Dzheff написа:
+1 Ирко, казвал съм го и преди (мисля че и на теб лично) - Ливърпул не е толкова велик отбор заради финала от 2005г, Ливърпул не е толкова велик и заради големите победи от пролетта на 2007г, Ливърпул не е толкова велик дори и заради титлите и купите които е печелил през 70те и 80те години - Ливърпул е много повече от всичко това. За съжаление на вас - най-младите момчета тук, които следите отбора от периода 2005-2007 година ви е все по-трудно да осъзнаете защо всъщност е толкова голям отбор, без да има аналог никъде по света. На вас ви е все по-трудно да осъзнаете причината поради която този отбор ще продължава да има милиони фенове по света дори и да изпадне в Лига 2 на Англия. На вас ви е все по-трудно да осъзнаете защо има хора, които подкрепят безрезервно този отбор дори и след най-кошмарните му загуби. Да, вярно е че и аз съм имал и имам претенции към някои НАШИ футболисти или мениджъри, да, вярно е че и аз съм имал и имам претенции към начина по който изглежда играта на НАШИЯ отбор, но... Бога ми... аз обичам Ливърпул до мозъка на костите си и за мен е богохулство дори да си помисля (не да го кажа) че този отбор е жалък и посредствен, че ме отвращава и че няма да го подкрепям, а още по-малко пък да се надявам да загуби поради една или друга причина... Преди време някой от вас (не си спомням точно кой) най-младите момчета във форума беше ми споделил че Фернандо Торес му е любимият футболист и същият беше голям почитател на Рафа Бенитес... Е... сега те двамата се събраха в един друг отбор... и ако Ливърпул наистина толкова много ви отвращават, мисля че сега имате прекрасна възможност да преориентирате своите лични пристрастия... А ние... които без значение кой идва или си отива от този отбор, продължаваме да го обичаме и подкрепяме от дъното на душата си... нас не ни мислете - ние отдавна сме приели съдбата си - ДА УМРЕМ КАТО ФЕНОВЕ НА ЛИВЪРПУЛ!!!
Напълно съм съгласен с всичко, което си написал, но вероятно разбираш и, че Ливърпул не са тези шутове, които гледахме снощи. Тези днес ги има, утре са в миманса. Не съм съгласен, че като съм фен на този отбор и го обичам, не трябва да ме интересуват резултатите. Напротив, интересуват ме, защото и Вила и Нотингам са велики отбори, но вече никой не ги бръсне за нищо. Не искате да ставаме такива и ние, нали?