Челси - Ливърпул 20.11.2011, 18:00 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Re: Челси - Ливърпул 20.11.2011, 18:00 ч.

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 20 ное 2011 22:45

suareshampion написа:
john barnes написа:Печеля баса :)Ако дойде някоя мишка и излезем с правилния състав ще ги бием винаги бъди сигурен . Имам един въпрос към теб .Аз ти казах ,че ако трите дупки не започнат титуляри и излезем с 4-2-3-1 това ще е единствения начин да ги излъжем .Но ти пак каза ,няма значение от състава ..падаме 0-3 .Нали ,когато хората ,които не харесваш не са терена е логично да очакваш нещо различно от загуба ? Или ти не харесваш и не вярваш на целия отбор ? Не те разбирам наистина ? Тези твои прогнози ми идват малко като от антифен не само на Кени, но и на Ливърпул ..не се заяждам ,просто ми е интересно наистина да ми обясниш ?

досега гледах правилен състав и срещу съндърланд и срещу норич и срещу суонзи..даже съм сигурен,че няма да излезе срещу сити със тоя състав от днес,по-скоро няма да иска да падне-както беше срещу мангала...мисли си квото искаш,щом ти се струва,че съм антифен на Ливърпул-така да бъде.само едно ще ти кажа-нямаме постоянство,бием силните и се дъним със шматките...затова и не можем да вземем титлата!колкото до мача и това,че предрекох загуба-по скоро си мислих,че е време да паднем,щото последно време ни станаха абонати и разсъждавах от тотаджийска гледна точка!

Във всеки мач до момента е фигурирал някой от трите дупки ! Днес за първи път излезе без нито един от тях и логично спечели ! Когато Кени излиза с правилния състав и правилната тактика аз лично няма как да съм срещу него ! За това ме учудва твоята позиция ..[/quote]
Макси и компания този мач играха много по слабо от тези "дупки" за които говориш, да не говорим Хендерсън какво направи с влизането си. Щеше да ми е интересно какво ще кажеш ако бяха загубили тази среща или ако таланта на Джонсън не беше блеснал.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 21 ное 2011 00:01

dsadsadasdasdasd написа:
suareshampion написа:Във всеки мач до момента е фигурирал някой от трите дупки ! Днес за първи път излезе без нито един от тях и логично спечели ! Когато Кени излиза с правилния състав и правилната тактика аз лично няма как да съм срещу него ! За това ме учудва твоята позиция ..

Макси и компания този мач играха много по слабо от тези "дупки" за които говориш, да не говорим Хендерсън какво направи с влизането си. Щеше да ми е интересно какво ще кажеш ако бяха загубили тази среща или ако таланта на Джонсън не беше блеснал.

Абе момче казах ти да смениш спорта ,не ти е ясна тая игра не разбра ли ? Макси вкарва ,Ливърпул бие Челси като гост ,ти пак се чудиш каква глупост да напишеш .Манчестър Ю са печелили тактически много такива мачове без кой знае каква игра.. и след това никой не помни играта а титлите им .Макси и Каут може да не играят кой знае какво в момента ,но пак са по добре от трите дупки и днес доказаха това ! Даунинг ,Хендерсън и особено плитката на тоя етап не стават за титуляри ,така ли не го разбра ? Когато покажат добра форма подплатена с постоянство и ефективност нека играят ,но в момента не заслужават да са титуляри .А още по лошо ще стане за тях положението ,когато през януари евентуално вземем крило и нападател ! Според мен Кени тоя път ще вземе правилните хора ..
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 21 ное 2011 02:25

RedMagic написа:
Alexx написа:нЕ знам за Торес, но Мерейреш е като Меси и Марадона сравнение с халфовете на Ливърпул. :lol:

... Незнам какво говориш, честно... :roll: Искаш да кажеш, че има по-добър удар и пас от Адам, или по-добра способност за изпълнение на статични положения ? Или пък е по-добър от Лукас в дефанзивен план ? Или може би е по-велик от Стиви Джи ? Интересно, накара ме доста да се засмея с това мнение ... :mrgreen: :geek:

Казвам, че е по-техничен. Нещо което Ливърпул в момента нямат. Нямат техника,креативност и изобретателност . Освен един Суарес. Всички останали са еднотипни играчи и някои спирането на топката е като къс пас. Просто не ми мязат на играчи за 21 век.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 21 ное 2011 05:55

Alexx написа:
RedMagic написа:
Alexx написа:нЕ знам за Торес, но Мерейреш е като Меси и Марадона сравнение с халфовете на Ливърпул. :lol:

... Незнам какво говориш, честно... :roll: Искаш да кажеш, че има по-добър удар и пас от Адам, или по-добра способност за изпълнение на статични положения ? Или пък е по-добър от Лукас в дефанзивен план ? Или може би е по-велик от Стиви Джи ? Интересно, накара ме доста да се засмея с това мнение ... :mrgreen: :geek:

Казвам, че е по-техничен. Нещо което Ливърпул в момента нямат. Нямат техника,креативност и изобретателност . Освен един Суарес. Всички останали са еднотипни играчи и някои спирането на топката е като къс пас. Просто не ми мязат на играчи за 21 век.

1) Сравнение между Джерард и Мейрелеш е смешно. Няма база на сравнение. Мейрелеш само може да си мечтае да е като Джерард.
2) Ако ще и на робот да прилича, факта си оостава, че Ливърпул победи Челси с 2:1!
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 21 ное 2011 08:16

Много сме големи!!! Може да завършихме наравно с двамата новака-Норич и Суонзи, обаче си мачкаме Арсенал и Челси!!!
ТОВА Е ЛИВЪРПУЛ!

You'll never walk alone!
LIVERPOOL RULZZ

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 21 ное 2011 12:18

Не става дума за сравнение с Джерард,а за сравнение с Хендерсън,Адам,Даунинг и Лукаш. Ливърпул в момента нямат халф като Шави,Иниеста,Озил, Кака, Туре, Модрич, Силва, Красич ... , който да даде повече креативност и идеи.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 21 ное 2011 12:59

crazy_one написа:Много сме големи!!! Може да завършихме наравно с двамата новака-Норич и Суонзи, обаче си мачкаме Арсенал и Челси!!!
ТОВА Е ЛИВЪРПУЛ!

You'll never walk alone!

Да, ама нещо съвсем не ме радва подобна идея, защото тогава вечно ще останем отбор за 4-тото място в Англия. Аз по-скоро съм за това да си взимаме мачовете със слабаците и средняците.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 21 ное 2011 13:50

Alexx написа:Не става дума за сравнение с Джерард,а за сравнение с Хендерсън,Адам,Даунинг и Лукаш. Ливърпул в момента нямат халф като Шави,Иниеста,Озил, Кака, Туре, Модрич, Силва, Красич ... , който да даде повече креативност и идеи.

Ами добре,но мога да ти кажа че Туре(ако говорим за Яя Туре) е точно като нашият Адам и Адам е ужасно опасен когато е набрал скорост и това го виждаме често. Когато е набрал скорост техниката му е значително по-добра и той определено става за Ливърпул. Липсата на Мейрелеш не се забелязва ни най-малко.

Колкото до дупките,който вие споменахте. Аз не разбирам само 1- Защо когато Хендо се старае и дава най-доброто от себе си вие продължавате да го плюете? Еми няма как да играе,нито той нито Керъл. На тези хора им трябва самочувстие. Ако Хендерсън беше титуляр на мястото на Каут, мача можехме да го вземем много по рано. Белъми беше по-добър избор от Керъл,както и Макси от Даунинг,но в доста мачове се проличава че Суарез трябва да има партньор в атаката и когато Керъл играе ние бележим доста повече голове. Даунинг е изгубена кауза така че дори няма да говора за него. Само ще кажа 1 - Макси да влиза в форма и да играе ,защото той е голаджията който ни трябва
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 21 ное 2011 14:25

Предпочитам Адам сто пъти пред Мейрелеш. Голямо сърце има това момче и страхотен пас, а е и на 25 години, докато Мейрелеш е на 28. А за Хендерсън съм съгласен, че добре се включи и ще е тъпо след този мач пак да се плюе. Според мен ще стане голям играч след време, но засега наистина май му подхожда ролята на резерва, въпреки че, както колегата преди мен спомена, и Каут не е много стока вече. Почти съм убеден, че ще бием и Сити следващия мач, но проблемът наистина идва срещу слабите отбори и явно, колкото и треньори да сменяме, това няма оправия. :x

imn
Контакти:

Мнениеот imn » 21 ное 2011 17:42

Некои хора много храниха как и защо не бил взел Мата Краля ,сега как мислите момци?

Върни се в “Ливърпул”