suareshampion написа:john barnes написа:Печеля басаАко дойде някоя мишка и излезем с правилния състав ще ги бием винаги бъди сигурен . Имам един въпрос към теб .Аз ти казах ,че ако трите дупки не започнат титуляри и излезем с 4-2-3-1 това ще е единствения начин да ги излъжем .Но ти пак каза ,няма значение от състава ..падаме 0-3 .Нали ,когато хората ,които не харесваш не са терена е логично да очакваш нещо различно от загуба ? Или ти не харесваш и не вярваш на целия отбор ? Не те разбирам наистина ? Тези твои прогнози ми идват малко като от антифен не само на Кени, но и на Ливърпул ..не се заяждам ,просто ми е интересно наистина да ми обясниш ?
досега гледах правилен състав и срещу съндърланд и срещу норич и срещу суонзи..даже съм сигурен,че няма да излезе срещу сити със тоя състав от днес,по-скоро няма да иска да падне-както беше срещу мангала...мисли си квото искаш,щом ти се струва,че съм антифен на Ливърпул-така да бъде.само едно ще ти кажа-нямаме постоянство,бием силните и се дъним със шматките...затова и не можем да вземем титлата!колкото до мача и това,че предрекох загуба-по скоро си мислих,че е време да паднем,щото последно време ни станаха абонати и разсъждавах от тотаджийска гледна точка!
Във всеки мач до момента е фигурирал някой от трите дупки ! Днес за първи път излезе без нито един от тях и логично спечели ! Когато Кени излиза с правилния състав и правилната тактика аз лично няма как да съм срещу него ! За това ме учудва твоята позиция ..[/quote]
Макси и компания този мач играха много по слабо от тези "дупки" за които говориш, да не говорим Хендерсън какво направи с влизането си. Щеше да ми е интересно какво ще кажеш ако бяха загубили тази среща или ако таланта на Джонсън не беше блеснал.