16.09.13 г. ,, 22:00 ч.)
Здравейте всички ! Чета форума от доста време и съжалявам, че първият ми пост ще бъде такъв.Четвърти пореден мач виждам как вторите полувремена ни надиграват. Отвратен съм от играта ни в днешният мач, очаквах доста повече от момчетата. Не виждам хъс и желание за победа, газят ни цял мач, ритат и контузват а нашите наблюдават като баби наредили се за гишето за пенсия.При 2:2 никакво желание за победа ?!(WTF) Този манталитет не ми харесва и се надявам, че за в бъдеще отбора ще подобри физическата си форма и ще играе по мотивирано и свежо особено след като не играем в ЕТ. Поздрави ! 
За пореден път не играем нищо през второто полувреме.
Дано Роджърс да направи нещо по този въпрос.
Надявам се,че Агер и Коутиньо ще са на линия за следващия мач.
Лека вечер от мен.
Дано Роджърс да направи нещо по този въпрос.
Надявам се,че Агер и Коутиньо ще са на линия за следващия мач.
Лека вечер от мен.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
от smoothc на 15 Сеп 2013 21:37
Суонси-Ливърпул...Ще бъде доста емоционален двубой,а и от друга гледна точка ми се струва,че след победата над Юнайтед,някак си ще се получи едно такова "пренасищане/успокоение" у Ливърпул,докато Суонси сякаш започна да напипва верния ритъм,а и със сигурност ще бъдат страшно мотивирани да се докажат пред бившия си мениджър,така че 1Х.
Точно,ясно и кратко!
-
windowpane
- Контакти:
Добре как може вместо да се опитаме да спечелим мача при 2:2 да играем за тъпата точка и да чистим все едно пазим гол срещу Юнайтед. Как пък един път не пробваха малко да наложат превес. Всеки втори пас - назад. Никой ли не забелязва, че всяко връщане към вратарчето е подарена топка за противниковия отбор, защо изобщо го правят?!!? Вместо смислени разигравания имаме отбивания на номера и пас към вратаря, който явно просто не може да играе с крака. Защо пазим нервно хикс срещу отбор, който Юнайтед размаза със самочувствие и 30% от възможностите си. Тия са супер нестабилни отзад, без атака два гола ни дадоха, та камо ли да ги бяхме натиснали малко. 5 гола им вкарахме мин мач. А ся треперим. Ае стига, WTF?!
Аспас раздвижи играта и внесе острота. Не той е проблема, че нито Стъридж, нито Моузес, нито Хендо търсеха да разиграват топката второто полувреме. Хората просто се бяха настроили да пазят резултат с абсурден бетон все едно че сме на полуфинал за ШЛ. А това са Суонзи, които не са лош отбор, но е супер смешно да се плашим от тия льольовци. Защитата в този си вид е странна. Шкъртел спаси сигурен гол и имаше мн добри отигравания.
Енрике ме дразни, той явно е загубил мотивация, явно се е примирил с това, че ще е резерва на Сисоко. Което е жалко, понеже Сисоко е дърво в офанзивен план в сравнение с испанеца.
Аспас раздвижи играта и внесе острота. Не той е проблема, че нито Стъридж, нито Моузес, нито Хендо търсеха да разиграват топката второто полувреме. Хората просто се бяха настроили да пазят резултат с абсурден бетон все едно че сме на полуфинал за ШЛ. А това са Суонзи, които не са лош отбор, но е супер смешно да се плашим от тия льольовци. Защитата в този си вид е странна. Шкъртел спаси сигурен гол и имаше мн добри отигравания.
Енрике ме дразни, той явно е загубил мотивация, явно се е примирил с това, че ще е резерва на Сисоко. Което е жалко, понеже Сисоко е дърво в офанзивен план в сравнение с испанеца.
очаквана игра на отбора и резонен резултат. основното и най-важното което трябва да се отбележи след този мач е че продължаваме да сме на 1 място. това означава че тази игра и този подход за правилните. това че вкарваме трудно е факт, това че разчитаме на голяма доза късмет в защита също е факт, факт е и че в края на мачовете сме като опълченци. НО е факт че с тази игра имаме 3 победи и 1 равенство и това ни отрежда първото място в класирането. това означава че към този момент това е най-добрия възможен начин на игра и докато това е така аз претенции към отбора и мениджъра нямам и не мога да имам. напротив - мога само да бъда предоволен от тях и да им благодаря че е толкова хубаво да се гледа класирането във ВЛ от началото на този сезон. единственото което се надявам е проблемите с контузиите да спрат и момчетата с контузии да се върнат бързо в игра и дано ако нещо в играта на отбора не е така както го иска Роджърс, той бързо да намери начина по който да промени това...
[center]

Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]
-
suareshampion
Gil-galad написа:suareshampion написа:След бруталното влизане срещу Коутиньо ,нашите се уплашиха и спряха да играят .
Изпуснахме 2 точки .
Несериозно е да кажеш че са се уплашили след едно влизане срещу наш играч...а дори да е така, предните мачове, нямаше такива влизания ама вторите полувремена пак ги проспивахме(с изключение може би в някаква степен срещу Стоук)...
Еми дотогава контролирахме мача и ако не беше излязъл Коутиньо щеше да бием.Не виждаш ли ..че без малкия няма кой да задържи топката в средата и да гради играта..какво искате да играем ? Аспас не знаеше къде се намира.А и Роджърс си ги дъра на контраатака второто.И няма загуба до момента..не можем да го виним.Аз обвинявам Шкъртел и Уисдъм за загубата и съм убеден ..че другия мач ще ги няма на терена ш ще бием.Брендън трябва да готви Алберто за титуляр при евентеална недай си боже дълга контузия на Коутиньо..защото той е най креативен от халфовете .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
Второто полувреме - кръгла НУЛА! И то за пореден път... макар, че този май бяхме най-зле. Просто необяснимо
Как може единственото смислено нещо за цяло полувреме да става в 95-та минута??? Суонзи изпуснаха победата.